zverinca
|
hej babuške, evo mene.... Najprej čestitke mettyy za Tiana, Majcika za Lejo in Pikanai za Tito!! Vidim da na polno čvekate, za nazaj niti ni šans da pridem na tekoče in vse komentiram, ste čist podivjale. Pridne. Jaz sem, hm, kako naj rečem.. bolš volje in bolš razpoložena, me pa še vedno stiska misel na CR. Mislim, verjamem in zaupam da bo vse ok, pa vseeno mi ena tečna muha na rami ne da mira. Sej bo, vem da bo. Sam pol od vseh teh misli in strahov ne spim, čez dan sem pa crknjena. Dost mam že res, najraj bi šla danes v P pa da imam potem gmh. Po drugi strani pa kr ne bi šla.... Sva imela pa z mojim včeraj trening vožnje do P, Niko k babi, midva pa sva letela v P, saj sem imela nenormalno visok pritisk, v P pa se je izkazalo da je bil lažni preplah in da mora moj strojček za pritisk na uravnavanje. No kakorkoli, od včeraj zvečer imam tako spakiran kufer zase in prištiman ruzak za dojenčka, vse je res za nekaj dobro pa še nazaj grede sva se ustavila v mcdonaldsu, da sem naredila kljukico na mojem seznamu 'še treba preden rodim'... danes je na vrsti zelje, jutri repa, krvavice.... ko bom dojila tega pač ne bo na jedilniku in si sedaj filam zaloge. Taku, zdej pa dam juho kuhat, pa malo ležat. Mogoče celo mižat. Uživajte, lepo se imejte, brez panike... december se bliža za vse, prej al slej gremo tja
< Sporočilo je popravil zverinca -- 26.11.2008 9:45:19 >