|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
26.11.2008 10:17:35   
AKP
Mojmaček to pa je prava svinjarija. Meni je tudi sestra po telefonu v UKC MB rekla, da mi bodo naredili nuhalno in me je naročila v takem terminu, da ne bom prepozna. Sem si lepo vzela dopust, pa še moj mož si ga je vzel, da bo tudi on zraven in bo videl našega user posted image , ker pa so bile počitnice pa še je hčera šla zraven, či bi slučajno tudi ona lahko bila zraven. Da ne bom govorila, da sem imela zraven CD, DVD in še USB ključ, da bi mi lahko posneli user posted image . Čakali smo dve uri, ker je imela zdravnica zamudo, potem pa nas je vse odpravila v rekordnem času. Je šel mož z mano not in mi je samo svetovala, da grem na amniocintezo zaradi let, za NS pa mi je rekla, da obojno ne morem imeti in da mi bo  itak pokazala slab rezultat zaradi starosti. Nič me ni pregledala in ne vem če sva bila pet minut not. Smo bili vsi trije tako razočarani, da ti sploh ne morem povedat. Tako, da te čisto razumem, kako se počutiš. In ni prijetno, ko razmišljaš ali je lahko kaj narobe ali pa je vse ok. Misli pozitivno in vse negativne misli odženi. Tudi jaz tako delam in sama sebe prepričujem, da bo na amnio. sve ok.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
26.11.2008 10:24:00   
AKP
Sem videla, da se pogovarjate o kg. Danes zjutraj sem ugotovila, da je tehtnica moj najhujši sovražnik, ki bi se ga najraje izogibala. In ko grem naslednjiš na pregled k g se bom naročila zjutraj, ko bom tešča in bom oblečen v skoraj poletna oblačila in bom imela čisto lahke čeveljčke in bom potem videla koliko bo pokazala njihova tehtnica. Zadnjič sem se skoraj skregala s sestro, ker je tehtnica pokazala 7 kg več kot moja doma. Ali pa bom, kar mojo vago zraven prinesla pa boma potem videle katera kaže prav user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
26.11.2008 10:31:14   
maja1488
AKP, a pa se nisi na prvem pregledu pri G tehtala. Jaz sem se, oblečena in obuta. In zdaj vedno ko se mi sicer pokaže različno, enkrat 0,5kg več, drugič manj. To je pač zato ker imam včasih škornje, včasih superge. Ne primerjat domače tehtnice z njihovo, ker ziher drugače kaže. Meni pri G kaže 4 več kot doma. Ampak če je +4 od prvič in +4 na drugem tehtanju, se nisem zredila nič po njihovi evidenci. Upam, da razumeš kaj sem hotla povedat.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
26.11.2008 10:31:53   
2mak
Nosečke! Tale prehlad se me je čisto resno lotil in sem včeraj ob petih popoldan obležala in sem kar oblečena spala v dnevni do jutra. Vmes sem samo še lekadol popila, ker sem imela spet migreno (brrr...). Še dobro, da je moj dragi hčerkico zrihtal, ker jaz nisem bila sposobna stat na nogah. Sem samo poslušala kako se smejeta in vriskata in mi je bilo prav lepo to slišat. Zdaj sem spet sama doma, pa bom kar počivala, ker sem res fuč.

Tudi jaz bi se lotila malo ustvarjati, moram najti kakšno dobro idejo. Pa s hčerko bova delali novoletne voščilnice, verjetno že ta vikend.

V prvi nosečnosti sem si kupila par nos. majčk, drugače sem pa kar navadne uporabljala, ker mi je všeč, če je majčka ob trebuhu in mi ne štrli naokoli. Drug teden me spet čaka kakšen nakup, ker sem čisto boga s temi oblačili...

Taškica, hvala za idejo za "Tek za zmajem". Sem si jo že večkrat hotela kupit, ker imam ful rada knjige, pa je nikoli nisem. No, danes bom dragega poslala v založbo... Zdaj pa berem "Naše deklice z vžigalicami" od Vlaste Nussdorfer, pa je kar malo preveč žalostna za nosečniško obdobje...

Janci10, pol sva pa sosede, ker jaz zdaj 2,5 leti živim v Logatcu, prej pa sem na Vrhniki, kjer tudi delam! Kofetek?

Danes je zunaj spet ful lepo, ker sije sonce, a je verjetno tudi ful mrzlo.Tko, da bom kar uživala na toplem. Upam, da uživate tudi ve!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
26.11.2008 10:34:41   
maja1488
Ful je lep dan danes user posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
26.11.2008 10:47:59   
petrazg
Lalica  - veš sva midva tudi urejala stanovanje, ko sem bila noseča. Pa še notri sva bila, pa ti povem, da je šlo vse bolj počasi... Je pa potem tolko večje veselje, ko si čez polovico in imaš vsaj tiste taglavne stvari urejene. Danes si pa zvečer kakšen vselitveni kozarček le privoščita.

Res sem full vesela, da bomo imeli še enega majčka. Sicer bi mi bilo vseeno za letni čas, samo da je pa majček je pa meni zadetek na loteriji. user posted image Ko si prvič mami in ko se še ne znajdeš najbolje, je super to, da ni treba otročka full oblačit, da ima lahko gor samo bodi. Ti si lahko cele dneve zunaj in kofetkaš, on se v vozičku napančka. Družbe ti ne manjka, pa potem ko pride oči iz službe je še vedno dovolj toplo in svetlo, da lahko greš skupaj na dolg sprehod. Kratkih izletov imaš malo morje na izbiro... Poleti smo šli mi na morje , julija za 14 dni. In imeli smo se super... malega sem imela večinoma časa v plenički ali v bodiju brez rokavčkov... smo se pa normalno izogibali ta hujše vročine. Takrat smo pančali, kuhali, pa se cartali... Tako da, maj je res super mesec...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
26.11.2008 11:12:57   
copka
Jaz se nisem zredila se nic. Pa mi vsi pravijo, da naj bom vesela, ker je kg potem tezko dol spravit, samo kaj ko me po drugi strani sprasujejo: ja, kaj pa delas??user posted image  Jem cisto normalno, sedaj se trudim, da pojem vec sadja kot prej, pijem veliko vode, jem ko sem lacna.

No, sedaj bomo pa se ugotovili, da je pol Logatca na temi majcice. Tudi jaz sem "born and raised" in Logatec. user posted image  
Janci, a ti delas v Logatcu in imas tako poslovodkinjo?? Groza.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
26.11.2008 11:47:44   
avokado
Pozdravljene nosečke,

vidim, da set se kar razgovorile o kg. Ma po mo je ne moreš kaj bistveno vplivat na težo - ješ kot ponavadi in naj se zgodi, kar se mora   user posted image .

Aja, samo za evidenco - naslednji pregled imam 12.12.08, imam pa 26 let.

Midva za našega sončka user posted image  še nisva nič nabavila - ma saj je še čas.

Mojmacek, ne se preveč sekirat zaradi nastale zmede okrog tvoje NS, saj imaš tam okrog 20. tedna še morfologijo - tam tudi lahko ugotovijo če je vse ok. Ma itak, da je - misli pozitivno.

Pri nas je danes tudi lep sončen dan - uživajte na sončku.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
26.11.2008 11:48:17   
Obelix
Oh, vesele bodite punce, ki se tako malo redite. Trebuščki bodo rasli tudi, če se ne boste veliko zredile. Brez skrbi. Nosečnost je kar lep izgovor, da se veselo bašem s hrano, ampak kilogrami gredo kasneje težko dol. Jaz sem ob porodu izgubila sicer 14kg, okoli 5kg sem izgubila v naslednjih treh mesecih, ostalo se me je pa držalo kot klop. Že pred nosečnostjo nisem imela manekenske postave, tako da se v principu ne sekiram zaradi kilogramov. Bo že.

Lalica1, mi smo se selili, ko sta bila otroka stara dva tedna. To je bila zmešnjava. Misilim, da so šele po kakšnem letu vse stvari našle svoj prostor.

2mak, veliko čaja, lekadol in dobra knjiga, pa boš čez kakšen dan že pokala od zdravja.

Zdaj pa šibam, da izkoristim, ker otroka spita.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
26.11.2008 11:51:42   
maja1488
Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila preko 30kg, pa jih imam še sedaj viška. Zdaj v drugo mal bolj pazim, kaj dam vase, ker se me vse prime. Razni hamburgerji in čokolada pa tudi zdravi niso, tako da si nič ne škodim.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
26.11.2008 11:55:33   
ella.
živjo, punce,

ko ste ravno pri trebuščkih: mene je malo strah danes, ker sem se ponoči zbudila s kar malo mehkih trebuščkom...do sedaj je bil skozi cel danboljnapet, prav lepo zaobljenin na otip kar trd. Danes zjutraj pa ne. Sicer se je do sedajže malo "otrdil", a ne vem, kaj je to...ima katera kakšno izkušnjo? Sem v 18.tednu in trebušček je viden že kar nekaj tednov. Je morda malček zamenjal pozo iz prečne v vertikalno lego morda? Hvala za odgovore, punce moje drage. Aja, pa nobenih bolečin nimam ali drugačnih sprememb ne opažam.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
26.11.2008 11:58:20   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: copka

No, sedaj bomo pa se ugotovili, da je pol Logatca na temi majcice. Tudi jaz sem "born and raised" in Logatec. user posted image  
Janci, a ti delas v Logatcu in imas tako poslovodkinjo?? Groza.

Moj  user posted image  je tudi iz Logatca doma, mogoče se pa poznata. Bomo naredili srečanje Vrhnika-Logatec user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
26.11.2008 12:02:13   
Lalica1
In smo tu...KG. Jaz sem že kot kvas (tako se heca moj mož in prav ima)user posted image . V prvi nosečnosti sem pridobila veličastnih +20, 14 je šlo dol takoj, ostalo pa tudi še kar v redu, tako, da ni bilo nič viška. Sedaj mi sicer kaže nekaj več. Do sedaj imam +7 kg, vendar se ne bom obremenjevala. Mislim, da lahko vsaka shujša kolikor hoče, samo odločiti se mora. Jaz tudi vedno govorim, da sem debela in bi bilo treba hujšati, vendar se nikoli ne spravim zares zraven. Torej me očitno ne moti.
Brez nosečnosti nisem debela, sedaj si pa res ne morem nič. Pa tudi jem ne toliko več. Ampak smo si res različne. Pa še majhne postave sem, tako, da se mi 20 kg lepo pozna. Bom kot balon na dveh nosilih user posted image  user posted image  user posted image . Sicer si že predstavljam zlobne govorice ampak glavno, da bo moj mali majček user posted image  zdrav in močan!!!

Aja. Sedaj ko se preselim bi pa lahko prišle k meni na kakšno pijačo? Se bo že našlo kaj, da mi pomagate pospravit user posted image . Je pa res, da je stanovanje bolj majhno in ne vem kam bi dale vse te trebuhe. Bi pa bilo zanimivo. Po moje bi se od straha drugi izselili....invazija nosečnic user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
26.11.2008 12:03:12   
Obelix
ella. mislim, da ni nobene panike. Tisto pravo otrdevanje trebuha boš čutila kasneje, ker je nekoliko neprijetno, ampak tudi neškodljivo. Tudi tak premik otročička boš bolj konkretno čutila šele kasneje. Včasih pač tako pride, da je enkrat trebušček bolj napet, drugič pa ne. V takih trenutkih bi bilo fino imeti tisto domači napravico za poslušanje srčka, a ne? Se mi zdi v principu fina zadeva, ampak malo predraga.

Jaz sem čisto za to, da se srečamo relacija Vrhnika-Logatec. Meni je v principu vseeno kje, navijam pa za dopoldansko uro.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
26.11.2008 12:07:55   
tubby
punce kako bi se počutile, če bi vas poklical šef in vam rekel, da ste brez službe?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ker mi poteče pogodba za določen čas in mi je ne bo podalšal. Pa sva bla zmenjena drugačeuser posted image user posted image user posted image

Čists em se razjokala ko sm nehala govort z njim. nič ni pomagalo on se je tako določu in pika. Preživeli bomo, hvala bogu ma moj službo ampak sanje o kreditu in stanovanju in hiši so se razbile. Tu sploh ni pravice! kaj ni že dovolj krize v svetu, kaj ne smem met še enga otroka ki si ga tako močno želiva? če bi bil kasneje bi bilo lažje? res ne vem kaj sm nrdila narobe-to da sem ženska je narobeuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
26.11.2008 12:11:27   
lananai
tubby, sej se bo najbrž vse uredilo, ne bit žalostna.
Pravijo, da se vsaka stvar zgodi z razlogom... Mogoče boš pa po porodniški dobila super super službo, ki bo še bolje plačana! Srečno!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
26.11.2008 12:24:45   
BarbyD
Jaz vam sploh ne sledim več tok ste pridne user posted image

Petra a  joj to pa nisem vedela da potem nič ne dobimuser posted image  se bo treba drugače zment...hi hi kako pa si vedela? mam Čeferina jauser posted image user posted image  je najboljši resuser posted image  bomo videli če bojo kej popustili na komisiji...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
26.11.2008 12:24:53   
Obelix
tubby, tole je pa res grozna novica. Namesto, da bi mislila samo na otročička. se boš morala ukvarjati še z iskanjem službe. Zoprno. Ampak veš, da se vse vedno uredi tako, da je na koncu prav. Resno mislim. Mogoče bo to prilika za boljše delo, dodatno izobraževanje ali pač dragocen dodaten čas, ki ga preživiš z otročičko. Vse bo v redu. Samo poguma in optimizma ne sme zmanjkati.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
26.11.2008 12:25:33   
Lalica1
Eh tubby ne bit žalostna. Mene čaka ista usoda prihodnje leto, ko mi preteče pogodba. Poleg tega sem pa danes ugotovila, da imam v firmi najnižjo plačo in sem ena od dveh z diplomo. V bistvu imave obe najnižjo plačo. Pa res izkoristim vse svoje znanje, ki ga imam. Za vse me ponucajo. In potem je to hvaležnost.
Je pač nehvaležno biti noseč in potem te nadrejeni več ne marajo, čeprav se ti pretrgaš od dela. Ne se sekirat. Obe bova našli boljše službe (ker slabše skoraj ne more biti...). Je pa tudi meni malo kriza zaradi te svetovne krize in smo tudi mi hoteli začeti zidati. Ne vem kako nam bo zneslo. Bodo že prišli boljši časi!
Ko že mislimo da je bolje, pa spet pademo globlje.

Smo pa lahko vesele, da bomo dobile zdrave user posted image . Čeprav me tudi to kar dobro skrbi...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
26.11.2008 12:26:59   
ella.
obelix, ja, tista napravicaje super, men jo je posodila kolegica, pa sem jo že vrnila, tako da sem brez. Bom že preživela to skrb ;)

tubby; verjetno ni prijetno, poglej pa s svetle strani: boš imela več kot leto dni časa poiskati novo službo, tokrat morda za nedoločen čas. A ne bo to fino? Pa boš spet lahko premišljevala o hiški ipd...drži se in misli na svetle strani tega...

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
26.11.2008 12:32:08   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: copka

user posted image  tudi jaz. Zdaj živim v Postojni.

Tubby drži se. Najbrž je res narobe, če si ženska in zaposlena za določen čas. Šovinističen p......

Moje kile so -3. Zaradi bruhanja in slabosti. Mi niti ne paše jesti. je bilo pa enako v prvi nosečnosti, potem pa kile začnejo rast, ko slabost mine. Potem me je G nahrulu in je do poroda blo vredu, po porodu na porodniški pa sem se zredila. Kaj čmo. Je pa tako, da če si suh se lahko bolj zrediš.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
26.11.2008 12:37:47   
PapuaNG
Tubby, nekateri delodajalci res nimajo srca...ampak, jaz v takem primeru pravim-vse se vrača, vse se plača. Se mu bo že nekje drugje 'maščevalo'. Sicer pa ne pozabi, da imajo tudi mamice, ki sicer niso zaposlene, a so bile v zadnjih treh letih pred nastopom porodniške zaposlene vsaj 12 mesecev, pravico do porodniškega nadomestila in nadomestila za nego in varstvo otroka. Je pa res, da je nadomestilo nižje (55% minimalne plače + 2% minimalne za vsak mesec zavarovanja za starševsko varstvo, vendar največ za 50% minimalne plače). Če pa nimaš 12 mesecev zavarovanja in v času nastopa porodniške ne boš zaposlena, lahko uveljavljaš starševski dodatek (188 evrov). Če pa ti med porodniško poteče zaposlitev, pa nadomestilo itak dobivaš do konca. Tako da...nekaj se bo že nabralo user posted image

Jaz sem tudi v praktično novem stanovanju-sem se selila ravno takrat, ko sem se najslabše počutila-konec prvega meseca nosečnosti, da sem na koncu že skoraj živce zgubila. Neverjetno, koliko stvari se ti nabere v 26 letih...pa potem vse počistit pa pospravit...zaradi utrujenosti sem nato uredila le najpomembejše-kuhinjo itd., zadnje prestale stvari sem pa šele ta vikend pospravila user posted image

Pa ko je že govora o kilogramih-danes spet stopila na tehntico in kaže približno tri kile več kot na začetku nosečnosti (pol kile gor/dol). Se mi zdi, da se me je še največ prijelo na začetku, ko sem bila neprestano lačna, migat nisem mogla pa absolutno nič. Ampak ni sile-zdaj redno migamo, imam več energije, počutim se odlično, lakote načeloma tudi ni več pretirane...

pa še sonček je zunaj user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
26.11.2008 12:42:22   
tubby
Ne vem kaj naj rečem, ampak čisto sem potrta. počutim se grozno. Saj se bom pobrala in vem da bomo preživeli, ampak grozno je ko vem da še zmeraj ne bomo molgli na svoje... skoz moraš gledat na denar kaj kam daš in nič si ne moreš privoščit.
prov bedno mi je. če bi to vedla bi že zdavnaj mela 2 otroka pa pol iskala službo. zadj bo res takouser posted image
a če bi čakal še eno leto bi jo obdržala?  to je vse samo ugibanje. Jaz sem lansko leto dala odpoved v službi ki sm jo našla, ker mi ni bla všeč in je bila plača porazna. tu pa mi je bilo delo zelo všeč in kolekktiv tudi kar, plača pa malo boljša. rada sem šla u službo. S kakšno muko bom šla po svoje stvari in po knjižco drug teden user posted image
Spolh si ne morem predstavljat. Po moje bom brez besed pograbla vse in šla.

mene misel na iskanje službe izčrpava, vem da se bom pobrala in iskala službo ko bomo meli dojenčka...

hvala za podporo,za vsako dobro misel, mi veliko pomeni

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
26.11.2008 12:42:24   
2mak
Mojmacek, tudi jaz mislim, da zaradi ns ne smeš skrbeti. Vem, da bi ti bilo lažje, če bi ti jo naredili, tako kot so obljubili, ampak, vseeno poskusi misliti na to, da bo itak vse ok! Take misli res pomagajo! In še morfologija te čaka, kjer boš še bolj natančno vse izvedela. Jaz močno držim pesti zate!!!

Joj, midva sva se tudi selila, ko sem bila noseča in sva prvič prespala tukaj 3 tedne pred porodom. To so bili res lepi trenutki! Ampak, Obelix, vidva pa z dvema 14 dni po rojstvu?! Uf, dobra sta! Je pa res, da še kar nekaj časa ni vse tako, kot si si zamislil. No, vsaj nama še par stvari manjka (sem ena tistih "bosih kovačevih kobil", ki ima arhitekta doma...).

No, tale kofetek naj pa res že pade! Mmm... Obelix, čaj bi z veseljem pila, pa mi je po njem tako slabo, da obvezno bruham. Zdajle sem si pa ravno za jest naredila, tko da se beremo kasneje...

Iiii, kakšen sonček je zunaj!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
26.11.2008 12:51:27   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Razni hamburgerji in čokolada pa tudi zdravi niso, tako da si nič ne škodim.

maja, I love you- si me spomnila, da sem vceraj kupila eno veliko milkouser posted image

ella. po moje tudi ni nic posebnega. Enkrat trd, drugic mehek. Dokler ni bolecin in ostalega sranja je vse ok. Meni je tako neprijetno kot otrdi, da ko cutim, da se dogaja, samo molim, da ne bo dolgo. 

tubby- zelo mi je zal, da si ostala brez sluzbe. Sigurno je malo pripomoglo k temu, da si noseca in da imas za dolocen cas, veliko pa tudi, da situacija po svetu ni roznata. Ni receno, da je to slabo. Kaj pa ce bi/bo slo podjetju tako slabo, da ne bi mogli izplacevat plac? Zjokaj se, saj so solze ociscevalne, potem pa glej pozitivno naprej in verjemi, da bos dobila sluzbo, ko bos pripravljena.

psaša, leela, obelix, janci, 2mak pa ce je se kaksna na relaciji Logatec-Vrhnika- saj sem vedela, da obstaja Logasko-Vrhniska navezauser posted image  Moj je pa z Vrhnikeuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.