|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
25.11.2008 13:45:09   
BarbyD
Pozdravljeneuser posted image  

Uff ste bile pridne user posted image  1 dan ne pogledam pa so tri nove straniuser posted image  super...

OliveOyl user posted image   včeraj sem bila prepozna in preveč zmatrana ko sem pršla domov...sem se samo ulegla user posted image  vglavnem šla sem na še en pregled na Jesenice da sem dobila mnenje še ene ginekologinje, vse skupaj nesla mojemu odvetniku, in danes je poslal pritožbo...bomo videli kako bo šlo..drugače cena je 275 €, je pa res da mislim da je moj odvetnik eden izmed dražjih v Sloveniji ( samo je pa najboljši user posted image  ) he heuser posted image  samo to še vseeno ne pomeni da bo ugodno rešena pritožba... sem pa govorila s šefom, sem rekla da bom prekinla pogodbo če ne bojo odobrili, pa je rekel da je to sicer moja stvar, samo da  naj malo počakam da se bomo kaj dgovorili potem se bom pa sama odločila.

Iz kje pa si ti? so ti že kaj odgovorili?user posted image

Aja pa še to, včeraj mi je nardedila UZ in je rekla da če se posteljica ne bo spustila da bo potreben carski rezuser posted image  samo da so možnosti da se še spusti, tko da držimo pestiuser posted image  je pa povedala da jeuser posted image 90 % user posted image  user posted image  user posted image  tako da zgleda da bomo imeli Erosauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.11.2008 13:56:32   
FLASK_A
Punce, saj ste pa ja čisto nore s tem čvekanjemuser posted image user posted image user posted image Si bom mogla dopust vzet, da vas vse preberemuser posted image Kako fajn, da je tako čvekasto vzdušje, sem prav vesela.

Najprej DOBRODOŠLE NOVE ČVEKICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Priznam, da nisem mogla vsega za nazaj prebrat, zato samo na hitro... V četrtek imam pregled in naj povem, da se ga že resnično veselim. Polno imam vprašanj, polno stvari moram tut povedat. Tako da računam, da bom malce dlje kot ponavadiuser posted image

Kdaj se ima pa morfologijo navadno? Sem že pozabila, kateri teden... Vsekakor mislim, da bom že kmalu na vrsti, možno da je to že moj naslednji pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep snežen dan!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.11.2008 15:12:41   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

... sem pa govorila s šefom, sem rekla da bom prekinla pogodbo če ne bojo odobrili, pa je rekel da je to sicer moja stvar, samo da  naj malo počakam da se bomo kaj dgovorili potem se bom pa sama odločila.

Barby rajši ne dati odpovedi. Res naj ti bo to zadnja možnost. Komisije pa sploh več ne trzajo na pogoje dela. To pa zato, ker je zakon prenesel zaščito nosečnic na delodajalce, kjer pa vemo kako to je. Če ti odklonijo se zmeni s šefom, da te ne da v rešilca. Če ne gre drugače se obrni na inšpektorat za delo, da se oceni tveganje tvojega delovnega mesta. Sem brala na Monu pri Pušenjaku, da če ti delodajalec ne mora zrihtati primernega del. mesta, da si doma on pa ti plačuje plačo. To je po zakonu, ki so precej neživljenski kot vemo, od naših živcev pa je odvisno česa se bomo poslužili.

http://vppn.freehost386.com/
to je vodnik po pravicah nosečnic

upam, da ti pozitivno rešijo in čestitke za Erosa user posted image

< Sporočilo je popravil Leela -- 25.11.2008 15:14:24 >

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.11.2008 15:29:06   
OliveOyl
Ma ste pridne v čvekanju...

ja štanti in novoletno vzdušje,ga bo treba letos kar spustiti.user posted image

BarbyD vidim da si zrihtala zadevo,tile odvetniki so pa kar dragi.Jaz nisem še nič dobila,os.zdravnik je rekel,da se zna malo zavleči. sem včeraj poslala še dopolnitev k pritožbi od prejšnjega tedna-mi je napisala ena pravnica.Zdaj pa čakajmo kaj bo.Sem iz Ribniškega konca.user posted image

Aja,čestitke za Erosa.user posted image

Ima mogoče še katera povečan pulz?meni na momente tako pokoči,da me bo kar kap.user posted image user posted image  Pa ni nobenga v kopalkah zraven.user posted image

uživajte na snegu,če ga nimate pridite k namuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.11.2008 15:40:03   
Anonimen
živjo

me sam 8 ur ni bilo na forumu pa sem imela kr del da sem vas mal prebrala!

nosečniška oblačila: jaz jih kr en cajta že nosim ker me ostale hlače kr že orenk tišijo!
imam sam ene od prve nosečnosti če bom morala it v službo decembra si bom morala še kakšne hlače kupit.

folno kislino
: folno še jemljem, ker mi je G. rekla da jo naj kar čez celo nosečnost jemljem!

saj sem skoraj vse pozabila, kaj ste pisale!

jaz tud nisem iz Vrhnike, sem pa iz Logatca, hodim pa na slomškovo šolo, ker delam ekonomsko prek Zarisa. tako da sem vsake toliko časa na vrhniki, pa še moj mož ima žlahto dol.
mogoče bomo pa kdaj se dobile na kakšni kavici?!

kaj še no ta novim dobrodošle!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
25.11.2008 15:45:18   
avokado
Pozdravljene nosečke,

vidim, da ste že skoraj vse v nosečniški opravi (obleke pa to). Jaz sem pa še vedno kar taka, kot prej user posted image  Lohk bi se že kaj poznalo. no, saj malo se - za tiste, ki vedo, da sem nosečka - za druge bi pa še vdeno lahko skrivala.

Kolko ste se zredile v prvem trimesečju? Jaz sem pridobila +2,5 kg. Kaj je to dobro ali je že preveč user posted image ?

Pozdravček in se vam še jutri kaj oglasim.    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
25.11.2008 16:14:40   
madejka
Se bom kar vključila, ker drugač tak pozabim kaj hočem napisatuser posted image

Meni je tud večina mojih cot še prav, edino majčke so mi malo kratke, ker vse bolj kratke nosim in sem si že v prviuser posted image kupila dva traka in pridno kombiniramuser posted image Greva pa z mamo v petek v šoping, ker mi je oblubla ene nosečniške hlačeuser posted image

Anonimna, jaz v prvi nosečnosti tud nisem vedla kaj je morfologija in mi je blo glupo vpr4ašat, ker so vse druge že vedeleuser posted image

A je katera sploh z mariborskega konca?

Avokado, jaz se nisem še nič zredilauser posted image Tud v prvi user posted image nič do 4. meseca...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.11.2008 17:02:22   
Poloma
Hej hej vsem!

Kako? Ene ste tak pridne pa se dnevno javljate, jaz pa kr cel dan nekje porabim, čeprav nisem v službi...No pa sej skos nekaj kofetkam, al pa kaj praničnega že ustvarjam,..pa dan mine :)

Sem pa že čisto v božičnem vzdušju in če bi blo po moje bi že dala kak venček na mizo...No sej dlje kot do nedelje ne bom rabla čakat, ne? :) Pa še na vrata morem nekaj dat, samo se bojim da se bodo sosedje iz bloka zgražali :)) Pa moj se tudi za glavo drži ko že vlačim božičke po stanovanju :))

Madejka uuu kak fajn da je še kaka štajerka tu...da se ne bomo rable v Lj vozit na čajek z nosečkami :) Sej se bomo me tudi kaj dobile, ne? No upam da je še kaka interesentka iz naše prelepe Štajerske okolice:) 

Tak, zdaj pa grem kosilo skuhat do konca...

Lp

P.S.: Dobrodošle vse nove srečke...marička to bo gužva maja v porodnišnicah :))

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.11.2008 17:10:12   
tubby
pa bo res gužva v porodnišnicah user posted image
jaz mam že 17 tednov pa 5 dodatnih KG!!!!user posted image kaj morem če pa mam apetit. Joj, sam upam da ne bo šlo ve skup preko 15 KG pa bom kr zadovoljna. Prvič jih je blo 16, pa sem šla z minus 10 že iz porodnišnice. Tako da ostalo pa je šlo v par masecih dol. Do otrokovega 1. leta sem mela manj kg kot predno sem zanosila.

Jaz vitamine s folno še jem, priznam pa da kdaj kako pozabim-to že od začetka nosečnosti. to bom porabla pol bomo pa vidli.

nektere že veste spol mene pa tok firbec matra... Boste že kaj kupovale za user posted image ???

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.11.2008 17:17:01   
madejka
Poloma itak, da se bomo dobile! No, zaenkrat sva dveuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.11.2008 17:31:20   
Anonimen
Hejla. Končno doma iz službe. Vidim, da ste pridne. Lepo, lepo.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.11.2008 17:31:27   
BarbyD
Uff ste pridneuser posted image

Jaz bom z nakupovanjem za user posted image še malo počakala, tam nekje do 7 meseca pol morm met pa vse doma če ne bom hudauser posted image

Ker bomo baje imeli fanta bo potrebno kar precej nabavit ker imamo za enkrat same punce ( sestra 3 jaz 1 )....pa vse kolegice razen ene tuda same babeuser posted image

he he

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
25.11.2008 19:28:12   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ajsika moja, te že vidim kako lepa nosečnica si!user posted image user posted image  Upam, da najdeš še kake hlače in krilo, da boš spet najlepša v službi!user posted image

ah, to sem itak user posted image  samo res rabim kaj za oblečt! zadnjič v Bruslju sem gledala malo v C&A pa v H&M, imajo kar luštno izbiro in se dajo zadeve pokombinirat. moram spet it tule pogledat... čas je problem, pa več kot kako urco se mi ne da hodit po trgovinah. in še nekaj sem ugotovila - novo trenirko rabim, moja mi je v pasu ozka user posted image  je tak bolj trdi material pa mi ni več fino. eh joj user posted image  

ti si na bolniški ali še kar šihtaš?

Meni je že dolgo časa vse ozkouser posted image  in res več kot uro se tudi meni ne da in potem nič ne najdem tko na hitro. Se bom morala odpravit zjutraj, ko imam več volje.
Prejšnji teden me je dala na bolniško. Ju3 grem po bolniški list in vprašat kako za naprej. Mislim, da bom kar do konca. Saj veš, stara koka, pa z dvemiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
25.11.2008 19:51:53   
mucka25
Joj ste pridne punce in klepetate, sploh nevem kje sem nazadnje bralauser posted image .

No jaz sem tud zdaj malo na kilogramih pridobilauser posted image in zarad trebuščka sem si mogla kupit celo nosečniške hlače. V prvi sem nosila moje navadne cunje vse do konca, kaka njegova majica mi je pa tud prov prišla za doma. Sem pa kar težko kupila hlače, so mi bile vse prevelike, sem potlej le najdla eno zelo majhno številko, ki mi bo čez kak mesec pa najbrž že čist prov.

Božično vzdušje je tud mene že prijelo in počasi delam na doma narejenih darilih ( za kaj drugega ne bo denarja) in venček po treba narest, pretiravala pa ne bom, mi bo tamali tako vse prehitro razuleku. Še za smrekco neveva kam naj jo pol postaviva, da je ne bo skoz prevraču in vlekel balončkov doluser posted image .

Zdaj pa šibam še likat, dokler imam še viška energije, jutri pa bom še vidla kaj bo. morde bom pa pekla piškotke. Lahko noč

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
25.11.2008 21:03:48   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let  user posted image
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 19.12.,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled23.12.,
29 let user posted image
copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 15.12.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 7.1.M,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) pregled27.11. , 26 let

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? (2user posted image  );

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?15.12., 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled 12.12.,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 22.12.M, 
petrazg  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled8.12. , user posted image
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.12., 22 let 
* Čebelca10  (1user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 24.11., 26 let  user posted image

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 9.12., 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

* FLASK_A (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ? ;
13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 15.12., 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 19.12., 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled ? ;
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 22.12.M, 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 05.12., 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 22.12.;  

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12., 23 let

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 15.12.,  34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let
* 2mak  (3.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 24.12. ;
29 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 11.12., NS 28.11.

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 82

pričakujemo user posted image : 85

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
25.11.2008 21:09:12   
Blueeyes
ooo... pa majčice vi ste neverjetne....prov en user posted image  za vas... vidim da popoldne oz. zvečer vse postanete zelo aktivne... 3 strani... uh, tud jaz bom rabila čas da vse preberem  za nazaj user posted image

nosečniška konfekcija - že nosim slab mesec dni... me je vse utesnjevalo, pa mi je bilo potem slabo... zdej se pa počutim idealno, brez slabosti in polna energije.. majico sem si zaenkrat kupila 1 samo, pa dvomim da bom še kakšno, ker itak že od prej nosim široke ali elastične majice, ki mi bodo sedaj vsekakor prav... hlače sem si kupila 2, pa soseda mi dala še mislim da 4 pare, pa 2 trenirki... jupi..

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
25.11.2008 21:12:43   
mani2
Pozdravljene

Sem vas prebrala in dopolnila seznam. Ste kar pridne. Ko je govora o Nosečniških oblačilih. Jaz morem že kar nekaj časa nositi nos. hlače ker me je vse tiščalo in posledično mi je bilo zaradi tega slabo. Sem se slikala in bom dala v album kakšno slikico trebuščka.

snowgal če želiš da te dam na seznam majčic pa mi napiši podatke za seznam in te dodam.

LP mani

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
25.11.2008 22:43:44   
taškica
Ima kakšna kakšno dobro idejo katero knjigo naj preberem? Je že katera brala Tisoč veličastnih sonc? Se jo res splača prebrat?

2Mak - Tisoč veličastni sonc je druga knjiga Kaleda Husseina, in je dobra. Če pa hočeš res dobro, dobro, prebrat od njega - beri Tek za zmajem, odlična knjiga, v "paper back" varianti.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
26.11.2008 7:12:49   
Čebelca10
Dobro jutro vsem!

A je katera iz Celjskega konca? No v ponedeljek sem imela pregled in je z najinim user posted image vse v najlepšem redu user posted image . Morfologijo pa imam 5.1.2009 in že komaj čakam, da ga vidim... Glede oblačil pa sem tudi jst mogla že vse menjat, ker mi je bilo vse tesno pa tudi buši se mi že kr fajn pozna.... Lakote ni tako velike, jem toliko kot pred nosečnostjo, ampak kile grejo pa kar gor... Kaj šele bo...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
26.11.2008 7:37:36   
petra a
Barby-samo tega ne naredi...pogodbe ne prekini (s tvoje strani), ker potem ne boš dobila nobenega denarja na zavodu...delodajalec ti mora zagotoviti drugo delo, zaradi nosečnosti ti ne sme prekiniti pogodbe...če pa se že bosta menila v to smer, potem naj odpove on, zaradi nadomestila na zavodu...a maš Čeferinauser posted image  (on je the best)

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
26.11.2008 7:56:17   
mojmaček
Punce pozdravljene

Končno se spet javim po dolgem času.     No da da hirto povem svojo zgodbo.

Sem v 14 t.   Včeraj sem imela v UKC MB,  merjenje pretokov (a.Uterus) zaradi visokega  pritiska.   Vrednosi so mejne za kasnejši pojav preeklampsije.   Tako da sem še nadalje obravnavana pod rizično.   V glavnem mislim da bom šla z drugim tednom na bolniško.  

Pol pa nastane problem.  Pred 3 tedni sem se naročila za NS in merjenje pretokov.  Naročili so me zato sem se samoplačniško NS odjavila.     Imela sem napotnico , kljub temu da še nisem stara toliko, ampak mi je G rekla da bodo naredili,  ker sem obravnavano pod rizičo!    In mi  niso hoteli narediti user posted image .   Plod je baje že prevelik za merjenje in premalo sem stara!!!     Zdaj sem izvisela, pregleda več ne morem delati,  samo molim in molim lahko da bo vse ok.    

Ti doktorji mi gredo malo že na živce.   Mislim da ne vedo točno kako in kaj.    Vsakič ko grem  na pregled v rizično mi rečejo da rabim novo napotnico.user posted image user posted image     Pol pa hodim k moji  G,  ona pa besni kaj se grejo, da mi je napisala vsa pooblastila in obdobje 3 mesecev,   jaz pa hodim ko branjevka od enega do drugega.   

Kaj pravite,  mate kake izkušnje?    Kaj pa naj glede NS naredim?   Nikoli si ne bom odpustila če bo kaj narobe z user posted image ,  zaradi šlamparije doktorjev. 

lp
Majamo 

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
26.11.2008 8:20:24   
maja1488
Se vam še jaz na hitro javim, pol pa šibam. Zaenkrat imam ene nosečniške hlače, moram pa kupit še kakšne, sam se mi ne da v šoping. Kile +0,5 zaenkrat, jem pa bolj zdravo kot pred nosečnostjo.

Na naslednjem pregledu pa že upam, da se bo videl spol, ker če je fantek moramo vse nakupit.

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
26.11.2008 8:32:21   
Lalica1
Paloma, mucka25 in druge: ker sem brala, da delate domača darila in  božične okraske me res zanima kakšna dobra ideja, če bi mi jo posredovale. Tudi sama sem tak tip, da kaj ustvarjam, vendar včasih nimam idej. Sem nakvačkala zvonček, pa angelčka, pa metuljčke in zvezdice, s hčerko sva naredili okraske za na steklo pa novoletne voščilnice. Če ima katera kakšno idejo, je bom več kot vesela. Ke ta teden pa že moramo imeti adventne venčke pa to. Bom pa po moje tudi jaz že dala kaj na vrata. Se sicer v soboto preselimo v blok in me sploh ne briga če jim bo čudno. Glavno, da je meni všeč user posted image . Sicer bodo pa ti prazniki tako hitro mimo, da se še zavedali ne bomo. Jaz vsako leto kakšno podrobnost pozabim narediti (ali pa nimam časa) in so že prazniki mimo user posted image .

Se opravičujem ker sem zašla s teme, ampak včasih bi res rada kaj "ordinirala" pa ne vem kje naj začnem.

Pa lep in sončen pozdrav vsem!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
26.11.2008 9:14:42   
petrazg
Dobro jutro nosećkice...

Ste pa včeraj bile pridne in naklofale sporočilca...user posted image Je luštno brat in super , da nas je vedno več...

Mene pa zdej že dva dni tako glava boli, da ne vem kaj naj naredim... Upam, da se me ne loteva kakšen prehlad, ker to bo bilo pa res mimo... Se mi nič ne da počet, še tv-ja nimam prižganga, samo rr sem pa mogla malo pogledat...

Za kakšno kavico sem tudi jaz, seveda ko bom malo boljše... Čajček na štantih bi tudi pasal...user posted image

Čebelca, mislim, da je vsaj Mani še iz Celja (ima pri nicku napisano). Sem pa tudi jaz velikokrat v Ce, ker imam tam vse zdravnike, pa tudi malega vozim... se lahko tudi zmenimo...

Lalica1 - vi se pa kar selite - čestitke user posted image user posted image user posted image To pa je veselje, a ne?

Nosečniška oblačila - jst že nekaj časa nosim, trebušček se mi pa tudi že konkretno pozna...Ne morem več skrit, tudi če bi želela user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
26.11.2008 9:49:34   
Lalica1
Ja, selimo se. Sicer sem navdušena da bom končno imela vse stvari tam, kjer bom jaz hotela...Ampak se še vedno počutim kar slabo, tako da stvari selim bolj v počasnem posnetku.
petrazg sem komaj sedaj videla, da že imate enega majčka user posted image . Pravijo sicer, da je lepo imeti dojenčka v maju. Kakšne so pa tvoje izkušnje? Pa potem počitnice na morju in vročina...?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.