špelin@
|
Dobro jutro Pri nas je bila totalno zanič noč MATEVŽU IN ANJI-TII VSE NAJ ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV Estrella*, še dobro, da ima Andraž prevoz v šolo, da ga ni treba tebi vlačit okrog... Ta sončna, hvala za postrežbo IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Najprej naj se pohvalim, da je Žan zaspal ob 20.00, dojila sva se ob 1.30 in je pol spal do 6.00 naprej v svoji postlci. Pol sm ga vzela k seb,previla, podojila in še zmer spiiii . No, js pa ne morem, ker sem zdej navajena zgodaj vstajat . Vem da sm nekaj mislila napisat, pa sm pozabla kaj ...hm... nč bom pa kasneje... Priden Žanko, bravo IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Naty, a vi že delate na novi rundi super, to bo veselo No sej čist uradno še ne...mamo pa zelo resno v mislih . Veselo pa veselo! Čeprav ne vem no... zaenkrat še ni prišla na obisk, tko da delamo mal račune brez krčmarja. Je pa res, da sta dve moji prijateljici zanosile po porodu, preden je prišla. Tko da... nč bomo vidl ane . O lepo, lepo IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Manca je zaspala 20.45, jaz pa prav kmalu za njo , in je pančala do 5.20. Zvečer sem ji dala daleron in je do enih zjutraj spala kot ubita, potem pa zgleda da je daleron popustil in je na čase malce zajokala c spanju, ampka ne tolko, da bi se zbudila, tako da smo se vsi malce spočili. IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Anery Anita: Uporabna spletna stran vse o vročini: Klik Tole knjižico sem jaz vzela pri P. Anery, hvala za link Katina, tudi jaz sem dobila pri P to knjižico, ampak nimam pojma, kam sem jo vtaknila... IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Katero kremico za obraz za hladno vreme uporabljate in priporočate? Zaenkrat še nobene ne uporabljam... IZVIRNO SPOROČILO: Katina Ma ne mi rečt, da sem danes zdržala do konca . Dobra si bila IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A ti povem kako sem jaz zanosila. Moj dragi je imel slepega potnika, ki je predčasno izstopil. IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: Si me prej vprašala, če je Matevž bolš... spet bom rekla, da se mi zdi, da je... čeprav ma še sluz... ju3 mava kontrolo in bomo vidl oz. slišal strokovno mnenje... HVALA za skrb Stiskam pestke!!! Gregcu danes zjutraj ni nič piskalo v pljučih Tudi ko sva prišla iz vrtca, je bilo vse ok Aja, za super spanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem kopirala od junijk, ker mi je bil tako corti Po mojem okusu, le malo več kg bi lahko imel IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Aja vem, kaj sm prej hotla... špelin@ a vi že mate datum za alergologa? Ja, tisti 23.12. ostaja. Mi smo včeri dobil pismo 19. 1. . Kam gresta vidva? Zraven piše, da če se otroku stanje poslabša, naj gremo k svoji P, da nam da napotnico za hospitalizacijo. Ja valjda.. Kolk so drugač čakalne vrste, se mi zdi, da bi lahko blo še slabš ane? Drgač pa ne vem, če sem že povedala na tej temi. Naš atopični dermatitis je čist izginil, odkar sem nehala pit sojino mleko . Mali ma zdej spet ful lepo kožo in nič več se ne praska . Prej je mel pa eno nogico že čist bogo, pa po glavici ful prask . No skratka zdej smo mi končno čist vredu. Celo js ne čutim več tazga pomanjkanja pri mojih šestih živilih, ki jih še jem ! Človek se vsega navadi. Glih zadnč sva se menle z atijevo ženo, pa je rekla, da se spomni, ko sm skoz mela ene shujševalne diete pa nikol nism zdržala več kot en tedn . Da ko se gre pa za otroka, ti pa ni čist nič težko, ampak da to res šele takrat vidiš, ko maš svojega. Kako zelo resnično Katina to zelo dobro ve, res kapo dol pred vama obema!!! tilči, welcome back, kako zdravje? Katina, a misliš, da bo ta za Estrello* ok, ima dovolj kil? jana81, tudi Nejcu za pridno spanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aha dobr da si napisala skutke, sem hotla vprašat špelino ko je zadnjič napisala da mu je dala skutko s podloženim sadjem,,jst sem mu jo včeri dala pa sem zmešala s sadjem...a je to kej narobe? bi mogla dat sam skutko? mA JAZ SEM MU DALA SAMO SKUTKO BREZ TISTEGA osladnega SADJA SPODAJ. U, jebelacesta, spet caps lock, ne grem popravljat
|