|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 22:03:42   
valentina2006
user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
25.11.2008 22:04:47   
Anonimen
A si Jana??

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
25.11.2008 22:05:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ma sej me ne moti, da nimam menstre, mi je super, ker je ni, ampak vseeno mi je čudno, ker je prej vedno bila redna? Verjetno je razlog dojenje in mirena. user posted image

Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gala, da se čimprej pocajta.

NIč grem spat, ker me ful križ boli. Komaj čakam, da dobim nov vzglavnik in jogi user posted image . Lahko noč.

Srečnica, samo to lahko rečem. Jaz sem user posted image  ob polnem dojenju dobila prvič 6t , drugiča pa 4t po porodu!1To ni feruser posted image

nekje na rr sem brala. je vprašala ena punca svojo ginekologinjo da zakaj tako hitro dobi M kljub polnemu dojenju. ta ji pa odgovori:"ja, ste pač bolj plodni".
estrella, odgovor imaš na dlani.

V materinski šoli je predavala ena P, ki je sigurno 10 x rekla, da je dojenje 100% zaščita. Vsi smo se ji smejali, ona pa še kar vztraja pri 100% zaščiti. Mislim, da ta P skrbi za svojo službo, da otrok ne bi zmanjkalo in s tem ima redno službo.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem zanosila 2 dni po koncu user posted image , še daleččč od plodnih dniuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
25.11.2008 22:07:03   
Aurea
Hojla maratonke - šprinterke " 2 v 1 user posted image

tudi slučajno ne morem brati za nazaj vseh 25 +/- strani user posted image  zato samo na hitro :

Soncnica sandra: ja, saj me kar malo mika za tole večerjo, ampak pri nas je na žalost še vedno 100% dojenje, zato naše user posted image  ne morem "uturit" nikomur, sploh ne zvečer user posted image , ker ne vem, kako bi preživela (oba - ona in oseba, ki bi jo pazila user posted image user posted image ) Bom pa v mislih z vami.

Pa upam na kakšen kofe v prihodnje - Tiana, Svojeglava, Darmar, Martina in ostale Gorenjke! Če vas ne bo prej zamedlo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Naty, a vi že delate na novi rundi user posted image  user posted image  user posted image   super, to bo veselo user posted image  user posted image  

****, jaz pridem kar v Egipt na sonček. Pa dobro opravi danes, da ti ne bo treba preveč čakati user posted image user posted image user posted image

Bojanc user posted image user posted image user posted image  Dobro, da si dala oper. čez, zdaj pa hitro v nove boje! Srečno!

Hijencauser posted image a da dobiš službo.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
25.11.2008 22:07:05   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ma sej me ne moti, da nimam menstre, mi je super, ker je ni, ampak vseeno mi je čudno, ker je prej vedno bila redna? Verjetno je razlog dojenje in mirena. user posted image

Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gala, da se čimprej pocajta.

NIč grem spat, ker me ful križ boli. Komaj čakam, da dobim nov vzglavnik in jogi user posted image . Lahko noč.

Srečnica, samo to lahko rečem. Jaz sem user posted image  ob polnem dojenju dobila prvič 6t , drugiča pa 4t po porodu!1To ni feruser posted image

nekje na rr sem brala. je vprašala ena punca svojo ginekologinjo da zakaj tako hitro dobi M kljub polnemu dojenju. ta ji pa odgovori:"ja, ste pač bolj plodni".
estrella, odgovor imaš na dlani.

V materinski šoli je predavala ena P, ki je sigurno 10 x rekla, da je dojenje 100% zaščita. Vsi smo se ji smejali, ona pa še kar vztraja pri 100% zaščiti. Mislim, da ta P skrbi za svojo službo, da otrok ne bi zmanjkalo in s tem ima redno službo.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem zanosila 2 dni po koncu user posted image , še daleččč od plodnih dniuser posted image

A ti povem kako sem jaz zanosila. Moj dragi je imel slepega potnika, ki je predčasno izstopil. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
25.11.2008 22:07:30   
Aurea
Kva je z vami, jest vas ne dohajam, komej nekaj preberem in kliknem naprej, pa sta že 2 novi strani!!!!!

PREDLAGAM NOVO IME ZA NOVI DEL (KI GA BOSTE  S TEM TEMPOM SEVEDA DANES ODPRLE):

MAJSKI HROŠČKI IN SNETE SKIRE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 3706
25.11.2008 22:07:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Estrella a si šla kaj pokukat v ilegalo (statistika)?

+341user posted image user posted image user posted image

A boš še vedno trdila, da nam do novega leta ne uspe?

Če pa česa ne štekam je pa tale dirka user posted image . Men je čist vseen kolko druge napišejo in kaj. Važno je kako me čvekamo.

Tako ali tako se nam gre za čvek in sprostitev. Ker če bi se nam šlo za to, da bi nekoga prehitele bi lahko napisale kozlarije .... Jaz uživam za teh 5 min (beri ur). user posted image

Jaz tud, sam sem vedno 2 strani v zaostanjuuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
25.11.2008 22:08:06   
Anery
Se opravičujem, da bom kr vskočla.

Anita: Uporabna spletna stran vse o vročini: Klik

Tole mi je prišlo prav, ko je naš Matic doživljal podobno situacijo. Imel je vročino in nobenega drugega znaka bolezni. Bila sem sigurna, da so zobje. Po treh dneh sva šla k P, ki je naredil analizo krvi in vode. Bila je tipična viroza (tako je rekel), ki je minila sama od sebe. user posted image user posted image user posted image  da bi čimprej minilo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
25.11.2008 22:08:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A si Jana??

ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj  (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike..
Hvala vseeno.

ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
25.11.2008 22:10:08   
Aurea

A ti povem kako sem jaz zanosila. Moj dragi je imel slepega potnika, ki je predčasno izstopil. user posted image

Hura za slepe potnike. Ti so najbolj opasni user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image  user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
25.11.2008 22:10:21   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Soncnica sandra: ja, saj me kar malo mika za tole večerjo, ampak pri nas je na žalost še vedno 100% dojenje,

a še nič GH ne dajate?
sej pa lahko napumpaš, pa ji dajo po flaški.
Tud mi se ponoč kr dojimo, flaške niti noče, tak da bo verjetno hudo, ker me ne bo, ampak bo mogu flaško sprejet...jst rabim oddih

< Sporočilo je popravil jana81 -- 25.11.2008 22:11:26 >

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.11.2008 22:11:14   
Estrella*

Kva je z vami, jest vas ne dohajam, komej nekaj preberem in kliknem naprej, pa sta že 2 novi strani!!!!!

MAJSKI HROŠČKI IN SNETE SKIRE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image snete sekire ne pridejo daleč, smo letečeuser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
25.11.2008 22:11:29   
Aurea
Aja VPRAŠANJE:

Katero kremico za obraz za hladno vreme uporabljate in priporočate?
Kje se dobi?

Hvala!

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
25.11.2008 22:12:34   
hijenca

Hura za slepe potnike. Ti so najbolj opasni user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image  user posted image

Pa slišala sem, da tile ta hitri slepi potniki delajo predvsem fantke. Oni počasni, ki gredo v skupini, pa punčke. No mi imamo pubeca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.11.2008 22:12:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

A si Jana??

ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj  (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike..
Hvala vseeno.

ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out.

kak paint pa maš??A si kliknila IMAGE in potem STRECH/SKREW???

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.11.2008 22:12:39   
jana81

Aja VPRAŠANJE:

Kje se dobi?

Hvala!

od bubchen za obraz z ognjičem,ful dobra meni osebno...v baby centru, DM-u, vsepovsod no

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.11.2008 22:14:42   
kasso

Soncnica sandra: ja, saj me kar malo mika za tole večerjo, ampak pri nas je na žalost še vedno 100% dojenje,

a še nič GH ne dajate?
sej pa lahko napumpaš, pa ji dajo po flaški.
Tud mi se ponoč kr dojimo, flaške niti noče, tak da bo verjetno hudo, ker me ne bo, ampak bo mogu flaško sprejet...jst rabim oddih

ja pa še čez mesec dni bo, takrat pa boš ja kaj dala otroku jestuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
25.11.2008 22:14:44   
jana81

A si Jana??

Hvala vseeno.

mam slovenskega in piše
datoteka, urejanje, pogled, slika, barve, pomoč...pod slika pa:zrcali, raztegni, negativ, atributi (tuki lahk zmanjšaš.pa ne gre), izbriši.

Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.11.2008 22:15:00   
Estrella*

Aja VPRAŠANJE:

Kje se dobi?

Hvala!

MAI IMAMO KAR OD NIVEA- Pflege Creme , mi je ravno prav mastna in hidratantna. Dobiš jo v vsaki večji štacuni.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.11.2008 22:15:44   
jana81

A si Jana??

Hvala vseeno.

jooooooooooj koza sem, sem našla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.11.2008 22:16:07   
hijenca

Aja VPRAŠANJE:

Kje se dobi?

Hvala!

od bubchen za obraz z ognjičem,ful dobra meni osebno...v baby centru, DM-u, vsepovsod no

Jaz pa imam od Bübchen Wind und Wetter Creme, kupla v eni drogeriji, mislim da v Dm.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
25.11.2008 22:16:59   
Katina

Dobra ideja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.11.2008 22:17:23   
Estrella*

A si Jana??

Hvala vseeno.

slika, raztegni, pol pa imaš 2 možnosti in pri vsaki  horizonatlno in vertikalno. Pri prvi možnosti raztegni v oba okenčka vtipkaj % za koliko želiš pomanjšati, ponavljaj dokler se ti ne zdi dovolj mini

mam slovenskega in piše
datoteka, urejanje, pogled, slika, barve, pomoč...pod slika pa:zrcali, raztegni, negativ, atributi (tuki lahk zmanjšaš.pa ne gre), izbriši.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
25.11.2008 22:17:40   
Katina
IZVIRNO SPOROČILO: Anery

Anita: Uporabna spletna stran vse o vročini: Klik
Tole knjižico sem jaz vzela pri P.

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
25.11.2008 22:19:16   
Katina

Aja VPRAŠANJE:

Kje se dobi?

Mi kar od Nivee Wind & Wt+etter Creme, ki se jo dobi povsod. Smo jo že pri user posted image in smo zadovoljni.
Hvala!
Prosim.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?