MetiLu
|
Čer! Janez končno spi, mi je dones potegnu živc ej ... sva mela urnebes ... zaspan ko madona, ko sem ga dala z zize v postlo, že napol spečega pa konc, vstajat, tulit, histerija ... 1 uro sem se matrala, da je zaspal, s tem da se je še pokakal vmes in ga je blo treba previt in spet cel postopek uspavanja jovo na novo Pa še možeka še kar ni domov, so mel dones na šihtu nek izlet, pa ga še ni Mene pa zdej čakajo 3 dnevi (+ še v ponedeljek) seminarja, vsak dan od 8-16ih, tko da me praktično cele dneve ne bo upam, da bo vsaj zanimiv, ker se mi bo zmešal, če bo kr neki, ure 4 popoldan pa od nikoder... Sva bila pa dones z Janezom tud malo zunaj, sem ga stlačila v zimski kombinezon, pa se mu je že mešat začel, preden sva se oblekla no, sej pol je čist užival zunaj Jedla sva pa dones: Z: navadni jogurt, sadna kašica hipp, 7 žit milupa M: malo kruhka od mojega zajtrka..., banana K: rižotka z bučkami, cvetačko, korenčkom in porom, z malo bešamel omakce M: sadni jogurt, mleta plasma V: mlečna kašica milupa preden zjutraj vstanemo in preden zvečer zaspimo še malo zize, kolikor je pač notr Zdej grem pa spat, ker moram zgodaj vstat ... me že zdej mineva se zjutraj v LJ vozit, k itak ne bo nikjer nobenga parkinga na Vilharjevi frej ... Nočko