|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
25.11.2008 14:27:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Pina: mi še vedno spimo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . mi pa neeeeeeeeeeee.
sem ji kosilo dala in zdej je v postelji, ampak ne spi. Ene 4 krat sem jo šla dat v ležeči položaj, pa še kar vztraja. Grem spet jo dat dol.

Dolenjka, ella in druge, kako jih prepričate, da naj ležijo v postelji?user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
25.11.2008 14:31:05   
ella79
februarka ti ji puding skuhala zato, da ti bo popoldan mal štrik podaljšu user posted image user posted image user posted image

pina jaz jo grem čez dan ene 10x poležat, k isto skoz vstaja user posted image user posted image   sej pomoje jjih bo kmal minila tale firbčnost user posted image user posted image user posted image zvečer ni panike, k takoj zaspi

midve greva na plavanje, no prej še v trgovino, da mal hladilnik napolnim user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
25.11.2008 14:46:07   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Pina: mi še vedno spimo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . mi pa neeeeeeeeeeee.
sem ji kosilo dala in zdej je v postelji, ampak ne spi. Ene 4 krat sem jo šla dat v ležeči položaj, pa še kar vztraja. Grem spet jo dat dol.

Dolenjka, ella in druge, kako jih prepričate, da naj ležijo v postelji?user posted image user posted image

še vedno spimo user posted image

user posted image user posted image user posted image

od 11.40?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
25.11.2008 14:47:05   
amaya
ok, zdej se nekaj oglaša...me je že sekiralo user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
25.11.2008 14:52:46   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka ti ji puding skuhala zato, da ti bo popoldan mal štrik podaljšu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša je tud še zmer v pančeviuser posted image user posted image user posted image user posted image
men je pa že dolgčasuser posted image
Ella, dobr se načofajteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
25.11.2008 14:55:10   
pina-1
mi smo zdejle končno zaspali. sem jo na trebuh dala in jo malo tresla, malo božala,.. skratka sva e do zdej uspavali. Ampak nama je uspelo zaspat v posteljciuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
25.11.2008 15:30:25   
dolenjka
Tko, mi2 sva doma, vino in olje na varnem user posted image  Smo šli še v supernovo na kafe, ker smo se tam dobili in sem mogla v CA zavit user posted image  Lillchy imajo bodye - ful - sam za našo sem samo 1 vzela user posted image  Pa štumfe na bremzice user posted image

Novoletne čestitke bodo pa pri nas podobne, kot jo je Bamby pokazala, so že skoraj fertik. Papir sem kupila pa v Leonardu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
25.11.2008 15:39:33   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

misar, da ne bo na naslednjem srečanju tvoja frajla tebe v vozičku pripeljala? user posted image user posted image

tole sem se pa zdej narežala user posted image user posted image user posted image

pa pina...ja super je, ko otrok je tko kot je treba...ful sem se sekirala, ker ni hotela jest prej.

punce kaj menite, glede na to, da zdaj količinsko pri hrani kar razturavamo a naj ukinem dojenje čez dan po obrokih al naj ji še vedno ponujam zizo?...glede na to, da naj bi šla čez dober mesec že delat, no če koristim dopust čez dva user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 25.11.2008 15:40:50 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
25.11.2008 15:46:21   
nizy
misar - jaz naši nedajem čez dan zize kot samostojni obrok , ampak po potrebi recimo pred spanjem namesto dude user posted image , parkrat potegne in zaspi user posted image , ja pa takrat ko mi sama nakaže , da bi se rada dojila user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
25.11.2008 16:36:29   
itata
sem mal počekirala za nazaj, prav natančno pa ne...
spal skor nič- prehlad spetuser posted image  sem čist fertik. pol sem bila pa cel dan na sodišču in pri sodniku... zdej pa mulc noče spat popoldne - kasnej ga pa ne bom dajala, tko da ga bomo pač mogl do večera prenašat... klinc. kaj čem. mama ga da vedno ful pozn spat tko da je spal od 11h do 12:30 pa zdej noče več... bo že. mogoče bo pa počas na enkrat na dan prestavil tole spanje. bomo vidl. sem tko zmatrana danes, da ne grem pol nič na pijačko v KR...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
25.11.2008 19:07:11   
itata
skratka naš spi že 20 minuser posted image  prehlajen je, ampak ni in ni hotu it spat popoldne... kr neki. pol mi je pa dobesedno med igro zaspal. ga nisem mogla več pokonc držat. me prav zanima kako bo današnja noč zgledala... se že "veselim". že danes sva bila 2 ure ponoč pokonc... kriza je spet ful s spanjem.user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
25.11.2008 19:23:36   
Blacky*
Mi tudi že spimo, pa je danes spal 2x po kakšno dobro uro čez dan.

Mislim da ga zdeluje zimski zrak user posted image user posted image user posted image , ker je po sprehodu, ko je prišel na toplo kar zaspal.

Sem ga pa danes skopala brez fliperja in je bilo super. Čofotal je po bani in se metal za igračkami.
Imamo varuško za občasno varstvo user posted image user posted image user posted image user posted image . Super punca je. Jutri že pride ob petih, imamo manjše uvajanje user posted image user posted image user posted image , da vidimo kako jo bo škrat sprejel. Jaz bom pa za knjigo v sobi.user posted image

Grem malo pospravit, nato pa speglat. A nimam veliko, ker se trudim da sproti peglam. Po navadi smo imeli kar gore perila. Saj ko bom šla nazaj v službo se bodo najbrž vrnile... gore perila mislim user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
25.11.2008 19:52:27   
amaya
Mislim, da tudi pri mojem učinkuje ta zimski zrak user posted image Zvečer mi kooooooooooooončno sam zaspi in ne rabim več postelje cincat in cele hiše rukat sm pa tja user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
25.11.2008 19:55:11   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Lillchy imajo bodye - ful - sam za našo sem samo 1 vzela user posted image  Pa štumfe na bremzice user posted image

ja, zdej majo, ampak če sklepamo na prejšnji teden,  jih ju3 verjetno že okrog 12h ne bo več user posted image

misar, midva se sicer že neki časa ne dojiva, ampak mislim, da ji res lahko ukineš dojenje kot smostojen obrok. in če se da tudi ves tisti čas, ko tebe ne bo. že tko ji bo verjetno malo težko, pol pa še zize ne bo. razen če jih varuška tut ma user posted image   papa ti pa itaq za 3

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
25.11.2008 20:03:16   
lillchy123
user posted image luka že spi pol ure, je pa takooooo siten, da sploh ne morem verjet, da jje to moj otrok user posted image user posted image  pa slini se ko mali buldog, zobkov pa nikjer, še una dvojka, ki se je že pokazala, se je nazaj skrila user posted image  je pa skopan, da bo jutri lep in bo lahko punce osvajal. user posted image
mene še čaka urejanje, pa tudi pegla in metla, pa se še filam na rr user posted image
a jutri pol ob 11h?

? ena je pisala protokol za pod.porodniške, pa ne najdem, preveč * zbirate. user posted image  a lohk še enkrat napiše?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2140
25.11.2008 20:09:35   
dolenjka
Čer user posted image

Moja tečnoba spi user posted image  Je popoldan spala samo 30 minut v avtu, pol sem jo pa 3x nesla gor in ni znesl, pa sam vsedat se.... popiz***** sem in ji nisem ustregla z igro, tko da je pač bila pokonc do takrat, kot običajno user posted image
Je pa lepo jedla cel dan, celo mal več se mi zdi user posted image  user posted image

Lillchy, jaz se bolj nagibam k 12.00 user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2141
25.11.2008 20:12:14   
listek1
čer,
mi smo tud že v pančevu user posted image  sva dones že cel dan sama, no sva bla prejle v zeloooo dobri družbi user posted image user posted image
Mali je zdele sam dol padu in upam, da bo tako celo noč. Sva pa danes kidala pred hiško, je blo ful fajn. Je pa moj David končno začel spet jest tako kot se zagre.
Aja, danes je imel za kosilo joto. Jo je pojedel kar veliko. Za malico pa je pojedel eno jabolko, jogurt in 2 piškota. Zdele za večerjo pa je pojedel 230 ml gresa, pa čez 110 ml mleka.

Misar - user posted image  za tvojo bejbo, da je začela tako lepo papat.
Itata - držim pesti, da boste spali ponoči. Škoda, k te ni bilo user posted image
Februarka  - a vidiš, kok je fajn, da greš mal sama naokrog user posted image  Sem ti pa že rekla, da pripelji kaj Lariso na obisk user posted image

No, zdej grem pa jest še eno akcijo narest po bajti, kopalnico pomit in jedilnico, da bo manj za jutri ostal.
Pridem pa še F5 stisnt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2142
25.11.2008 20:12:15   
Februarka08
Čer.

Larisa je na poti v palčkovouser posted image še mleko dobi in šlafenuser posted image
Sem bla popoldne mal sama v šopingu, je pasalouser posted image raje ne omenjam kolk sem zapravlauser posted image user posted image ah, bo že... dokler kartica potegne, še greuser posted image pa še na hitro kavico sem k puncam skočilauser posted image

Naša frajla zdej obvlada dat lupčkauser posted image če ji rečeš daj lubico, se nagne k tebi, usta odpre in jezik da venuser posted image user posted image user posted image ne vem kdo jo je tole zadnje naučiluser posted image user posted image user posted image pa če jo vprašaš kje je Larisa, se bo pogledala v ogledalouser posted image user posted image

Grem po mleko, čakam da se z očijam nalupčkata v dnevniuser posted image
Lep večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2143
25.11.2008 20:15:15   
dolenjka
OOO Larisa, bravo user posted image  user posted image  user posted image  Tista z jezičkom mi je najbolj všeč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2144
25.11.2008 20:34:12   
mala_pikica
Dober večer!

Jaz pa sem danes po dolgem času poročila gledala in sem ravno nekaj malelega ujela o novem delovnem času. Nekaj so omenjali tudi 60 urni delovnik na teden. Mislim katastrofauser posted image user posted image . A ve kaj veste o tem? Naj pa bi bila takšna dirktiva iz EU.

No drugače pa je Luka še zmeraj prehlajen, pa jutri imava pulmologa.

Dolenjka kdaj pa ti potuješ? Kako si se odločila glede probiotikov?

Janey upam, da bo Jaka čimprej zdrav. To, da si pa dve uri čakala, ker je jemala svoje paciente naprej, bi pa jaz sigurno znorela.

Pa ene imate že pravo zimsko idilo doma, pri nas pa je prva pustinja. Jaz imam tudi sneg rada, sploh pred božičkom.

Srečka a si ti jutri za kavico v Europarku, če bom jaz hitro opravila pri pulmologu, bi šla na kakšno hitro kavico, ker ob 12h pa moram iti že po Lano v vrtec.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
25.11.2008 20:37:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

OOO Larisa, bravo user posted image  user posted image  user posted image  Tista z jezičkom mi je najbolj všeč user posted image

user posted image user posted image user posted image

Listek user posted image user posted image za Davida da je tudi tak jedec spet rataluser posted image naša neki štrajka oz. bi jedla ene 6x na dan čisto po malouser posted image že zdej pazi na linijouser posted image

Moj je pa glih kokice naredu in sem mu rekla da me ne bi v petek prav postrani gledal ko bom šla v kopalkeuser posted image user posted image itak jih ne morm sam gledat če mi dišijo pod nosuser posted image no, zdej sem še mal na RR-ju, da jih pred tv-jem čim več zmanjkauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
25.11.2008 20:38:59   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dober večer!

Jaz pa sem danes po dolgem času poročila gledala in sem ravno nekaj malelega ujela o novem delovnem času. Nekaj so omenjali tudi 60 urni delovnik na teden. Mislim katastrofauser posted image user posted image . A ve kaj veste o tem? Naj pa bi bila takšna dirktiva iz EU.

ja,mi je glih prejle mož povedaluser posted image user posted image user posted image dej nehi, kao naj bi bil 12 urni delavnik??????!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image a so nori al kajuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
25.11.2008 20:41:54   
mesecnica
Janey - user posted image  za Jakata. Upam, da ni nič resnega. Aha - si že napisala, da gre za virozico. Upam, da bo kmalu mimo.
Misar - user posted image  za Lano - prava jedka. Naša še vedno bolj mini količinsko poje. Pa številka 34 ti je prevelika user posted image . Hudo... Od mesa pa mi drugače dajemo tudi zajčka naši pupi. Glede dojenja - pomojem ima dovolj, če ti toliko poje v enem obroku.
Februarka08 - naša tudi še celo kaka, tako kot poje user posted image . Tudi jaz ne vem, kdaj bo drugače.
Dolenjka - frutolino, če že ima mleko noter potem ga ne rabiš dodajat. Pomojem user posted image . Ali je ta mogoče brez mleka?
Lillchy123 - ohhh - Luka ima pa premalo kilc user posted image . Upam, da vam uspe čimprej dodelati in da boste imeli to operacijo čimprej za sabo. Pa za razvoj držim pestke. Najbolje se bo malo potruditi, pa bo kasneje vse v redu. Mi smo drugače OK. Luna je pridna. Če bi so samo pogledal in ugibal kakšen otrok je, bi rekel zdrava in živahna. Se ji res ne pozna, da bi imela kakšne težave z ledvičkami ali pa s kožico oz. alergijami. No - edino ponoči je kriza, ker jo noro srbiiii. Aja - pa GH ne mara preveč - se mi zdi, da poje kot en mali picek - max. 150 ml. Ponavadi celo samo 80 ml. user posted image  Pa spanje ni ravno idealno, ampak bomo preživeli. user posted image
Hvala ti, ker misliš na nas user posted image .
Listek1 - tvoj David je tudi priden, kar se hrane tiče user posted image .
Mala_pikica - za tvijega Lukca user posted image .

Glede vstajanja - naša se že več kot dva meseca vstaja v posteljici, ko je treba it spat - pa nič ne zgleda, da bi jo firbčnost minila user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
25.11.2008 20:44:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dober večer!

ja,mi je glih prejle mož povedaluser posted image user posted image user posted image dej nehi, kao naj bi bil 12 urni delavnik??????!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image a so nori al kajuser posted image user posted image user posted image

al pa 6x na teden po 10 ur user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2149
25.11.2008 20:56:49   
putina
lillchy ... glede podaljšanja porodniške .. jaz sem šla na svoj CSD .. še prej sem si pri pediatru vzela vse izvide iz RA in jih skopirala in te kopije potem nesla na CSD .. tam sem izpolnila en formular (rabiš emšo od otroka vedeti pa davčno od otroka, če ga slučajno že med letom uveljavljaš kot olajšavo - ampak to ti lahko - če so prijazni - pogledajo tudi tam v računalnik) .. izpolniš tisti formular enega pa dobiš še da ga neseš potrdit delodajalcu ... to je to .. aja pa fino je najmanj en mesec pred iztekom porodniške to uredit!

tko .. pr nas tud otroci spijo, user posted image je na laufu .. jest bom pa tud počasi šla grlo cajtat ..

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ime za punčko
tinula

katero ime od naštetih vam najbolje zveni (priimek imamo kratek in "trd" s črko r)

vita (45%)

katarina (31%)

katjuša (12%)

petja (11%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!