|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
25.11.2008 22:06:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

b šla jutri malo v izvidnico. Majo tudi o tomi tipija v akciji, pa ga na spletu niuser posted image .

zdej pa res grem

nočko

je, 28 EUR stane, sam je samo za v štrom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
25.11.2008 22:07:07   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

evo tega imam

http://www.bestshop.si/artikli_dodatki/529.pdf

hvala ti

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
25.11.2008 22:08:15   
dolenjka

evo tega imam

hvala ti

hvala si ne moram na kruh namazat - 100 EUR bo pa ok za fsngo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
25.11.2008 22:14:27   
Blacky*

evo tega imam

Mi imamo tudi tega in je super. Zdaj sicer malo počiva, a ga bomo kmalu aktiviral user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
25.11.2008 22:15:33   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!

Janez končno spi, mi je dones potegnu živc ej ... sva mela urnebes ... zaspan ko madona, ko sem ga dala z zize v postlo, že napol spečega pa konc, vstajat, tulit, histerija ... 1 uro sem se matrala, da je zaspal, s tem da se je še pokakal vmes in ga je blo treba previt in spet cel postopek uspavanja jovo na novo user posted image

Pa še možeka še kar ni domov, so mel dones na šihtu nek izlet, pa ga še ni user posted image user posted image user posted image

Mene pa zdej čakajo 3 dnevi (+ še v ponedeljek) seminarja, vsak dan od 8-16ih, tko da me praktično cele dneve ne bo user posted image  upam, da bo vsaj zanimiv, ker se mi bo zmešal, če bo kr neki, ure 4 popoldan pa od nikoder...

Sva bila pa dones z Janezom tud malo zunaj, sem ga stlačila v zimski kombinezon, pa se mu je že mešat začel, preden sva se oblekla user posted image  no, sej pol je čist užival zunaj user posted image

Jedla sva pa dones:
Z: navadni jogurt, sadna kašica hipp, 7 žit milupa
M: malo kruhka od mojega zajtrka..., banana
K: rižotka z bučkami, cvetačko, korenčkom in porom, z malo bešamel omakce
M: sadni jogurt, mleta plasma
V: mlečna kašica milupa
preden zjutraj vstanemo in preden zvečer zaspimo še malo zize, kolikor je pač notr user posted image

Zdej grem pa spat, ker moram zgodaj vstat ... me že zdej mineva se zjutraj v LJ vozit, k itak ne bo nikjer nobenga parkinga na Vilharjevi frej ...

Nočko user posted image

meti - nasprot Mobitela  na Vilharjevi je mobitelovo parkirišče, sicer pod rampo. Tam pozvoni in reči, da greš na Mobitel, magar v Mobitelove center,  pa ti bojo odprl. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
25.11.2008 22:29:08   
lillchy123

Eno vprašanje. A ma kera grelnik za flaško segret?  Kako ste zadovoljne? keri je dober..?
Jaz moram tole kupit, ker gremo na sneg v penzion in nimamo kuhinjce za kuhat ( kuhajo oni). Ampak za ano bi pa rabla za segret vdo v flai pa čaj.....

jst mam tudi takšnega kot dolenjka. se mi pa zdi, da sem vseeno flaško hitreje pogrela, če sem vodo kar zavrela v posodi ( v tistmu vrču, ki ga priklopiš na štrom, da zavre vodo), če sem mu pa sveže pripravila, sem pa spet kar tam zavrela vodo. Pa če pustiš malo dlje vret, jo v bistvu kar dobro prekuha. Tko da jaz sem ga bolj kupila za uporabo v avtu. Če ga rabiš za krajši čas, ti ga komot posodim, ker še nekaj časa ne gremo nikamor.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
25.11.2008 22:54:43   
ELMA

evo tega imam

hvala ti

hvala si ne moram na kruh namazat - 100 EUR bo pa ok za fsngo user posted image

Čer...user posted image user posted image user posted image  Dolenjka da ti ne bo premal 100evrov user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
25.11.2008 22:57:18   
ELMA
janey upam da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
25.11.2008 23:16:54   
ELMA
user posted image user posted image  Pa to ni res kaj si folk vse ne izmisli user posted image user posted image

https://trgovina.over.net/product.php?productid=17809&cat=0&bestseller=Y 
Kakšna pogruntavščinauser posted image Zdaj se lahko tudi me podpišemo v sneguser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
25.11.2008 23:23:42   
ELMA
Ni nobene user posted image user posted image
Ok ...jaz tudi grem user posted image

user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
25.11.2008 23:38:34   
mala_pikica
Janey jaz upam, da se čimprej pozdravite vsi doma. Pa upam, da bo noč minila mirnouser posted image . Sicer pa kar pojamraj, saj zato pa smo tukajuser posted image . Pa mogoče naj tvoj lubi še svojo mamo prosi za malo pomoči pri gospodinjstvu, za ta čas, ko ste bolni.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
26.11.2008 0:14:33   
Mateja81
Lp iz nezasnežene štajerske,

takole želim vam le sporočiti da imamo mi 10 kg in merimo 72 cm, plazit se pa še sploh ne znamo, grozaaaaauser posted image user posted image user posted image . Sej vem da so otroci ki es ne plazijo ampak vseeno me malce skrbi.
Pa par slikic sv dala gor končno da si lahko še našega nagajivčka malo pogledate če želite.
Zdej pa hitro spat. lahko noč....

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
26.11.2008 1:17:07   
Bajsa
Dober večer!

No misija sestavljanje omare za tv mi je uspela. No da naute mislne kakšna velka omara je to, bolj tak regal za tv, al kk se temu reče user posted image . Baje ju3 dobimo spalnico, no ampak dokler res ne bomo gor prespal se ne bom nč hvalila in nč naprej govorila, da bomo pa dans zihr, me pol to zmeri nese user posted image . Za nazaj nism brala nič nič nič, sej vidte kok je ura user posted image . No počas more it spat, da bom ju3 sveža in spočita, mam en razgovor popoldne. Držte pesti! No sej se valda še kej javm dopoldne, ko boste vse na kavi user posted image , no če mi bo čas dopuščal seveda user posted image Madam je še zmeri prehlajena, ne vem kaj bom z njo user posted image . No sej drgač ni krize, ji pač sam iz nosa teče oz. ma zamašenga. HB se je naučila dihat čez usta, sam je ful smešna, k je pa zdej čez nos pozabla, pa ji spucam nos čist, ona pa še kr čez usta user posted image . Plazi se še kr ne, ji pa gre tole vlečenje naprej z rokicam ful dobr, ga tko pršiba za mano, da je kej. No sej z nogicam se tud neki trud, sam je bolj plavanju na suhem podobn user posted image . Mam občutek, da ji bojo še ene 3je zobi vn pogledal, tko je boga da je noro. HB pomaga calgel! No pa še to sm hotla napisat. Dons se je dopoldne skoz neki čudn napenala, kokr da hoče kakat, pol je revček že prov jokat začela. Se mi je zasmilila pol in sem ji dala kr eno svečko. Ma se je v 5 min pokakala in je bla kuj bolš. Še zaspala je tk kt se zagre, k prej se je z krikom 3krat zbudila user posted image . No sej pol sm pa zvečer dobila porcijo, se je do sred hrbta ukenjala in je šlo pol meme, bodi, žabe, hlače, vse je blo pokakano. No tko zdej pa grem, preden jo zbudim.

Nočko no ja lepo jutro, k ko boste ve tole brale, če boste, bo že lepo jutro!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
26.11.2008 7:25:28   
itata
jutro,
jakob je celo čist "normalno" prespal noč - ok beri se je zbudil 4x, ampak sva kar hitr porihtala "težave" in je šlo ok. spal je od 18:30 včeri do 6:30 danes! sej mi skor bolj odgovarja tkole, da gre enkrat spat čez dan ornk in pol zvečer mal prej dol pade. bom vidla kak bo danes. ne vem. če bo siten ga bom kar hitr v postlo dala, če pa ne bo bi ga blo pa bolš navadit na sam eno konkretno spanje čez dan. si mislim. bom vidla kako bo šlo.
ne vem še a prideva v supernovo al ne... bolš bi blo da ne, ker je mali še zmer prehlajen. mu teče z nosa. pa glede na to, da je mene nalezeluser posted image  ne bi rada da še druge... sam mene je nalezel 3 dni nazaj. pa nobenga druzga. tko da verjetno ni več kužen.

bajsa: držim pesti za razgovor!!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
26.11.2008 7:52:01   
Blacky*
Dobro jutro,

vstali ob 5:30,  popili 150 ml mleka, čez uro pojedli mlečno kašico in zdaj pa že spet spimo. Mi2 prideva v SN po vsej verjetnosti enkrat po 10. Če ne bo takrat ponovno spal user posted image user posted image user posted image .

Grem hitro skuhat kavo in malo uživat v tišini user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
26.11.2008 7:52:02   
Neni13
dobro jutro,

naš spet dobro panča..sem pa jaz kr neki, doživela šok, bila klicana h G na ponovni bris.. in grem v prepričanju, da verjetno pač ni bilo dovolj celic.
Pridem tja čist flegmatično, pa mi reče G, da so prisotne celice, ki jih res ne bi smelo biti tam..Da naj ne planiram ponovno nosečnost,ker če je kaj, da se lahko čimprej zdravi.. WTF!!
zdaj pa naj 1 mesec trepetam, pa čakam poštarja, če bom dobila domov napotnico za bolnišnico..
A ve mogoče, če kje obstaja samoplačniški PAP test in dobim prej izvide?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
26.11.2008 7:53:31   
Blacky*
Bajsa držim pesti za razgovor user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 26.11.2008 7:56:11 >

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
26.11.2008 7:58:08   
itata
neni: sej vsak G ki je privat ali na koncesijo ti naredi samoplačniški pap test. sam kolk hitr so pa rezultati pa ne vem - verjetno nič prej, ker morajo v laboratorij to poslat... kaj pa vem...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
26.11.2008 8:01:11   
itata
blacky: ti tud pridna za knjigamiuser posted image

jaz sem mulčka dol pustila mal pri dediju, da vmes na rač napišem kar sem včeraj poslušala na seji - da ne pozabim pa moj rokopis tud ni baš neki lepšgauser posted image  pol bova pa itak sama od 9h dalje se zabavala z mulčkom in ne bom uspela nič več prebrat al pa narestuser posted image  bom pa probala sem se odločila posesat vmes k se on igra. pa da vidmo.

pozabila sem pa povedat, da se je naš KONČNO mal plazit začel, ampak to tko da se mal premakne po kolenih tko mogeče 2x premakne rokice in nogice, pol pa dvigne rit in gre še mal s stegnjenimi nogicami naprejuser posted image  če ga pa dvigneš in ga držiš sam za dlani tko gor pa hodi čist normalno... včasih mal po prstkih, ampak res skor sam že. to je zarad hojce....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
26.11.2008 8:23:58   
Februarka08
Jutro.

Noč brez ene same napakiceuser posted image user posted image user posted image jest sem spala do 8.15user posted image Larisa je pa še vedno v posteljiuser posted image pridna je in si zasluži tavelko čokolado z lešnikiuser posted image no, ona jih še ne sme, tako da jih bo mami ven pojedlauser posted image
Zunaj je vse belo, sonček sveti, mislim, a bi se dan lahko začel še bolj lepo?user posted image

Vas na hitro preletim da vidim če je kaj novegauser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 26.11.2008 8:24:28 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
26.11.2008 8:25:29   
vrtnica76
Jutro!
Se opravičujem za včerajšnjo odsotnostuser posted image .Včeraj sva šla malo k tetki na "uvajanje".Zgleda,da bo tole kar zahtevna situacija.Janez je skos čekiral kje sem.Bova mogla kar bolj pogosto hodit,da se bo navadil.Je bil pa včeraj en precej čuden dan.Celo popoldne bi se samo po rokah nosil in ni spaluser posted image .So se mi br fajn živčki nakravžlaliuser posted image .Nocojšnja noč je bila še kar.Me je pa ponoč,ko je na zizi jedel tako čudno zagrabil za bradavico,da me ful boli.Verjetno so krivi zobki-aja,dobili smo še en zobek -desna enka zgoraj user posted image .Spodnje dva sta pa tut tik pred tem da se izstrelitauser posted image .
Zdej grem pa snov v zaostanku predelatuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
26.11.2008 8:35:32   
misar
dobro jutro

neni najprej tebi en velik najverjetneje itak ni nič , mene so tud tko prestrašili par let nazaj pa se je pol izkazalo, da ni nič. Če te pa skrbi pa kar pokliči, mogoče so že izvide dobil, ne čakat vsak dan pred nabiralnikom.

drugače pa naša noč spet kar standardna, budnica 3x, pa vmes se je frajla odločila, da ne bo spala sama in sem jo dala med naju, no pol se pa da spat user posted image ek mali user posted image user posted image user posted image ...

nič, grem zdaj gledat, kaj naš razgrajač počenja, je nekam v kuhinjo odpuzala user posted image user posted image user posted image , po moje mi gre skuhat kosilo user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
26.11.2008 8:40:29   
dolenjka
Jutro user posted image

naša noč malo slabša. Sicer smo z dudo vse uredili,sam očitno je grdo sanjala, ker je kar jokala v spanju user posted image  user posted image  Spali pa do 7.30 user posted image

Naš oči ni nič čudno gledal ko sem mu randi v SN omenila user posted image  user posted image  Itak pa moram nujno spet v Müllerja, ker mi je enega lepila zmanjkalo in upam, da ga imajo  user posted image  

Neni, vse bo ok, ampak vi vseeno kar hitro še 1 user posted image  naštimajte user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
26.11.2008 8:49:40   
Februarka08
Janey upam da se res končno pozdravite kmaluser posted image user posted image user posted image

Neni user posted image user posted image user posted image

Vrtnica user posted image user posted image za nov zobek.user posted image

Itata user posted image user posted image za plazenje.user posted image

Bajsa mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Elma tist link je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj si pa kavo zaslužimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
26.11.2008 8:59:32   
vrtnica76
Bajsa,držim pesti za čimbolj uspešen razgovoruser posted image !
Mateja super slikice!Je pa res en korenjak tale vaš fantičekuser posted image !
Februarkauser posted image za super noč!
Itatauser posted image za plazenje!
Neni,držim pesti,da ninič hujšegauser posted image .
Blackyuser posted image za spanje!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

medicina ali naravna pot
cupacups

kaj dajete svojim otrockom ko jih kaj muci?

zdravila,mazila (66%)

domače pripravke (34%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!