Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 16:28:52
|
|
|
|
Samsa
|
Daaann! Ne bom delala klobase!!!!! Ste preveč naklofale!!! PRIDNE
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 16:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Hvala za odgovor,itak sem te pa ze nasla ,ti muslimanka .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 16:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Daaann! Ne bom delala klobase!!!!! Ste preveč naklofale!!! PRIDNE Pa sam beri.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 16:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Daaann! Ne bom delala klobase!!!!! Ste preveč naklofale!!! PRIDNE A klobaso,to za kosilo mislis
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 16:41:07
|
|
|
|
Samsa
|
Tudi!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 16:41:31
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Daaann! Ne bom delala klobase!!!!! Ste preveč naklofale!!! PRIDNE Pa sam beri. Berem!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 16:52:37
|
|
|
|
babysolza
|
Samsa, dej naredi klobaso. Jaz ne utegnem vsega prebrat, sem že od včeraj v zaostanku. Kleo, ti pa sam še na hrano misliš.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 16:57:32
|
|
|
|
babysolza
|
ker se mi ne da dvakrat obe napravljat... Pa ne dve, tri. Si nase pozabla? Jaz se jo moram kr lotit, ko greva ven, ker če bi kaj začela premišljevat, se mi ne bi dalo vseh teh cunj stavit na obe. SLovenka - bravo za šoping in za spanje!!!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 17:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jaz sem jezna kot . Kokr dam tamalo v ležalnik, začne kolcat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 17:13:06
|
|
|
|
Samsa
|
Hiter povzetek: -hvala za želje - lepi otročki - veliko snega -ninny zakupila stran + riž kuhala+veliko slikic prilepila - saša je tudi riž kuhala in prvič prespala noč -didlinaa slikice od Sare prilepila, od sebe pa ne - anaj22 je avatar menjavala anamor je slabo spala ( se pridržiš v naš klub??) -l.daisy je vabila za slikice pošiljala - kleo je tudi kuhala in jokala za snegom ( sam ne mrazom) -lonapo se je sankala -AS pa ima grozen dopoldan za sabo in se ji lušta snega - slovenka pa je shoppingirala A sem kaj pozabla?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 17:18:19
|
|
|
|
Samsa
|
Kleo, kosilo zate ( bomo pri večerji prišparali )
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 17:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Hiter povzetek: -hvala za želje - lepi otročki - veliko snega -ninny zakupila stran + riž kuhala+veliko slikic prilepila - saša je tudi riž kuhala in prvič prespala noč -didlinaa slikice od Sare prilepila, od sebe pa ne - anaj22 je avatar menjavala anamor je slabo spala ( se pridržiš v naš klub??) -l.daisy je vabila za slikice pošiljala - kleo je tudi kuhala in jokala za snegom ( sam ne mrazom) -lonapo se je sankala -AS pa ima grozen dopoldan za sabo in se ji lušta snega - slovenka pa je shoppingirala A sem kaj pozabla? danes si pa nekam izvirna?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 17:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Hiter povzetek: -hvala za želje - lepi otročki - veliko snega -ninny zakupila stran + riž kuhala+veliko slikic prilepila - saša je tudi riž kuhala in prvič prespala noč -didlinaa slikice od Sare prilepila, od sebe pa ne - anaj22 je avatar menjavala anamor je slabo spala ( se pridržiš v naš klub??) -l.daisy je vabila za slikice pošiljala - kleo je tudi kuhala in jokala za snegom ( sam ne mrazom) -lonapo se je sankala -AS pa ima grozen dopoldan za sabo in se ji lušta snega - slovenka pa je shoppingirala A sem kaj pozabla? dobra si
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 17:46:57
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Hiter povzetek: -hvala za želje - lepi otročki - veliko snega -ninny zakupila stran + riž kuhala+veliko slikic prilepila - saša je tudi riž kuhala in prvič prespala noč -didlinaa slikice od Sare prilepila, od sebe pa ne - anaj22 je avatar menjavala anamor je slabo spala ( se pridržiš v naš klub??) -l.daisy je vabila za slikice pošiljala - kleo je tudi kuhala in jokala za snegom ( sam ne mrazom) -lonapo se je sankala -AS pa ima grozen dopoldan za sabo in se ji lušta snega - slovenka pa je shoppingirala A sem kaj pozabla? super si
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 18:07:14
|
|
|
|
*anamor*
|
Samsa vsaka ti čast. Mi je pomagalo nisem rabila za nazaj brat in vse vem
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
a spet nikjer nobene?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:01:27
|
|
|
|
Tina 28
|
vidim, da jemljete zalet za 4. del.. Ninny ma danes že nekaj zaslug...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:02:50
|
|
|
|
Tina 28
|
moram pa za premikanje vaših malčkov....moja se obrne in ko po določenem času pogrunta, da ne gre nikamor...začne stokat...tko, da men še ne bo ušla
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny ma danes že nekaj zaslug... ja, mam preveč časa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 moram pa za premikanje vaših malčkov....moja se obrne in ko po določenem času pogrunta, da ne gre nikamor...začne stokat...tko, da men še ne bo ušla pri nas smo še vedno samo pri guganju,jo še vedno roka ustavi pri obratu
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
danes je moj dan monologov
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa-sem še enkrat prebrala povzetek od Samse,pa bi res radi videli tudi kakšno slikco od mamice
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:16:21
|
|
|
|
Samsa
|
ninny ti si danes čist divja z monologi.,.... da te mal odrešim
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:16:34
|
|
|
|
anaj22
|
čer moj škratek je v postli mogoče bom mogla it še kdaj dudo popravt, drugač sem pa prpravlena na čvek. Misija 4.del
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 19:17:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny didlinaa-sem še enkrat prebrala povzetek od Samse,pa bi res radi videli tudi kakšno slikco od mamice to je kar dala na ignor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?