|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
25.11.2008 15:44:09   
Katjusa
dons sem se pa naspala na popoldanskem počitku najprej urco in pol na desnem boku pol še pa urco na levemuser posted image user posted image user posted image pol me je pa Florjan zbudiluser posted image user posted image user posted image user posted image
men najbolj paše na desnem spat čeprav vsake tolko se pa morem obrnt na levega k me začne cel bok pečt a vas tud?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
25.11.2008 15:53:19   
Čebel@
kakšno zatišje je tuki gor...

katjuša......men začne buši kar zategovat če sem predolgo na enmu boku.......fajn da si se malo spočilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
25.11.2008 17:52:06   
Čebel@
hallo!pa kje ste vse?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
25.11.2008 18:05:41   
Tle se pa vsi stiskajo al pa grejejo kje ob kaki topli pečki ko je prav luštno mrzlo zunajuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
25.11.2008 18:07:17   
mala*
Dan!
Evo jest sem si ravno lase umila, se težko spravim ampak zdj se pa res dobro počutim...Sm se kr še stuširala, zdj pa se pa še po bauhu namažem, pa počakam da dragi prideva in povečerjava...user posted image user posted image user posted image
Kok dons je House, upam da mi ga bo uspelo dočakati, tale Kmetija ejuser posted image
KAko ste ve kej?
Jaz brskam po netu in ugotavljam vzroke zakaj mi smrdijo cunje ko so OPRANE!!!Popuser posted image   bom živa ej!!!Res to me pa tok živcira!!!user posted image user posted image user posted image
Sem zamenala mehčalec, prašek, takoj jih vzamem ven in jih obesim, takoj ko so suhe speglam...pa nič bolš...praln stroj pa stra 2leti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
25.11.2008 18:09:00   
mala*
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tle se pa vsi stiskajo al pa grejejo kje ob kaki topli pečki ko je prav luštno mrzlo zunajuser posted image user posted image user posted image

Ja jst sm glih v kamin tuki v dnevni zakurla...MMmmm zdj zdj bo prijetno toplo...To mi je pa pozimi neki najboljšega tale kamin in ga ne dam stran za nič na svetu...
Še bolš je pa doma pr mamici ko je krušna peč...ampak tud najin kamin tuki odteha svojeuser posted image user posted image user posted image

Cita kaj ti počneš??

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
25.11.2008 18:12:25   
Čebel@
cita kako si praznovala?kej lepga dubila?
mala....olauser posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
25.11.2008 18:13:57   
Ja kamin je nekaj najlepšega verjamem...jaz pa mal gledam svet na kanalu A sem pa zaspana in utrujena in šla kr spat ampak ko če zdele zapism ne bom pol ponoč spalauser posted image user posted image user posted image ...tako da bom še počakala na kmetijo pol pa šibnem pančkat...

Nekaj bi jedla pa mislim da bom kr manadarine druga tk ne smem zdele zvečer...user posted image user posted image pa naša pikica se je začela malo bolj premikat cel dan je bila kr mirna me je bilo kr malo strah...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
25.11.2008 18:15:14   
mala*
O majchy!!!!user posted image user posted image
Kako si kej??

Kaj sem se zfdj spomnla...kako je z srečanji, a samo za kakšnega dogovorjene??Preden ne bomo več 2v1 bi se lahko doble ane?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
25.11.2008 18:18:06   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Praznovali bomo malo pozneje čez 14 dni ko imata mami in sestra tudi rojstni dan bomo pol skupaj praznovali...najlepše darilo je bilo od moje hčerke ko mi je poklonila iz SRCA lepo rdečo vrtnico me je fulll ganilo drugače pa sem dobila aparat za peko kruha od mojega dragega pa tudi eno orhidejo moji domači pa en vsestranski aparat za v kuhinjo potem ko bomo delali kašice nam bo prav prišlouser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
25.11.2008 18:18:41   
Čebel@
cita........naj te ne skrbi...verjetno si bila preveč aktivna čez dan
mala.......hvala-sem super....za srečanje koker vem ni nobenga govora ker je tazaden prav grdo propadel

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
25.11.2008 18:19:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Praznovali bomo malo pozneje čez 14 dni ko imata mami in sestra tudi rojstni dan bomo pol skupaj praznovali...najlepše darilo je bilo od moje hčerke ko mi je poklonila iz SRCA lepo rdečo vrtnico me je fulll ganilo drugače pa sem dobila aparat za peko kruha od mojega dragega pa tudi eno orhidejo moji domači pa en vsestranski aparat za v kuhinjo potem ko bomo delali kašice nam bo prav prišlouser posted image user posted image user posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image full dobro-ja itak je važno da je iz srca in da je uporabno....potem ga boste pa še feštaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
25.11.2008 18:22:54   
mala*

cita........naj te ne skrbi...verjetno si bila preveč aktivna čez dan
mala.......hvala-sem super....za srečanje koker vem ni nobenga govora ker je tazaden prav grdo propadel

Pol bi pa lahko počasi določile datum enkt decembra pa tko da nas čim več pride??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
25.11.2008 18:23:39   
mala*
ssam lokacije ne vem...
Kako pa vam ustreza LJ?To se mi zdi da je nekak najbl vmes...
user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
25.11.2008 18:24:15   
mala*
Se pa zdle glih z musliji bašem...mi prov sedejo pa mlek k me zgaga peče...

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
25.11.2008 18:24:19   
Je rekla moja Laura mami veš sej imaš rojstni dan v ponedeljek to mi je rekla v soboto ampak mami stara pa še nisiuser posted image user posted image user posted image ...velikokrat reče mami veš kk je fajn ko si ti še vedno tak mladauser posted image user posted image user posted image pa tak fajn zgledaš pa najlepša si na svetu veš mami moja aja pa da ne pozabim ti povedat mami najraje te imam...Ko kaj takega slišim ko reče rada te imam bi kr jokala je vse za nazaj poplačano kar je bilo hudega...

ja ja bomo še feštali sej bo fajn mami in sestra imata en dan narazen na miklavžev večer bomo feštaliuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
25.11.2008 18:25:49   
claud
Ola...

sm še jst pršla mal pogledat....
V lj bi pa tud jst pršla na srečanje.....

Dons mam en tak lenoritisuser posted image sam spala pa jedla bi....user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
25.11.2008 18:25:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mala*

ssam lokacije ne vem...
Kako pa vam ustreza LJ?To se mi zdi da je nekak najbl vmes...
user posted image

prvo srečanje je bilo v lj,zzato so štajerske punce predlagale celje pa se niso glih  uskledile

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
25.11.2008 18:27:23   
mala*
Ja men je Celje kr mal daleč..no upam da se bomo uskladile!!

Claud čaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
25.11.2008 18:28:55   
Čebel@
cita samo take besede te pa res ganejouser posted image user posted image user posted image user posted image
claud....si kot dojenček al kaj-samo lulaš,kakaš,ješ in spiš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja men bi bilo najbolj ok če bibilo v lj ker sem blizu doma samo ne vem kok bojo punce kej za to

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
25.11.2008 18:29:22   
Claud pozdravčekuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
25.11.2008 18:31:52   
claud

claud....si kot dojenček al kaj-samo lulaš,kakaš,ješ in spiš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja men bi bilo najbolj ok če bibilo v lj ker sem blizu doma samo ne vem kok bojo punce kej za to

user posted image user posted image user posted image ne sam lulam jem in spim....user posted image user posted image prebava je tok lena k jstuser posted image

baje da v domžalah tud nimate nč snega....user posted image

mala-ja men je tud štajerska mal odročna, ker mava samo 1 avto...pa je pol mal težko organizirat....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
25.11.2008 18:33:59   
claud
cita-ojlauser posted image   to je prav-da praznuješ en teden prej en teden kasnejuser posted image user posted image

dons je tak zatišje da kr navijate če kdo gor pride al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
25.11.2008 18:34:25   
Čebel@
tudi moja prebava ima lenritisuser posted image user posted image user posted image user posted image sneg-vesga je že pobral....sem šla prej popoldne z mojim v grosuplje in ga imajo full-dost za kepat in sankat.....mala*-lahko probaš organiziratiuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
25.11.2008 18:35:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

dons je tak zatišje da kr navijate če kdo gor pride al kajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?