|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
25.11.2008 14:28:00   
mikroB
Sneži user posted image

Vsak dan so neke migetajoče zadeve na temle forumu, da človek ostane brez besed user posted image .

Moj trebuh je fulll velik, in težek tud glede na to da mam PDP čist na konc marca. Sam glede na pridobljene kilograme, tud ni kaj drugega za pričakovat.... user posted image Ne razumem, moj otrok ma že zdaj 20 kg... user posted image

Drugač so pa gate Snoopy iz H&M in so ful fajn za nosit. Sem jih še pol večkrat iskala, sam jih že neki cajta nisem vidla. Upam, da jih niso vrgli iz programa, ker bom kmal še večjo številko rabla....

Drugač mamo pa belo zuni.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
25.11.2008 14:28:45   
pondelak
zdaj pride pa moj user posted image iz službe in grema na pozno kosilo...njam

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
25.11.2008 14:30:17   
pondelak
mikrob-kak faj pri nas pa ga je blo včeraj sam za vzorec,komaj čakam da bo tudi tu pobeljeno...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
25.11.2008 14:31:28   
Najaa
Ena je prej napisala, da če zatekaš, se je dobro izogibat slanega in sladkega. Da po sladkem zatekaš, pojma nisem imela, ampak je res. Kadar zvečer cuker jem, je zjutraj slabše.user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
25.11.2008 15:11:54   
MalaČebelica
Dali
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Uf...spet sam o hrani in počitku...heh... Jah, jaz sem svoje neprespane ure nadomestila, tko da sem šla ob 7.45 nazaj spat in spala do 11.00 ure. Sam to ni isto. Sem ko cota. Lačna pa ko volk.

Dali pri meni je taka zgodba skoraj vsak dan. Ne vem kaj naj še naredim, da bom normalno spala. Skoraj vsako noč se zbudim okrog štirih. Včasih mi uspe bolj hitro nazaj zaspat, včasih pa obupam in grem kaj drugega delat pa pol ob sedmih nazaj spat. Samo sem vedno pol taaaaaak čudna... user posted image user posted image user posted image

Pa vse sem že probala - počivat čez dan in ne počivat čez dan. zvečer ful pospravlat, da bi me zmučilo in bi padla v postlo... saj padem že od utrujenosti, ampak pol se vseeno ob štirih zbudim... groooozaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
25.11.2008 15:12:49   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ena je prej napisala, da če zatekaš, se je dobro izogibat slanega in sladkega. Da po sladkem zatekaš, pojma nisem imela, ampak je res. Kadar zvečer cuker jem, je zjutraj slabše.user posted image

glede sladkega tudi jaz nisem vedela, da lahko po njem zatekaš. hjoj, če pa taaaaaak paše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
25.11.2008 15:24:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

jst sm bla pametna, so me včeraj to naučili v šoli user posted image je treba jest le zdrave sladkorje ki jih najdemo v sadju... če vam rata, meni ne user posted image user posted image user posted image mam pa srečo, še ne zatekam user posted image samo še to se mi manjka da bom na poroki ko user posted image hahahah

me jezi ko še vedno nevem kaj bom z obleko, tu pa ni ravno navada da si jo sposojaš, ker niti ni sposojevalnic... grrr.... user posted image user posted image

zdaj pa grem na en krajši sprehod da dobim mal kisika user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
25.11.2008 15:25:27   
SRCCEK
Ojla souser posted image

Danes je res en zeloooo turoben dan......že par dni govorijo o snegu, a pr nas na dolenjskem ne duha ne sluha o njem........ma naj že zapade, naš mali skoz sprašuje, kdaj bo sneg user posted image  user posted image

Tudi jaz zadnje noči zelo slabo spim, sam nimam te sreče, da bi lahko dopoldan spala, ker je treba jit v službo. Me je včeraj zvečer pa TAKOOO špikalo pod desno joško, da nisem mogla dihat, oz. sem mogla zelo na rahlo dihat. A se je to že kateri zgodilo? Je pa grozen občutek!!

Vidim, da danes ni dan za pisanje, k še niste 3 strani napisale user posted image  user posted image  user posted image

Nč pazite nase in na svoje user posted image  ter počivajte

baj baj

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
25.11.2008 15:28:45   
Infinity1
Zivjo Marčevke, upam da me še niste vrgle iz seznama, saj sem se nazadnje javila na 7. strani, in upala da niste načvekale več kot 30, me je pa šokiralo teh 66 strani, ki jih seveda ne morem prebrat... 11 dni sem bila čisto BREZ VEZE, brez povezave da bo bolj razumljivo  No danes so telekomovci to že poštimal in sem spet tukaj. Nisem čisto na tekočem se pa bom vklopila.
LP vsem skupaj

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
25.11.2008 15:39:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

uuu, danes pa niste nič kaj čvekave. A vas je snegec polenil, pa kr poležavate in jeste user posted image
user posted image user posted image user posted image men se dans sam dremauser posted image user posted image user posted image
tu pa tam pade kakšna snežinka,drugače pa nič ne kaže da bo začelo kaj bolj konkretno snežituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
25.11.2008 15:52:10   
No evo mene mi pa bomo šli zdeke h kosilo moj prišel iz službe jaz pa malo prej tako da si grem mal trebuščka napolnit imamo pa repco danes njamiii men je to fulll dobro snegeca pa ni nč pr nas...sej fajn da ga ni do 12.12 ga naj še ne bo ko moram jaz delat pol pa ni panikeuser posted image user posted image user posted image ....

Spps do kdaj si pa ti doma??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
25.11.2008 16:11:26   
mihaela01
Ej

Celi dane sem bila malo na okoli po obiskih in kavicah, tako da nisem imela časa tipkat...
Ob 17h pa imamo 3D in res komaj čakamo, da vidimo našo dojenčico, kako uživa v trebuščku....

Vam sporočim kako je bilo.

Dali: Naslednji pregled imam 17.12., opravi na seznamčku...in dodaj še 88cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
25.11.2008 16:25:12   
mama_milchy
user posted image

grem jaz počasi proti službi, se beremo več ksno

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
25.11.2008 16:45:28   
PERSIDA
mama_milchy - a se ti zavedaš da sem jaz cele dneve sama moj pride komaj za vikend domov,ti ,pa mi take slikice daješ gor,kaj če se mi zdaj v nosečnosti malo spiple user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
25.11.2008 16:50:37   
Pupa7
pupe moje,

eno resno vprašanje,

Meni že 2 dni po parkrat na dan otrdi trebuh, tudi ko ležim npr. ko grem popoldan počivat se zbudim s kompletno žogo namesto trebuha. Zdaj sem bila v trgovini pa je bil tak lep sonček da sva z lubijem rekla da greva na sprehod in sva se po 10 minutah obrnila, ker sem dobila čisto trd trebuh. Pa danes sem že spila svoj magnezij.... Klicala sem ginekologa pa ga ni, jutri zjutraj.. A moram delat paniko???

hvala za odgovor

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
25.11.2008 16:54:14   
PERSIDA
SRCCEK - jaz si skoraj vsaki dan držim joške v rokah,ker me pod njimi tako veselo špika.Včasih imam občutek da se premikata gor proti grlu.Samo čakam,kdaj mi bo kaka nogica pri ustih ven pogledala user posted image user posted image user posted image .Samo ti povem ,da mojih joškov ni lahko v roki držat,ker obe roki rabim za enouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
25.11.2008 16:56:56   
Pupa7
pa še nekaj, malo sem zamešala cebeica maja (sm te napadla da mi pošlješ fotko, ponujala mi jo je pa mala cebelica) in mala cebelica ma se obema opravičujem ker sem težila s poročno obleko in se obema zahvaljujem za poslane slikice user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
25.11.2008 16:58:42   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pa še nekaj, malo sem zamešala cebeica maja (sm te napadla da mi pošlješ fotko, ponujala mi jo je pa mala cebelica) in mala cebelica ma se obema opravičujem ker sem težila s poročno obleko in se obema zahvaljujem za poslane slikice user posted image  

al pa ravno obratno, nevem več sem čisto zmedena ... user posted image user posted image user posted image se še enkrat opravičujem...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
25.11.2008 17:01:24   
PERSIDA
Pupa7 - ne znam ti povedat zakaj pride do trdega trebuha samo vem ,da sem danes tričetrt dneva bila na nogah imam  pa trebuh ko kamen.To se mi je zgodilo prvič smatram ,da pač hoje in stanje niso za nas.Res ,pa je ,da vsaka drugač odreagira in ob različnem času.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
25.11.2008 17:57:11   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pupa7 - ne znam ti povedat zakaj pride do trdega trebuha samo vem ,da sem danes tričetrt dneva bila na nogah imam  pa trebuh ko kamen.To se mi je zgodilo prvič smatram ,da pač hoje in stanje niso za nas.Res ,pa je ,da vsaka drugač odreagira in ob različnem času.

Hvala za odgovor, samo sej da če preveč stojiš se mi zdi dokaj normalno, samo ko ležiš to me je zmotilo in me skrbi, no ja bo treba počakat do zjutraj kaj bo povedal G.

Madonca ste se vse marčevke poskrile, takega zatišja pa tu še ni bilo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
25.11.2008 18:06:29   
Vse marčevke se stiskajouser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
25.11.2008 18:08:22   
čebeica maja
JA ČEBELICE SMO VSE ENAKE TAKO DA DRAGA PUPA TI JE OPROŠČENO, SEM TI PA POSLALA SLKCE NA MEJL. GLEDE TREBUHA PA KAJČE BI POKLISALA DEŽURNEGA ZD. SM ZA NASVET

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
25.11.2008 18:18:53   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

mama_milchy - a se ti zavedaš da sem jaz cele dneve sama moj pride komaj za vikend domov,ti ,pa mi take slikice daješ gor,kaj če se mi zdaj v nosečnosti malo spiple user posted image user posted image user posted image .

ojej, no pol te bom pa mal prišparala; a tvoj ima tako službo da ga med tednom ni al kako?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
25.11.2008 18:21:30   
felix7
čer, punce.

danes sem pa tudi jaz precej zmatrana, sem službeno letala naokrog, potem pa še privat par stvari urejala, tako da mi je možek skuhal kosilo in zdaj se raztegujem po sedežni.
Danes sem naju tudi prijavila v MŠ v Grosupljem, imajo očitno neko "šnel kurs" varianto, samo 3x, tri dni zapored po 2,5 uri. Kar najbrž niti ni slabo, mi je sodelavka rekla, da je bila prvič v Ljubljani, kjer se je vse skupaj kar malo vleklo, v LJ porodnišnici imajo namreč 10x po 1,5 ure, pa da so bile določene teme razmeroma brezvezne. Drugič je šla pa v Grosuplje in je bilo bolj strnjeno, pravi, da je ravno tako vse izvedela. Torej v šolo gremo 6. januarja, komaj čakam user posted image

Sicer pa zadnje dni opažam, da nimam več prave energije za službo (to pri meni drugače ni praksa, ker imam rada svojo službo) in že komaj čakam porodniško. Ja, kako se telo spremeni v nosečnosti.

No, grem še malo izležavat, pa vas pozdravim malo kasneje.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
25.11.2008 18:24:32   
felix7
aja, še nekaj sem hotela vprašati, a ima še katera podoben problem, da jo tišči v zadnjem delu črevesja, en tak občutek, kot da bi te ves čas tiščalo na WC? Ne vem, a samo otrok tako čudno ves čas tja pritiska ali je kaj drugega?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?