Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 14:28:00
|
|
|
|
mikroB
|
Sneži Vsak dan so neke migetajoče zadeve na temle forumu, da človek ostane brez besed . Moj trebuh je fulll velik, in težek tud glede na to da mam PDP čist na konc marca. Sam glede na pridobljene kilograme, tud ni kaj drugega za pričakovat.... Ne razumem, moj otrok ma že zdaj 20 kg... Drugač so pa gate Snoopy iz H&M in so ful fajn za nosit. Sem jih še pol večkrat iskala, sam jih že neki cajta nisem vidla. Upam, da jih niso vrgli iz programa, ker bom kmal še večjo številko rabla.... Drugač mamo pa belo zuni.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 14:28:45
|
|
|
|
pondelak
|
zdaj pride pa moj iz službe in grema na pozno kosilo...njam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 14:30:17
|
|
|
|
pondelak
|
mikrob-kak faj pri nas pa ga je blo včeraj sam za vzorec,komaj čakam da bo tudi tu pobeljeno...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 14:31:28
|
|
|
|
Najaa
|
Ena je prej napisala, da če zatekaš, se je dobro izogibat slanega in sladkega. Da po sladkem zatekaš, pojma nisem imela, ampak je res. Kadar zvečer cuker jem, je zjutraj slabše.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 15:11:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dali IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Uf...spet sam o hrani in počitku...heh... Jah, jaz sem svoje neprespane ure nadomestila, tko da sem šla ob 7.45 nazaj spat in spala do 11.00 ure. Sam to ni isto. Sem ko cota. Lačna pa ko volk. Dali pri meni je taka zgodba skoraj vsak dan. Ne vem kaj naj še naredim, da bom normalno spala. Skoraj vsako noč se zbudim okrog štirih. Včasih mi uspe bolj hitro nazaj zaspat, včasih pa obupam in grem kaj drugega delat pa pol ob sedmih nazaj spat. Samo sem vedno pol taaaaaak čudna... Pa vse sem že probala - počivat čez dan in ne počivat čez dan. zvečer ful pospravlat, da bi me zmučilo in bi padla v postlo... saj padem že od utrujenosti, ampak pol se vseeno ob štirih zbudim... groooozaaa
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 15:12:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ena je prej napisala, da če zatekaš, se je dobro izogibat slanega in sladkega. Da po sladkem zatekaš, pojma nisem imela, ampak je res. Kadar zvečer cuker jem, je zjutraj slabše. glede sladkega tudi jaz nisem vedela, da lahko po njem zatekaš. hjoj, če pa taaaaaak paše
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 15:24:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ena je prej napisala, da če zatekaš, se je dobro izogibat slanega in sladkega. Da po sladkem zatekaš, pojma nisem imela, ampak je res. Kadar zvečer cuker jem, je zjutraj slabše. jst sm bla pametna, so me včeraj to naučili v šoli je treba jest le zdrave sladkorje ki jih najdemo v sadju... če vam rata, meni ne mam pa srečo, še ne zatekam samo še to se mi manjka da bom na poroki ko hahahah me jezi ko še vedno nevem kaj bom z obleko, tu pa ni ravno navada da si jo sposojaš, ker niti ni sposojevalnic... grrr.... zdaj pa grem na en krajši sprehod da dobim mal kisika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 15:25:27
|
|
|
|
SRCCEK
|
Ojla so Danes je res en zeloooo turoben dan......že par dni govorijo o snegu, a pr nas na dolenjskem ne duha ne sluha o njem........ma naj že zapade, naš mali skoz sprašuje, kdaj bo sneg Tudi jaz zadnje noči zelo slabo spim, sam nimam te sreče, da bi lahko dopoldan spala, ker je treba jit v službo. Me je včeraj zvečer pa TAKOOO špikalo pod desno joško, da nisem mogla dihat, oz. sem mogla zelo na rahlo dihat. A se je to že kateri zgodilo? Je pa grozen občutek!! Vidim, da danes ni dan za pisanje, k še niste 3 strani napisale Nč pazite nase in na svoje ter počivajte baj baj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 15:28:45
|
|
|
|
Infinity1
|
Zivjo Marčevke, upam da me še niste vrgle iz seznama, saj sem se nazadnje javila na 7. strani, in upala da niste načvekale več kot 30, me je pa šokiralo teh 66 strani, ki jih seveda ne morem prebrat... 11 dni sem bila čisto BREZ VEZE, brez povezave da bo bolj razumljivo No danes so telekomovci to že poštimal in sem spet tukaj. Nisem čisto na tekočem se pa bom vklopila. LP vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 15:39:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* uuu, danes pa niste nič kaj čvekave. A vas je snegec polenil, pa kr poležavate in jeste men se dans sam drema tu pa tam pade kakšna snežinka,drugače pa nič ne kaže da bo začelo kaj bolj konkretno snežit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 15:52:10
|
|
|
|
|
No evo mene mi pa bomo šli zdeke h kosilo moj prišel iz službe jaz pa malo prej tako da si grem mal trebuščka napolnit imamo pa repco danes njamiii men je to fulll dobro snegeca pa ni nč pr nas...sej fajn da ga ni do 12.12 ga naj še ne bo ko moram jaz delat pol pa ni panike .... Spps do kdaj si pa ti doma??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 16:11:26
|
|
|
|
mihaela01
|
Ej Celi dane sem bila malo na okoli po obiskih in kavicah, tako da nisem imela časa tipkat... Ob 17h pa imamo 3D in res komaj čakamo, da vidimo našo dojenčico, kako uživa v trebuščku.... Vam sporočim kako je bilo. Dali: Naslednji pregled imam 17.12., opravi na seznamčku...in dodaj še 88cm
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 16:25:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
grem jaz počasi proti službi, se beremo več ksno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 16:45:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
mama_milchy - a se ti zavedaš da sem jaz cele dneve sama moj pride komaj za vikend domov,ti ,pa mi take slikice daješ gor,kaj če se mi zdaj v nosečnosti malo spiple .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 16:50:37
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe moje, eno resno vprašanje, Meni že 2 dni po parkrat na dan otrdi trebuh, tudi ko ležim npr. ko grem popoldan počivat se zbudim s kompletno žogo namesto trebuha. Zdaj sem bila v trgovini pa je bil tak lep sonček da sva z lubijem rekla da greva na sprehod in sva se po 10 minutah obrnila, ker sem dobila čisto trd trebuh. Pa danes sem že spila svoj magnezij.... Klicala sem ginekologa pa ga ni, jutri zjutraj.. A moram delat paniko??? hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 16:54:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
SRCCEK - jaz si skoraj vsaki dan držim joške v rokah,ker me pod njimi tako veselo špika.Včasih imam občutek da se premikata gor proti grlu.Samo čakam,kdaj mi bo kaka nogica pri ustih ven pogledala .Samo ti povem ,da mojih joškov ni lahko v roki držat,ker obe roki rabim za eno .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 16:56:56
|
|
|
|
Pupa7
|
pa še nekaj, malo sem zamešala cebeica maja (sm te napadla da mi pošlješ fotko, ponujala mi jo je pa mala cebelica) in mala cebelica ma se obema opravičujem ker sem težila s poročno obleko in se obema zahvaljujem za poslane slikice
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 16:58:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa še nekaj, malo sem zamešala cebeica maja (sm te napadla da mi pošlješ fotko, ponujala mi jo je pa mala cebelica) in mala cebelica ma se obema opravičujem ker sem težila s poročno obleko in se obema zahvaljujem za poslane slikice al pa ravno obratno, nevem več sem čisto zmedena ... se še enkrat opravičujem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 17:01:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pupa7 - ne znam ti povedat zakaj pride do trdega trebuha samo vem ,da sem danes tričetrt dneva bila na nogah imam pa trebuh ko kamen.To se mi je zgodilo prvič smatram ,da pač hoje in stanje niso za nas.Res ,pa je ,da vsaka drugač odreagira in ob različnem času.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 17:57:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pupa7 - ne znam ti povedat zakaj pride do trdega trebuha samo vem ,da sem danes tričetrt dneva bila na nogah imam pa trebuh ko kamen.To se mi je zgodilo prvič smatram ,da pač hoje in stanje niso za nas.Res ,pa je ,da vsaka drugač odreagira in ob različnem času. Hvala za odgovor, samo sej da če preveč stojiš se mi zdi dokaj normalno, samo ko ležiš to me je zmotilo in me skrbi, no ja bo treba počakat do zjutraj kaj bo povedal G. Madonca ste se vse marčevke poskrile, takega zatišja pa tu še ni bilo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 18:06:29
|
|
|
|
|
Vse marčevke se stiskajo ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 18:08:22
|
|
|
|
čebeica maja
|
JA ČEBELICE SMO VSE ENAKE TAKO DA DRAGA PUPA TI JE OPROŠČENO, SEM TI PA POSLALA SLKCE NA MEJL. GLEDE TREBUHA PA KAJČE BI POKLISALA DEŽURNEGA ZD. SM ZA NASVET
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 18:18:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mama_milchy - a se ti zavedaš da sem jaz cele dneve sama moj pride komaj za vikend domov,ti ,pa mi take slikice daješ gor,kaj če se mi zdaj v nosečnosti malo spiple . ojej, no pol te bom pa mal prišparala; a tvoj ima tako službo da ga med tednom ni al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 18:21:30
|
|
|
|
felix7
|
čer, punce. danes sem pa tudi jaz precej zmatrana, sem službeno letala naokrog, potem pa še privat par stvari urejala, tako da mi je možek skuhal kosilo in zdaj se raztegujem po sedežni. Danes sem naju tudi prijavila v MŠ v Grosupljem, imajo očitno neko "šnel kurs" varianto, samo 3x, tri dni zapored po 2,5 uri. Kar najbrž niti ni slabo, mi je sodelavka rekla, da je bila prvič v Ljubljani, kjer se je vse skupaj kar malo vleklo, v LJ porodnišnici imajo namreč 10x po 1,5 ure, pa da so bile določene teme razmeroma brezvezne. Drugič je šla pa v Grosuplje in je bilo bolj strnjeno, pravi, da je ravno tako vse izvedela. Torej v šolo gremo 6. januarja, komaj čakam Sicer pa zadnje dni opažam, da nimam več prave energije za službo (to pri meni drugače ni praksa, ker imam rada svojo službo) in že komaj čakam porodniško. Ja, kako se telo spremeni v nosečnosti. No, grem še malo izležavat, pa vas pozdravim malo kasneje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 25.11.2008 18:24:32
|
|
|
|
felix7
|
aja, še nekaj sem hotela vprašati, a ima še katera podoben problem, da jo tišči v zadnjem delu črevesja, en tak občutek, kot da bi te ves čas tiščalo na WC? Ne vem, a samo otrok tako čudno ves čas tja pritiska ali je kaj drugega?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?