|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
25.11.2008 8:47:56   
tasa_m
Hvala vsem,..user posted image

Grem jutri kri in vodo dat, pa za sladkor (kaj pač moram) pol pa v Lenart k svojemu dohtarju. In če bo rekla, da lahko grem se bom še isti trenutek naročila (no, takoj ko pridem iz ordinacije venuser posted image ).

Joj grem spet nekaj jest. Sem lačna, ko sem tak dolgo že gor user posted image

Rabla bi kakšnega prostovoljca da mi gre v pekarno, ker če grem sama, bom do kosila glih nazaj..user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
25.11.2008 9:04:32   
spps
jaz komaj čakam,da grem na naslednji pregleduser posted image user posted image user posted image
sem si ga prestavla za en dan,da bom potem pravčas rihtala papirje za podaljšanje bolniške.
obseg bušija imam 99cm,kilaža pa je +8,5kg..mi gredo kilce gor skoraj isto kot v prvi nosečnostiuser posted image user posted image user posted image
če bo šlo tako naprej jih bom pridobila še enkrat toliko zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
25.11.2008 9:09:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Aja, zelo sem zaprta in vem, da zarad elevita (železo) in preveč čokolade. Tak da bom mogla malo bolj pazit. Včeraj sem spila pol litra postanega donata in nič. user posted image   

Ma, jst jemljem Elevit že 7 mesecev, pa sploh nimam teh težav. Je pa res, da tu pa tam jem suhe slive, mi fulll pašejo, pa jabolka si skuhm, kao kompot, pa to pije-jem, namesto čaja...poskusi še ti...

Ja, vem. Ko sem doma, itak vsako jutro jem laneno seme. In pomaga.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
25.11.2008 9:19:04   
Najaa
Včeraj smo bili pri zdravnici zarad prstka, pa ji je še malo očistila in moramo nadaljevat z AB. Če do petka ne bo bolje, je treba nazaj. user posted image  Me tako skrbi. Pa ne vem, kako bom hkrati v Lj na UZ, ki ga imam v petek. Bi se morala klonirat... user posted image  Mah, še nekaj besed in grem v šoping, da se malo razvedrim.

yania, tvoja mala je pa res boga. Ena user posted image  za njo.

tasa_m, kako si? Meni je G v prvi nos. predlagala fizioterapijo, ampak sem rekla da bom prvo probala jogo za nos. in je res pomagalo.
Skoraj pa bi se srečali ob 5h na rr-ju. Tud jaz nisem mogla dolgo zaspat in sem že misla vstat, no potem me je pa pobralo očitno. user posted image

PERSIDA, tudi meni ponoči zatečejo prsti na rokah. Pa nimam pojma, zakaj samo na rokah. Ko se zbudim in vstanem, je takoj bolje.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
25.11.2008 9:20:56   
Lolita23
Živjo!!!
Vidim, da vas je veliko že pokonci od rane ure.Moja se premika po bušiju, pa me zbudi, potem pa kar atijevo roko dam gor, pa neha.user posted image user posted image Jaz pa naprej spim.Potem me pa bodoči ati zbudi.

Dali jaz  po resnici se ne tehtam doma, ker nimam tehtnice, tak da to opravljam le pri G, enkrat na mesec, pa se mi zdi boljš, dasem le enkrat mesečno v šoku glede kg.user posted image user posted image

yania upam, da bo kmalu tvoji pupi bolje.user posted image

taša_m tudi tebi user posted image za hitro okrevanje.

I

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
25.11.2008 9:26:50   
janaja
Ojla punce,

jaz pridno telovadim na fizioterapiji in morem rečt da se odlično počutim,

mal me peče vest ko sem tako malo na forumu, ampak je v pisarni zraven šefica..

Lepo se imejte

janaja

Neposredna povezava do sporočila: 1606
25.11.2008 9:40:09   
tasa_m
Punce, jaz se za danes poslavljam (mogoče se oglasim proti večeru če bo kaj boljše).

Evo pa še eno slikico, kak bom preživela preostanek dneva..user posted image

user posted image
..vse imam na dosegu rok: smokije, kekse, jogurt, cedevito in še pilota za TV..user posted image user posted image

Lepo bodite in se slišimo kaj, če ne danes pa jutri ko pridem od zdravnika..

user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
25.11.2008 9:57:58   
Pupa7
Dobro jutro pupe,

vidim da je danes en orto jamrarski dan, kar dajte ven, bo pomagalo.

Vsem ki jih kaj boli želim, da čim prej mine, da se vsi vaši otročki z noricami in vročinami itd pozdravijo čimprej!!!user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila na šoli staršev, smo se učili dihati in mojega je naučila masaže med popadki in masaže, če me boli križ. Začela sem z gimnastiko za nosečnice in moram rečt mi je pasalo.

Za vse tiste, ki imate zatečene noge je vaja da se uležeš v postelji na hrbet dvigneš noge v zrak in vrtiš gležnje v obe smeri, dokler lahko in nato vajo 3x ponoviš.

Če te boli hrbet, pejdi v vročo banjo v katero daš malo olja lavande, melise in oranževca. Prav tako naj te s temi olji namaže tvoj ljubi po bolečem mestu, nikoli ležat na hrbtu, vedno na boku z blazino med nogami.

Zatekanje nasplošno izogibaj se slanim rečem in sladkorjem, pij veliko tekočine najbolje vode ali nesladkanega čaja, gibaj se in ne pij donata ker se v takih primerih odsvetuje.

Več se v tem trenutku ne spomnem, če pa ma kera še kako vprašanje glede pomoči pri težavicah ki nas spremljajo pa naj pove, najdemo odgovor.

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
25.11.2008 10:51:13   
mama_milchy
a je vreme čudno al je tu gor res malo zatišje? Pa marčevke, kje ste, kaj počnete? user posted image

evo, jaz grem počasi kosilo kuhat; bo juhica, piščanačja stegna in pečen kropirček pa solatka; user posted image

popoldan pa grem delat oziroma bolje rečeno samo v službo dežurat, prav lepo je; te še plačajo da si lahko na RRuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
25.11.2008 10:52:45   
Pupa7
mama_milchy ma so se res vse poskrile, ravno dans ko je meni dolgčas user posted image user posted image user posted image

pojma nimam kaj bom skuhala za kosilo, prov dost komplicirat se mi ne da....

Neposredna povezava do sporočila: 1610
25.11.2008 10:55:53   
mama_milchy
user posted image

gremo klepetulje, pa ne spat

pupa, kakšne testenine na hitro si nardiš, recimo s tuno in kislo smetano; meni je to njami, njami pa še hitro je.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
25.11.2008 11:14:02   
Najaa
mama_milchy, vau si popestrila s tole ritko! user posted image user posted image user posted image
Veš, da sem našla nesladkan kapučino! user posted image user posted image  Od Neskaffe, ampak je drag ko user posted image . Pa kaj čem, sej sem zadnjič (upam user posted image  user posted image ) noseča in si lahko malo privoščim za svojo dušo.

Jaz bom tudi danes jesla špagete. Njami, verjetno kar z ragujem, ker se mi ne da pacat sam za mene. Mojega ne bo na kosilo, Tija je v vrtcu... Povrhu pa fuuuuul parmezana! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1612
25.11.2008 11:23:14   
Pupa7
ma verjetno bo res kaka pašta padla, samo tuna meni ne gre odkar sem noseča prav tako pa niti zavohat ne smem piščanca in purana... mi rata kar slabo... obožujem pa mleto meso... user posted image user posted image user posted image kaj bi zdele snedla eno plasko s kajmakom pa prebranac iz Čada jao jao hahahaha....

najaa jaz si kapučino nardim kar doma, kava brez kofeina pa na mašinco penco iz mleka in je njamiii. (ma to mašinco dobiš tud v doti se mi zdi)... pol pa itak čez še mal kakava hahahaha pa je ko v kavarni hahaha

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
25.11.2008 11:31:32   
Najaa
Pupa, očitno imava isti okus. Drugače imam zelo rada tuno, ampak odkar sem noseča, mi sploh ne gre... user posted image  Najraje pa junk food, seveda! user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
25.11.2008 11:35:30   
tasa_m
ma saj ne morem ležat več. Me še bolj vse boliuser posted image . Sem se premaknila malo pred rač.,da vidim kaj se dogaja..
Pupa7- sem pa si privoščla kopel ampak ne z temi olji, ko si napisala ampak z morsko soljo in še nečim..user posted image  ne spomnim se...

Sem pa se zdaj pogledala v ogledalo, pa sem vidla da me je v tednu dni tak razgnalo, da jojj. Kr vstrašla sem se..in ko pogledam staro sliko in to novo..Ohjoj razlika je očitna..user posted image
Tak da se počasi pridružujem težko-kategornicam..user posted image user posted image . saj sem vam rekla da bomo hitro za vami..

mama_milchy si pa razturala z tem dečkom..kr nasmejala sem se, pa naj me še tak vse boli..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
25.11.2008 11:52:38   
Pupa7
in mene je rešil moj ljubi kosila ahahahaha, mi je prinesel kebab user posted image ma je bil malo pekoč in zdaj me daje želodec user posted image bom malo kasneje malo donata mogoč pomaga, do zdaj je vedno...

zdaj pa počivat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
25.11.2008 12:12:59   
Dali*
Uf...spet sam o hrani in počitku...heh... Jah, jaz sem svoje neprespane ure nadomestila, tko da sem šla ob 7.45 nazaj spat in spala do 11.00 ure. Sam to ni isto. Sem ko cota. Lačna pa ko volk.

Nikoli ne delam pomfrija in pohanja, ampak danes se mi je pa noro zaluštalo, tako da se puranji fileji že talijo in čakajo, da jih fino na trakce razrežem in spaniram, pa fajn krompirček zraven, majonezo in ketchup ter solato, da bo junk food v polni meri.

Joj...kok se mi je zaluštal...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
25.11.2008 12:27:11   
Najaa
Ja res, Dali, imaš prav, jaz tud grem jest. Tole branje o hrani me je čisto sprovociralo. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
25.11.2008 12:27:58   
pondelak
živjo moje souser posted image !joj pa to je greh če te par dni ni gor...sem samo na hitro vse preletela,ker se mi res vsega neda zdaj brat.
sem vidla da je blo govora o snegu,pri nas je sinoči snežilo ampak samo ene par minut...malo za romantično vzdušje user posted image ...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
25.11.2008 12:28:45   
pondelak
jutri imam pa pregled!!komaj čakam da vidim našo user posted image !jej

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
25.11.2008 12:30:52   
pondelak
nekaj časa nazaj ste pisala da morate pri testu za sladkorno kar dolgo čakatuser posted image se mi zdi.jaz mam pa tako:najprej morem pojest zajterk potem pa si v 1dcl vode stopit 50g sladkorja.to morem spit čez eno uro pa it na pregled...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
25.11.2008 13:25:32   
mama_milchy
no, zdaj ste se ritke dovolj nagledale, zdaj pa nekaj bol user posted image user posted image

me veseli, Najaa, da si najdla kavico, kaj veš morda pa boš še srečka user posted image

mi smo pokosilali, zdaj grem počivat z Žigcem pol pa ob 16-ih v službo, danes sem samo zvečer dežurna, ker je en dogodek pri nas, pa sam tam stojim in kimam z glavo;

tasa_m, kaj zdaj, ne bo počivanja danes nič?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
25.11.2008 13:32:51   
Dali*
uuu, danes pa niste nič kaj čvekave. A vas je snegec polenil, pa kr poležavate in jeste user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
25.11.2008 14:13:51   
Pupa7
jaz sem se ravnokar zbudila, zdaj pa se bašem s čokoladnimi palčkami posutimi z mentolovimi bunkicami zakooon zadeva, se vidi da živim v deželi čokolade user posted image user posted image user posted image user posted image točn tam ja kjer jo svizec zavije hahaha
vidm pa da je dans na RR čudno zatišje... nevem kaj je to pupe, kam ste se vse poskrile???

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
25.11.2008 14:20:52   
Najaa
Jaz ko kaj napišem, se nobena več ne javi. user posted image  Ne vem al sem tak nezanimiva al imam sam tako srečo. user posted image

Grem pa zdaj po tamalo, tak da me nekaj časa ne bo. user posted image  Najedla sem se, počivala nič.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?