|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
25.11.2008 12:39:29   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Spet toliko napakuser posted image user posted image , ne me kregat! HB ni nobene slovničarke tu gor, ali pač?

Ooooooo pa je tukaj gor. user posted image

Sam ne mislit, da sem jaz. user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
25.11.2008 12:40:46   
naty13
Pri nas spet SNEGGGGGGGGG PADAAAAAAAA.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
25.11.2008 12:42:51   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Najprej opravičilo od izostanka od pouka. Učiteljice, ali sprejmete opravičilo. user posted image user posted image user posted image  

Pa še to. Tudi pri nas je bilo noro dretje s strani Jošta, ko smo mi jedli. Pa ni bilo važno, če je ravno pojedel. Zato sem se odločila za kašico na žličko. In kaj je bilo. Noro dobra zadeva, kar skakal je po stolu in odpiral usta kot velik. Ko je bilo pa dost, se je pa smejat začel. user posted image  Pa še sit je bil. To je na programu zjutraj ko vstanemo + še mlekec čez. user posted image  Aja, pa okrog ust nismo skoraj nič umazani, ker vse lepo pojemo user posted image   Kaj čmo mal prej smo štartal, nismo do nedelje zdržali. user posted image  Sem pa vesela, ker vidim, da nam bo žlica bolje lavfala kot flaša. user posted image

Si opravičana user posted image

user posted image  Jošt za GH. Moja lepo paca, ko jej kašico user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
25.11.2008 12:45:35   
Vilika
Ha, ha. Jaz pa pišem 300ti post. Madoniš sem napredna user posted image

Pa naj še malo povem kakšen je bil naš vikend.
V sobobto je torej naš malček praznoval - hvala vsem za čestitke user posted image
user posted image

Je bila potem noč katastrofa - se je zbudil že ob 00.30, potem spet ob 4.00, pa ni zaspal do 6.00, potem pa ob 7.00 auf. Me je kar glava bolela, sem navajena lepših noči.

V nedeljo je pa moja mami imela RD  - spet sem jedla kot prašiček user posted image .
Zvečer sem šla pa ne en koncert tule pri nas - zbor DEORINA je imel večer MUZIKALOV (Nune pojejo, Evita, Abba). Je blo vredno iti, zelo lep spektakel.

In po nekaj časa premišljevanja in odločanja - je padla odločitev, da bo Videk ostal kar pri babici, ker sva šla midva potem drugo jutro v LJ. Mi je bilo tako hudo ga pustiti. To je bilo sedaj prvič da nisva bila skupaj čez noč. Pa drug teden bo še 1x ko greva z lubitom v Špas user posted image .
Seveda moji mamici 100% zaupam, pa sem ji vseeno dajala 100 in eno navodilo (tako kot je Erin zadnjič pisala user posted image ), me je morala skoraj čez vrata ven vreči.

Potem sem jo takoj po koncertu klicala, pa še 1x pred spanjem, pa takoj zjutraj, pa 3x iz LJ... Ko sem ga vmes slišala zavriskat, sem si ful želela biti ob njem... Ah, me , mamice.

V glavnem, tamal je bil SUPERPRIDEN user posted image user posted image , skoraj preveč. Je rekla mami da ji je bilo kar dolgcajt, ker ni bil nič problematičen user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
25.11.2008 12:46:47   
sayuri
Mi smo danes uvedli kuhano jabolko. user posted image  Joj, kolk cmokanja in kriljenja z rokami, brcanjain angguuuuujev je bilo pri obeh. user posted image user posted image user posted image  Tole jima je šlo pa zelo v slast. Sem ful vesela. Usta tko na široko že odpirata, da jima v grlo vidim user posted image .

Erin user posted image user posted image  Pridna si s temi linki o GH. Sem si morala tud jaz malce pogledat. Sem že malo pozabila. KOrenček in jabolko vem, da prideta na začetku. Potem sem pa že malce morala pobrskat, kaj naprej user posted image

Pri nas danes malce sneži. No, saj pa včeraj ni bilo skor nič, a ne Vilika. user posted image

Zoja Miša, fajn opravite. Avatar je pa lušten, ni treba nič menjat. user posted image
naty je pogrešanauser posted image
tejkaz čimprej se pozdraviteuser posted image
sandra ah moški...user posted image user posted image
neža, lepe sličiceuser posted image
Krysia nič nisi slaba mama. rk pač ni zainteresiran bit pastirček. Ne skrbi za to. Lahko mu pa sama malce pomagaš. POstavi ga ne trebušček in mu v komolcih pokrči rokice ter jih daj skupaj, da se bo oprl nanje. Boš videla, če bo šlo.
gajka, držim pesti, da zadaneš čimvečji popust. user posted image

JAz sem pa danes dobila iz Baby centra penaste puzzle, ki sem jih naročila.user posted image  (Mimogrede - so v akciji). Jih bom zložila na tla in bosta imela L&Z svojo rezidenco v dnevni sobi user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
25.11.2008 12:49:41   
Erin

????????? Pri nas pa ne...user posted image user posted image user posted image

Bravo za uspešen štart z GHuser posted image user posted image user posted image . Naš se tud dere medkosilom ko mi2 jeva samo bom vseeno raje počakala do 4 meseca. MEdtem ko vas eni nagovarjajo naj čimprej je, meni mami in še nekateri zakaj bomo že tako zgodaj začeli?? Saj ne vem koga poslušat..najbolje kar lačnega želodčka našega malega, kajne?user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
25.11.2008 12:49:51   
tatly
neža-lepe slikce
maja-ne saj stella ne bo nic druga dobla pred 1 januarjem kot aptamil bo pac drugo leto za praznike vec pojedlauser posted image
no pri nas tudi ni snegauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
25.11.2008 12:52:33   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Mi smo danes uvedli kuhano jabolko. user posted image  Joj, kolk cmokanja in kriljenja z rokami, brcanjain angguuuuujev je bilo pri obeh. user posted image user posted image user posted image  Tole jima je šlo pa zelo v slast. Sem ful vesela. Usta tko na široko že odpirata, da jima v grlo vidim user posted image .

neža, lepe sličiceuser posted image

JAz sem pa danes dobila iz Baby centra penaste puzzle, ki sem jih naročila.user posted image  (Mimogrede - so v akciji). Jih bom zložila na tla in bosta imela L&Z svojo rezidenco v dnevni sobi user posted image

user posted image user posted image  kakšne face so naši user posted image  user posted image user posted image  Moja ima banano bolj rada od jabolk sem danes izvedela user posted image

Sem morala slikat, če je bila tako smešna ob novim okusu user posted image

Tudi jaz to rabim (že cel mesec user posted image user posted image ) bom morala malo iti pogledat.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
25.11.2008 12:56:08   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

neža-lepe slikce

Hvala user posted image ....

To bo 1,2,3 in bo novo leto user posted image  
Ne moram verjet kakšna razlika je med starost Stelle in Neže user posted image  Moja je res že stara baba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
25.11.2008 12:57:28   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

????????? Pri nas pa ne...user posted image user posted image user posted image

Bravo za uspešen štart z GHuser posted image user posted image user posted image . Naš se tud dere medkosilom ko mi2 jeva samo bom vseeno raje počakala do 4 meseca. MEdtem ko vas eni nagovarjajo naj čimprej je, meni mami in še nekateri zakaj bomo že tako zgodaj začeli?? Saj ne vem koga poslušat..najbolje kar lačnega želodčka našega malega, kajne?user posted image

Še mal počakaj, pa bo pri vas tudi začel. user posted image user posted image user posted image

Aja glede GH poslušaj sebe in svojega user posted image , ker drugače ne boš daleč prišla, ker vsak govori drugače. Je pa fajn spremljat nasvete, ker nikoli ne veš, kdaj pride prav. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
25.11.2008 12:57:33   
daja28
Sploh mi ni treba v knjižnico. Tle vse romane preberem.user posted image

Matejchi - malo z zamudo, a iz srca. Vse naj naj in da ti bo en dec dost, teh z rr res ne rabiš.

Pa še malo dela ti naredim.
za seznam:
Darja 26. 4. 1980 (aprilk nas je največ)

1. cepljenje uspešno opravili (brez jokca) 21.11. in takrat (16 tednov) je imel 6740g.

Pa rodil se je ob 20.37 (eno urco prej, če bi res tolk dolgo trajalo, bi najbrž obupala)

Pa na Rudnik prideva, če bova imela avto.

Ni časa za komentarje. Princ bi se rad zabaval.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
25.11.2008 12:59:14   
naty13
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image  za jabolčka. Oooooo si predstavljam, kako sta se oblizovala. jaz sem mu zadnjič mal babance dala na  žličko, ko sem jo Nejcu dala, pa se je oblizoval, samo je pol sam še čajčka dobil. user posted image  

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
25.11.2008 13:00:00   
matejchi
matejchi a kej leti dol? Tuki mičkeno naletava..

anita zdaj je nehalo.. bom celo ven šla, samo cunje obesim..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.11.2008 13:02:35   
anita goitan
me2 ble zuni, ma v vreči je ji toplo in čez dežno prevleko pa smouser posted image
naty sm šla še 1xbrat nazaj, a Jošt že kašice papauser posted image , ja fajn, to bodo vsi avgustovčki že na GH razen mojeuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.11.2008 13:04:37   
tatly
neza-res je razlika ja..pa saj bo moja tudi tvojo dohitela ampak bo vedno razlikauser posted image
raje vas vprasam kako z gosto hrano ker ce bi svoje sorodnike poslusala bi ji ze mogla zdaj davat juho,pa vse po vrsti..
aja ko sem bla vceraj na slikanju kolkov je bla tam ena starejsa gospa z hcerko,,in kaj mi je izjaval.....da je svoji hcerki pri 3 dneh starosti dajala puranja bedrca da jih je lizala,in da je pri enem mesecu jedla krompir pa mesouser posted image user posted image saj nevem ce je govorla resnico al ,,,ma nevem ,,groza

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.11.2008 13:11:59   
matejchi
http://sl.netlog.com/damjan_murko/myfriends
za tiste ki ste na netlogu... hihi

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.11.2008 13:14:47   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

neza-res je razlika ja..pa saj bo moja tudi tvojo dohitela ampak bo vedno razlikauser posted image
raje vas vprasam kako z gosto hrano ker ce bi svoje sorodnike poslusala bi ji ze mogla zdaj davat juho,pa vse po vrsti..
aja ko sem bla vceraj na slikanju kolkov je bla tam ena starejsa gospa z hcerko,,in kaj mi je izjaval.....da je svoji hcerki pri 3 dneh starosti dajala puranja bedrca da jih je lizala,in da je pri enem mesecu jedla krompir pa mesouser posted image user posted image saj nevem ce je govorla resnico al ,,,ma nevem ,,groza

user posted image user posted image  O družinice user posted image user posted image

Naša čistilka je tudi meni razlagala kako je njena pri 2 mes jedla kompir itd..... user posted image
Polizat 1x čokolado ok...
Po 4mes je fajn malo riževo kašico in tudi počasi kakšno drugo kašico user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.11.2008 13:18:46   
Neža7
Moja je danes še kar utrujena od cepljenje. Fanj se je najedla in mi že 1,5 ur že spi.

Pri nama tudi rahlo sneži user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
25.11.2008 13:28:12   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

1. cepljenje uspešno opravili (brez jokca) 21.11. in takrat (16 tednov) je imel 6740g.

user posted image user posted image  za uspešno cepljenje user posted image user posted image

Neža se je zbudila user posted image  user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
25.11.2008 13:47:10   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
to bodo vsi avgustovčki že na GH razen mojeuser posted image

Neki takšnega sem jaz hotela napisati user posted image Naš pred februarjem verjetno ne dobi nič. Me je preveč strah alergij, pa še zanimanja nobenega ne kaže. Če je zraven nas pri kosilu, se igra čisto po svoje. Ima še vedno refleks izplazenja jezika, mleko mu še zadoščuje, pa sploh se mi ne da user posted image Jaz tele strani o GH kar preskočim, je preveč tega, pa še kakšen komentar bi kdaj pa kdaj dala, zato sem raje tiho. Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja user posted image

Pri nas je stanje nespremenjeno. Eva še vedno kašlja, iz nosa ji teče, da komaj folgam brisat,..

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
25.11.2008 13:55:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
to bodo vsi avgustovčki že na GH razen mojeuser posted image

Neki takšnega sem jaz hotela napisati user posted image Naš pred februarjem verjetno ne dobi nič. Me je preveč strah alergij, pa še zanimanja nobenega ne kaže. Če je zraven nas pri kosilu, se igra čisto po svoje. Ima še vedno refleks izplazenja jezika, mleko mu še zadoščuje, pa sploh se mi ne da user posted image Jaz tele strani o GH kar preskočim, je preveč tega, pa še kakšen komentar bi kdaj pa kdaj dala, zato sem raje tiho. Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja user posted image

Pri nas je stanje nespremenjeno. Eva še vedno kašlja, iz nosa ji teče, da komaj folgam brisat,..

tud jaz si niti ne sharnjujem teh linkov ker se mi z vsem tem coknpokom n da ukvarjat, sam joško vn ma magri 20x na dan.
Eva pocajti se, jutri praznuješ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
25.11.2008 13:55:37   
bella02
Joj, napišem in okrancljam s smeškoti, pol mi pa napiše, da je napake in mi vse ven vržeuser posted image , user posted image user posted image user posted image

gajka, user posted image user posted image user posted image za čimvečji popust, čeprav se včasih zdi, da dajo notri sam une za 5%

tejka, sem upala, da uživate, ne pa da ste user posted image . Čimprej se pozdravte!

sandra, tud naš je velik na kavču, ker sva dala ob rojstvu Teje TV ven iz spalnice. Pa naj bi se več pogovarjali ob tem, da ni TV v spalniciuser posted image .

Zoja Miša, ko bo lepo vreme, pa se vidiva. Boš občutila naš decemberuser posted image .

GH:
tudi mi bomo počas začeli, sam ta mesec Teja spet ne bo imela obmesečniceuser posted image . Pa vidim, da mi je začelo primanjkovat mleka. Prej sva pojedli, pa se je kar nekej kregala in sem ji naštimala 100 v flaško in je vse pojedla. Jo bom en dan vagala,da vidim, pri čem smo. Tudi pri Tjaši mi je v tem času zmanjkalo mleka.

Pa ful sem user posted image , ker vidim, kolk mam še izpitov in da se bo trba lotit, če ne bo panika. A katera zna češčino al koga pozna? Če ja, naj mi pošlje ZS. Bi bla ful hvaležna.

Se slišimo še kaj kasneje! Pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.11.2008 14:00:58   
tinka14
mi2 sva nazaj iz RA, blo je super, res so ful prijazni vsi, nejc je bil ful priden in dobre volje, vse je ok, ampak vseen morva še it nazaj čez 3  mesece. zdej je najeden in je zaspal, verjetno ga je malo zmatralo vse skupaj.
grem mal brat.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.11.2008 14:04:34   
Neža7

Me je preveč strah alergij, pa še zanimanja nobenega ne kaže.

Če, te je samo zaradi alegije strah piše na paketu Milupa - riževo žitna kašica

" Če pri otroku obstaja tveganje za razvoj alergije, priporočamo uporabo nadaljevalnega mleka HA, če ima alergijo na kravega mleko, pa posebno hrano Pregomin"

Kar pogumno, ko bo čas user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.11.2008 14:22:09   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
Pa za krst sva nekaj iskala... in nazadnje po neuspelem iskanju smo se odločili, da bo naš fant kar v zimskem kombinezonu - bo najudobneje in najtopleje. Pač se ne bomo mogli nič afnat. Najprej zdravje pol afnanje user posted image . To je pač slabost krsta v zimskih mesecih.

js ga bom tut kr v kombinezončku mela, je najbolj simple, ne?? sej ni to nč čudnega??
itak ga bo pa potem pobruhal, glih ko se bomo v cerkev spravli... user posted image  tako je ponavadi, ko se kam odpravimo!!

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
sneg - sedaj pri nas rahlo pada, včeraj ko je bil po celi SLO sneg, ga v naših koncih ni bilo - pa smo drugače vedno med najbolj zametanimi user posted image . Letos se tudi jaz, prvič po dolgem času, veselim snega, ker se mi ni treba v službo vozit user posted image

tudi js, sploh nisem pomisnala, kok sem letos tolk vesela. in to bo to. prej me je skoz skrbel, kok bo zjutri, bodo ceste ok... sem se 60 km furala na šiht in to v hribe... uf. zdej je pa super...
let it snow,
let it snow,
let it snow...
user posted image

Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja user posted image

tejkaz, sej bom js tudi, tako da ne boš edina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?