|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 13:38:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A res ni druge varjante, če želiš npr, na 20 stran kot , da klikaš do onemoglosti??To sem hotla že nevem kolikokrat vprašat?????

Po mojem ni druge variane user posted image
Sem mislila da ga maš ti na compu, da ti ne bo treba klikat

Ga bo treba dat na print screenuser posted image

Na RR bi si lahko izmislili gum pojdi na stran ...

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
25.11.2008 13:41:46   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Uuuuuuuuu kaj sm jst zdej doživela prvič. Vid se je prej znal iz trebuščka prrvalit na hrbet, ravnokar pa se je iz hrbta prevalil na trebuh.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pri nas pa še nič. Nobenih akrobacij user posted image , njej je čisto kul da se obrne ne bok, včasih se skor na trebuh pol se pa rukne nazaj na hrbet.

Eh, moja je bila prej na hrbtu in ni kazala niti najmanjšega interesa, da bi se obrnila na trebuh....

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
25.11.2008 13:49:45   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Uuuuuuuuu kaj sm jst zdej doživela prvič. Vid se je prej znal iz trebuščka prrvalit na hrbet, ravnokar pa se je iz hrbta prevalil na trebuh.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pri nas pa še nič. Nobenih akrobacij user posted image , njej je čisto kul da se obrne ne bok, včasih se skor na trebuh pol se pa rukne nazaj na hrbet.

Eh, moja je bila prej na hrbtu in ni kazala niti najmanjšega interesa, da bi se obrnila na trebuh....

moji se tudi ne ljubi obračat. če je na hrbtu je na hrbtu, če jo pa dam na trebuh, je pa na trebuhu. ko pa začne protestirat, jo moram pa jaz obrnit. najraje sedi - ma ji pomagam.
nič sekirat, bomo že še tekale za njimi.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
25.11.2008 13:51:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

moji se tudi ne ljubi obračat. če je na hrbtu je na hrbtu, če jo pa dam na trebuh, je pa na trebuhu. ko pa začne protestirat, jo moram pa jaz obrnit. najraje sedi - ma ji pomagam.
nič sekirat, bomo že še tekale za njimi.

Sem mal omenila P, da še ne sedi na tleh samostojno, pa je rekel, da imajo do 7m čas. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
25.11.2008 13:54:13   
Srčekgirll
No, moj Videk se je napapcal in zdej pančka. Upam, da bo tud zdej spal skor 1h tko k prej. Drgač pa spi največkrat pol ure in to točno do minute. Pol k pride moj iz službe ga bom pa oblekla oz. oreng zadekala v pajaca in vija vn na sneg oz. zrak. Komi čakamuser posted image Jst se bom pa tud mal zleklna pred TV.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
25.11.2008 14:00:25   
Anonimen
Kaj pa Katy a ve za večerjo?

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
25.11.2008 14:06:06   
Estrella*
Prej sem pozabla napisat o AD3 kapljicah; vprašala sem ga zakaj predpisujejo različne doze in mi je rekel, da je normalna doza od 2-7 kapljic do 6 m in da vsak pediater sam določi, glede na posameznikauser posted image  Po 6m, naj bi dozo povčali na 10kapljic, če so otroci še dojeni in počasi ukinili do takrat ko ima otrok dovolj pestro hrano.
Rekel je naj v zelenjavo in kropir, riž dam vedno malo maščobe(oljčno olje, še bolje pa maslo), da pospešiš absorbcijo vitamina D., , pa še bolj okusno je.Za okus naj dodam še kako žličko kisle smetane. Pravi, da naj začnem z mesom in mlečnimi izdelki.

Neposredna povezava do sporočila: 3207
25.11.2008 14:06:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

mislim, da neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
25.11.2008 14:07:06   
Soncnica Sandra ***
Naša Manca je donc čist fertik user posted image

Vsega skup ni spala še eno uro, pa od 4.20 je pokonci user posted image

Prej se je zbudila po enih 10ih minutah in ful ful jokala. Sem jo nosila okrog pa ni nič pomagalo. Pa sem pomislila, da je mogoče lačna, ker je ful mal pojedla donc. No in ker kosilo še ni bilo kuhano, sem ji naredila mlečno sadno kašo. In je pojedla enih 15-20 žlic in mi v naročju zaspala z žlico v ustih user posted image
Jo nesem proti dnevni in spet tak jok da je blo groza. Končno se je umirila in mi zaspala v naročju. Sem jo dol položila na sedežno in sedaj spi, ampak skoz joka v spanju, vsakih par minut.

Aja pa še to: dala sem ji mal dalerona zdej bomo pa vidl, če bo kej pomagal, če bo lohka kej spala

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 3209
25.11.2008 14:09:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

pravkar sem postala zelo žalostna in slabe volje...tašča naj bi nam prek službe vzela apartma v Bohinju za novo leto in pravkar me kliče lubi, da ga nsimo dobili, ker so vse dobile te ljubljanske babe (se oproščam vsem majčicam ki so z LJ), mi ki pač nismo v prestolnici smo pa niko i ništa, pa mama od njega je do zdej samo 1x vzela ta apartma pred x leti... in zdej lahk iščem apartmaje po agencijah, pa še to zadnji čas sporočijo....mater sem jeznauser posted image user posted image user posted image

Ja na žalost je velikokrat tako.

Sem te že hotela vprašat glede Bohinja, ko si 1x pisala da greste tja za novo leto, pa nisem vedela kam

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
25.11.2008 14:09:45   
Čmrlika
lep pozdrav še od mene...
pa lep dan vam še želim.
Anitka - sem zasledila da je Gal tudi bolan...te čisto razumem...jaz sem te dni isto doživljala. ma vse je enkrat prvič.

Grem vas brat, preletet al kako , to vedno nardim...samo zdaj ko je bla taja boga nisem nič pisala,

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 25.11.2008 14:15:57 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 3211
25.11.2008 14:11:28   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A res ni druge varjante, če želiš npr, na 20 stran kot , da klikaš do onemoglosti??To sem hotla že nevem kolikokrat vprašat?????

Po mojem ni druge variane user posted image
Sem mislila da ga maš ti na compu, da ti ne bo treba klikat

Ga bo treba dat na print screenuser posted image

Na RR bi si lahko izmislili gum pojdi na stran ...

Ja, sam zgleda, da je ta varianta: pojdi na stran.... za njih čisto prevelik podvig user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
25.11.2008 14:13:00   
jana81

Prej se je zbudila po enih 10ih minutah in ful ful jokala. Sem jo nosila okrog pa ni nič pomagalo. Pa sem pomislila, da je mogoče lačna, ker je ful mal pojedla donc. No in ker kosilo še ni bilo kuhano, sem ji naredila mlečno sadno kašo. In je pojedla enih 15-20 žlic in mi v naročju zaspala z žlico v ustih user posted image
Jo nesem proti dnevni in spet tak jok da je blo groza. Končno se je umirila in mi zaspala v naročju. Sem jo dol položila na sedežno in sedaj spi, ampak skoz joka v spanju, vsakih par minut.

Aja pa še to: dala sem ji mal dalerona zdej bomo pa vidl, če bo kej pomagal, če bo lohka kej spala

o ti boga Manca.mogoče so pa res zobki na pohodu... enga poljubčka od Nejca

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
25.11.2008 14:13:07   
jana81

pravkar sem postala zelo žalostna in slabe volje...tašča naj bi nam prek službe vzela apartma v Bohinju za novo leto in pravkar me kliče lubi, da ga nsimo dobili, ker so vse dobile te ljubljanske babe (se oproščam vsem majčicam ki so z LJ), mi ki pač nismo v prestolnici smo pa niko i ništa, pa mama od njega je do zdej samo 1x vzela ta apartma pred x leti... in zdej lahk iščem apartmaje po agencijah, pa še to zadnji čas sporočijo....mater sem jeznauser posted image user posted image user posted image

Sem te že hotela vprašat glede Bohinja, ko si 1x pisala da greste tja za novo leto, pa nisem vedela kam

ej veš kok sem jezna, in zdej iščem po netu ko kura v senu šivanko, nič ne najdem, ker je že ful polno... pa ne bom doma no user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3214
25.11.2008 14:15:05   
Soncnica Sandra ***

o ti boga Manca.mogoče so pa res zobki na pohodu... enga poljubčka od Nejca

ga ji bom posredovala, ko se bo zbudla. hvala user posted image
zdej končno malo bolj mirno spi, upam, da bo vsej ene pol ure, da se mal spočije

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
25.11.2008 14:15:14   
Čmrlika
VSE NAJBOLJŠE  Ana, Gal in Brina!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vsem bolančkom da bodo čimprej zdravi...user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 3216
25.11.2008 14:17:09   
Soncnica Sandra ***

ej veš kok sem jezna, in zdej iščem po netu ko kura v senu šivanko, nič ne najdem, ker je že ful polno... pa ne bom doma no user posted image

verjamam, da si jezna ko user posted image
zdej je sploh ful težko kej dobit, ker je že tolk pozno
je že vse polno al majo pa tako ceno, da ti kr slabo rata user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
25.11.2008 14:18:10   
Soncnica Sandra ***
Zdej grem pa za pico zamesit testo, če se ne bo moja miška prej zbudla.

ajde....

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
25.11.2008 14:18:31   
Estrella*

ss user posted image boga Manca. Kaj jo res tako zobki matrajo??? Boljš to, kot da bo zbolela. Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Je pa res huda za tako malega otroka, da ne spi dovolj in posledično je siten, ne je in se vrti v začaranem krogu.

Neposredna povezava do sporočila: 3219
25.11.2008 14:20:13   
Srčekgirll
Če ša niste vedeli:user posted image
Prvič v zgodovini je uspel rentgenski posnetek moških možganov!

P.S.
Slikca bi mogla migat pa ne znam prou nardit.user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.11.2008 14:21:01 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
25.11.2008 14:23:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

mislim, da neuser posted image

Katy kje si????

SS ja verjetn jo res tok zobki matrajo,naša je tud boga dons,sam še vseen ne tko kot tvoja al pa od Barbaw user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
25.11.2008 14:25:20   
Anitka
Tako mi smo nazaj. Cepljenje je seveda zaradi vročine odpadlo in bo na vrsti 2.12. Po pregledu je z našim sončkom vse ok. Vročina pa je morda zaradi viroze ali zobkov. Dobila sva sirup in ga že kar pila, saj je malo prej revček imel spet 38,9user posted image user posted image
Novi podatki pa so - 8000g, 71cm in 45 cmuser posted image user posted image .

Je pa mami na brzino skočila še v trgovino po nove igrače za našega 6-mesečnikauser posted image .

Bom kasneje še vas prebrala in pokomentirala, ker me zdaj naš Gal rabi.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3222
25.11.2008 14:47:53   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A ste slučajno videle tole temo KLIK ?? user posted image

Kaaaaaaaaaaaj? A so znoreli?!?! Naj grejo v tri krasne....user posted image user posted image

Sesil vidim, da tudi tvojo malčico nekaj muči. Upam, da kmalu minejo težaveuser posted image user posted image

Jana tudi kod nas nema snegauser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem vam pa kar malce favš za zabavo, pa še v kitajsko boste šle - packe eneuser posted image user posted image user posted image . Jaz jo namreč obožujeeeem. Njami...

Estrella
držim pestke, da ni šuma na srčkuuser posted image user posted image user posted image . V podpis pa dodaj stran 128
user posted image user posted image

Barbaw upam, da bo zunaj kaj boljše. Midva pa zaradi vročine ne smeva venuser posted image user posted image

SS
pa za tvojo Manco tudi upam, da bo mamici malo pustila danes zadihati.

Čmrlika - ja res se počutiš tako nemočno, sploh, ko prvič doživiš, da je pa tvoj otrok zbolel. Sem se že kar razjokala zraven njega.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
25.11.2008 14:48:32   
Anonimen

Prej sem pozabla napisat o AD3 kapljicah; vprašala sem ga zakaj predpisujejo različne doze in mi je rekel, da je normalna doza od 2-7 kapljic do 6 m in da vsak pediater sam določi, glede na posameznikauser posted image  Po 6m, naj bi dozo povčali na 10kapljic, če so otroci še dojeni in počasi ukinili do takrat ko ima otrok dovolj pestro hrano.
Rekel je naj v zelenjavo in kropir, riž dam vedno malo maščobe(oljčno olje, še bolje pa maslo), da pospešiš absorbcijo vitamina D., , pa še bolj okusno je.Za okus naj dodam še kako žličko kisle smetane. Pravi, da naj začnem z mesom in mlečnimi izdelki.

A to prov maslo? Margerina ni vredu? Oljčno olje pa jest že zdej včasih dodam.

Kje pa ste vse,a kuhate?  Joj jest pa sm dons že full enih postov naredilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
25.11.2008 14:49:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako mi smo nazaj. Cepljenje je seveda zaradi vročine odpadlo in bo na vrsti 2.12. Po pregledu je z našim sončkom vse ok. Vročina pa je morda zaradi viroze ali zobkov. Dobila sva sirup in ga že kar pila, saj je malo prej revček imel spet 38,9user posted image user posted image
Novi podatki pa so - 8000g, 71cm in 45 cmuser posted image user posted image .

Je pa mami na brzino skočila še v trgovino po nove igrače za našega 6-mesečnikauser posted image .

Bom kasneje še vas prebrala in pokomentirala, ker me zdaj naš Gal rabi.

user posted image user posted image user posted image  za mere. Držim pesti da Galu vročina pade

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?