|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 14:51:37   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kaj pa Katy a ve za večerjo?

mislim, da neuser posted image

Katy kje si????

sem ji poslala sms

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
25.11.2008 14:54:31   
kasso

Prej sem pozabla napisat o AD3 kapljicah; vprašala sem ga zakaj predpisujejo različne doze in mi je rekel, da je normalna doza od 2-7 kapljic do 6 m in da vsak pediater sam določi, glede na posameznikauser posted image  Po 6m, naj bi dozo povčali na 10kapljic, če so otroci še dojeni in počasi ukinili do takrat ko ima otrok dovolj pestro hrano.
Rekel je naj v zelenjavo in kropir, riž dam vedno malo maščobe(oljčno olje, še bolje pa maslo), da pospešiš absorbcijo vitamina D., , pa še bolj okusno je.Za okus naj dodam še kako žličko kisle smetane. Pravi, da naj začnem z mesom in mlečnimi izdelki.

A to prov maslo? Margerina ni vredu? Oljčno olje pa jest že zdej včasih dodam.

Kje pa ste vse,a kuhate?  Joj jest pa sm dons že full enih postov naredilauser posted image user posted image user posted image

čim manj tem boljše je uporabljat v kuhinnji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.11.2008 14:58:49   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako mi smo nazaj. Cepljenje je seveda zaradi vročine odpadlo in bo na vrsti 2.12. Po pregledu je z našim sončkom vse ok. Vročina pa je morda zaradi viroze ali zobkov. Dobila sva sirup in ga že kar pila, saj je malo prej revček imel spet 38,9user posted image user posted image
Novi podatki pa so - 8000g, 71cm in 45 cmuser posted image user posted image .

Je pa mami na brzino skočila še v trgovino po nove igrače za našega 6-mesečnikauser posted image .

Bom kasneje še vas prebrala in pokomentirala, ker me zdaj naš Gal rabi.

user posted image user posted image user posted image  za mere. Držim pesti da Galu vročina pade

Hvala Ninauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
25.11.2008 15:00:25   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Prej sem pozabla napisat o AD3 kapljicah; vprašala sem ga zakaj predpisujejo različne doze in mi je rekel, da je normalna doza od 2-7 kapljic do 6 m in da vsak pediater sam določi, glede na posameznikauser posted image  Po 6m, naj bi dozo povčali na 10kapljic, če so otroci še dojeni in počasi ukinili do takrat ko ima otrok dovolj pestro hrano.
Rekel je naj v zelenjavo in kropir, riž dam vedno malo maščobe(oljčno olje, še bolje pa maslo), da pospešiš absorbcijo vitamina D., , pa še bolj okusno je.Za okus naj dodam še kako žličko kisle smetane. Pravi, da naj začnem z mesom in mlečnimi izdelki.

A to prov maslo? Margerina ni vredu? Oljčno olje pa jest že zdej včasih dodam.

Kje pa ste vse,a kuhate?  Joj jest pa sm dons že full enih postov naredilauser posted image user posted image user posted image

čim manj tem boljše je uporabljat v kuhinnji

zakaj pa. ne morem naredit vprašaja, ker imam anejo v naročju.

vedno sem mislila da je bolj zdrava kot maslo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.11.2008 15:02:33   
jana81
anitka jst sem blond (grem v petek se barvat na rjavouser posted image )...ne znajdem se s tem flikerjem...a bi mi lahko tvoj dal direkt link, tam kjer zbiram ozadja in pol prpopam slikco?
al se morem prej prijavit v yahoo...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.11.2008 15:04:40   
Čmrlika
Čmrlika - ja res se počutiš tako nemočno, sploh, ko prvič doživiš, da je pa tvoj otrok zbolel. Sem se že kar razjokala zraven njega.

Jaz tudi predvčerajšnjim...user posted image  pa ko sem jo gledala, ko ni bla zmožna niti glavice gor držat sama...user posted image  najhuje pa to ,da ji nič ni več.že včeraj je bla brez vročine, pa kot nova...je ati prišel s službe in prvo kar je vprašal če sem ji duracelke dala...user posted image
No,P pa mi je rekel da ima prAVICO do vročine user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.11.2008 15:05:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

anitka jst sem blond (grem v petek se barvat na rjavouser posted image )...ne znajdem se s tem flikerjem...a bi mi lahko tvoj dal direkt link, tam kjer zbiram ozadja in pol prpopam slikco?
al se morem prej prijavit v yahoo...

user posted image user posted image user posted image ko pride iz službe ti pošljem na mail kaj in kako.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.11.2008 15:06:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Čmrlika - ja res se počutiš tako nemočno, sploh, ko prvič doživiš, da je pa tvoj otrok zbolel. Sem se že kar razjokala zraven njega.

Jaz tudi predvčerajšnjim...user posted image  pa ko sem jo gledala, ko ni bla zmožna niti glavice gor držat sama...user posted image  najhuje pa to ,da ji nič ni več.že včeraj je bla brez vročine, pa kot nova...je ati prišel s službe in prvo kar je vprašal če sem ji duracelke dala...user posted image
No,P pa mi je rekel da ima prAVICO do vročine user posted image

Pravico do vročineuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
25.11.2008 15:06:45   
Anitka
user posted image

user posted image

Naš bubanček z novimi igračami

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
25.11.2008 15:10:59   
jana81

user posted image

user posted image

jeeeeej kako lepo, tisto igračo ko so krogeci gor ima Nejc tudi, sam jih kr razmetava, ne pa zlaga.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
25.11.2008 15:16:59   
Soncnica Sandra ***
Evo, samo na hitro, ker pripravljam kosilo: naša Manca še vedno spi user posted image
Očitno je daleron pomagal user posted image , upam, da bo še naprej user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
25.11.2008 15:17:13   
špelin@
Tako mi smo nazaj. Cepljenje je seveda zaradi vročine odpadlo in bo na vrsti 2.12. Po pregledu je z našim sončkom vse ok. Vročina pa je morda zaradi viroze ali zobkov. Dobila sva sirup in ga že kar pila, saj je malo prej revček imel spet 38,9user posted image user posted image

Je pa mami na brzino skočila še v trgovino po nove igrače za našega 6-mesečnikauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  Saj bo vse ok user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Naša Manca je donc čist fertik user posted image

Vsega skup ni spala še eno uro, pa od 4.20 je pokonci user posted image

Prej se je zbudila po enih 10ih minutah in ful ful jokala. Sem jo nosila okrog pa ni nič pomagalo. Pa sem pomislila, da je mogoče lačna, ker je ful mal pojedla donc. No in ker kosilo še ni bilo kuhano, sem ji naredila mlečno sadno kašo. In je pojedla enih 15-20 žlic in mi v naročju zaspala z žlico v ustih user posted image
Jo nesem proti dnevni in spet tak jok da je blo groza. Končno se je umirila in mi zaspala v naročju. Sem jo dol položila na sedežno in sedaj spi, ampak skoz joka v spanju, vsakih par minut.

Aja pa še to: dala sem ji mal dalerona zdej bomo pa vidl, če bo kej pomagal, če bo lohka kej spala

user posted image user posted image user posted image user posted image

pravkar sem postala zelo žalostna in slabe volje...tašča naj bi nam prek službe vzela apartma v Bohinju za novo leto in pravkar me kliče lubi, da ga nsimo dobili, ker so vse dobile te ljubljanske babe (se oproščam vsem majčicam ki so z LJ), mi ki pač nismo v prestolnici smo pa niko i ništa, pa mama od njega je do zdej samo 1x vzela ta apartma pred x leti... in zdej lahk iščem apartmaje po agencijah, pa še to zadnji čas sporočijo....mater sem jeznauser posted image user posted image user posted image

Hja, pri tehle apartmajih je tako, da ne smeš nič prej računat, dokler en dobiš odobreno.. Poznam te zadeve user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sesil
danes je pa naša jedla za kosilo špinačo. notri jem ji zdrobila pa 2 biškota plasmon. je jedla kot velika. prvič je jedla zelenjavo normalno. zdej študiram da ji bom jutri zmežala krompir (ga sovraži) in špinačo, pa da vidimo če bo jedla.

Ti si še hujš kot Kitajci user posted image  Pa da ne boš zamerila: gre za hec ne za podje.ba.vanje!!!

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Jaz sem pa na mojo jezna, ker je odrena ko user posted image . Nič ji ni prav. Jo nosim, hujčkam, se igrm z njo, ... Nimam pojma kaj je temu otrku pa še sam sem od jutra pa do cca 18. meni se bo zmešalo vmes. sem jo v posteljico ruknila, da se malo sama zabava in dere, ker res ne morem več.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Uuuuuuuuu kaj sm jst zdej doživela prvič. Vid se je prej znal iz trebuščka prrvalit na hrbet, ravnokar pa se je iz hrbta prevalil na trebuh.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tako sem se prebila skozi poste komajjjj. No pri P je naša dobila pikico in se drla- vreščala ko sam user posted image . Je pa Caserman slišal na srčku rahel šum. Glede na to, da g aprej ni bilo in ker je mala ful mahala z rokam je rekel, da naj ne skrbim, da je verjetno od tega, ker ni bila na miru. Upam. Drugače smo OK, še vedno pa vztrajamo v klubu manekenkuser posted image user posted image user posted image Redi se 500g na mesec in fertik. Ima 7450g , 70 cm in OG 42,2cm, 42.2cm ima pregled, takrat se da urin in kri za Hb.

user posted image user posted image user posted image  za Aljo. Šum na srčku je pa komot zaradi premikov, je bilo pri Gregiju zadnjič enako, ko je krilil naokrog, nč sekirat user posted image user posted image user posted image

No, vidim, da ste katy82, MARTINO25 in še eno, ki se je zdajle ne spomnim user posted image , že obvestile. povejte, kaj bodo rekle. A je Tauli že katera poslala sms?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
25.11.2008 15:20:27   
Čmrlika

Jaz tudi predvčerajšnjim... pa ko sem jo gledala, ko ni bla zmožna niti glavice gor držat sama... najhuje pa to ,da ji nič ni več.že včeraj je bla brez vročine, pa kot nova...je ati prišel s službe in prvo kar je vprašal če sem ji duracelke dala...
No,P pa mi je rekel da ima prAVICO do vročine

Pravico do vročine

ja tako se je izrazil, pa dodal da po 6 7 mesecijh se to začne pač dogajat...da je to samo dober znak  da obrambni mehanizem deluje. da je verjetno kak virus, ker nič druga ni blo videt, niti zobki, no saj pravim včeraj in danes ni nič narobe...upam, da tako ostANEuser posted image

SE JE ZAENKRAT ZLIZALA MOJA Taja,user posted image user posted image user posted image kljub temu, da ni blo dosti pikapok zanjo...sem bla tokrat res žalostna, ker ste me skraj vse sptegledale...user posted image , pa sem upala da bo fajn tolAŽBA user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 25.11.2008 15:22:02 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
25.11.2008 15:20:50   
kasso

user posted image

user posted image

super igrače..preizkušeno...Lani je Petja dobila za dedka mraza tole knjigico, pa sta se z Gašperjem skoraj stepla...danes pa vse pesmice poznata na pamet z menoj vreduser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
25.11.2008 15:26:13   
špelin@
SE JE ZAENKRAT ZLIZALA MOJA Taja,user posted image user posted image user posted image kljub temu, da ni blo dosti pikapok zanjo...sem bla tokrat res žalostna, ker ste me skraj vse sptegledale...user posted image , pa sem upala da bo fajn tolAŽBA user posted image

user posted image  A jih res ni bilo??? Oprosti user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
25.11.2008 15:26:45   
Anitka
Kaj naj delam - vročina po žlički Calpola ostaja še vedno visoka - 38,8user posted image user posted image user posted image

Kasso
super, upam, da bo knjigica tudi pri nas zalaufalauser posted image

Jana ja ti pa ne razumeš igre - Nejc razstavlja in preizkuša mamico, če zna nazaj zložituser posted image user posted image user posted image

Čmrlika verjamem, da tvoji Taji želimo vse najboljše in te nismo nalašč spregledaleuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
25.11.2008 15:31:21   
tally

user posted image user posted image za merea, pa vročina šccc šcccuser posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
25.11.2008 15:33:41   
tally

user posted image

user posted image

Super igrače. Mi imamo pojočo knjigo in je super zabava user posted image

jeeeeej kako lepo, tisto igračo ko so krogeci gor ima Nejc tudi, sam jih kr razmetava, ne pa zlaga.user posted image
Mamici je treba nagajat....user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
25.11.2008 15:35:13   
špelin@
Kaj naj delam - vročina po žlički Calpola ostaja še vedno visoka - 38,8user posted image user posted image user posted image  

pRED KOLIKO ČASA SI MU GA PA DALA? Sori za caps lock, ne utegnem popravljat user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
25.11.2008 15:36:12   
tally

Joj ne vem. Kdaj si mu pa dala calpol?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
25.11.2008 15:36:33   
Anitka
Špelin@ pred uro in pol. A še ne deluje?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
25.11.2008 15:39:24   
špelin@

Uf, to bi že moralo prijet... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
25.11.2008 15:46:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uf, to bi že moralo prijet... user posted image

In kaj zdaj?user posted image user posted image

Jana imaš mail.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
25.11.2008 15:48:35   
sesil
špelin, veš da vem da je hec, kaj čem zamerit. itak pa sem se  morala neki zmislit, da bo naša dama jedla zelenjavo. to se mi je zdela najboljša rešitev in je celo palila.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
25.11.2008 15:50:06   
sesil
Anitka, držim pesti da Galu pade vročina.user posted image user posted image naša pupa pa je ok, vročine nima.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?