špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako mi smo nazaj. Cepljenje je seveda zaradi vročine odpadlo in bo na vrsti 2.12. Po pregledu je z našim sončkom vse ok. Vročina pa je morda zaradi viroze ali zobkov. Dobila sva sirup in ga že kar pila, saj je malo prej revček imel spet 38,9 Novi podatki pa so - 8000g, 71cm in 45 cm . Je pa mami na brzino skočila še v trgovino po nove igrače za našega 6-mesečnika . Bom kasneje še vas prebrala in pokomentirala, ker me zdaj naš Gal rabi. Saj bo vse ok IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naša Manca je donc čist fertik Vsega skup ni spala še eno uro, pa od 4.20 je pokonci Prej se je zbudila po enih 10ih minutah in ful ful jokala. Sem jo nosila okrog pa ni nič pomagalo. Pa sem pomislila, da je mogoče lačna, ker je ful mal pojedla donc. No in ker kosilo še ni bilo kuhano, sem ji naredila mlečno sadno kašo. In je pojedla enih 15-20 žlic in mi v naročju zaspala z žlico v ustih Jo nesem proti dnevni in spet tak jok da je blo groza. Končno se je umirila in mi zaspala v naročju. Sem jo dol položila na sedežno in sedaj spi, ampak skoz joka v spanju, vsakih par minut. Aja pa še to: dala sem ji mal dalerona zdej bomo pa vidl, če bo kej pomagal, če bo lohka kej spala IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pravkar sem postala zelo žalostna in slabe volje...tašča naj bi nam prek službe vzela apartma v Bohinju za novo leto in pravkar me kliče lubi, da ga nsimo dobili, ker so vse dobile te ljubljanske babe (se oproščam vsem majčicam ki so z LJ), mi ki pač nismo v prestolnici smo pa niko i ništa, pa mama od njega je do zdej samo 1x vzela ta apartma pred x leti... in zdej lahk iščem apartmaje po agencijah, pa še to zadnji čas sporočijo....mater sem jezna Hja, pri tehle apartmajih je tako, da ne smeš nič prej računat, dokler en dobiš odobreno.. Poznam te zadeve IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes je pa naša jedla za kosilo špinačo. notri jem ji zdrobila pa 2 biškota plasmon. je jedla kot velika. prvič je jedla zelenjavo normalno. zdej študiram da ji bom jutri zmežala krompir (ga sovraži) in špinačo, pa da vidimo če bo jedla. Ti si še hujš kot Kitajci Pa da ne boš zamerila: gre za hec ne za podje.ba.vanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa na mojo jezna, ker je odrena ko . Nič ji ni prav. Jo nosim, hujčkam, se igrm z njo, ... Nimam pojma kaj je temu otrku pa še sam sem od jutra pa do cca 18. meni se bo zmešalo vmes. sem jo v posteljico ruknila, da se malo sama zabava in dere, ker res ne morem več. IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Uuuuuuuuu kaj sm jst zdej doživela prvič. Vid se je prej znal iz trebuščka prrvalit na hrbet, ravnokar pa se je iz hrbta prevalil na trebuh. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako sem se prebila skozi poste komajjjj. No pri P je naša dobila pikico in se drla- vreščala ko sam . Je pa Caserman slišal na srčku rahel šum. Glede na to, da g aprej ni bilo in ker je mala ful mahala z rokam je rekel, da naj ne skrbim, da je verjetno od tega, ker ni bila na miru. Upam. Drugače smo OK, še vedno pa vztrajamo v klubu manekenk Redi se 500g na mesec in fertik. Ima 7450g , 70 cm in OG 42,2cm, 42.2cm ima pregled, takrat se da urin in kri za Hb. za Aljo. Šum na srčku je pa komot zaradi premikov, je bilo pri Gregiju zadnjič enako, ko je krilil naokrog, nč sekirat No, vidim, da ste katy82, MARTINO25 in še eno, ki se je zdajle ne spomnim , že obvestile. povejte, kaj bodo rekle. A je Tauli že katera poslala sms?
|