Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:21:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si???? A si glih tist cajt gledala, ko sem prešaltala iz Mozill na Explorer... spet metla Zakaj pa to šaltaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:22:12
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: a je Maja mrknila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:22:55
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:25:04
|
|
|
|
tally
|
tale mi je ful dober.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:25:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ... A še kaj montigniraš????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:25:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a je Maja mrknila??? Ja pred eno uro na mojih rokah. Je preveč tulila, na rokah pa je zaspala v 2 min, ker je bila tako utrujena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:26:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tale mi je ful dober. ta prav za Estrello
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:26:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tale mi je ful dober. A si že robala kaj danes??? Jaz sem sam kidala A pa daj se dopišna seznam za 20.12
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:27:05
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si???? A si glih tist cajt gledala, ko sem prešaltala iz Mozill na Explorer... spet metla Zakaj pa to šaltaš Pred časom sem fasala en virus na comp... pa mi je Explorer vs čas naka okna odpiru... un dan sem pa probala it gor in je kr delal... mi je bolj všeč kot Mozilla, ke v Explorerju lahko direkt kopiram slikce, smajlije in jih prilepim v post... Mozilla so pa bolj je bana, pa morm najprej slikco skopirat na comp, pa pol v shranisi, pol pa koda za forum itd.... Odgovor zakaj šaltam --> zarad slikc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:28:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ... A še kaj montigniraš???? jaz jo imam na rač. pa je še pogledala nisem. Bi mogla iti drug teden v knjižnico pa še pol ene druge knjige nisem prebrala. Da ne omenjam revij, ki se mi kopičijo, ker jih nimam časa oz. si ga ne vzamem za pogledat. Moj pa je ful priden zadnje čase. Upam da tako ostane. za njega. Razjezit me pa vseeno zna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:28:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally tale mi je ful dober. ta prav za Estrello Ja, ja sem bla dans že taka Veš sem se odločila, da mal snegeca na V konc SLO pošljem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:29:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally tale mi je ful dober. A si že robala kaj danes??? Jaz sem sam kidala A pa daj se dopišna seznam za 20.12 Nisi rabila nobenih ekstra vaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:29:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally tale mi je ful dober. ta prav za Estrello Ja, ja sem bla dans že taka Veš sem se odločila, da mal snegeca na V konc SLO pošljem. Še ni našel poti do mene. Na Pohorju je na vrhu, v dolino pa še ni prišlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:29:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally tale mi je ful dober. A si že robala kaj danes??? Jaz sem sam kidala A pa daj se dopišna seznam za 20.12 Ne ker se pri nas ni nič obdržal ker je vmes dež padal. Ja kje pa je seznam? A se ti kaj sanja?
< Sporočilo je popravil tally -- 24.11.2008 22:31:29 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:30:24
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ... A še kaj montigniraš???? Itak... zaenx kar gre, nimam krize... bo pa zih pršla in takrat upam, da ga bom un dan srač kala in naslednji dan bla spet na montiju... mi je tašča dala jabolčno pito, njami in sem jo dala na varno v skrinjo in na bad day... piči nanjo ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:31:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si???? A si glih tist cajt gledala, ko sem prešaltala iz Mozill na Explorer... spet metla Zakaj pa to šaltaš Pred časom sem fasala en virus na comp... pa mi je Explorer vs čas naka okna odpiru... un dan sem pa probala it gor in je kr delal... mi je bolj všeč kot Mozilla, ke v Explorerju lahko direkt kopiram slikce, smajlije in jih prilepim v post... Mozilla so pa bolj je bana, pa morm najprej slikco skopirat na comp, pa pol v shranisi, pol pa koda za forum itd.... Odgovor zakaj šaltam --> zarad slikc Kaj si enga dela daš Jaz sem bolj lene sorte in bi vztrajala ne explorerju al pa b comp zamenjala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:31:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally tale mi je ful dober. A si že robala kaj danes??? Jaz sem sam kidala A pa daj se dopišna seznam za 20.12 Ja kje pa je seznam? A se ti kaj sanja? Pomoje kakih 7 strani nazaj, od oka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:32:30
|
|
|
|
tally
|
Men pa mozilla ne dela nobenih težav jaz smajlije kr kopiram v post in je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:32:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si???? A si glih tist cajt gledala, ko sem prešaltala iz Mozill na Explorer... spet metla Zakaj pa to šaltaš Pred časom sem fasala en virus na comp... pa mi je Explorer vs čas naka okna odpiru... un dan sem pa probala it gor in je kr delal... mi je bolj všeč kot Mozilla, ke v Explorerju lahko direkt kopiram slikce, smajlije in jih prilepim v post... Mozilla so pa bolj je bana, pa morm najprej slikco skopirat na comp, pa pol v shranisi, pol pa koda za forum itd.... Odgovor zakaj šaltam --> zarad slikc Kaj si enga dela daš Jaz sem bolj lene sorte in bi vztrajala ne explorerju al pa b comp zamenjala Jaz bi pa zalaufala anti reklamne programe in spucala rač. pa pič..la dalje RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:33:14
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kako pa kaj statistka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:33:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ... A še kaj montigniraš???? Itak... zaenx kar gre, nimam krize... bo pa zih pršla in takrat upam, da ga bom un dan srač kala in naslednji dan bla spet na montiju... mi je tašča dala jabolčno pito, njami in sem jo dala na varno v skrinjo in na bad day... piči nanjo ... veš jaz se sicer zeloo težkom uprem takim dobrotam in ko me zagrabi se slečem in se postavim pred špegu. Jakkkk me mine, da bi kaj pojedla in tako imam mir do naslednjega izpada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne boste mislile da me ni... sem na strazi...ampak mejdunej je en dober film pa se ne morem odlimat...pa ceprav pol ne zastopim ker tok hitro govorijo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:34:21
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!! A jest ne štejem Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si???? A si glih tist cajt gledala, ko sem prešaltala iz Mozill na Explorer... spet metla Zakaj pa to šaltaš Pred časom sem fasala en virus na comp... pa mi je Explorer vs čas naka okna odpiru... un dan sem pa probala it gor in je kr delal... mi je bolj všeč kot Mozilla, ke v Explorerju lahko direkt kopiram slikce, smajlije in jih prilepim v post... Mozilla so pa bolj je bana, pa morm najprej slikco skopirat na comp, pa pol v shranisi, pol pa koda za forum itd.... Odgovor zakaj šaltam --> zarad slikc Kaj si enga dela daš Jaz sem bolj lene sorte in bi vztrajala ne explorerju al pa b comp zamenjala Ja, če bi comp bil gate ... mam tolk drugih stvari za kupt, bo še kr mal počaku, ga bom do konca zgonila ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:34:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu bolje pa za Gala!! To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal ... si mi spet v misli vdrala. Podpišem se pod tvoje besede. Zdaj sem se pa od srca nasmejala Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjena Ja, če bom depresivna (tko kot sem bla nazaj ene 2 dni --> sem skor že kufre pakirala) bo edin slabše za Matevža... smisu za humor pa zmer najdem, če sem s tapravimi ljudmi ... A še kaj montigniraš???? Itak... zaenx kar gre, nimam krize... bo pa zih pršla in takrat upam, da ga bom un dan srač kala in naslednji dan bla spet na montiju... mi je tašča dala jabolčno pito, njami in sem jo dala na varno v skrinjo in na bad day... piči nanjo ... veš jaz se sicer zeloo težkom uprem takim dobrotam in ko me zagrabi se slečem in se postavim pred špegu. Jakkkk me mine, da bi kaj pojedla in tako imam mir do naslednjega izpada ti pa imaš metode
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 22:35:02
|
|
|
|
Estrella*
|
+367 Počas se daleč pride. Ene je fejst zamedl
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?