|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
24.11.2008 20:30:21   
Leela
živjo, se že menite za kavice user posted image , super.

jaz sem bila danes na pregledu, mali je ok, bolniško mi je G podaljšal, samo je rekel da je malo verjetno, da bo komisija odobrila podalšanje. je rekel, da so prav kruti.

Moj sine pa je danes tolk kidal sneg, da ga je bilo kar veselje gledat. Samo še ni pogruntal smisel kidanja. Je namreč sneg iz trave nosil na skidano dvorišče user posted image . Lička pa je imel potem rdeča kot snegulčica. res so cukri ti tamalčki.
taškica tvoj tamal je pa faca.

Naslednji pregled imam 15.12.08. Svojo krvno skupino pa sem izvedela, ko sem bila stara 18 let, na krvodajalski. 0, rh+. Sicer pa če imata tvoja starša oba 0, potem že veš kaj imaš tudi ti. Drugače je lahko velika zadrega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
24.11.2008 20:30:57   
AKP
Ella, malce mi opiši kako je bilo na amnio. in kako dolgo boš doma? Ali ti na ultrazvoku tudi kaj pokaže otroka? Sem ful radovedna, ker bom kmalu tudi sama šla. Drugače pa se danes nisem nič kaj dobro počutila, pa še zatekat sem začela. Očitno bom morala zelo pazit na prehrano in izločit sol iz nje. Saj sem ponavadi v vsaki nosečnosti zatekala, samo ne tako hitro. Ponoči sem imela ful odrevenele roke in me je tako bolelo, da nisem skoraj nič spala, zjutraj pa je bila ena noga bolj zatečena. Danes sem pa črtala sol in me prav zanima kako bo z drevenenjem in zatekanjem. Upam, da bo boljše. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.11.2008 8:08:09   
Anonimen
dobro jutro

kako ste punce?

pri nas je prav lepo gledat ven k je tako vse belo!

men tud že mal otekajo noge, z rokam pa imam že skojz probleme, ker jih imam v službi skojz v hladilnikih, pa čeprav nosim rokovice imam zdaj probleme z njimi,roke me bolijo, spijo, občasno jih sploh ne čutim. no ja dr. je rekla da imam podedovano revmo, da imam z rokami tud zaradi tega proleme, kirurginja ne bom nikoliuser posted image user posted image user posted image

trugače sem pa še kar vredu, sam zadnje čase me ful skrbi kako mojuser posted image napreduje,  ker imam šele naslednji toek pregled me vsakdan bolj skrbi, a je vse vredu, a se normalno razvija..... pri ta prvem me sploh ni nič skrbelo, zdaj pa me, se moram  mal zaposlit, da ne bom tojk razmišljala! ko bi ga vsaj čutila vsak dan pa ga od petka nisem večuser posted image

no se grem zdaj nazaj učit, da bom vsaj to šolo spackala, da bom lahko kakšno pametno službo dobila, mislim da bom med vikendi doma!

l.p.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.11.2008 8:19:44   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

2mak a ti si tudi iz Vrhnike?? Mogoče se pa poznava user posted image . Jaz sem sicer "priženjena" iz Kamnika, ampak vseeno. Daj mi kakšen namig user posted image

Še ena iz Vrhnike se javlja user posted image .

Naš mali pa včeraj sploh ni hotel stopiti na sneg. Smo ga vse živo hecali, pa se ni dal. In danes zjutraj isto, sem ga morala nositi v naročju. user posted image  Upam, da gredo z vrtcem ven, da ga bodo oni nahecali. user posted image

Drugače sem OK, trebušček že full opazen. Brcike pa ne vem no, sploh ni tak občutek kot prvič in ne vem če je to to.

< Sporočilo je popravil psaša -- 25.11.2008 8:20:13 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.11.2008 8:35:58   
cebelica82
živjo, punce, spet se malo oglašam...imam eno vprašanje, če mi lahko katera pomaga....malce čudno sicer, ampak moj se ne pomiri, če se ne pozanimam,...

skratka, ker se kar dobro počutim, nimava nobenih zadržkov glede spolnih odnosov, tako da to kar redno prakticirava, pa še paše mi...user posted image , no, v glavnem, jaz pravim, da ni nič narobe, če zdaj v nosečnosti pride sperma v nožnico, se pravi, mu ga ni treba ven vzet, moj mož pa je glede tega malo strah, da bo kaj narobe in ni povsem prepričan. vem, da je precej osebno vrašanje, ampak upam, da mi bo katera znala pomagat, ker se mi tega ne da ravno ginekologinje spraševat,...razen če bo nujno.....

upam, da ne težim preveč...

drugače pa smo vredu, tudi jaz še nimam glih preveč velikega trebuščka, upam, da bo kmalu, smo pa skoraj v 16. tednu. komaj čakam na pregled 10.12.....

v ljubljani je sneg....

lepo se mejte pa hvala za pomoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.11.2008 8:40:54   
mayflower
Čebelica82 : He, he. Dosedaj še nisem slišala, da bi glede tega vprašanja bilo kaj za pazit.

< Sporočilo je popravil mayflower -- 25.11.2008 8:41:20 >

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.11.2008 9:01:23   
Lalica1
cebelica82, po moje se nas to več sprašuje, vendar so to le naši strahovi. Ponavadi user posted image ni nevarno za otročka. Sigurno nas je naš stvaritelj ustvaril zelo primerne za te reči user posted image .
Upam, da se bo še katera oglasila na to temo....

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.11.2008 9:11:47   
petra a
Vrhničanke-sama nisem iz Vrhnike, pač pa imam službo na Vrhniki...sigurno bom kaj pripeljala štručko pokazat, pa če ste zato, se lahko dobimo na kavici ali sprehoduuser posted image

Petra zg-čuvaj se in prosim res počivaj...slišiš...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.11.2008 9:16:13   
BIA79
Evo mene po dolgem času...včeraj sem šla delat štiri hormonski test...mala girica ni bila sekundo na miru, tako da je bilo merjenje kar dolgotrajen proces...se mi je prav smilil ginekolog, ker mora imet hitre prste, da ga ujame...meritve naj bi bile ok (ampak, je bil ginekolog nekam mrk, sedaj ne vem ali zaradi meritve ali ker ni bil zadovoljen s postopkom meritve)...potem smo šli dat kri in sedaj čakamo rezultate... baje je potrebno 2 tedna...juhu... drugič grem na nuhalno...je cenejša in rezultati so takoj :)

Naslednji pregled imamo 22.12., morfologija...ha..na poln mehur, upam, sam da ne bom čakala toliko kot se čaka ponavadi na pregled, če ne bo nastala tam kakšna lužica :)

Lep dan še naprej...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.11.2008 10:02:54   
ledenka
Bia, a morfologijo že imaš user posted image  no, čez en mesec user posted image  kako leti čas. kar ne morem verjet, da sem že v 17. tednu, čeprav je trebušček začel vzhajat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
25.11.2008 10:04:36   
ella.
AKP; amnio poteka tako, da te najprej ginekolog pogleda z UZjem preko trebuščka (pri meni je tudi tamalčka malo rpemeril in valda vse ti pokaže, če želiš). Z UZ pogleda namreč, kje je prostor za iglo (proč od otroka, da ga slučajno ne poškoduje - kar je itak skorajda nemogoče, zato ne skrbi). Potem ti razkuši trebušček in zapiči tanko iglo, katere vbod rahlo čutiš, vendar ne boli. Na UZju vidiš lahko celoten potek, tudi vidiš trenutek, ko igla pride do plodovnice. Le te vzame cca. dve žlici, potem iglo iztakne (nič ne boli, le čutiš neke vrste...trenje) in da obliž na malo vbodno mesto. Potem počivaš 2-3 ure tam, v tem času mali/mala nalula manjkajočo plodovnico, potem pa greš domov in tri dni (bolniška) gledaš movie-je, bereš knjige in ješ jabučke user posted image Res nič posebnega!!! Čez 14 -20 dni te pokličejo in sporočijo rezultat.
Boš pa lahko bo tej priliki zelo nazorno videla svoje dete, že spol ti lahko napovejo, če te zanima :)

Punce, 3.12. pa odprejo štante v stari LJ...bomo samo čajčke letos lahko pile!!!! Jupiiiiii! Komaj čakam veselo vzdušjeeeee!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
25.11.2008 10:08:59   
ella.
AKP; pa pri meni je bil lahko bodoči oči ves čas zraven. Pomaga njegova družba, ker na koncu si majčkeno vznemirjen in prav paše, ko te malo stisne in poboža user posted image

Ledenka, a šele zdaj haja trebušček...jest bom res zgleda kot kontejner okoli hodila, ker mi haja že od 12 tedna. A si probala spet z Angel S. poslušat dete?
Punce, kdaj bomo kej trebuščke poslikale?? user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.11.2008 10:12:23   
copka
ella.- hvala za razlago. Ves, da bo vse v redu! Sicer pa ne govori, da si stara, ker starost je samo v glavi. user posted image  Res upam, da se srecamo v kaksni porodnisnici. Ali ti tudi razmisljas o LJ in PO? Jaz zivim na sredini, pa me nekako bolj vlece v LJ, samo je pa v PO tista magicna epiduralna... mah, ne vem.

cebelica- ti samo uzivaj.user posted image  Midva prej nisva, ker mi je bilo slabo, sedaj pa ga raje ne prosim, ce me namaze z olje proti strijam, ker se vedno konca s sek...anjem drv.user posted image  

Vrhnicanke- a da vas je tako veliko? Ce se boste kaj dobile, se bom tudi jaz prikotalila v dolinouser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.11.2008 10:15:45   
copka
jaz imam eno fotko izpred 3-4 tednov. No, saj kaksne velike razlike do danes ni. Ups...sem jo ravnokar pogledala, pa je razlika. Se bom se enkrat mogla slikatuser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.11.2008 10:16:04   
lananai
ella., trebuščke bomo slikale, ko jih bomo imele... hihi... Jst sem še vedno, kot da bi se malo preveč najedla in so mi še moje hlače prav. user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.11.2008 10:18:31   
ella.
copka, saj vem,da nisem prav stara, ampak je tudi moja G rekla, da je bila nuhalna super in da bolje ne bi moglo biti, vendar da me je pri rezultatu naknadno starost malo zafrknila :) Itak dandanes ni dobrih 30 let nič posebnega za roditi. (čeprav vem, da je bolje prej ;))
Hmmm, jaz sem iz Lj, ampak vseeno oklevam med obema možnostima...kaj v LJ nimajo epiduralne???? Si sporočiva, ko se odločiva a prav? user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.11.2008 10:21:29   
ella.
copka in lananai: kaj pa če bi dale nalogo našim dragim, da nas pofotkajo? Tko, z umetniškim občutkom user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
25.11.2008 10:23:35   
AKP
Ella hvala za super razlago user posted image . Bom nesla zraven cd in bom mogoče lahko nahecala zdravnico, da mi posname moje dete. Bom pa vprašala če se slučajno vidi spol. Kako dolgo boš pa čakala na rezulatate.
Moje počutje danes je zelo dobro. Roke so mi samo malo drevenele, zatekla pa nisem nič. Sem pa včeraj zelo pazila, da si hrane nisem skoraj nič solila. Zato se bom do nadaljnega odpovedala slani hrani. Gibov še ne čutim. Bom očitno morala še malce počakati.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
25.11.2008 10:27:19   
2mak
Ojla! Ko sem šla jaz v 2. nosečnosti na amnio, pa niso dovolili, da bi bil moj dragi zraven (to je bilo v Lj. porodnišnici), ker naj bi bila možnost okužbe (čeprav zelo majhna), pa tudi vse druge so šle same notri. Meni je sicer potem sploh niso delali, ker je takrat ugotovil, da ni utripa, so nama pa na genetskem posvetu pred tem rekli, da po amnio vbistvu splavijo le tiste, ki bi tako ali tako splavile, tko da ni panike, če ni drugih težav pred tem. Za spol pa menda itak takrat zveš (če hočeš ali ne), ker na izvidih piše xx ali ****.

Za kofetek se moramo pa res kdaj zmenit, ker nas je toliko z istega konca. Sicer je pa Lj tudi čisto blizu. Joj, stojnic v Lj se pa tudi jaz veselim! Komaj čakam, da me mine ta ponorel prehlad in bomo šli lahko vsi trije skupaj ven!

Še malo grem pospravit (joj, tega ni nikoli konec!), potem pa ene papirje urejat. Še kompot in eno pecivo imam namen naredit. Zvečer sem pa vedno takoooo utrujena!!!

Ima kakšna kakšno dobro idejo katero knjigo naj preberem? Je že katera brala Tisoč veličastnih sonc? Se jo res splača prebrat?

Čebelica82, ti pa ne skrbi glede spolnosti! Nič ne moreta škodovati otroku, tudi če "ne pazita". Poišči kakšen članek na to temo na netu (mogoče pri Pušenjaku), pa daj za prebrat tvojemu dragemu, da ga ne bo to obremenjevalo!

Zasnežen pozdravček!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
25.11.2008 10:28:52   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

copka, saj vem,da nisem prav stara, ampak je tudi moja G rekla, da je bila nuhalna super in da bolje ne bi moglo biti, vendar da me je pri rezultatu naknadno starost malo zafrknila :) Itak dandanes ni dobrih 30 let nič posebnega za roditi. (čeprav vem, da je bolje prej ;))
Hmmm, jaz sem iz Lj, ampak vseeno oklevam med obema možnostima...kaj v LJ nimajo epiduralne???? Si sporočiva, ko se odločiva a prav? user posted image

ja, imajo epiduralno, samo ni 100% da jo dobis. Pac ce rodis ponoci in ni anesteziologa, potem je ne dobis. V PO pa jo 100%, razen ce je porod tako dalec, da se ne splaca vec.

Fotke- ja, jih bo treba kar angazirat, da malo poslikajo. Glede umetniskega obcutka, ne vemuser posted image , bo pa trebuh sigurno na fotki.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
25.11.2008 10:45:41   
ella.
mak2: jaz sem bila na amnio pri Pušenjaku in pri njemu je vse bolj na izi ;)
mene je sestra vprašala, če želim vedeti spol, ker če ga ne, potem ona v kartoteko napiše NE ŽELI z veliki črkami in potem oni pošljejo rezultate direktno k tvoji ginekologinji, tebe pa le po tel. obvestijo, ali je vse OK ali ne. No vsaj pri Pušenjaku v Dravljah je tako.

ekola, se majčice dobimo enkrat v decembru na štantkih v LJ, ste za? ;)
AKP; kar pazi se in počivaj, pa morda kako preprosto razgibavanje lahko izvedeš, da preprečiš otekanje in drevenenje...

copka: jest se zelo nagibam k epiduralni...ker se bojim, da bi me bolečina spravila v kak nekontroliran krč in potem bi vse še težje šlo.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
25.11.2008 10:53:03   
Obelix
To bo pa veliko vozičkov maja na Vrhniki user posted image .  To mi je res super, ko vidim veliko otrok. Za kavico ni problema. Se bomo zmenile. Imejte samo v mislih, da jaz pridem z mladički, ker varstva pač nimam in sta vedno in povsod zraven.

Meni se trebušček še ne pozna. Še vedno uspešno zapnem vse kavbojke . Ko bom konkretno pričela vzhajati se pa slikamo.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
25.11.2008 10:54:05   
2mak
Tudi jaz sem imela amnio pri Pušenjaku, on je tudi moj osebni g. Nisem pa vedela glede spola, sem mislila, da oni to kar napišejo. No, pa sem spet nekaj novega izvedela...user posted image  Na štantih se pa tudi jaz prikažem, če se zmenimo! Bodite fajn!!!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
25.11.2008 10:57:43   
2mak
Ja, Obelix, tudi moja mladička bo skoraj sigurno zraven, tko da se bodo lahko skupaj zabavali. Joj, jaz pa svojih prejšnjih hlač ne oblečem več, nosečniške s mi pa večinoma še malo široke. Čez 3 tedne imam pa novoletno zabavo in sploh ne vem kako bom skombinirala. No, mogoče mi do takrat še malo zraste trebuh, pa bom lahko kakšno nosečniško kiklco oblekla. In, ja, trebušček bo res treba slikat!

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
25.11.2008 11:29:23   
Obelix
2mak, a veš da jaz v prvi nosečnosti zelo dolgo nisem nosila nosečniških oblačil. Pa sem se zredila za 24kg, kar je zelo konkretna cifra. Sem enostavno krila potegnila malo višje čez trebuh, pa je bilo. To je šlo tolko časa, dokler niso bila ta krila že malo prekratkauser posted image . Kasneje pa sem kakšne hlače ali krila nosila pod trebuhom in to je to. Sem imela samo ene nosčeniške kavbojke, pa dve majice in mi je bilo čisto zadosti. 

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.