|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
24.11.2008 22:51:19   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Bella, obljubim!user posted image Itak mi moj to vedno govori. Lepo da si tako skrbna.user posted image Glede najinega ''srečanja'' bova pa enkrat kasneje, se strinjaš? Tale teden imam jutri P, v sredo sem brez avta, v četrtek grem na firmo, petek je pa zopet sneg. Kar mi je čisto všeč.user posted image

Kaj ti je všeč? Da zame nimaš cajta ali da je sneg?user posted image
Pa zmedla me je slikca, sem mislila, da berem nyno, pa mi ni blo jasno, kaj misli, pol pa le pogledam, pa vidim tvojo pupikouser posted image

user posted image user posted image user posted image , pa le nisem jaz čudna, si že sama ugotovila podobnost. Pa smo že tolk navajene avatarjev, da sam ošinemo s pogledom, pa vemo, katera piše. Vsaj meni se to dogaja.

Maja T, kako smo cort. Jaz sem si danes pripravila božične CD-je, sam bodo počakali do 1. 12., pa venček tudi. Dobro, da sem ga slučajno opazila v predalu, sem pozabila, da ga imamuser posted image . Seveda, ČE bom do takrat zdržala, tale sneg kar kliče po božiču!!!
naty in tejka sta pa očitno res user posted image , samo upam, da nista NAsankaliuser posted image . Je kar prazno, ker ju ni.

Jaz sem si naredila seznam izpitov in morda se bom začela počasi user posted image . Bo kar pestro. Zdaj pa v mižule!

user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.11.2008 6:46:31   
tejkaz
Jutro

Mi smo bolančkani  user posted image

in spet šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.11.2008 7:07:45   
Neža7
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jutro

Mi smo bolančkani  user posted image

in spet šibam

Dobro jutrooooooooooooooo user posted image

Kavica in mleko sta pripravljena user posted image  vendar moja je nazaj zaspala user posted image  Neža spi od 18:00 do ??? user posted image

Tinka14.... Si me pa dobila kje živim user posted image

Maja.T.... Ali vidiš, da ni nič narobe glede GH. Saj bo samo malo pojedla na začetku user posted image  Veliko uspeha user posted image
Tvoja pupika je pa res lepa
Imam občutek, da so se veliko mamic se ustrašile glede GH zaradi njihove P. sestre user posted image
Po 4 mes.. malo po malim bo nič narobe. Saj količina mleka je vedno isti na začetku pri uvajanje GH.  

tejkaz..... Hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image  te že pogrešamo.

naty13.... Kje si pa ti user posted image  Upam, da si vsaj zdrava in misliš na nas user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.11.2008 7:10:44   
Neža7
Pri nas je lepo belo user posted image  Ni veliko ampak je lepo. Bom lahko Neži pokazala njen 1. snegec user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.11.2008 7:46:13   
tejkaz
Eva gleda Pujso Pepo, Jaša še aja, jaz sem pomila posodo zdaj pa lahko kaj napišem.

Brala nisem že od četrtka in dvomim da mi bo uspelo. Mi lahko katera napiše kratko obnovo?

Kaj se dogaja pri nas - v petek sem imela sestanek s šefom. Po pričakovanjih mi pogodbe ne bo podaljšal. Čisto iskreno mi je povedal da zaradi regresa in dopusta. In da naj ne skrbim, da me s 1.8. čaka služb in nova pogodba spet za 1.leto. Potem sva z Jašem naredila še en krog po Ljubljani, se dobila z bivšo cimro iz študentskega doma in nato šla domov. V soboto smo se pripravljali na praznovanje, v nedeljo smo pa praznovali. Eva je imela v nedeljo zelo rdeča lička. Sem kar vedela da bo zbolela. Rdeča lička pri njej so znak prihajajoče bolezni. Res je začela ponoči kašljati, zjutraj je imela zabiti nosek, zato je včeraj ostala doma. Čez dan je začela fejst kašljati, vročino je dobila, nosek sva pa čistili na pet minut. Popoldan je vpila, samo da je zagledala fiziološko. Spala zaradi kašlja ni nič. Včeraj sem imela eno uro vožnje. Brat je na poti k nam imel prmetno nesrečo. K sreči je samo pleh, ampak je bilo vseeno hudo. Sem se tako krivo počutila, da sem včeraj res imela uničen dan. Potem je otroka za tisto uro prišel paziti tast. Ponoči nismo spali nič. Eva je kašljala na vsako minuto. Brez heca. Sredi noči je zaradi silnega kašlja začela še bruhati. Tako da spet peremo in peremo. Šele zjutraj sem se spomnila na materino dušico. Cebrca, v kolikem času bo pomagala? Danes kašlja non stop. Vse kar poje in popije izbruha. Njena P dela šele popoldan. Vročine sicer nima, ušeski je ne bolijo, kašlja pa kot nora. Res vsako minuto. Jaša je k sreči zelo priden. Ponoči je kljub njenemu kašljanju spal. Dvakrat je jedel in obakrat takoj zaspal nazaj. Tudi čez dan je zelo priden. Jutri ima pa  Eva rojstni dan in bo bolna user posted image

Lepo se imejte in se beremo ob priliki

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.11.2008 7:49:07   
Neža7

In da naj ne skrbim, da me s 1.8. čaka služb in nova pogodba spet za 1.leto.

user posted image user posted image user posted image  odlično

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.11.2008 7:57:40   
Neža7
Boga Eva user posted image  Sirup iz brusnice so odlične, vendar bom morala izvedeti, če je to za kašelj ali samo za vročino. Mi smo jih letos spet nabirali na Smerkovec, da sirup naredimo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.11.2008 8:41:22   
tinka14
tejkaz user posted image user posted image user posted image
za službo pa: vsej to, če že bolje ne more biti...

js sm mogla danes zbudit malčka, da je jedel ob 7h, ker morma it potem v celje na RA. to se je prvič zgodilo, da sem ga mogla js zbudit, drugače vedno on mene...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.11.2008 8:42:33   
nyna84
Jutro! Madonca kaj je pa danes? Nobene? bom pa jaz skuhala kavo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Naša noč ok, Gaja je že v vrtcu, Lana se pravkar počasi prebuja (se napol v spanju smeje sama s sabo tam v postelji user posted image ), jaz pa takoj za računalnik in itak kavica zraven. user posted image  
Pri nas je včeraj šele zvečer nehalo snežiti in lahko verjamete, da je bilo ogromno dela, preden so naši user posted image (lopata in gas). Nam je pa vrglo 25cm snega. user posted image

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 25.11.2008 8:43:45 >

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.11.2008 8:43:22   
Maja T.
Tejkaz, da se čim hitreje pozdravite user posted image

Erin tebi pa še enkrat hvala glede linkov o GH. Si nisem mislila, da jih bom tako hitro potrebovala.
Samo zate user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
25.11.2008 8:48:54   
nyna84
tejkaz, vi ste pa res imeli en čuden dan včeraj. Mi smo pa mislile da se kje user posted image z naty13. user posted image user posted image   zate. user posted image user posted image user posted image  da se Eva čimprej pozdravi. Služba pa tudi - bolje tako kot nič, ane? user posted image  

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
25.11.2008 8:53:41   
anita goitan
jutroo,
Zoja zaspala, jaz grem pod tuš in kaj prigriznt..user posted image

tejkaz  čimprej naj vas obišče zdravjeuser posted image user posted image

Potem jo pa vn do mercatorja mahnevi, imam prazen hladilnik..

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.11.2008 9:03:25   
nyna84
Stanje pri nas včeraj popoldan...
user posted image

...pa zvečer.
user posted image

Pa še ena slikica Lane s tatijem. user posted image
user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.11.2008 9:04:27   
matejchi
anita a imaš miši??

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.11.2008 9:11:21   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita a imaš miši??

user posted image user posted image user posted image
Potem jih imamo pa tudi mi, ker sem pravkar ugotovila, da je tudi pri nas hladilnik prazen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.11.2008 9:12:22   
Maja T.
Sayuri sem ti poslala ZS

Nyna84 user posted image user posted image user posted image lepe slikice, toliko snega user posted image , pri nas pa čisto nič user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.11.2008 9:13:23   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

anita a imaš miši??

user posted image user posted image user posted image
Potem jih imamo pa tudi mi, ker sem pravkar ugotovila, da je tudi pri nas hladilnik prazen. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
25.11.2008 9:14:36   
anita goitan

anita a imaš miši??

verjetnouser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
25.11.2008 9:16:35   
tejkaz
Sandra, sem šla malo brati in vidim da si me spraševala glede cerazette. Ja, vrgla sem jih v koš in do sedaj še nisem dobila druge M. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
25.11.2008 9:17:36   
tatly
ooo kaj ste nacvekale old vceraj na danesuser posted image user posted image joj kak so vsi otročki lusniuser posted image user posted image

ena je napisala da se ji full jezi user posted image ko ji da kapco gor..pri nas verjetno celi blok slisiuser posted image user posted image ..kaj pa ste dale prvo otroku od gh? pa gdaj ji naj dam pol grizolino ali kaj takega zjutraj pa pred spanjem cez dan pa naprimer jabolko?joj sprasujem kot prvosolcek

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
25.11.2008 9:19:13   
matejchi
Tut jaz moram v akcijo (to se bomo streljali), spet bom po kolenih po trgovini iskala nizke cene.... user posted image .

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
25.11.2008 9:19:50   
nyna84
Sem si še jaz zamenjala avatar, da se ne boste čudile. Sem dala malček novejšo slikco. user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
25.11.2008 9:20:14   
anita goitan

Sandra, sem šla malo brati in vidim da si me spraševala glede cerazette. Ja, vrgla sem jih v koš in do sedaj še nisem dobila druge M. 

potem si pr avgustovkah 09 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
25.11.2008 9:21:43   
majči22
Dobro jutro! Kavico sm že spila, je pasala! Najina noč super, tako da sem se res spočila. user posted image je pa pršu domov in je reku, da je vsega skupaj spal 20min. No sedaj je šel počivat. Upam, da se bo kaj spočil.

tejkazuser posted image user posted image user posted image user posted image pa da se čim prej pozdravite. Pa super za službo. No vsaj nekaj dobrega, če je že Eva bolna. Samo za Evouser posted image ,da se bo čim bolje počutila jutri na praznovanju roj.dne.
tinka14 no in kakšen je občutek, ko ga moraš zbudit? Jest sm jo mogla, ko smo šli na slikanje kolkov in mi je blo kar hudo, ko je tako lepo pančkala.
Zoja Miša jest sm te tud zamenjala. Res je ful podobna Lani.

Pa še eno vprašanje: A vam že trdno držijo glavo pokonci? Našo moram še kr mal podpirat, ji še omahne glava. Sm hotla ež nekaj časa nazaj to vprašat, pa vedno pozabim, sedaj sm pa Lano vidla v očijevem naročju kako lepo drži glavo pokonci.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
25.11.2008 9:23:20   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Sem si še jaz zamenjala avatar, da se ne boste čudile. Sem dala malček novejšo slikco. user posted image

sem takoj opazla, ja.
kako čupco ma že tvoja mala, moj user posted image  je pa še kr golobučnež!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?