|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 7:27:54   
Soncnica Sandra ***
Kaj se še nobena ni skobacala iz tople postelje? user posted image

Jaz bi tudi spala, samo Manca ni za to

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 25.11.2008 7:28:13 >

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.11.2008 7:45:09   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

* *ŽENSKA MOLITEV **

Oče nas, preden zaspim,povem ti, česa si želim.
Daj mi prijetnega moža,
ki na vsak posel se spozna,
ki komplimente rad deli,
se moji riti ne smeji,
ki bo po rokah nosil me,
na rojstni dan moj spomnil se,
na mojo željo seksal le,
me vodil v restavracije,
me ljubil kakor prvi dan,
masiral mi podplate, dlan,
ki vedno nežen bo z menoj,
ki vedno bo prijatelj moj,
ki bo razuma bistrega ...,
...čimprej mi, prosim, pošlji ga!

Amen.

............... P. S.  NUJNO sporočite, če obstaja kje MOŠKI, ki ustrezazgornjemu opisu!!!!!! 

**MOŠKA MOLITEV **

Ljubi bog, pošlji mi eno gluhonemo nimfomanko,
ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion! 

In boli me ku.r.ac če se rima al pa ne!
.
Hehehehe, tega poznam, sm ga na mejl ene parkrat dobila.user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.11.2008 7:46:56   
Srčekgirll
Dobro jutro. Evo jst sm se zvalila iz pojstle takoleuser posted image , sam navijalk nimam pa kofe si morem še skuhat. Aja, pa nimam rdečih las.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.11.2008 7:47:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.11.2008 7:51:30   
Srčekgirll
Človek v belem plašču vpraša bolnika: "Koliko ste visoki?"
"Meter sedemdeset tovariš doktor"
"Jaz nisem doktor ampak pogrebnik!"user posted image

NE BO ŠLO
Mati je odpotovala in mala petletna Eva je lahko spala v spalnici pri očku.
"Očka, daj mi poljubčka, tako kot ga daš mamici pred spanjem!"
Očka jo je poljubil na lička, Eva pa je nadaljevala:
"No, sedaj mi pa zašepetaj nekaj nežnega v uho, tako kot to narediš mamici pred spanjem!"
In očka je to storil:
"Evica, ljubica moja!" ji je zašepetal na uho.
Nato se je Eva jezno oglasila:
"Nič ne bo! Boli me glava in jutri imam veliko dela!"

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.11.2008 7:54:53 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.11.2008 7:55:45   
Naty*
Jutro!

ss hvala za kofetek user posted image ! Za nami je luštna noč, čedalje bolš nam gre user posted image .

Sm vidla, da ste "špegle" šinfale včeri zvečer pa sm se spomnla enga vica user posted image :

Pride mož iz službe pa žena stoji pred špeglom in začne: poglej kaka sem, joške mam povešene, cela sem zgubana, podočnjake imam, preveliko rit... in ga prav lepo pogleda, da bi jo mal potolažil. Mož pa reče: ja no... sam vidiš pa še dobro user posted image user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Kdaj lahko dam kivi? Dobili smo domač kivi, ki ga moram še zmedit, pa ne vem, če mu ga že lahko dam. V knjigi, ki jo imam ga ne omenjajo. Po okusu sodeč bi ga uvrstila med citruse. Spomnim se, da je imela user posted image polno pikic od "pešk" po ritki, ki jih je treba praskat, ko jih previjašuser posted image , kdaj ga je prvič jedla se pa ne spomnim.

Kivi naj bi se začel dajati zelo pozno, ker je alergen. Mi smo mel tud domačega in sm ga en dan jedla, pa je mel mali čist vneto ritko drug dan. Tud na bioresonanci nam je pokazalo alergijo na kivi (domačega malo manj, ker je nešprican, na kupljenega pa kr precej). Tud moja sestra ma alergijo na kivi in mandarine, tko da mislim, da bo kr nekaj na tem, da ni med najbolj priporočljivim sadjem.

anitka upam, da bo Gal kmalu spet zdrav user posted image user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
25.11.2008 7:56:54   
Estrella*
Jutro!

Mi še spimouser posted image  in to od 21h, res me Alja preseneča. Sem bila že gor, da jo zbudim, pa se zbudi in zapre nazaj oči. No pa jo bom še malo pustila.
Možek je kar zgodaj vstal in šel moj avto tankat- torej je prišel do pumpe, bi mogla tudi jazuser posted image

ss: joj ss, meni bi se že odpeljalao, če bi mi Alja samo parkrat tako zgodaj vstala. Žal nimam nobenega pametnega predloga kako ji podaljšat spanecuser posted image  

srčrkgirl: a si 25 letna blondinka???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2956
25.11.2008 8:01:21   
Anonimen
DOBRO JUTROuser posted image

To je pa res prava ZIMSKA IDILA, sem kar dobre volje postala ko sve z Anjo skozi okno pokukale.

Vidim, da stze bile včeraj kar pridneuser posted image user posted image žal sem preletela samo par strani, ker zdajle pa nujno potrebujem kofi...

SS: jooj se mi kar smiliš, sej POMOJE NIMAŠ KEJ NAREST!!! Ko se bo Manca odločila, bo pač dlje spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella: previdno voziuser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
25.11.2008 8:07:57   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

No najprej, tako kot ponavadi ena kavica in čajček za vse mamice, ki se bodo počasi prebudile. Kavica je že skuhana, čajček si boste pa same pripravile. Jaz vam danes ponujam možnost čajčka, ki je ravno pravo za ta letni čas in sicer zimsko pravljico
[link=http://www.sinapsa.org/tm/file.php?id=4&db=tm_priponke][/link]
user posted image  Evo mi smo že spet pokonci od 4.20. Meni se bo počasi en dan user posted image . Jaz ne vem več kaj je s tem moji otrokom, da tako zgodaj vstaja. Včeraj popoldan je spala dobro uro in posledično je bila zjutraj že tako zgodaj auf. Kaj lahko res čez dan vsega skup spi max. 1 uro, da bo ponoči spala vsaj do pol 6ih? Jaz pa se bašem z mandarinami in čakam, da moj dragi vstane vsak trenutek za v službo, da skupaj spijeva čajček

Tnx za kofi in čajčk. Si bom eno šla pol skuhat k babica vstane.
Sej pr nas je dns Vid tud od 4h rogovilu. Pol sm ga pa šla previt in k seb dala pa mal po cartala in je zaspal. Sm mislna, da bo danes dlje spal, k je zvečer ko sm ga dala spat (zaspal mi je na joški) spal, a se je zbudu čez pol ure in mislu, da bomo vstali. O, ne, sm rekla in sm ga pustila, da je oreng jokal. Sam pol sm šla k njemu in ga seveda pocartala, pol pa je zaspal.

Neposredna povezava do sporočila: 2958
25.11.2008 8:09:29   
Soncnica Sandra ***
Ja punce, vem da nimam kej za naredit, samo vsej kakšen dan bi pa res pasalo do 6ih al pa do 7ih spat, pa Manca noče user posted image

EDINA: ti samo uživej v zimski idili user posted image

ESTRELLA: vozi previdno tvojega ferarija čez hribe in doline do P user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
25.11.2008 8:09:45   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kok si pa uganla?

Neposredna povezava do sporočila: 2960
25.11.2008 8:12:42   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Tnx za kofi in čajčk. Si bom eno šla pol skuhat k babica vstane.
Sej pr nas je dns Vid tud od 4h rogovilu. Pol sm ga pa šla previt in k seb dala pa mal po cartala in je zaspal. Sm mislna, da bo danes dlje spal, k je zvečer ko sm ga dala spat (zaspal mi je na joški) spal, a se je zbudu čez pol ure in mislu, da bomo vstali. O, ne, sm rekla in sm ga pustila, da je oreng jokal. Sam pol sm šla k njemu in ga seveda pocartala, pol pa je zaspal.

Pri nas ne pomaga zjutraj nič, ne previjanje, ne flaša, ne cartanje, .... Ko se ona zamisli, da je čas za vstat jo je treba dvignit in konec. Zdej se zna na pol iz leže v sede spravit in potem vstraja v tem položaju dokler jo nekdo ne dvigne. In če to ni kmalu ko si je ona zamislila, je potem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2961
25.11.2008 8:17:16   
valentina2006
DOBRO JUTRO user posted image

Mi smo spal odlično... od 21.00 pa do 7.30. Zdej se je Matevža napapu in ma monolog v postlc....

Estrella*: Previdno vozi in dobr opravta user posted image .

Anitka: Kako je Gal??? Tud vidva dobr opravta user posted image user posted image user posted image user posted image .

****: Ne smetiš!!! Men osebno so zelooo zanimive stvari, ki nam jih pokažeš, predstaviš... a ti znaš to abecedo pisat??? Joj... men je to k umetnija. Sem si že v Word skopirala in bom mal pogledala... noro user posted image

Soncnica Sandra ***: Upam, da se stanje pri vas čimprej uredi user posted image  user posted image  ... pa hvala za postrežbo... si bom  kapučino prvošla user posted image

Naty*: user posted image  user posted image  user posted image ... un vic je pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
25.11.2008 8:19:36   
valentina2006

Kok si pa uganla?

Ona je user posted image ... user posted image ... tud men v misli udira user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
25.11.2008 8:30:28   
Estrella*

Kok si pa uganla?

S slik se te spomnim in 83 letnik siuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2964
25.11.2008 8:31:50   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Hej, a se zavedate, da smo v osmih dneh naklofale 118 strani user posted image

No, bom šla prebrat, če ste se včeraj zvečer še kaj zanimivega pogovarjale user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
25.11.2008 8:34:51   
valentina2006
user posted image  VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  IN user posted image  

VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 25.11.2008 8:35:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2966
25.11.2008 8:37:27   
Estrella*
ss, valentina, edina: hvala za skrbuser posted image Bom maximalno pazila, saj nisem sama v avtu. Sedaj me ne skrbi več kaj bo P rekel na njeno težao , ampak če bom sploh lahko prišla do njegauser posted image V nasprotnem primeru zajaham metlo in via Vrhnikauser posted image

VALENTINA: moja je tud dans spala kot tvoj polh 11h v kosuuser posted image

edina: zimska idila, ja vrajtuser posted image zimsko prekletstvo jaz temu pravimuser posted image

sčekgirl; ti si notranjka, a je vas tud zasul sneg??

Naty: user posted image Žanko je pa čedalje bolj priden. Mislim, da hoče mamico prepričat, da je že čas za user posted image user posted image user posted image user posted image Pa komaj čakam soboto, da vidim, če bo kaj na tem.

Od danes pa do četrtka imam dovoljenje za nočni čvek(moj je na poti v švicouser posted image )upam, da se mi katera pridružiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2967
25.11.2008 8:44:03   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEVuser posted image

user posted image user posted image user posted image            user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEVuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
25.11.2008 8:45:32   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Pri nas ne pomaga zjutraj nič, ne previjanje, ne flaša, ne cartanje, .... Ko se ona zamisli, da je čas za vstat jo je treba dvignit in konec. Zdej se zna na pol iz leže v sede spravit in potem vstraja v tem položaju dokler jo nekdo ne dvigne. In če to ni kmalu ko si je ona zamislila, je potem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

O sm šele zdele vidla, kolk zgodnja je bla Manca user posted image ... joj te čist razumem. Tud ko se je Žan kdaj odloču, da bo vstal ob pol šestih nism mela kej naredit. Čeprav to ni tolk zgodaj, ampak vem, da ko se enkrat odločjo, da bojo auf je fertik. Kaj pa če bi jo kasnej spat dala?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2969
25.11.2008 8:46:17   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image  VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  IN user posted image  

VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE

se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

Katina, jaz še ne bi dajala kivija. Sem ga Gašperju, ko je imel 7 mesecev...ti povem, da katastrofa, ker se je vneta ritka kar vlekla in vlekla.

Kakija pa imam kar nekaj. A ve ga že dajete, a ne?!

Estrella, daj previdno vozi, da ne bo tako kot včeraj, pa dobro opravtauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
25.11.2008 8:48:06   
kasso
Ne utegnem več komentirat, ker imam eno sitnobco v naročjuuser posted image ....se vrnem več ksno...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
25.11.2008 8:50:15   
Naty*
Naty: user posted image Žanko je pa čedalje bolj priden. Mislim, da hoče mamico prepričat, da je že čas za user posted image user posted image user posted image user posted image Pa komaj čakam soboto, da vidim, če bo kaj na tem.

A mislš da je to? user posted image user posted image user posted image  Hm... no sej mami že kr resno razmišlja o tem user posted image user posted image user posted image . user posted image ...am...sej vem, da sm blond, ampak zakaj pa soboto?

edina sm pozabla odgovorit na sms user posted image , ja js sm za. Mam sicer Jureta doma, ampak ma študijski dopust pa se bo učil, tko da je itak, kot da ga ni user posted image . Se slišmo ok?

Čestitke Ani, Galu in Brini user posted image user posted image user posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2972
25.11.2008 8:53:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

A mislš da je to? user posted image user posted image user posted image  Hm... no sej mami že kr resno razmišlja o tem user posted image user posted image user posted image . user posted image ...am...sej vem, da sm blond, ampak zakaj pa soboto?

edina sm pozabla odgovorit na sms user posted image , ja js sm za. Mam sicer Jureta doma, ampak ma študijski dopust pa se bo učil, tko da je itak, kot da ga ni user posted image . Se slišmo ok?

Čestitke Ani, Galu in Brini user posted image user posted image user posted image !!!!

BIOMAGNETNA

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
25.11.2008 8:58:02   
Srčekgirll

sčekgirl; ti si notranjka, a je vas tud zasul sneg??

Jp, sm ja 100% notranjkauser posted image user posted image user posted image
Ma niti ne, vsaj na tem koncu k sm jst ne. Ne vem pa kaj je v Cerknici pa tam naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2974
25.11.2008 8:59:08   
Srčekgirll

Kok si pa uganla?

S slik se te spomnim in 83 letnik siuser posted image user posted image

A ja, točnuuser posted image user posted image sm pozabla, da mam objavlen tud letnikuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?