Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:04:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
ful prevelik misllim, da je 74, če ne celo 80 Ga boš še izgubila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:06:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj če ponoči 9 ur ne dojim, se mi bo tud čez dan nehalo mleko delat?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:15:30
|
|
|
|
pf
|
Lara mislim, da se ti ne bo zaradi tega manj mleka delalo. Jaz tudi ne podojim ponoči od 6 do 8 ur in je mlekarna še v polnem pogonu, čeprav se mi je zadnjič zdelo da ni, ker niso več tako trde dojke. Baje da so čez čaz dojke mehke in ravno tako polne mleka. Tako je zdaj pri meni. No včasih so še napete za ponoreti, sploh ponoči. Gold fish ti povem, da je maxi cosi lupinica tak mimo, če notranji del ven vzameš. Tak se mi zdi, kot da bi jo dala na neko bedno plastiko sedeti. Sem zadnjič probala ven vzet in sem si kar premislila. Bom pogruntala kateri del lahko odparam, da bo vseeno koliko toliko komot ji in da ne bo tako na trdem. A v tem avtosedežu, ki ga omenjaš mora sedeti? Čudno mi je da je od 0 kg pa do toliko kilogramov. Mislim saj vem da so, samo si ne predstavljam kako bi noter bila naša Lana, ali pa od kolegice fantek, ki ima 14 kilogramov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:21:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma dej...... mam filing, da čez dan ni dovolj mleka..... kr naprej bi bla na joški... in deluje, kot da bi rada zaspala pa ne more..... ful je nemirna, na rokah zaspi, ko jo dam dol se zbudi čez 10 minut.... Sej bi pričakovala, da čez dan ne bo veliko spala, ker spi toliko ponoči, ma mi deluje utrujena... No, prej sem ji dala dodatek, ker mi je delovala lačna.... je spila 50 ml, nekaj od tega je butnila potem ven.... Ful, ful je nemirna, če ni na rokah... no, zdej se je malo umirila, bomo vidli za koliko časa.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:36:07
|
|
|
|
pf
|
Mogoče pač ni njen dan. Čisto možno je, da je tako utrujena, da ne more zaspati. Probaj Laro čimvečkrat pristavljati, da bo več mlekca. Naj se malo pomatra, sigurno ne sprazni čisto. Tak je meni zaspala na začetku na rokah, ko pa sem jo odložila pa jok. Samo 14 dni. Zdaj jo odložim in zaspi sama. Včasih mi zaspi na rokah med cartkanjem, ampak to je redko. Pa ne da se ne cartava, veliko se, ampak včasih sem nesla spečo v posteljo, ker se mi je to zdelo prav. To pa zna biti procedura.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:41:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mogoče pač ni njen dan. Ja možno..... nič nisva šli ven pa ji to manjka.... Zdaj jo odložim in zaspi sama. Midva sva jo navadla zaspat na rokah.... čez dan je to mal problem, ker se takoj zbudi.... zvečer pa ne.... zaspi na rokah, jo dava (ponavadi mož) v pojslico in to je to...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:52:16
|
|
|
|
pf
|
Veš kaj jaz naredim čez dan, ko vidim da je utrujena in sitka. Nesem jo v posteljico, ji vklopim vrtiljak, dvakrat, trikrat, petkrat in ker jo tak zanima kaj se suče nad njeno bučko zaspi od utrujenosti. Maksimalno pet minut ji znese. Druga varianta je da ji dam ježka (njeno igračko) v posteljo. Najprej mu nekaj razlaga, potem ga malo vlači in zaspi. Saj to ni nič narobe, če jo uspavata na rokah, samo jaz sem opazila, da ko se pocartava ji tudi bolj paše da sama zaspi, jaz jo pa božam po glavici in ličkih. Pa tudi dosti hitreje zaspi sama, če jo hočem jaz uspavati traja vsaj enkrat dalj časa. Lana je sedaj skopana in sita že eno uro v krtkovi deželi. Tak spi, da je joj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:56:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara se tudi rada pogovarja s svojimi prjatli.... ma ku se naveliča, ne zaspi, ampak začne nas klicat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 20:25:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,sem dala nekaj slikic v album kakšni cortkani princeski...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 20:26:15
|
|
|
|
ključek
|
kaj sem smotka..............cel popoldne sem delala na hiški, in sedajle namesto da bi šla pod tuš in spat, sem mogla najprej na RR uletet................ja to pa je , če si računalniški freak..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 20:52:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
sem mogla najprej na RR uletet................ja to pa je , če si računalniški freak.............. Itak.... kaj pa?! Jst sem čist ista.... najprej forum, pol vse drugo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 20:59:34
|
|
|
|
meta21
|
Jest bom pa verjetno zaključla z dojenjem. Do zdaj sem dojila skoraj vsak obrok (včasih še vmes) potem sem mu pa dala flašo (130ml, 6x na dan). Pa ful rad se je dojil, zdaj se je začel pa kar nekaj razburjat na joški, pa ko si stisnem samo še par kaplic priteče (saj je blo tud na začetku pribl 10-15 ml na obrok). Tak da bom probala še 2 tedna zdržat, vsaj zjutraj in zvečer, da bo 3 mesce star, potem pa konec. A mislite, da je možno, da sem mleko zgubila, ker me je 2. dan v porodnišnici zjutraj ena sestra tolk iztirla, da sem cel dan tulila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:02:17
|
|
|
|
meta21
|
Še eno vprašanje-Lovro se včasih ful v TV zagleda. A mu moram to preprečit, ker mu kakorkoli že škodi al je to čist tko kot da bi v lučko gledal?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:05:50
|
|
|
|
bibica1
|
kako ste ,a pri vas še pada sneg????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:11:40
|
|
|
|
meta21
|
bibica, ful majhno slikico si prilepla v album pa se bolj slabo vidi. Saj mogoče narobe vidim, ampak zakaj je pa Zala v kratkih rokavih?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:15:53
|
|
|
|
bibica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Še eno vprašanje-Lovro se včasih ful v TV zagleda. A mu moram to preprečit, ker mu kakorkoli že škodi al je to čist tko kot da bi v lučko gledal? najbrž ni nič narobe ,če gleda televizijo,nesme je ,pa gledati preveč blizu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:17:15
|
|
|
|
bibica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Še eno vprašanje-Lovro se včasih ful v TV zagleda. A mu moram to preprečit, ker mu kakorkoli že škodi al je to čist tko kot da bi v lučko gledal? najbrž ni nič narobe ,nesme je pa gledati od preveč ,blizu..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:43:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ful prevelik misllim, da je 74, če ne celo 80 Ga boš še izgubila.... saj res ...samo glava mu ven gleda, rokic pa nogic pa ni videt, ker kar nekaj visi stran
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:50:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara mislim, da se ti ne bo zaradi tega manj mleka delalo. Jaz tudi ne podojim ponoči od 6 do 8 ur in je mlekarna še v polnem pogonu, čeprav se mi je zadnjič zdelo da ni, ker niso več tako trde dojke. Baje da so čez čaz dojke mehke in ravno tako polne mleka. Tako je zdaj pri meni. No včasih so še napete za ponoreti, sploh ponoči. Gold fish ti povem, da je maxi cosi lupinica tak mimo, če notranji del ven vzameš. Tak se mi zdi, kot da bi jo dala na neko bedno plastiko sedeti. Sem zadnjič probala ven vzet in sem si kar premislila. Bom pogruntala kateri del lahko odparam, da bo vseeno koliko toliko komot ji in da ne bo tako na trdem. A v tem avtosedežu, ki ga omenjaš mora sedeti? Čudno mi je da je od 0 kg pa do toliko kilogramov. Mislim saj vem da so, samo si ne predstavljam kako bi noter bila naša Lana, ali pa od kolegice fantek, ki ima 14 kilogramov. ta avtosedež, ki ga omenjam je od 0-18 kg....ima za malega notranji mehki del, pa položaj je nastavljiv v mislim da 5 pozicij od tričetrt ležečega do sedečega... Pol, ko je toliko velik daš notranji mehki del ven in lahko sedi not recimo 2-3 letnik http://www.babybazar.sk/renolux-pegase-omega-id33849.html ..tu je en podoben.... jaz imam zelenega z medeki.......tisti notranji del je primeren za , samo po moje ne glih od 0kg ampak nekje od 3 mesecev, ko že delno glavico obvladajo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:51:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Še eno vprašanje-Lovro se včasih ful v TV zagleda. A mu moram to preprečit, ker mu kakorkoli že škodi al je to čist tko kot da bi v lučko gledal? Lara jo je tud že uočila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 21:52:58
|
|
|
|
gold fish
|
meta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 23:40:47
|
|
|
|
arabela*
|
kaj je zdaj s tvojim albumom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 25.11.2008 8:56:33
|
|
|
|
pf
|
Meta če si mu dajala flaško šestkrat na dan se je Lovro verjetno navadil nanjo in mu ni več se za matrati na dojki. Ni pa 100 % da je to, to. Jaz sem imela Lano v petek pri pediatru, ker je jokala na dojki in to skoraj stalno, ko sem jo pristavila. Glede na to, da ni kazala bolezenskih znakov je pediatrinja nekak posumila na kozmetične preparate, ki jih uporabljam. Mleko za telo in duschbad imam od kokosa, pa roll on nek novi od nivea in nekaj od tega ji ni všeč, ker ni običajen vonj. Kokosov vonj je res kar močan in sploh nisem pomislila, da bi to lahko bilo to. Sedaj tega ne uporabljam in babika spet je. Sicer se smešno sliši, ampak jok je izginil. Otroček te pač voha in nekaj ji ni bilo všeč. Glede tega, da bi izgubila mleko zaradi med. sestre v porodnišnici je pa po mojem tako, da vsak stres škodi in to precej. Koliko pa te je razburila pa sama najbolje veš. Sigurno, da to ni bilo pozitivno v trenutku, ko si že tako utrujen in še ne veš najbolje sam kako boš dojil, ker je to zate vse novo. Ti ga kar dajaj na dojko še. Če ne bo hotel več, pač ne bo. Sicer pa dojila sta se, glavno pa je da sploh papca in da sta oba zdrava, vesela in zadovoljna. Držim pa pesti, da se še vsaj malo pocartka na dojki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 25.11.2008 8:59:55
|
|
|
|
ključek
|
jutro.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 25.11.2008 9:04:44
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro, babnice! Vidim, da kr velik otročkov obdeluje svoje rokice, najin je že pravi ekspert, najboljši pa je ponoči, jaz pa nič ne spim in ga poslušam kako se špila. Zanimivo: http://www.ringaraja.net/forum/m_3425209/mpage_1/key_/tm.htm#3425209 mty, kakšne laske ima tale tvoja princeska. A ji kaj odpadajo? Mojemu so spredaj že odpadli, ob straneh pa si jih je že čist skrajšal . lara, kako lepe učke ima lara, ni čudno, da si čist raznežena. včeraj sem bila kljub snegu 2x zunaj. je bil tak tečko in se je tolk jokal, da ga nisem mogla nikakor potolažit. mi je kr med oblačenjem kombinezona zaspal . je pa njegov spanec že krajši in manj trden, ponavadi mi je ves čas v vozičku spal, zdaj pa se skoz nekaj prebuja, pa gleda... Mi je mali zdajle zaspal, seveda s palcem v ustih. mislite, da bi mu mogla preprečit sesanje palca?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?