|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
21.11.2008 19:48:03   
valentina2006
OJLA punce... vas že kr neki časa spremlam... no dons sem zbrala "pogum", da tud sama kej napišem. Na Montiju sem 1 teden in mi je colll... predvsem redno neki pojem za južno, se posladkam s čokolado... zaenx mi je fino. Se mi pa včasih zgodi, da bi po obroku še kr neki jedla... kako ve te situacije rešujete user posted image .

Povejte mi, če morm še kakšen podatek povedat.

LP

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
21.11.2008 19:50:50   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Mene pri pici moti samo to, da ne smem meti sira. Jaz pa OBOŽUJEM sir. user posted image

jaz sem tudi na sir nora hehe

O, tud jest obožujem sir... njami user posted image

Kako pa prpravte testo... iz PZ moke user posted image ... če mi kera recept zaupa user posted image ... plizzzzz

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
21.11.2008 19:59:40   
leha
Ja tko kot iz navadne moke. Al ga kupuješ?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
21.11.2008 20:02:05   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: leha

Ne, sama ga delam.. torej vse ostalo isto samo belo moko zamenam s PZ.

(odgovor članu leha)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
21.11.2008 20:02:44   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: leha

Ne, sama ga delam.. torej vse ostalo isto samo belo moko zamenam s PZ.

HVALA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4155
21.11.2008 21:04:03   
rainbow
Čer!

No, fajn, da sem imela kaj za brat najprejuser posted image user posted image

Mojamura, ojoj, kaj pa če ta kombinacija zelja in radiča ni bila ravno posrečena. Jaz nikoli zraven dušenega zelja ne jem kakšne solate. No, stvar navade.

Tanikaa, fino, da te beremouser posted image ; jaz se trudim, da vsaj kruha ne jem za večerjo. danes sem po dolgem času skuhala ovsene kosmiče, to je škrob, dostikrat pa  jem lečo v solati z zelenjavo. Pa če jem npr testenine za kosilo, je obvezno beljakovinska oziroma zelenjavna večerja.

Tisti zajtrk se mi zdi ok, edino paradižnik, menda ne moti. Kolikor se spomnim, se lahko je kruh s skuto, pa če si jo začiniš, pa je tudi ok.

uživajteuser posted image  

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Neposredna povezava do sporočila: 4156
21.11.2008 21:15:41   
sesil
valentina, lepo da si se oglasla.
jaz sem bila prvo na septembrkah, ampak sem ostala sama, zdej pa tle čvekam o mojih podvigih in pregrehah.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.11.2008 5:40:42   
snorlax
Dobrodošla Valentina! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
22.11.2008 5:56:02   
stunfek
Lep pozdrav monti punce!

Jaz sem mesec dni po porodu. Ne dojim vec. Smo se za crkljalnje in ne kot pomemben vir hrane. Odlocila sem se, da je cas da zacnem hujsat, saj imam tako grd visec trebuh, da ni za govorit :)
Imela sem tisto knjigo, "Jem, torej Hujsam" samo nisem prepricana, da sem jo prinesla s seboj v Indijo...moram pobrskat po stanovanju :)

a poleg diete tudi telovadite oziroma kako poskrbite za razgibavanje?

Grem takoj knjigo najdit in da cimprej zacnem. Moj ITM je 34,5. Baje, da ga mramo spravit na 25, da pademo v normalno telesno tezo, imam prav?

Za enkrat lep pozdrav!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
22.11.2008 7:15:59   
snorlax
Hojla, lep pozdrav v daljno Indijo. user posted image Kaj pa počneš tam?

Moje ITM vidiš spodaj. Za trebuh je pa potrebno po moje tudi telovadit, ne samo shujšat. Samo jaz nimam upanja, da bo kdaj spet raven (je bil preveč razvlečen, da bi šel še kdaj nazaj skupaj). user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
22.11.2008 13:22:33   
mojamura
uuuuuuuuuuu welcome vsem novim....kaj te je pa odneslo v indijo stunfek?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
22.11.2008 13:38:02   
sesil
stunfek, pozdravljena. se te spomnil ko smo ble še na ne pričakujemo....katerega mesece že?user posted image
si me spomnila da moram tudi jaz izračunat svoj itm.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
22.11.2008 13:40:57   
sesil
uf, katastrofa - debelost 2. stopnje.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
22.11.2008 13:45:41   
sesil
zdej sem se malo zasekirala in računam, da moram shujšat še 6 kg, da pridem na debelost 1. stopnjeuser posted image , pol pa naprej ...upam da pridem še kdaj na normalo.

< Sporočilo je popravil sesil -- 22.11.2008 13:46:28 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
22.11.2008 21:49:45   
rainbow
Čer!

Dobrodošle nove v bližnjih in daljnih krajihuser posted image

Sesil, ne se sekirat, načrt imaš in to je zelo dobro.

Jaz danes grešim, pravkar sem snedla 4 Ferrero Rondoirs, ampak zato, ker popravljam teste in rabim energijo, dobro ali slabo. Še dobro, da imam rahlo vneto dlesen in mi sploh ne paše sladkouser posted image user posted image user posted image  ker drugač bi jih še več snedla, ker so tak pregrešno dobri.

Sem brala v novi Anji, kako bi morali namest kofeta piti več pravega čaja (je kao prav dieta s tem) in sicer 15 min pred obrokom. Res dostikrat opažam, da mi bolj paše kak zeleni čaj kot kava z mlekom (ker brez ne morem pit).

Grem si še jaz zračunat maso, ste mi zdaj firbec nardile. Uživajteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
23.11.2008 8:12:20   
al1*
Pozdravljene vse skupaj!

Stumfek - za trebuh bo, tako kot so ti že povedale, res potrebna še telovadba. Ta špehec na trebuhu je ultra obstojna rečuser posted image .

Rainbow - glede popravljanja testov te pa čisto razumemuser posted image . Včasim ne vem, al bi se smejala al jokala pri kakšnih odgovorih.

Sicer imam še vedno ona dva kilograma viška, ampak se počutim dobro. Predvsem zato, ker sem spet začela migat in sicer hodit. Tudi danes gremo na Pohorje (do trikotne jase)  pa čeprav je mrzlo. Tako da upam, da bom na svoji predpoletni teži do novega leta. Mah, hudič je to vzdrževanje, se mi zdi, da sem lažje shujšala kot pa sedaj to težo nekako držati pod kontrolouser posted image .

lp

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
23.11.2008 13:25:31   
snorlax
Ojla!

Samo pozdravim vas.user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
23.11.2008 20:21:23   
rainbow
Čer!

A ne da je to res, to user posted image  ohranjanje teže. Meni na splošno ne uspeva. Tak da potem treba spet poostrit vse skupaj.

Danes sem grešila za kosilo, ostalo je bilo ok. Smo imeli pico. S polnozrnatim testom, ampak s sirom.

Uspešen začetek tedna vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
23.11.2008 20:22:20   
sesil
moja djeta danes stoji. jutri ponovni štart.ti rojstni dnevi so prav user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
24.11.2008 9:15:52   
mojamura
meni se ne da nič....rabim malo adrenalina, da me vrže pokonci....pa še sneg je napovedan

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
24.11.2008 16:35:14   
snorlax
Naš šef je pa danes orenk častil za rojstni dan in naredil celo ohcet. Valjda, da sem žrla vse od kraja kot en user posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
24.11.2008 20:45:32   
rainbow
Pa daj, Snorlax, ti pa me res nasmejišuser posted image

jaz pa se ravnokar sekiram, samo malo sicer, ker sem jedla za večerjo malo sadnega jogurta z onimi fitnes kosmiči. Pa 4 Ferrere sem snedla. Rabim nekaj sladkega.

Jutri bodo pri nas za kosilo skutini štrukli; iz bele moke, ampak se mi res ne da nič kaj druga kuhat, poleg tega sem danes jedla meso in ga imam za cel teden dovolj.

Kak pa ste kaj ostale??????????

lp, rainbow

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
24.11.2008 20:55:56   
aiwich
ja čist nekak podobno... grehi se vrstijo... ampak ne mislim obupat... pač kaj čem tak obdobje. sej sem se vsaj naučila ful enga reda pri prehranjevanju s temi zajtrki in kosili in se ne nažiram več... sam monti mi gre mal slabš... sej se bom spet v red spravla. blubimuser posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
24.11.2008 22:06:00   
sesil
jaz sem si pa včeraj  sveto prisegla, da do božičev nič pregreh. danes je bil moj dan ok. sej mislim da mi bo ratalo, ker ni nobenega rojstnega dne, nobene ohceti....

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
24.11.2008 22:20:48   
snorlax
Mi imamo do novega leta v službi vsaj 1 rojstni dan na teden, doma pa mojega, bratovega, taščino 80-letnico..... Brezveze, ni šans, da se držim. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?