Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, jaz sem tudi spet vesela svojega avatarja Madona, taka malenkost, se mi niti sanjalo ni, da so lahko tickerji krivi... edinaos, jaz se za danes s potikanjem zunaj opravila, upam, da bo velika pika kasneje upala sama iti na zbor... Čez pol ure pride z baleta. Nič me ne vleče v tole drekanje zunaj spet vlačiti malo piko in princa... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* restavracija: klasična, kitajska in tajska je moje področje Naty* in CatJa, saj je zelo malo razlike med 30 in 33, ne se tepst tally, Emilija je res cukrček CatJa, Anitka in Srčekgirll, vajini fantolini tudi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mater sem razp*** sem šla skozi okno gledat pa še skoz ni nič spluženo, ne glavna cesta, ne naša lokalna Ata pa mami bosta že prišla domov, ker mata terenca, kaj pa moj . Me je kr strah, da se mu ne bi kaj nardilo po tem bregu navzgor. Ograje seveda ni nikjer nobene Mene je take vožnje blazno strah... nina7, tudi za tvojo pot domov IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kitajska ali pa klasična je moje skromno mnenje Se strinjam Saj bi tudi vse ostale skomentirala, ampak mi trenutno ne "potegne", mala pika je jedla kosilo v vrtcu, pa seveda krepko porcijo tudi doma (itak...), zdaj je pa revca spet lačna... potem, pa mislim da bi se lahko kar za kitajsko zmenile? Tvoja mala pika pa, kot da bi jo jaz rodila
|