Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 12:35:03
|
|
|
|
3jeMi
|
Nekak imam občutek, da bo treba danes redno brati RR, ker bo jutri preveč za brat... ali se morda motim? Kidala snega itak ne bo nobena, a ne. NIMAMO ČASA za take reči!!!!!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 12:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
tims: bravo za kuhinjo, kak se je dan lepo začel blacky božičkova obleka stane 12.90 e je pa iz hlačk, plaščka in kapice, ali pa samo body, samo meni tisti ni bil všeč!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 12:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
3jemi kot kaže imaš prav, pridem pogledat in sta dve strani naklofani. tak zdej pa grem palačinke pečt, tamali se uspava, lep dan bo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 12:39:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 12:41:54
|
|
|
|
3jeMi
|
populis... jaz imam RR kar skoz odprt in samo refresh stiskam...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 12:47:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 12:50:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 12:52:10
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Lex ali ste hšo tui že pokrili s strešniki? jaaaaaaaaaa blacky ne bo plesni, ker bojo itak prej zginili, bomo meli danes poskušino
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 12:52:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 12:58:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:02:30
|
|
|
|
netki
|
hvala vam za odgovore.... blacky30.....lex mi je že pisala o tem, opisala mi je žolčne kamne, samo razlike nisem vedela....zdej sem skor ziher da so žolčni in bom šla najbrž na samoplačniški UZ....kam pa je to treba it, kako se temu reče??? za gliste .....nekaj sem videla v blatu in najbrž bo šlo na preiskave žiga je tudi imel gliste ki so bile vidne samo na blatu...srbeče ritke ni blo lex....hvala....
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:07:51
|
|
|
|
Blacky30
|
Kosilo je skuhano, snega še ni (juhu! ), jaz pa grem zdaj Tejo hranit. Se je ravnokar zbudila. 3jeMi, si le končno avatar ustvarila. Luškan! Maja, ti kar objavljaj slikce, saj ti res nič ne morem. Se bom delala, da jih ne vidim. Lunica, glej, da vidimo slikice od božičnega Lukca, ok? Tims, čestitke za prispelo kuhinjo, hb, še pred snegom. Kasneje bi lahko imeli izgovor, da jih je zametalo in ne morejo z avtom ven. Netki, poišči ultrazvočno ambulanto. Pa vprašaj, če jemljejo samoplačniško (itak, da povsod ), pa se naroči. Ja, ker ti praviš, da se bolečina neha in si danes že ok, tega pri ledvičnih ni, dokler ne spiješ na hektolitre piva in skačeš po stopnicah, da se kamen oz. pesek izloči. Tebe pa nič na wc ne tišči. Tudi jaz sumim na žolčne. Upam, da niso in da boš kmalu ok.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:12:34
|
|
|
|
netki
|
pozabla sem povedat da sva s tilenom danes spala do 10:40 , sicer sva se vmes neki dojila, mal je mami sama spala tilen pa mal čvekal......uglavnem sobotno noč sem not dobila pri nas ga je pa samo toliko....glede na to da smo malo višje je to maloooo
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:14:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Mene pa zanima kolk obrokov na dan imajo vaši Načeloma 5 obrokov, če se bolj skromno doji, pa 6 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mirjam, ma, jest nisem glih pristas snega. Ce sem cist iskrena, ga sploh ne maram. Saj zdejle je fletno, k sm notr in se grejem, ampak, ce bi blo pa treba ven .... no, no, no ... Tvoje snezne slike so sicer lepe. jest tut ne maram snega. ampak če sem doma, na toplem in suhem, pa da ni treba nikamor it, pol mi je fajn. Mirjam, fuuuul lepa fotka!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 13:20:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:22:51
|
|
|
|
maja24
|
Ma jest sm Elo tolk scrklala de je joj,sam v naročju je tiho to je noro
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:24:57
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Maja, ti kar objavljaj slikce, saj ti res nič ne morem. Se bom delala, da jih ne vidim. Ne bom več,ampak ne zarad tebe,ampak zarad tega ker se mi neda več
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 13:25:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 13:31:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:33:48
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ma jest sm Elo tolk scrklala de je joj,sam v naročju je tiho to je noro moja je ista, še spat hoče samo na rokah, le kako nam je to uspelo?
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 13:36:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
super flower, očitno sneg počasi leze proti celju
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:39:28
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ma jest sm Elo tolk scrklala de je joj,sam v naročju je tiho to je noro moja je ista, še spat hoče samo na rokah, le kako nam je to uspelo? Pr men ni problema da zaspi sama,problem je ta ko je poknc hoče non stop bit v naročju A kako nam je uspelo,aaaaaaam ja pomoje da smo jih preveč scrklale in zej za kazn hočjo bit non stop v naročju Ja ja same smo si krive
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:41:50
|
|
|
|
karamela6
|
Ojoj, če vam jst prilepim slike od našega snegeca, bom definitivno zmagovalka. Kriza! Sej mam rada sneg, sam mraza ne maram!!! Mi ponoči kot ponavadi - 2x dojenje, zdaj pa že kar nekaj časa spi. Mogoče bomo pa zdaj po novem spali tudi podnevi malo več. Rajši ponoči 1x več dojim, ker itak traja max 10 min in že spim dalje. Če pa podnevi nič ne spi, pa ne morem nič naredit zraven. No, mene se dugače nekaj loteva. Grlo me žgečka in malo že smrkam. Sicer se nacejam s čajem in silim z limonami in medom, tako da upam, da ne bo šlo dalje. Vikend je bil krasen, ampak je prehitro minil. Bili smo pri mojih starših in sem se si malo odpočila. Ne preveč, ker nisem pustila, da jo imajo samo drugi (beri: jo non stop nosijo) - razvajenost bi bila tako obupna. No, pa smo spet doma. Danes bomo imeli čufte (pošiljka od mami), samo še prilogo zraven naredim. Verjetno pire, kaj pa. Mi to najbolj paše skupaj. metuljcek, a to sta na roke šivala al kaj??? Res čudovita posteljnina! Mislim, da bomo tudi mi letos delali "Ninine čestitke". Saj časa bo bolj malo, ker se jaz še vmes učim, ampak bo treba, za spomin. Glede učenja - joj, jutri naj bi imela en kolokvij, pa sem ga skenslala. Ne zlaufa. Bom morala decembra malo bolj stisnit, ko bo dragi več doma in bo čuval malo. Nič, grem olupit krompir, dokler še spi. bolj detaljno pa bom vsako pokomentirala kasneje... se beremo...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 13:45:38
|
|
|
|
Blacky30
|
Mojcek, najlepša hvala za paket, ravnokar prispel! Zdaj pa hitro poračunajva, plis, da se ne bo Teji kolcalo po papici. Javi na zs.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?