Anonimen
|
Men je pa računalnik dokončno crknil... Trebutno se švercam na moževem računalniku (ampak samo danes), ker je na nekem predavanju. Bo treba kupit novega... jao mene, da bi še cekini padali z neba tako kot danes sneg, ne bi imela nič proti. Danes imam pregled - uh, se že veselim tega tehtanja. Pa sploh danes ko bom prišla vsa zadekana kot polhek tja bo že zarad cunj pokazalo samo kilo več kot pred mesecem in pol, ko sem bila zadnjič tam. Sicer pa bom jutri že polni 26t in me po Miklavžu, čez dobrih 14 dni čaka še špikanje, ker sem Rh-. cita - Vse najboljše! hojica - Moj mož jo je imel, pa mu nič ne fali. Moj sin jo je uporabljal - najprej sva bila sicer proti, ampak potem smo jo dobili in moram rečt, da se je kar fino obnesla. Sinko je prve samostojne korake naredil pri 12-ih mesecih, prav shodil pa pri 13-ih. Pa je zelo gibčen, ima full razvito motoriko, pa čisto nič ne hodi drugače ali zaostaja v hoji, gibanju zaradi hojice. Je pa hojica nevarna, ker so takšni mali zelo pogumni in enkrat je šel s hojico po stopnicah (so pozabili zapreti vratca na stopnišču) in sva oba jokala kot zmaja. No, šli smo na urgenco, ampak razen buške ni bilo nič hudega. krči v nogah - Pomaga magnezij. Jaz jemljem več ali manj samo magnezij karadr me mučijo krči v nogah ali pa otrdeva trebuh in je vse ok. Občasno pa vzamem tudi kakšno šumenko kalcija. Sem pa ugotovila, da mi NeoVin +DHA kar dobro pokriva potrebe po mineralih in vitaminih, ker imam zelo, zelo redko krče v nogah, medtem ko sem jih imela v 1. ta čas kar nekaj težav s tem otrdevanji in krči. Sem pa tudi brala, da je magnezij priporočljivo jemati samo do določenega tedna, da ne jih jemati čisto do konca, ker drugače zavira porod al nekaj takega. Ma čisto točno ne vem. buškoti - So pa res lepi. Pa vidim, da sem sama z mojim nekje v zlati sredini, ker ni niti velik, niti tako majhen kot pri nekaterih. Ampak če pa pogledam svoj obseg me pa kr nekam prime. Persida - Eh, men se zdi, da bom tudi sama na koncu pristala na 100kg, pa čeprav sem imela tako lepe želje priti do "samo" 90kg, ampak s tem se bom ukvarjala po koncu nosečnosti in po dojenju. Sej z dojenjem so mi šel v prvo kile res lepo dol, a kaj ko so prišle potem vse nazaj plus še dve kilci dodatnega maščobja. Pa sem preden sem zanosla shujšala 10kg, tako da se da, če se hoče. In tokrat se bom, ko bo čas za to, res resno lotila ločevalne diete in bom do poletja 2010 že kot prava manekenka. Tako moje so , če me ne zasneži, ko bom kot nora čakala na pregled in če mi bo mož vljudnostno zvečer odstopil za par minut comp se vam javim kako je bilo, drugače pa ob prvi priliki.
|