|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
24.11.2008 10:45:13   
mojčika
BOLNIŠKA jaz sem na bolniški tudi zaradi križa.....ne morem toliko več sedet in rabim gibanje...potem pa počitek, to sem povedala tudi moji šefici in me čist tazumela, ko sem ji relkla, da ne bom doma obležala....tako da se prosto gibam kjer mi zapaše in se ne oziram na komisijo...

Meni je komisija napisala, da moram bit doma, ginekologinja in pulmologinja pa sta mi na izvide napisali, da moram 2xna dan po pol ure na zrak hodit. Tako da se tudi sama ne oziram na to, če zdravniki priporočajo, bom to upoštevala. Je pa G rekla, da če bom imela težave s komisijo, da naj jo kar pokličem.user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.11.2008 10:45:26   
yania
Šamponi jaz sem tudi slišala da je Johnson ful sranje..moja svakinja je namreč frizerka...tako da mi ga itak imamo, še za porabiti, oranžnega...drugače pa prisegam na Bubchen...tudi za dojenčka...
PAZITE tiste ki že nabavljate za dojenčije,,,,jaz sem v 1.user posted image  kupila vse od penatena, mi je tko super dišalo, pa še jaz sem to imela ko sem bila mala, je rekla mami, no od hladilnega mazila, žajfic, kopeli, puder, skratka vse...nakar se moja miška rodi in ful reagira na to...pika pri piki, pa mi je potem pediatrinja rekla, da jih veliko na to znamko, ker je preveč odišavljena...no BUBCHEN je pa res zakon....glede Niveje pa raje nebi, ker sem pa tudi od moje dermatologinje slišala, da še za čevlje ni dobra user posted image user posted image user posted image  (usnjene)....jaz sem imela ful alergijo na njo...tudi tisto za sončenje...tko da mal pazite, kaj kupujete, ker ni kar tko mal denarja, ko se odločiš...hladilno je po mojem še najboljše v lekarni, al pa jaz  se m  TOsamini trgovini na Viru dobila eno v tubici- Moje sonce je gor pisalo...ta je ful fajna, pa ni draga...pa tubica je , bolj priročna...
To so moje izkušnje in nikakor ne vsiljujem mnenja, bi pa bila jaz vesela, če bi meni kdo to svetoval ko smo kupovali, ko gre kar enga dnarja, predno najdeš tapravo...

no takole, zdej pa se grem, en spomin z mojo...papa

pa kavico rabim...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.11.2008 10:46:58   
tasa_m
..bolj ko gledam čez okno, vidim da danes na našem koncu ziher nebo snega...
Jaz pa sem se misla da se bom lahko kepala pa vidim da nebo nič..user posted image

meni na odločbi tudi piše, da moram biti doma oz. lahko grem samo do zdravnika. Pol pa še v enakem stavku piše, da se naj držim navodil osebnega zdravnika. Tak da jaz ko mi je grem ven. user posted image  Saj pa ne morem samo ležat in se sprehajat po stanovanju..

yania- hvala za nasvet. Meni je vsak nasvet dobrodošel..
BUBCHEN pa se kupi kje? Nivee pa tudi jaz nisem imela namena uporabljat. Niti meni ne odgovarja, tak da..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.11.2008 10:51:43 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.11.2008 10:47:38   
Najaa
yania, prej sem jemala centramed, pa je bilo ok. Tudi elevit mi paše, ampak odvisno od prehrane. Malo sem se sprostila zadnje čase s sladkarijami in zato je tako kot je. user posted image  Bom vidla, če ne bo bolje v nekaj dneh, ko bom spet malo bolj pazila, bom nehala z elevitom. Ker železa imam za 1x še dovolj.
Zakaj pa moraš pit veliko kalcija in magnezija? Mislim, tako zgodaj?

Glede kozmetike tudi jaz prisegam na BUBCHEN, predvsem za dojenčka, ker je res vse bolj ko ne naravno in blago. Moja ni imela po tem nikoli problemov.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 24.11.2008 10:49:16 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
24.11.2008 10:47:50   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   tasa_m
user posted image =jasna=
user posted image pupa7
user posted image spps

user posted image  piruri
user posted image   lejca
user posted image  Dali
user posted image  Lolita23
user posted image  čebeica maja
user posted image  felix7
user posted image  yania
user posted image  mojčika

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
24.11.2008 10:50:00   
Najaa
Mi lahko katera pove, kako za vraga se naredi album na tej RR??? Ne gre in ne gre mi. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.11.2008 10:50:59   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ user posted image +2 kg, 108cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12, Ptuj user posted image +6 kg, 85 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image +7,5 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +5,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+6 kg, 89 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +8 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12 FRAuser posted image  +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)?,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ user posted image +5,5 kg, 89cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 3.12., NM  user posted image +6 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +5,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 20 fantkov
user posted image  - 13 punčk
user posted image  - 29 presenečenj

Trentno je 59 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.11.2008 10:52:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mi lahko katera pove, kako za vraga se naredi album na tej RR??? Ne gre in ne gre mi. user posted image
kaj te muči?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.11.2008 10:55:17   
tasa_m

meni tudi ne gre.. ne vem kaj za user posted image šteka..
Naredi se mi, koda je narejen pol pa ko pogledam v album pa je prazen. Halo,..

grem dalje pospravljat.. Sem misla, da bo bolj enostavno pa vidim, da ni. Hjoj, te številke, če ma vsak proizvajalec drugačno številko. Kak naj vem kam kaj spada, naj vsako majčko merim? user posted image  hjoj, v kaj sem se spravla v ponedeljek delat..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.11.2008 10:59:33   
yania
Magnezij in kalcij?....zaradi krčev in otrdevanja,,,zgolj preventiva...sem imela na začetku malo problemov v 5,in 6.tednu, čeprav mislim da je bilo to ugnezdenje (krvavitev), ....sej ne da se nacejam s tem, samo danes ponoči me je spet matralo..krči fullll..sem se kar ustrašla...je pa res da sva šla dopoldan z mojimuser posted image  na daljši sprehod, in me je kar bolelo in ni nehalo v trebuhu...tko zoprn občutek,tesen,pa ni popustilo, šele ko sem se usedla....tko da mi tudi na bolniškem listu od G piše, da mi je grozeč prezgodnji poroduser posted image ..upam da ne no...
BUBCHEN pa dobiš v babi centru, al pa milerju....jaz grem kar v miler...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.11.2008 10:59:54   
spps
MOJ ALBUM-DODAJ ALBUM (tu napišeš naslov albuma,označi KDO lahko gleda album)-uSTVARI ALBUM-IZBERI SLIKE IZ DISKA(označiš slike ki jih želiš imeti v albumu)-ZAČNI PRENOS- POJDI K ALBUMU

< Sporočilo je popravil spps -- 24.11.2008 11:00:51 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.11.2008 11:04:57   
spps
a zdaj pa vse delate albume?jaz sem enga poskusla naredit,pa mi dela normalno.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.11.2008 11:08:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj te muči?user posted image user posted image user posted image user posted image

Že na začetku, ko hočem dodat slike, se nič ne odpre. user posted image  
MOJ ALBUM-DODAJ ALBUM (tu napišeš naslov albuma,označi KDO lahko gleda album)-uSTVARI ALBUM-IZBERI SLIKE IZ DISKA(označiš slike ki jih želiš imeti v albumu)-ZAČNI PRENOS- POJDI K ALBUMU
Bom probala zdajle.

yania, če imaš take težave, kar več počivaj. Meni se je to prejšnjič dogajalo, pa je bilo samo še slabše, če sem se preforsirala in nisem počivala.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.11.2008 11:08:54   
Najaa

a zdaj pa vse delate albume?jaz sem enga poskusla naredit,pa mi dela normalno.

Ja da še js svojega bušija pokažem, ne?user posted image
Drugače imam raje na Moj album, pa bom vseeno probala tu najprej.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.11.2008 11:19:58   
mihaela01
...aktiven vikend je za nami...Vsak vikend imamo ful pestro-rojstni dnevi, kosila, večerje, obiski...Skratka, do marca bom na ene 100kg, če bom tako nadaljevalauser posted image , pa še veseli december je pred vrati, potem pa pust in krofi...to še bo veselo:).

Punce, pri nas na štajerskem nič ne kaže na to, da bi naj snežilo?! No mogoče pa nas bo sneg kasneje vseeno presenetil.

Se moram pohvaliti, da sma z mojimuser posted image  v soboto naročila voziček, previjalno in posteljo za našo pupico. Odločila pa sva se za voziček Mutsy-4rider. Upam, da sva se dobro odločila. Čakalna doba za dobavo pa je 2mesecauser posted image user posted image .

tasa_m: tako si lahko srečna, da si dobila toliko stvari. Tako boš veliko prišparala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.11.2008 11:21:17   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

BUBCHEN pa se kupi kje? Nivee pa tudi jaz nisem imela namena uporabljat. Niti meni ne odgovarja, tak da..

jaz tudi prisegam na bubchen; že za Žigca sem uporabljala razne kremice in šamončke in te male drobnarije pa se mi je zdelo še najbolje, jaz to sicer kupujem v milerju, ker je malo cenej kot v babycentru drugače pa si poglej http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=209&ParentClassID=42 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.11.2008 11:24:33   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Se moram pohvaliti, da sma z mojimuser posted image  v soboto naročila voziček, previjalno in posteljo za našo pupico. Odločila pa sva se za voziček Mutsy-4rider. Upam, da sva se dobro odločila. Čakalna doba za dobavo pa je 2mesecauser posted image user posted image .

tasa_m: tako si lahko srečna, da si dobila toliko stvari. Tako boš veliko prišparala.

tudi moja kolegica ga je naročila in ga sedaj čaka že od oktobra; dolga čakalna doba za ta voziček;

tasa_m, ti si pa srečnica ko si tolko dobila; midva z možekom sva za Žigca vse sama nakupla in je šlo ogromno dinarčkov, sej malenkosti so tudi drugi nakupli ampak to je bilo lih neki malega za sproti kar se pa tiče vozička, posteljice, privjalne, avtosedežev in cunjic pa vse sama; bo pa sedaj pri dugem tolko lažje;

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.11.2008 11:33:23   
Pupa7
Madonca sej me sam dobro uro ni blo, pa ste že načvekale 3 strani hahaha user posted image

No pri nas je nehalo snežit (še dobr, je ta sneg samo za zgago po cestah), nardila sem kar sem imela za naredit, počasi se bom lotila kosila, nič posebnega, svinjski zrezki v sojini omaki, njoki in solatka.

Kremice - še dobr da sta v BTCju baby center in müller eden zraven drugega, da bom šla res preverit cene user posted image user posted image enkrat decembra ko bom v Lj user posted image

Voziček - tudi jaz ga moram čakat (sicer samo mesec in pol) pa mi je že to preveč... Po mojem bomo tko vse skupaj dobili v začetku januarja ...

Januar bo za nas pester mesec... poroka...do konca plačat za opremo za našega malega frajerja... skratka bo orto finančna bomba... user posted image

Zdaj pa grem počasi kuhat... se beremo

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.11.2008 11:36:14   
dana
Hojla,

Jaz sem pa dons tok slabo. SE mi zdi, da vsak dan bolj. Še najboljš je takrat ko sem doma. Sam kaj ko je do porodniške še več kot 2 mesca.

Najbolj me matrajo noge. Mam težke ko svinec. Berem da vas kar nekaj nosi kompresijske nogavice. A to samo zaradi žil? Ker jaz s tem nimam problemov, zatekam pa tud še ne.

Imam pa vprašanje glede potrdila o opravljeni MŠ. V soboto sem brskala po stvareh iz 1. nosečnosti in sem najdla potrdilo da je ta in ta takrat in takrat opravil MŠ. A mislite da si moram novega nabavt za prisotnost pri porodu ali bo ta dober?

Je pa vsaj to lepo danes, ko tako snežiuser posted image . Edino pot domov me malce skrbiuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.11.2008 11:37:43   
spps

Že na začetku, ko hočem dodat slike, se nič ne odpre. user posted image  
Bom probala zdajle.

yania, če imaš take težave, kar več počivaj. Meni se je to prejšnjič dogajalo, pa je bilo samo še slabše, če sem se preforsirala in nisem počivala.
si mogoč v mozzili?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.11.2008 11:41:49   
PERSIDA
Pozdravček!

Če želi katera videti 100 kg user posted image  ,ki nosi dvojčke ,pa naj kar pogleda v album.Da ne boste več pravile kako ste debele.Če bi jaz imela v začetku 50 kg bi tud verjetno rekla kako sem debela.Zdaj ,pa se imenujem kar slon proti vam.user posted image user posted image user posted image

spps - si pa zakon kaj se tiče računalnika.Poleg tebe še bom ratala mojster.Hvala ,ker poagaš nam ,ki smo bolj za po šoli.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.11.2008 11:41:51   
spps
danes pa ima cita roj.dan;

CITA VSEEEEEEEEEEEEE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

P.S.:pa oglasi se kaj....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.11.2008 11:43:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

spps - si pa zakon kaj se tiče računalnika.Poleg tebe še bom ratala mojster.Hvala ,ker poagaš nam ,ki smo bolj za po šoli.
user posted image user posted image user posted image user posted image  ni panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej sama tud nisem neki profi-pač ,ko imam čas,se mal poigram in mal sprobujem varianteuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.11.2008 11:44:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Hojla,

Jaz sem pa dons tok slabo. SE mi zdi, da vsak dan bolj. Še najboljš je takrat ko sem doma. Sam kaj ko je do porodniške še več kot 2 mesca.

Najbolj me matrajo noge. Mam težke ko svinec. Berem da vas kar nekaj nosi kompresijske nogavice. A to samo zaradi žil? Ker jaz s tem nimam problemov, zatekam pa tud še ne.

Imam pa vprašanje glede potrdila o opravljeni MŠ. V soboto sem brskala po stvareh iz 1. nosečnosti in sem najdla potrdilo da je ta in ta takrat in takrat opravil MŠ. A mislite da si moram novega nabavt za prisotnost pri porodu ali bo ta dober?

Je pa vsaj to lepo danes, ko tako snežiuser posted image . Edino pot domov me malce skrbiuser posted image

Meni je zadnjič rekla v sanolaborju, da so za nosečnice zelo priporočljive te nogavice ne sam zarad žil, tud zarad težkih nog. Jaz sicer nimam problemov s tem, imam bolj boleče noge.

Glede potrdila mislim, da velja 5 let. Pokliči v ZD patronažne sestre in vprašaj.user posted image

spps, nekaj mi bo uspelo tak da hvala!

PERSIDA dej nehi, ful ste lepi vsi trije! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 24.11.2008 11:46:02 >

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.11.2008 11:46:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pozdravček!

Če želi katera videti 100 kg user posted image  ,ki nosi dvojčke ,pa naj kar pogleda v album.Da ne boste več pravile kako ste debele.Če bi jaz imela v začetku 50 kg bi tud verjetno rekla kako sem debela.Zdaj ,pa se imenujem kar slon proti vam.user posted image user posted image user posted image  

ma tebi je oproščeno-v glavnem ,da bebici rasteta,tako kot je treba.drugo leto se pa itak selimo na Hujšamo skupaj,tk da ni panike.
pa ti itak rabiš extra energije,ker boš dobila dva sončka-boš vidla,kako hitro gredo potem kilogramčki dol,ko te male bebice namatrajouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?