|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
24.11.2008 13:23:40   
tasa_m
user posted image  samo pri nas ni snega...user posted image user posted image . Zdaj pa nebo nič z snežaki in kepanjem.
Mogoče bo jutri..user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
24.11.2008 13:40:03   
Piruri
Tasa....sem slišala, da napovedujejo, da bo danes snežilo že po celi Sloveniji...tako, da ga boš sigurno dočakala...čene pa se boš odpeljala na Areh, tam pa ga bo sigurno dovolj...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.11.2008 13:48:10   
Pupa7
hojla,

eno vprašanje, mene danes vsake toliko kr močno špika v spodnjem delu trebuha, pa sm že kako uro in pol čisto pri miru na kavču ... pa kar še vedno... Kaj bi lahko to blo????

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
24.11.2008 14:08:16   
mojčika
Nas je čist zamedlo, 5cm je žeuser posted image . Se vem, da bo le nekaj dni veselja, a vseeno je lepo.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
24.11.2008 14:09:26   
mojčika
hojla,

eno vprašanje, mene danes vsake toliko kr močno špika v spodnjem delu trebuha, pa sm že kako uro in pol čisto pri miru na kavču ... pa kar še vedno... Kaj bi lahko to blo????

Meni se je do zdaj pokazalo vedno kot prebava. Tudi G je rekla, da bo verjetno to, bolelo je kar precej, a je MV še zelo dobro ohranjen.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
24.11.2008 14:15:49   
dana
mojčika daj povej ko nosiš te kompr. nogavice - ali ti je zelo vroče v njih? Jaz žab namreč tudi pozimi ne nosim, tako da si ne znam predstavljat kako bi zdržala v službi če bi mela žabe oblečene.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
24.11.2008 14:24:41   
mojčika
mojčika daj povej ko nosiš te kompr. nogavice - ali ti je zelo vroče v njih? Jaz žab namreč tudi pozimi ne nosim, tako da si ne znam predstavljat kako bi zdržala v službi če bi mela žabe oblečene.

Niti malo, pa še ta debele imam. Imam pa dokolenke, žab tudi sama ne prenesem.

Pa še malo zimske idile za vas, ki je nimate

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 24.11.2008 14:25:20 >

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
24.11.2008 14:29:04   
tasa_m
se mi zdi, da danes pa nismo ne vem kak razpoložene za čvek.. ponavadi tam do 12ure načvekamo že kakšne 4 strani, danes pa vidim, da jih nebo toliko..
No, da se malo nasmejimo,..en vic..

• Na izpitu prvopoklicani dobi vprašanje:
    "Katera reka teče pod savskim mostom?" In še pravilno je odgovoril.
    Drugi kandidat, ki je čakal pred vrati je prvega, ki je prišel iz razreda vprašal po odgovoru. Ta mu ga pove, drugi kandidat pa si na listič napiše "Sava" in listič skrije zadaj za ovratnik. Se bo na izpitu pač malo popraskal po vratu in pogledal odgovor.
    Ko je vstopil pred člane komisije so mu zastavili enako vprašanje kot prvopoklicanemu kandidatu za policista, in sicer: "Katera reka teče pod savskim mostom?"
    Zbegani kandidat je pozabil kam je dal listič z odgovorom. Preiskal je že vse žepe, ko mu je kapnilo, kje je listič. Z roko seže za ovratnik, otipa listič, vendar ga ne more potegniti, ker se je zalepil. Potegne močneje, uspe mu, pogleda v roko, v kateri je držal listič in pove odgovor: "Mura!"

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
24.11.2008 14:33:17   
urška13
Dana, če ti lahko še jaz posredujem svoje mnenje. uporabljam kompresijske dokolenke in mi v njih ni vroče, saj v tem letnem času ne. je pa res, da sem očitno bolj zmrzljiva kot ti.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
24.11.2008 14:53:08   
tasa_m
pa kje ste vse?? A se vse kepate ali samo občudujete zimsko idilo? user posted image
No, pa nič..grem tud jaz na kavč nazaj..

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
24.11.2008 14:57:35   
Grahec
Sem bila pa še kar pridna. Mi je tašča pobrala vso bledo, ki sva jo imela posajeno in sem jo ščistila in prevrela. Zdaj bom pa še sesekljala, ko se shladi in dala v paketke pa v skrinjo, da bodo pozimi domači vitaminčki pa železo.  A ima katera kak dober recept, kako pripravit oziroma porabit bledo ali špinačo? Zdaj moram pa še kosilo it kuhat.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
24.11.2008 15:29:57   
mama_milchy
kaj je klepetuljice, a počivate po kosilu? Jaz sem že prišla v službo in ker je v bistvu to samo dežurtsvo že veselo brskam po netu, kaj pa naj drugega. Je pa kr hlado zunaj saj user posted image  brrr; pa še hotel je zdaj par dni bil zaprt tako da niti noter ni ravno prijetno, si bom kr dodatno pečko vklopla.

zdaj sem sicer prebrala 2strani za nazaj in bom odgovorila kolko se pač spomnem;

tasa_m, pekoč občutek imam tudi jaz, meni se je popek nekako noter povlekel, čudno zgleda, no.

hojica: midva sva jo pri Žigcu dobila, je bla taka zanimiva, je imela nek otroški klavirček v bistvu gor in sva z mojim rekla, da ga bova poskusla dat noter, ker če ne je bil skozi na rokah oziroma v stajici in se je kr veselo dvigal. No, sva ga dala v hojico, sprva ni niti tal dotikal ampak se mu jezdelo fajn, ker je bil pokonci, kasneje se ja pa začel tudi odrivat ampak smo ga kaj kmalu dali ven, ker se mu je zdelo fajn, ko se je zabijal v vrata, pohištvo in še kam, pri 11.mesecih pa je shodil. Nima pa noabenih posledic al pa kako drugače nog oblikovanih;

jasna: upam, da si dobro opravila na pregledu user posted image user posted image

persida: nič ne skrbi zaradi kilic samo da se user posted image user posted image  lepo razvijata in da dobro napredujeta, ob porodu nekaj zgubiš pa kasneje z dojenjem, ustajanjem, sprehodi gre tudi nekaj dol. Kar nam pa ostane, bomo skupaj dajale dol tako da se takrat selimo na forum hujšamo skupaj;

sahary; jaaz sem tudi mislila da bom šla na 3D UZ ampak sem se pol premislila, ker mi je res malo škoda dat tolko denarja lih da mi samo spol napove; meni moj G dela skoraj vsakič UZ in če je otroček lepo obrnjen, se ga lepo vidi.

mojčika; kje si pa kupila te kompr.nogavice oziroma dokolenke?

Mislim, da nisem nič pozabla

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
24.11.2008 15:48:35   
mojčika
mojčika; kje si pa kupila te kompr.nogavice oziroma dokolenke?

Sanolabor

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
24.11.2008 15:59:50   
tasa_m
mama_milchy ti pa si pridna, spet v službi.

Je moj prišel iz službe pa mi ves kavč zasedel, tak da sem se kr preselila na RR. Če bo sila pa bom šla kr v spalnico počivat. Se lahko bolj razkomotim, kot pa da se oba tišiva na kavču.. user posted image  Jaz rabim zdaj že malo več placa, pol pa mi nič ne paše pa samo jamram..user posted image

pupa7 očitno sami vzstrajama pri marčevkah.. user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
24.11.2008 16:00:02   
Pupa7
No pa imamo spet sonce user posted image

Mam pa danes izredno slab dan  user posted image pa še zvečer mam šolo staršev in se mi tko ne da nikamor it... user posted image pa v trebuhu me še vedno na polno špika, bom šla malo spat, mogoč bo pa to pomagalo ....

papa

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
24.11.2008 16:07:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
No pa imamo spet sonce user posted image

Mam pa danes izredno slab dan  user posted image pa še zvečer mam šolo staršev in se mi tko ne da nikamor it... user posted image pa v trebuhu me še vedno na polno špika, bom šla malo spat, mogoč bo pa to pomagalo ....

papa

boga,..upam,da ti špikanje čimprej mine..
nočko za en čas, upam da se zbudiš brez špikanja in brez bolečin..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
24.11.2008 16:10:19   
Lolita23

In  pri nas že tud snežiuser posted image user posted image .Sicer pa sva z mojim bila malo po opravkih.Zdaj se greva pa malo stiskat.user posted image user posted image

Hojice mi ne bomo imeli.
3d uz pa tud ne greva, še 3 mesece in 2 t, pa bo user posted image že tu.Drugače pa moja G mi vedno pokaže malo v 3d varijanti.

Uživajte!!!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
24.11.2008 16:33:33   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mama_milchy ti pa si pridna, spet v službi.

samo ure si nabijam, ker dela itak ni

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
24.11.2008 16:34:58   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

In  pri nas že tud snežiuser posted image user posted image .Sicer pa sva z mojim bila malo po opravkih.Zdaj se greva pa malo stiskat.user posted image user posted image

bo pa veslo pri vaju sedaj; punce, pazite ker bo treslo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
24.11.2008 16:39:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

bo pa veslo pri vaju sedaj; punce, pazite ker bo treslo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1545
24.11.2008 16:49:24   
mojčika
user posted image user posted image user posted image

nas je pa čist zasnežilo, gremo že na 15cmuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
24.11.2008 17:07:09   
Punce moje najlepša hvala za voščila ja resnično si bom zapomnala tale rojstni dan prav dobro ko sem nosečka...je pa naključje takrat ko sem pa pričakovala Lauro sem pa ravno tam okol rojstnega dneva pa zanosila me kr spremlja lepo tole ampak je razlike 10 let takrat dopolnila 18 sedaj pa 28 aja popravite lahko na seznamčku da sem se mal pomladilauser posted image user posted image user posted image ...sedaj pa počivam doma mal prej pojedla kosilo in večerjo skupaj...

Hvala za voščila...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
24.11.2008 17:21:06   
čebeica maja
DAN ozeroma DOBER VECERuser posted image .

Prinas hojco nismo imeli, je pa mami ko ga je začela merkat pri 11m kerkrat kr dala not( v sposojeno hoi.), samostojno hodil je pa pri 13m, prej veliko je kobacal.

3D nebomo šli, tud prvič nismo, zdej se pa tud vozit ne smem. Mi je pa kolegica pokazala cd iz3D ful lepo.

Cita vse naj najuser posted image

glede kozmetike čim manj vsega, jaz sem za vse uporabljala ribje mazilo za obraz in ritko, za rdečo ritko pa bepanten. Za kopanje pa barbucen trdo milo, šamon in gel smo zaceli uporabljat ko smo milo porabili, to pa nibilo kmalu.

Tasa-m- oblačilca je pa najbol kr vsako mal premerit, ker različni proizvajalci različne velikosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1548
24.11.2008 17:31:32   
Najaa
Sam da se pofočkam še popoldan. user posted image
Z mamo_milchy sva bile prej na kavici in čveku, pa je spet hitro minilo. Zdajle pa gremo s Tijo h P pokazat prstek.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
24.11.2008 17:34:51   
mama_milchy
bova drugič mal dlje ble, pa še otročke vzele s sabo,ne? upam, da bo Tijin prstek kmalu boljši user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 24.11.2008 17:35:05 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?