mama_milchy
|
kaj je klepetuljice, a počivate po kosilu? Jaz sem že prišla v službo in ker je v bistvu to samo dežurtsvo že veselo brskam po netu, kaj pa naj drugega. Je pa kr hlado zunaj saj brrr; pa še hotel je zdaj par dni bil zaprt tako da niti noter ni ravno prijetno, si bom kr dodatno pečko vklopla. zdaj sem sicer prebrala 2strani za nazaj in bom odgovorila kolko se pač spomnem; tasa_m, pekoč občutek imam tudi jaz, meni se je popek nekako noter povlekel, čudno zgleda, no. hojica: midva sva jo pri Žigcu dobila, je bla taka zanimiva, je imela nek otroški klavirček v bistvu gor in sva z mojim rekla, da ga bova poskusla dat noter, ker če ne je bil skozi na rokah oziroma v stajici in se je kr veselo dvigal. No, sva ga dala v hojico, sprva ni niti tal dotikal ampak se mu jezdelo fajn, ker je bil pokonci, kasneje se ja pa začel tudi odrivat ampak smo ga kaj kmalu dali ven, ker se mu je zdelo fajn, ko se je zabijal v vrata, pohištvo in še kam, pri 11.mesecih pa je shodil. Nima pa noabenih posledic al pa kako drugače nog oblikovanih; jasna: upam, da si dobro opravila na pregledu persida: nič ne skrbi zaradi kilic samo da se lepo razvijata in da dobro napredujeta, ob porodu nekaj zgubiš pa kasneje z dojenjem, ustajanjem, sprehodi gre tudi nekaj dol. Kar nam pa ostane, bomo skupaj dajale dol tako da se takrat selimo na forum hujšamo skupaj; sahary; jaaz sem tudi mislila da bom šla na 3D UZ ampak sem se pol premislila, ker mi je res malo škoda dat tolko denarja lih da mi samo spol napove; meni moj G dela skoraj vsakič UZ in če je otroček lepo obrnjen, se ga lepo vidi. mojčika; kje si pa kupila te kompr.nogavice oziroma dokolenke? Mislim, da nisem nič pozabla
|