Tamy30
|
dober vecer, sem spet ena med poznimi da se jaz malce poklepetam z vami, gajka wow kak Rok obvlada, cestitke. Nas je malo len, sice rbo v soboto star 4 mesece, pa se se nic noce obracat Samo da najde svoje prstke pa je cist zadovoljen. Zdaj je pogruntal da lahko ima dudo in palcek v ustih, groza, samo pomislim na to, brrrr. Vsem sonckom in soncnicam, cestitke za dopolnjene mesece in seveda za rojstne dneve Tudi sama sem zacela razmisljati o krstu, hm, moram se pozanimati koliko bo nas zupnik spravil v zep Tatly, hm kilogrami, moj jih je imel 7750, pa je bila zdravnica zadovoljna Anaya tudi nas dela trebusnjake, samo ne v lezecem polozaju, ampak takrat ko ga drzim v narocju. Bi se rad cisto naprej nagnil, ce bi ga spustila bi se ziher kotalil kot zoga malo humorja Danes ko sem ga zvecer kopala, je prvic zagrabil plavajoco racko v banjici, skoda da nisem imela foteka poleg. Zanimivo ne, ko ga jaz kopam in predvsem umivam lase, nikoli ne joka, ppri atiju pa zacne vedno sitnariti. Hm mame le znamo Hm glede GH pa se meni ni nic rekla pediatrinja. Mogoce bo kaj omenila 3.12. ko imamo ponovno cepljenje in posvetovalnico, ce ne bo ona, pa bom se jaz malce poznaimala.Bi pa raje zacela z zelenjavo kot s sadjem, no bomo se pozanimali. tinka14 lep kombinezoncek, Martin ima podobnega, tudi z usesi, le da je bolj bez barve, pa iz flisa je. Je bil bolj prehoden, zdaj pa ga je ze tak prerastel. Kak hitro rastemo me zanima kolk bojo decembra ga zmerili Tak moj ljubi je prisel, grem se pocartat Nocko
|