Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:28:28
|
|
|
|
barbaw
|
A je že kdo pocukal Estrello za rokav?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že kdo pocukal Estrello za rokav? Ja, nekam sumljivo je to... Ze dva dni neki strajka... Estrellaaaaa prid na RR...!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:33:19
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! Pa spet vse poteka po starem, tudi nočno spanje . Bujenje ob pol dveh, štirih, šestih in ob osmih vstajanje. Sedaj pa že cel dopoldan laufa pralni stroj Sva bila z Galom že eno urco zunaj in je v vozičku tudi malce zadremuckal. Je pa kar fajn mrzlo in me je fajn zazeblo v ušesa. Snega pa HB še nimamo. Jaz ga ne maram. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka superca, da ste uživali v Čatežu. Mi če bo prost termin imamo predviden Čatež 20.3. 2009 in še septembra enkrat in komaj čakam. Jaz tudi upam, da bomo v roku kakšnega pol leta še šli tja. Morda pa nam uspe v istem terminu . Edinaos vem, kako se počuti prijateljica, saj sem z zanositvijo tudi jaz imela težave in najhuje je bilo, da je vsem okrog mene ratalo takoj, tudi moji štiri leta mljaši sestri, meni pa ni in ni. Držim pestke zanjo in ji želim, da ji rata čimprej. **** , če bi lahko bi ti pričarala sneg in mraz in lučke in stojnice in... Tilči upam, da bo tvoje zdravje kmalu boljše. Uau Naty, vi ste že na bravo? Mi pa smo v Čatežu začeli nogice v usta tiščat . Valentina upam, da ste na kontroli dobro opravili. IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za pol svečke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:33:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že kdo pocukal Estrello za rokav? Ja, nekam sumljivo je to... Ze dva dni neki strajka... Estrellaaaaa prid na RR...!!!! Sem ji že poslala SMS. Pa da vidimo kaj bo napisala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:34:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že kdo pocukal Estrello za rokav? Jaz ravnokar Ja, nekam sumljivo je to... Ze dva dni neki strajka... Estrellaaaaa prid na RR...!!!! Ji žal net ne dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:35:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že kdo pocukal Estrello za rokav? Ja, nekam sumljivo je to... Ze dva dni neki strajka... Estrellaaaaa prid na RR...!!!! Net ji ne dela. In je .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:35:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že kdo pocukal Estrello za rokav? Jaz ravnokar Ja, nekam sumljivo je to... Ze dva dni neki strajka... Estrellaaaaa prid na RR...!!!! Ji žal net ne dela Si me pa pihnila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:39:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že kdo pocukal Estrello za rokav? Jaz ravnokar Ja, nekam sumljivo je to... Ze dva dni neki strajka... Estrellaaaaa prid na RR...!!!! Ji žal net ne dela Si me pa pihnila. Estrelli* vsaj dolgčas ni Stiskajmo pestke, da bo telekomovec, ki ji popravlja zadevo, uspešno opravil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:41:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že kdo pocukal Estrello za rokav? Jaz ravnokar Ja, nekam sumljivo je to... Ze dva dni neki strajka... Estrellaaaaa prid na RR...!!!! Ji žal net ne dela Si me pa pihnila. Estrelli* vsaj dolgčas ni Stiskajmo pestke, da bo telekomovec, ki ji popravlja zadevo, uspešno opravil Če ne pa naj ga kar v rit sune.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:42:40
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella* je že gor Lepo se obnašat!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:43:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella* je že gor Lepo se obnašat!!! Ma ti si hujša od FBI, KGB, CIA in SOVA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 11:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je že kdo pocukal Estrello za rokav? Jaz ravnokar Ja, nekam sumljivo je to... Ze dva dni neki strajka... Estrellaaaaa prid na RR...!!!! Ji žal net ne dela Si me pa pihnila. AHA....Se mi je kar zdelo da mora bit visja sila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:01:46
|
|
|
|
Estrella*
|
No, končno v civilizaciji Sicer me je res zamedlo, ga je cca 5cm, ampak telekomovec se je le prikazal po mojem vztrajnem klicanju Se čist preveč naklofale in sem bolj preletela. Grešila nisem nič s sladkarijam in se mi zdi, da je že malo manj trebuha kasso: tebe bi lahko zaposlili v slaščičarni ****: domotožje pa kar na stranski tir postavi. Te pa razumem, saj sem jaz tud živela v tujini, pa vem kako to človek občuti na koži. zabava: Glede na to, da bi verjetno večini ustrezalo po 15 decembru(le za kaj ) nekaterim vikend, bi edini datum prišel 20.12(sobota)Zaitereserane naj se napišejo na seznam, da rezerviramo kak plac, čene bomo ostale na dieti prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw????? 9.sesil 10.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:03:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo mene nazaj. Sva z Manco lupino sčistile in dale v "ropotarnico", en stroj cunj zlikale in se mačka v rit brcnile Je začel 2x težit, da bi rad šel ven, pa prideva dol do vrat in vidi sneg pa se gospod obrne in gre lepo nazaj gor. Jaz pa seveda z Manco v naročju 2 štuka gor in dol. In pol spet v tretje ista zgodba, se on lepo obrne, da bo šel nazaj gor, ker je pač videl, da je zunaj mraz, da ga bo zeblo in si bo gospod zmočil tačke, pol mi je dop**** hodit gor in dol pa sem ga dobesedno v rit brcnila, sedaj pa ves užaljen sedi pred vhodnimi vrati
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:04:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A ti si tud brez službe? Kdaj boš pa začela iskat? Jest bom januarja začela Ja tudi ja. Samo mam še en ful velik problem-kam dati Manco, če bom dobila službo. Če bo sprejeta v vrtec, bo itak šele z 1.9.2009
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:07:10
|
|
|
|
Estrella*
|
pri nas pa ni sončka, sama sivina . Slika je dokaz. Zju3 še telefon ni delal in sem šla v akcijo že navsezgodaj. A zdej bo to vsakič tako, ko bozačel padat sneg barbaw: sedaj bi pa tudi pri vas že lahko kaj zapadlo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:08:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, končno v civilizaciji Sicer me je res zamedlo, ga je cca 5cm, ampak telekomovec se je le prikazal po mojem vztrajnem klicanju Se čist preveč naklofale in sem bolj preletela. Grešila nisem nič s sladkarijam in se mi zdi, da je že malo manj trebuha kasso: tebe bi lahko zaposlili v slaščičarni ****: domotožje pa kar na stranski tir postavi. Te pa razumem, saj sem jaz tud živela v tujini, pa vem kako to človek občuti na koži. zabava: Glede na to, da bi verjetno večini ustrezalo po 15 decembru(le za kaj ) nekaterim vikend, bi edini datum prišel 20.12(sobota)Zaitereserane naj se napišejo na seznam, da rezerviramo kak plac, čene bomo ostale na dieti prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw????? 9.sesil 10. Če se ti ni za brat mi lepo prosim povej koliko si dala za stopnice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:09:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pri nas pa ni sončka, sama sivina . Slika je dokaz. Zju3 še telefon ni delal in sem šla v akcijo že navsezgodaj. A zdej bo to vsakič tako, ko bozačel padat sneg barbaw: sedaj bi pa tudi pri vas že lahko kaj zapadlo?? Mi imamo 5 stopinj in zaenkrat ne bo nič, ker je pretoplo za sneg. Drugače se pa sonce ni prebilo skozi oblake ni pa tako hudo zunaj pa vetra tudi ni. A so ti vsaj povedali v čem je bila napaka?
< Sporočilo je popravil barbaw -- 24.11.2008 12:10:49 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:10:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene nazaj. Sva z Manco lupino sčistile in dale v "ropotarnico", en stroj cunj zlikale in se mačka v rit brcnile Je začel 2x težit, da bi rad šel ven, pa prideva dol do vrat in vidi sneg pa se gospod obrne in gre lepo nazaj gor. Jaz pa seveda z Manco v naročju 2 štuka gor in dol. In pol spet v tretje ista zgodba, se on lepo obrne, da bo šel nazaj gor, ker je pač videl, da je zunaj mraz, da ga bo zeblo in si bo gospod zmočil tačke, pol mi je dop**** hodit gor in dol pa sem ga dobesedno v rit brcnila, sedaj pa ves užaljen sedi pred vhodnimi vrati si predstavljam gospoda razvajenca. Naša psica je ista, samo ko gre enkrat končno ven, pa rada divja in se valja po snegu. Manca pa ful šminkira z novo pridobitvijo. Kolk št si vzela??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:11:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se ti ni za brat mi lepo prosim povej koliko si dala za stopnice. Estrella*, to pa tudi mene zanima: koliko stane tak hec??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:13:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pri nas pa ni sončka, sama sivina . Slika je dokaz. Zju3 še telefon ni delal in sem šla v akcijo že navsezgodaj. A zdej bo to vsakič tako, ko bozačel padat sneg barbaw: sedaj bi pa tudi pri vas že lahko kaj zapadlo?? Mi imamo 5 stopinj in zaenkrat ne bo nič, ker je pretoplo za sneg. Drugače se pa sonce ni prebilo skozi oblake ni pa tako hudo zunaj pa vetra tudi ni. A so ti vsaj povedali v čem je bila napaka? Pri nas ni mraza, je 1.2 stopinje. Sneg itak najraje pada ko je temperatura okoli nule (-2 do 4st) Jaz malicam en kisel jogurt z 0,1 maščobe Koliko časa si sedaj brez slakarij oz si jih omejila??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: A ti bo Kresalka pol posodila prevoz zame? Ker pol pridem tud jaz...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:16:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če se ti ni za brat mi lepo prosim povej koliko si dala za stopnice. Estrella*, to pa tudi mene zanima: koliko stane tak hec?? Ne vem čist točno, ker je šlo pol na roke (upam, da katina ne bere ) Brez vrat zgoraj mislim, da okoli 2500eu. Jaz sem dala zraven še vreta(ALJA), pa je bilo okoli 3000eu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:16:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, končno v civilizaciji Sicer me je res zamedlo, ga je cca 5cm, ampak telekomovec se je le prikazal po mojem vztrajnem klicanju Se čist preveč naklofale in sem bolj preletela. dobrodošla spet v virtualnem svetu Grešila nisem nič s sladkarijam in se mi zdi, da je že malo manj trebuha zabava: bravo zate!!!! Glede na to, da bi verjetno večini ustrezalo po 15 decembru(le za kaj ) nekaterim vikend, bi edini datum prišel 20.12(sobota)Zaitereserane naj se napišejo na seznam, da rezerviramo kak plac, čene bomo ostale na dieti prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw????? 9.sesil 10. na seznam sem pa videla, da si me že sama dala, tako da jaz ne bom imela dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:17:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: A ti bo Kresalka pol posodila prevoz zame? Ker pol pridem tud jaz... Bomo morale kar prošnjo napisat, mogoče rata
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?