Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:19:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: avtar is back!!!!!Kadar ga vidim se smpomnim na ANONIMNA THUMBS UP Bravo za CatJo Nikoli si ne bi mislila, da je so lahko tickerji krivi za to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:28:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pri nas pa ni sončka, sama sivina . Slika je dokaz. Zju3 še telefon ni delal in sem šla v akcijo že navsezgodaj. A zdej bo to vsakič tako, ko bozačel padat sneg barbaw: sedaj bi pa tudi pri vas že lahko kaj zapadlo?? Mi imamo 5 stopinj in zaenkrat ne bo nič, ker je pretoplo za sneg. Drugače se pa sonce ni prebilo skozi oblake ni pa tako hudo zunaj pa vetra tudi ni. A so ti vsaj povedali v čem je bila napaka? Pri nas ni mraza, je 1.2 stopinje. Sneg itak najraje pada ko je temperatura okoli nule (-2 do 4st) Jaz malicam en kisel jogurt z 0,1 maščobe Koliko časa si sedaj brez slakarij oz si jih omejila?? Jaz sem en dan za tabo štartala. Sem pa čisto brez sladkarij. Prekršila sem se 1 dan, pa količino ostalega sem malo zmanjšala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:28:47
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj boste kuhale za kosilo ??? Nič grem, moja se je zbudila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:30:20
|
|
|
|
Anitka
|
Naš Gal bo dobil krompirček, korenček in cvetačo. Pa da vidimo kako se bo zraven držal . Banana, kaki in keks so mu šli v rit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:31:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj boste kuhale za kosilo ??? Nič grem, moja se je zbudila. Je že kuhano: piščanec in riž, zalito z govejo juho
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:31:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pri nas pa ni sončka, sama sivina . Slika je dokaz. Zju3 še telefon ni delal in sem šla v akcijo že navsezgodaj. A zdej bo to vsakič tako, ko bozačel padat sneg barbaw: sedaj bi pa tudi pri vas že lahko kaj zapadlo?? Mi imamo 5 stopinj in zaenkrat ne bo nič, ker je pretoplo za sneg. Drugače se pa sonce ni prebilo skozi oblake ni pa tako hudo zunaj pa vetra tudi ni. A so ti vsaj povedali v čem je bila napaka? Pri nas ni mraza, je 1.2 stopinje. Sneg itak najraje pada ko je temperatura okoli nule (-2 do 4st) Jaz malicam en kisel jogurt z 0,1 maščobe Koliko časa si sedaj brez slakarij oz si jih omejila?? Jaz sem en dan za tabo štartala. Sem pa čisto brez sladkarij. Prekršila sem se 1 dan, pa količino ostalega sem malo zmanjšala. BRAVO. Saj kar gre. Če bo huda kriza si bom pa vzela kako mlenkost, samo toliko, da ubijem velike oči. Sem rekla, da raje sedaj štartam, kot da čakam, ker jez imam precej kg dol za spravit in mi bo težko ratalo do službe. Če prijadram vsaj v bližino bom zadovoljna. Ostanek bom že počas dol dal pol ko bom v muvingu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:33:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj boste kuhale za kosilo ??? Nič grem, moja se je zbudila. Je že kuhano: piščanec in riž, zalito z govejo juho A ti vse skup zmiksaš, al samo pretlačiš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:33:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal bo dobil krompirček, korenček in cvetačo. Pa da vidimo kako se bo zraven držal . Banana, kaki in keks so mu šli v rit No, pol se njemu tudi počasi odpira svet GH
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:34:27
|
|
|
|
Anitka
|
Ja mene pa nobena ne bere? Zdaj se grem pa še jaz mulit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:34:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja mene pa nobena ne bere? Zdaj se grem pa še jaz mulit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:36:00
|
|
|
|
Anitka
|
Ups pa si me le pokomentirala Estrella , sem bila prepočasna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:40:18
|
|
|
|
Anitka
|
Pri nas tudi še ni snegeca , pa upam, da ga še ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:41:07
|
|
|
|
Anitka
|
Aja, še to - ta rdeča je prišla, tako da Gal še ne bo dobil sestrice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:41:14
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: avtar is back!!!!!Kadar ga vidim se smpomnim na ANONIMNA THUMBS UP Bravo za CatJo Nikoli si ne bi mislila, da je so lahko tickerji krivi za to Hja, no, vsaj kaka korist od mene... A je mogoče katera zasledila v kaki trgovini božičkove kapice? Take za naše male bučke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:42:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ups pa si me le pokomentirala Estrella , sem bila prepočasna Jaz sem v hudemmmm zaostanku in berem poste za nazaj. No naša je dvigovala noge do ust, pa jih ni lizala, sedaj jih že kake 10 dni. Posledica je, da se skoz preoblačimo, ker so nogice mokre A naj Galu zaploskam za dosežek noga-usta??ok Gal!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:42:25
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas tudi še ni snegeca , pa upam, da ga še ne bo. Pri nas pa dežuje, namesto da bi snežilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:43:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa A je mogoče katera zasledila v kaki trgovini božičkove kapice? Take za naše male bučke. Še ne. Pa dežja tudi nočem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:50:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, še to - ta rdeča je prišla, tako da Gal še ne bo dobil sestrice MOJA TUD DANES
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:50:59
|
|
|
|
CatJa
|
To je pa naš dobrovoljček po petnajstminutnem lepotilnem spancu Ne vem kaj mu je danes, na smrt utrujen, spi pa pol samo 15 minut
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:51:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pri nas pa ni sončka, sama sivina . Slika je dokaz. Zju3 še telefon ni delal in sem šla v akcijo že navsezgodaj. A zdej bo to vsakič tako, ko bozačel padat sneg barbaw: sedaj bi pa tudi pri vas že lahko kaj zapadlo?? Mi imamo 5 stopinj in zaenkrat ne bo nič, ker je pretoplo za sneg. Drugače se pa sonce ni prebilo skozi oblake ni pa tako hudo zunaj pa vetra tudi ni. A so ti vsaj povedali v čem je bila napaka? Pri nas ni mraza, je 1.2 stopinje. Sneg itak najraje pada ko je temperatura okoli nule (-2 do 4st) Jaz malicam en kisel jogurt z 0,1 maščobe Koliko časa si sedaj brez slakarij oz si jih omejila?? Jaz sem en dan za tabo štartala. Sem pa čisto brez sladkarij. Prekršila sem se 1 dan, pa količino ostalega sem malo zmanjšala. BRAVO. Saj kar gre. Če bo huda kriza si bom pa vzela kako mlenkost, samo toliko, da ubijem velike oči. Sem rekla, da raje sedaj štartam, kot da čakam, ker jez imam precej kg dol za spravit in mi bo težko ratalo do službe. Če prijadram vsaj v bližino bom zadovoljna. Ostanek bom že počas dol dal pol ko bom v muvingu. Saj sebi tudi moraš čestitat, ker zdržiš brez sladkarij. Jaz upam, da mi bo ratalo še teh 8 kg dol spravit, potem pa še kako več lahko tudi v službi, da se oklestim. Jaz malo še lepo dojim kolikor pač hoče, vmes pa kombiniramo s sadjem, mlečno kašo, skuto pa še kako zelenjavo ali juho, če mi rata. Včeraj je vsaj malo pojedla juhice, ker je bila zelooo lačna. Vsakič ko pa ji dam prvo žlico se naredi kot da je najbolj ogabno potem pa vidi, da je dobro in lepo odpira usta. Ona se kar pripravi, da bo zanič potem pa se premisli. Še nisem videla kaj takega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:51:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas tudi še ni snegeca , pa upam, da ga še ne bo. Pri nas pa dežuje, namesto da bi snežilo POL NE BO NIČ SNEŽAKA KAPIC PA NISEM ŠE ZASLEDILA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:52:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa To je pa naš dobrovoljček po petnajstminutnem lepotilnem spancu Ne vem kaj mu je danes, na smrt utrujen, spi pa pol samo 15 minut Preveč utrujen???? Je pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:52:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa To je pa naš dobrovoljček po petnajstminutnem lepotilnem spancu Ne vem kaj mu je danes, na smrt utrujen, spi pa pol samo 15 minut KAKI CUKRČEK MA LEPA LIČKA.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 12:53:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas tudi še ni snegeca , pa upam, da ga še ne bo. Pri nas pa dežuje, namesto da bi snežilo POL NE BO NIČ SNEŽAKA KAPIC PA NISEM ŠE ZASLEDILA V Leclercu. Drugje pa še nisem videla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 13:01:26
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KAKI CUKRČEK MA LEPA LIČKA. Tak zdrav kmečki fant zgleda Kapice pa iščem za fotografiranje. Saj vem, da so take fotke za sladkorno fasat, sam babice in stare tetke jih pa kar rade gledajo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?