špelin@
|
Dober dan Včeraj sem se hvalila, kako smo super spali. No, danes ponoči je bila cela katastrofa... Najprej je prisšla k meni velika pika, ker se ji je nekaj sanjalo in jo je bilo strah, potem še mala, nato pa je mali celo noč težil... Sem vsa zbita Pri nas (še) ne sneži, niti nimam nobene želje, da bi... valentina2006, poročaj, kako bosta danes opravila ****, pride včasihn dan, ko se človeku vse zgrne nad glavo, ko te vse zadane direkt v živo, saj bo bolje, boš videla tilči, pozdravi se IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Se je pa Žan ta vikend naučil delat bravo, bravo . Tolk je luštkan, mu rečem bravo, bravo pa začne ploskat ... Pol je pa ful ponosen, ko ga polupčkam ! Se pridružujem čestitkam mali Zali IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Sem razmišljala da če bom sama od tu, grem kr z vlakom. Jaz bi šla tudi najraje z vlakom Itak se ti mimo mene pelješ Une zimske snežene fotke kar imejte Saj je lepo gledat, samo ko moraš ven v sneg, ni nič kaj prijetno, vsaj zame ne... Soncnica Sandra ***, nobel pajac kasso, varno vozi, torta je pa krasna IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vam pa moram povedat kolk butastega mačka imamo pri naši hiši. Poleti pride samo pojest in potem cele ljube dneve leži in se preklada iz sence na sonce in obratno. Ko pa pride mraz pa se seli od nas pa do ta stare hiše (kjer živi moja stara mama), iz ene krušne peči na drugo, ven gre samo na potrebo. In potem poslušte tole: grem jz donc avte preparkirat v garažo (da bo moj oče lahko sneg plužil če ga bo kaj več zapadlo) in vidim našega mačka, sredi travnika. On sedi ob eni luknji in čaka na miš . Sem mislila, da me bo pobralao od smeha. Ne vem če sem ga v vseh letih videla parkrat da bi on šel miši lovit, ampak danes ko pošteno pada sneg pa grem on na travnik čakat miš Seveda ko me je opazil jo je hitro ucvrl proti vratom in noter na peč hijenca, moj se je tudi že peljal na vrat na nos iz LJ nazaj domov, ker je pozabil kakšno pomembno službeno pritiklino Čmrlika, za Tajo. *Tiana*, pazi, da ne boš zdaj imela premalo prostora, ker bomo vse navalile Za tvoja dva bolančka Pozdravčki še za vse ostale Aja, a je Estrello* zamedlo??
|