|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
24.11.2008 9:55:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Nč, vidim da že vse sneg kidate, grem jz mal na kavč al pa a puzle k Manci user posted image

Jest sm tuki,mi nimamo še nč snegauser posted image ,pa vse smo govorile da bo mene najprej zamedluser posted image .

Luštkana Manca,pa laski so ji full zrastli ane?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
24.11.2008 9:55:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Evo, sem končno naložila sliko torte, ki sem jo naredila v petek
user posted image

Vauuuu full lepe tortice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
24.11.2008 9:55:43   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

hvala user posted image , mi bo perje zraslo user posted image

Pri nas izgleda že tako
user posted image
user posted image

tako, da se moram začet odpravljat od doma oz. še Varjo zbudit....

aja glede srečanja, a to večrja oz. žur do jutranjih ur, drug dan pa user posted image user posted image

Vidim, da se tudi pri vas že počasi trava skriva oziroma dobiva novo barvo user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
24.11.2008 9:57:01   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

O SS vi mate pa že kr neki snega. MI ki pa živimo na 770 nadmorske pa še ničuser posted image

Mi smo mal pod 500, ne vem točno kolk.
Tudi vas bo zamedlo, boš videla user posted image
Pol boš pa doma mogla bit user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.11.2008 9:58:43   
Soncnica Sandra ***

Nč, vidim da že vse sneg kidate, grem jz mal na kavč al pa a puzle k Manci user posted image

Jest sm tuki,mi nimamo še nč snegauser posted image ,pa vse smo govorile da bo mene najprej zamedluser posted image .
Jz sem bla prepričana, da bo najprej tebe zamedlo user posted image

Luštkana Manca,pa laski so ji full zrastli ane?
Zdele v enih 3 tednih je dobla ful dolge laske user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
24.11.2008 9:59:47   
Soncnica Sandra ***
Zdele pa z Manco čistiva lupino, da jo bova pospravile in bo čakala novega user posted image , samo bomo še videli čigavega bo najprej dočakala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2456
24.11.2008 10:00:18   
Anonimen

O SS vi mate pa že kr neki snega. MI ki pa živimo na 770 nadmorske pa še ničuser posted image

Mi smo mal pod 500, ne vem točno kolk.
Tudi vas bo zamedlo, boš videla user posted image
Pol boš pa doma mogla bit user posted image

user posted image  Upam da ne preveč,ker skoz doma bit je pa user posted image . No sej se bom pa spet na sobico spravlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.11.2008 10:01:59   
Anonimen

Zdele pa z Manco čistiva lupino, da jo bova pospravile in bo čakala novega user posted image , samo bomo še videli čigavega bo najprej dočakala user posted image

Kr v akcijo.

No evo,zdej je pa tud pri nas začelo snežit,ampak bolj na rahlo

Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.11.2008 10:08:15   
Soncnica Sandra ***

Kr v akcijo.
SEj po eni strani bi, sam sva se odločila, da Manca vsej mal zraste pol bo pa družbo dobila, pa da mami službo dobi, ker tkole brez službe user posted image  imet je tud user posted image

user posted image user posted image user posted image  za snegeca user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.11.2008 10:09:02   
Soncnica Sandra ***
Zdej grem pa res lupino do konca spucat da jo dam pol v eno vrečo pa spravim, da mi ne bo delala napote tle v dnevni.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2460
24.11.2008 10:12:06   
Anonimen

Kr v akcijo.
SEj po eni strani bi, sam sva se odločila, da Manca vsej mal zraste pol bo pa družbo dobila, pa da mami službo dobi, ker tkole brez službe user posted image  imet je tud user posted image

user posted image user posted image user posted image  za snegeca user posted image

A ti si tud brez službe? Kdaj boš pa začela iskat? Jest bom januarja začela

Neposredna povezava do sporočila: 2461
24.11.2008 10:20:35   
barbaw
Dan!

Zala vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da imate že nekje sneg, pri nas pa sonce kuka izza oblakov, pa pretoplo je za sneg. Imamo cele 4 stopinje. user posted image

Kasso torte so ful user posted image user posted image user posted image , pa ne dvomim, da so kaj manj dobre. user posted image

Estrella je uradno pogrešana. user posted image  Če je ne bo do popoldneva gor ji javim, če je ne bo katera prej pocukala za rokav. user posted image

Drugače pa smo mi po starem, mali veliki se mi zbuja, Maja pa ne. user posted image  Razmišljam, da bi malo obiskali psihologa, da mi malo svetuje. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
24.11.2008 10:32:06   
hijenca
Dobro jutro!!

Sneg??? Tu še nič ne kaže, je pa kar ušššš, pa čeprav so kar visoke temperature.

Videk je končno zdrav, sma že klicala P, povedala najino stanje, ni vročine, ni driske, ima pa po novem neke nove finte, ker se dere, ampak kot eno vriskanje. Imamo skoz glasno.

Našemu atiju se pa danes ni dalo it v LJ, je kar stal zjutraj v plašču v kuhinji in tarnal, da mu ni in ni, in potem ob 8.30 me kliče, ko je v Lj prispel, če vidim kje njegovo torbo z računalnikom? In njegova torba tako lepo čaka tu pri mojem računalniku, čaka in čaka, in bila je pozabljena. user posted image  In ati se bo moral še enkrat danes pripelat domov. Kdo nima v glavi ima v petah, pravijo user posted image user posted image user posted image .

Nič še nisem prav prebrala za nazaj, grem zdaj malo brat, če bo seveda Videk dovolil user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
24.11.2008 10:32:29   
Čmrlika
Pozdravljene!

Evo mene...user posted image  da se z mojo Tajo pridružima vsem bolančkom.....user posted image
Čeprav trenutno ne zgledava bubani...no Taja je tista, ki je v soboto popoldne in zvečer zakuhala na 39 vročine...user posted image  pa nič druga ni blo videt,ampak vročine nismo mogli zbit in smo se šli včeraj pokazat ...NIČ, tudi zobki še ne prodirajo...user posted image  ona pa taka bogica, ...se je trudla bit dobre volje pa ni šlo...samo poslanjala se je po vsakem ki jo jo držal, pa malo ajala pa tak...no zvečer včeraj pa smo spet delali mlačno kopel...pa je šla potem ob devetih spat z 38,2....ponočo pa je padla in zaenkrat še danes nima temperature user posted image  in tud obnaša še kot da nič ni blo user posted image ..no saj sem vesela...vas pa prosim da držite pestike da ne bo popoldne spet bogica user posted image

Evo tudi jaz sem dala prvo izkušnjo z bubanim user posted image  skozi...Res je hudo, pa ne veš kaj ji je, pa kak pomagat...user posted image  user posted image  user posted image
Ampak sem pozitivka in VEM da bo šlo skozi  naprej brez problemov user posted image

Upam, da ste vsi preživeli lep vikend...grem malo počekirat, če se mačka ne zbudi prej... 

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
24.11.2008 10:32:55   
*Tiana*
Pri nas tud sneži že ene pol urce. Me prav zanima kakšna bo Erazmova reakcija, ko bova šla ven.

Mali spi že 1,5 ure, kar je rekord zadnjih nekaj dni. Je pa še vedno bolan user posted image .
Pa ta velko mam tud doma (oz. je kr pri babici) bolano, vneta ušesa.

Jest pa guram in se trudim da ne poberem še jaz vseh teh bacilov.

Pozdravček vsem majčicam in hroščkom

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.11.2008 10:40:13   
*Tiana*
Sem vidla da se neki za žuranje mente.

Jaz praznujem v soboto v Ljubljani RD in vas vse vabim da pridete na žur. user posted image

Bo v enem lokalu (private party) nasproti štadiona, najprej popoldan za tavelke z malčki, potem zvečer in celo noč pa sam za ta velke.

Če se katera opogumi in me počasti s svojo prisotnostjo, pišem podrobnosti na ZS. user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.11.2008 10:43:25   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Se je pa Žan ta vikend naučil delat bravo, bravo . Tolk je luštkan, mu rečem bravo, bravo pa začne ploskat ... Pol je pa ful ponosen, ko ga polupčkam !

O bravo Žanko

Bravo, bravo Žan! user posted image

JHoj, kak so lubani, ko se nekaj naučijo...naša taja si ful hitro zapomni, kje je kaj in pol se s takim ponosom obrne in v tisto kar jo sprašuješ pogleda. user posted image

Vse polepljene živali v sobici že skoraj obvlada user posted image

pa lubčka da,  pa kak aja pokaže...pol je pa tak taki slatkiš da bi jo zmamzala u tren oka user posted image  saj vam je znano, ne?

Bom probala naložit nekaj novejših slikic gor, ...da vidite kako so tudi Taji laski zrastli...
Ej SS- pa ne bom več govorila kak je slatka ta tvoja Manca! user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.11.2008 10:49:35   
hijenca
čmrlika tako je bilo pri mojem Vidku. AMpak mi smo se kuhali 3 dni pri 39 stopinjah, pa nismo našli vzroka. Potem v soboto pa ni imel več vročine, ampak drisko. Sedaj pa je HB ok. Videk pošilja Taji user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.11.2008 10:53:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Zala vse naj, naj za 6 mesecev!

user posted image

Tole takoj podpišem...user posted image  user posted image  user posted image
Jana- a Nejc se že plazi, če prav razumem? user posted image

Hijenca- super da je Videk že zdrav...drisko je tudi mel? Sem izgubila nit z vama, kaj je zdaj spoloh bla zeena bolezen?

SNEG? - jaz bi tudi...komaj čakam obožujem ga.....najlepše mi je gledat skoz okno, preden je vse spluženo, pa ko vem da ne rabim it ven user posted image

No, upam, da bo počasi prišel do Maribora user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
24.11.2008 10:58:53   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Zala vse naj, naj za 6 mesecev!

user posted image

Tole takoj podpišem...user posted image  user posted image  user posted image
Jana- a Nejc se že plazi, če prav razumem? user posted image

Hijenca- super da je Videk že zdrav...drisko je tudi mel? Sem izgubila nit z vama, kaj je zdaj spoloh bla zeena bolezen?

SNEG? - jaz bi tudi...komaj čakam obožujem ga.....najlepše mi je gledat skoz okno, preden je vse spluženo, pa ko vem da ne rabim it ven user posted image

No, upam, da bo počasi prišel do Maribora user posted image

P mi je omenjala, da bi se lahko pripravljala kakšna črevesna virozica in je zato v soboto še driskico dobil. Sedaj pa je vse normalno, apetit ima, ne spi več toliko, pa tudi boljše razpoložen je. HB, ker kri in voda sta bila super.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
24.11.2008 11:12:24   
Srčekgirll
Brrr, kok je mraz ampak je fajn k pada snegec, saj mi ni treba nikamor it.user posted image

Aja, DOBRO JUTRO!user posted image
Čeprou sva že neki časa nazaj vstala, sm vmes še druge stvari uredila, zdej sm pa še sm mal pršla počekirat.
Za zajtrk en jogurt, za malico sir, opoldne špinačo, zvečer pa kefir, ob takšni dieti čez, 30 dni, ostanejo le še oči in kostiuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.11.2008 11:15:17   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naty in vse ki imate hojico ...

a vaši malčki že znajo it naprej al še kr nazaj ?

naša je rada v hojici, premika pa se sploh še neuser posted image

Pr nas Vid dirka po stanovanj v hodulci. Včasih ga mal zanese postran, drgač pa gre naprej in morem rečt, da gre zelo lepo, sem pa ke poskačeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.11.2008 11:18:45   
Srčekgirll
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.11.2008 11:19:13   
Anonimen

Evo moje prve letošnje snežne slikice :

user posted image

user posted image

O hvala user posted image user posted image .

Kasso : hvala sej dones je ze cist uredu... in se zelo dobro spomnim kako je po snegu hodit okrog...vozit mi ni bil problem..problem mi je bil vedno parking najti, ker je bilo na vsakem frej en ogromen kup nakidanega snega...

Mal mi je bed samo ker moji otroci nimajo zimskih radosti... sicer drsalisce imamo samo nimam pojma kako do tja pridet, pa tud sta se premajhna...

torta pa njami....user posted image user posted image

Valentina : hvala tebi in da dobro opravita danes, pa de se cim prej teh pumpic resita.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nina7: hvala, dones je ze veliko bolje...user posted image user posted image

Zdej moram pa zdravnico klicat, kdaj bi ga pripeljala cepit...user posted image  Ziher bo spet ena fajn ura.

Barbaw: Dober dan tud tebi...user posted image

Estrella kje si???? Vas je zamedlo? Kidate?

Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.11.2008 11:27:26   
špelin@
Dober dan user posted image

Včeraj sem se hvalila, kako smo super spali. No, danes ponoči je bila cela katastrofa... Najprej je prisšla k meni velika pika, ker se ji je nekaj sanjalo in jo je bilo strah, potem še mala, nato pa je mali celo noč težil... Sem vsa zbita user posted image

Pri nas (še) ne sneži, niti nimam nobene želje, da bi...

valentina2006, poročaj, kako bosta danes opravila user posted image user posted image user posted image

****, pride včasihn dan, ko se človeku vse zgrne nad glavo, ko te vse zadane direkt v živo, saj bo bolje, boš videla user posted image user posted image user posted image

tilči, pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Se je pa Žan ta vikend naučil delat bravo, bravo user posted image . Tolk je luštkan, mu rečem bravo, bravo pa začne ploskatuser posted image ... Pol je pa ful ponosen, ko ga polupčkam user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam mali Zali user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Sem razmišljala da če bom sama od tu, grem kr z vlakom.

Jaz bi šla tudi najraje z vlakom user posted image  Itak se ti mimo mene pelješ user posted image

Une zimske snežene fotke kar imejte user posted image  Saj je lepo gledat, samo ko moraš ven v sneg, ni nič kaj prijetno, vsaj zame ne... user posted image

Soncnica Sandra ***, nobel pajac user posted image

kasso, varno vozi, torta je pa krasna user posted image

Vam pa moram povedat kolk butastega mačka imamo pri naši hiši. Poleti pride samo pojest in potem cele ljube dneve leži in se preklada iz sence na sonce in obratno. Ko pa pride mraz pa se seli od nas pa do ta stare hiše (kjer živi moja stara mama), iz ene krušne peči na drugo, ven gre samo na potrebo.

In potem poslušte tole: grem jz donc avte preparkirat v garažo (da bo moj oče lahko sneg plužil če ga bo kaj več zapadlo) in vidim našega mačka, sredi travnika. On sedi ob eni luknji in čaka na miš user posted image user posted image user posted image .
Sem mislila, da me bo pobralao od smeha. Ne vem če sem ga v vseh letih videla parkrat da bi on šel miši lovit, ampak danes ko pošteno pada sneg pa grem on na travnik čakat miš user posted image user posted image user posted image
Seveda ko me je opazil jo je hitro ucvrl proti vratom in noter na peč

user posted image

hijenca, moj user posted image  se je tudi že peljal na vrat na nos iz LJ nazaj domov, ker je pozabil kakšno pomembno službeno pritiklino user posted image

Čmrlika, user posted image user posted image user posted image  za Tajo.

*Tiana*, pazi, da ne boš zdaj imela premalo prostora, ker bomo vse navalile user posted image  Za tvoja dva bolančka user posted image user posted image user posted image

Pozdravčki še za vse ostale user posted image user posted image user posted image

Aja, a je Estrello* zamedlo?? user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?