Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:24:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo sem šla zdele eni dve fotki ven naredit za vse tiste, ki še nimate snega. Sam da še slike uredim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS: iz kje si ti? A že fuul sneži? Jaz sem iz Fužin. Pa ne tistih ta ljubljanskih , ampak v Poljanski dolini, blizu Žirov. Trenutno sneži malo manj, prej je pa orng zastavlo Valentina: ti si iz Kranja a ne? Nisem Valentina, ampak ona je iz okolica Škofje Loke hvala, nikakor se nisem mogla spominti iz kje prihajaš Moj dragec je v NG je pravi, da tudi pada Jaz se pa prvo leto fuul veselim snega, ker se mi ni trreba nikamor vozit Bove z miško dobro izkoristile njeno prvo zimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:28:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo moje prve letošnje snežne slikice :
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:29:00
|
|
|
|
jana81
|
naty in vse ki imate hojico ... a vaši malčki že znajo it naprej al še kr nazaj ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana mi imamo tudi AC in se ne zbuja od kar je v svojo sobi Anja sprašuje kako njena sobica napreduje? počasi, zdej je še skor prazna (bila je polna krame, pe odkar sva se selila), v roku meseca jo imam namen prebelit in poslikat, pol pa da kupiva še omare za noter . Lahk pa Anja vseen pride na obisk, ma Nejc dost igralne površine po dnevni. Moj pravi, da naj grem na obisk k vam kar dokler sobica še ni prištimana mu je dnevna bolj zihr Jaz ti tudi predlagam da se ne voziš sama v LJ, ti kar pridi z vlakom, te bomo že me potem zapeljale do glavne postaje v Ljubljani itak se pa vse tam v okolici dogaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moje prve letošnje snežne slikice :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:30:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos hvala, nikakor se nisem mogla spominti iz kje prihajaš Ni problema, ti kar vpraš. Pravijo, da beseda ni konj. Moj dragec je v NG je pravi, da tudi pada Jaz se pa prvo leto fuul veselim snega, ker se mi ni trreba nikamor vozit Bove z miško dobro izkoristile njeno prvo zimo Tudi jaz se letos kar veselim snega, ker mi ne bo treba nikamor z avtom. Tudi nisem ob glavni cesti doma, ampak gor v hribu, tako da če pade malo snega imamo kar pestro, da pridemo domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:30:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moje prve letošnje snežne slikice : [/quote kak lepo, zdej si mi pa ful lušte naredla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 naty in vse ki imate hojico ... a vaši malčki že znajo it naprej al še kr nazaj ? naša je rada v hojici, premika pa se sploh še ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos hvala, nikakor se nisem mogla spominti iz kje prihajaš Ni problema, ti kar vpraš. Pravijo, da beseda ni konj. Moj dragec je v NG je pravi, da tudi pada Jaz se pa prvo leto fuul veselim snega, ker se mi ni trreba nikamor vozit Bove z miško dobro izkoristile njeno prvo zimo Tudi jaz se letos kar veselim snega, ker mi ne bo treba nikamor z avtom. Tudi nisem ob glavni cesti doma, ampak gor v hribu, tako da če pade malo snega imamo kar pestro, da pridemo domov na prednovoletni žur pa glej da boš prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:33:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 naty in vse ki imate hojico ... a vaši malčki že znajo it naprej al še kr nazaj ? naša je rada v hojici, premika pa se sploh še ne naš se pa ful dviguje in leze nazaj, pa levo in desno brez problema, naprej ga pa še malo matra, ker ne ve kok nogie prestavlat, ampak mu ratuje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:33:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos hvala, nikakor se nisem mogla spominti iz kje prihajaš Ni problema, ti kar vpraš. Pravijo, da beseda ni konj. Moj dragec je v NG je pravi, da tudi pada Jaz se pa prvo leto fuul veselim snega, ker se mi ni trreba nikamor vozit Bove z miško dobro izkoristile njeno prvo zimo Tudi jaz se letos kar veselim snega, ker mi ne bo treba nikamor z avtom. Tudi nisem ob glavni cesti doma, ampak gor v hribu, tako da če pade malo snega imamo kar pestro, da pridemo domov na prednovoletni žur pa glej da boš prišla če me le ne bo zametlo, zagotovo pridem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:36:05
|
|
|
|
jana81
|
fešta bo okrog 20.ne? no dans se grem za datum za krst zmenit, ker se moj končno 90% strinja..pa upam da bo šlo že to nedeljo ali soboto, ker pol so kr že prazniki na kupu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:40:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 fešta bo okrog 20.ne? no dans se grem za datum za krst zmenit, ker se moj končno 90% strinja..pa upam da bo šlo že to nedeljo ali soboto, ker pol so kr že prazniki na kupu. SS...res smo imeli sonček, sedaj se je pa pooblačilo.Pri vas je pa že prava zimska idila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:43:13
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Kar se spanja tiče, je pri nas zdej zelo dobro in sva danes spala do 6.40 . Sicer se še dojiva ponoči, ampak samo enkrat ali dvakrat. Se je pa Žan ta vikend naučil delat bravo, bravo . Tolk je luštkan, mu rečem bravo, bravo pa začne ploskat ... Pol je pa ful ponosen, ko ga polupčkam ! za Žana!!! Pa mamica je najbrž tud ful ponosna?! Itaaaak!!!! IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za pol svečke Tud od naju !!! jana ko Žan spi v svoji sobci in je prižgan Angelcare, spi 5-6ur v kosu, pol ko je pa pri meni, spi pa po dve v kosu . No moje mnenje, da to ne vpliva. Sem pa glih včeri razmišljala, do kdaj ga bote uporabljale? IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Se je pa Žan ta vikend naučil delat bravo, bravo . Tolk je luštkan, mu rečem bravo, bravo pa začne ploskat ... Pol je pa ful ponosen, ko ga polupčkam ! vaaaaav super Žan..ti si pa res že pravi dec.. Ja vsak dan me s čim novim preseneti . No ampak stoji pa še ne tko kot Nejc. Sicer se prime za naslonjalo kavča pa dvigne, ampak hitro klecne. Par sekund zdrži, pol ga morm pa za tazadnjo držat, da lahk skače . Aja pa očitno bomo mel pri nas naslednjo punčko, ker je blo prej ata, kot bo mama ! S hojico pa Žan že celo dnevno prelaufa , prvih neki dni je šel rikverc, zdej gre pa že ful lepo naprej. ss pri vas je pa že prava snežna idila !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:46:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo pa še ena slikica pajaca, ki sva ga v petek kupla za Manco.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:46:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 fešta bo okrog 20.ne? no dans se grem za datum za krst zmenit, ker se moj končno 90% strinja..pa upam da bo šlo že to nedeljo ali soboto, ker pol so kr že prazniki na kupu. za tvojega dragega! Dobro opravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:50:08
|
|
|
|
Naty*
|
jana kako je zgledalo preden se je Nejc naučil plazit? Žan dviguje rit, pa celo telo, pol pa ne ve, kako bi se potegnil naprej. Nazaj mu še rata, naprej pa ne, razen na previjalni . A je Nejc tud najprej šel rikverc?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:51:08
|
|
|
|
Naty*
|
Snežiiii !!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Snežiiii !!! kaj pa sprehod?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:52:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči SS...res smo imeli sonček, sedaj se je pa pooblačilo.Pri vas je pa že prava zimska idila Sem ti kar fovš za sončka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos hvala, nikakor se nisem mogla spominti iz kje prihajaš Ni problema, ti kar vpraš. Pravijo, da beseda ni konj. Moj dragec je v NG je pravi, da tudi pada Jaz se pa prvo leto fuul veselim snega, ker se mi ni trreba nikamor vozit Bove z miško dobro izkoristile njeno prvo zimo Tudi jaz se letos kar veselim snega, ker mi ne bo treba nikamor z avtom. Tudi nisem ob glavni cesti doma, ampak gor v hribu, tako da če pade malo snega imamo kar pestro, da pridemo domov na prednovoletni žur pa glej da boš prišla če me le ne bo zametlo, zagotovo pridem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:53:49
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! ****, veš so mi kar solze prišle v oči, ko sem prebrala tvoj posti in si predstavljala, kako ti mora bit hudo, ko te zagrabi domotožje. Mraz, sneg, vse to je po eni strani lepo, po drugi pa same skrbi. Tašča ima gripo in ne bo mogla po otroka v vrtec, poleg tega imasta že zobarja ob 16:00 in jaz imam doma avto z letnimi gumami gor, ker mi moj dragi ni pravočasno povedal, da bi jih šla menjat prejšnji teden. Zdaj čakam, da stroj posuši perilo in potem bove z Varjo odrinile proti Postojni in upam, da bom prispela brez problema. Po snegu mi ni problem vozit, ampak to z zimskimi gumami in ne letnimi.... . Poleg vsega pa je še burja, tako da upam, tudi da ne bo zametov, ker potem ne moremo priti do doma. Smo že parkat ostali na pol poti do naše vasi in so nas prišli z traktorjem vlečt. pa imamo samo 1,2 km od glavne ceste in če pomislim na Estrello tam bogu za nogu, ona pa res rabi enga ornk terenca. za bolančke čiimprej ozdravte Prednovoletno srečanje? Sem zgrešila, kdaj ste se menile in kje pa bo? Za Žana , ker to obvlada Zala vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči SS...res smo imeli sonček, sedaj se je pa pooblačilo.Pri vas je pa že prava zimska idila Sem ti kar fovš za sončka ok pri nas že medeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 8:57:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Po snegu mi ni problem vozit, ampak to z zimskimi gumami in ne letnimi.... . Poleg vsega pa je še burja, tako da upam, tudi da ne bo zametov, ker potem ne moremo priti do doma. Smo že parkat ostali na pol poti do naše vasi in so nas prišli z traktorjem vlečt. pa imamo samo 1,2 km od glavne ceste in če pomislim na Estrello tam bogu za nogu, ona pa res rabi enga ornk terenca. Te prav dobro razumem kaj hočeš povedat. Samo sem tudi samo 1km od glavne ceste in se soočam z enakimi težavami kot ti , edino le burje pri nas HB ni
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 24.11.2008 8:58:07 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?