|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
24.11.2008 8:33:58   
Zoja Miša
user posted image Matejchi si bolj štoserka, pa naj bo še ''stric'', ki ti čestita v štoserskem stiluuser posted image
VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.11.2008 8:37:29   
Erin
matejchi - VSE NAJBOOOOOOOOOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas gre pa SNEG!!!user posted image Prvi snegec za našega malega...škoda ker ga ne opazi... Pa drugo leto...user posted image to bo še pestrouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 24.11.2008 8:42:31 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.11.2008 8:38:40   
anita goitan
jutroo,
Zojo spat dam, mal pospravim, ob 10ih pa jo šibnevi gume menjat na user posted image avtu. Vulkanizer mi je reku da majo toplo v delavnici, hm Zoja bo pa že pri  vulkanizerjihuser posted image
no se beremo...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.11.2008 8:41:07   
nyna84
Dobro jutro še od mene!
Gajka hvala za user posted image , danes bo prišla prav, ker sem tako slabo spala. Izgleda da se pri nas počasi uvaja družinska postelja. user posted image  Smo spali vsi štirje v zakonski postelji, sem se ponoči počutila kot sardela, se tudi obrnit nisem mogla. user posted image  Potem smo vsi slabo spali.

matejchi vse naj naj naj najboljše!
user posted image

Grem si skuhat zdej pravo kavo. user posted image  

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.11.2008 8:41:34   
aradej
Matejchi vse naj naj user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.11.2008 8:43:54   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
gajka hmhmh hvala, samo zakaj tisti balon tam?? grhh

Hmmm, poišči eno buciko in puf! user posted image Samo, da ne bo potem monitor preveč naluknjan!

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.11.2008 8:46:19 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.11.2008 8:52:18   
Krysia
dobro jutro.

Matejchi, vse najboljše user posted image ,user posted image , pa velik user posted image ! Pa da bi nam še naprej take sekala tuki gor!

Erin, a kr sneg mate že? Pri nas ni še nič - bo pa verjetno - so rekli, da še danes ...

Gajka, hvala za user posted image . Drugač sem pa jaz tko kot ti - pijem bolj virtualno kavo user posted image , v resnici pa čajčki pa vroča čokolada pa take stvari. Edin včasih tud kakšna kavica ....

Mi smo se včeraj mal potepali - najprej smo šli na Podpeč, pol smo mal doma počival, potem pa še mal k mojim na obisk. In smo Roka tako zmatral, da je spal od 21:30 do 5:15. user posted image Ampak smo pa potem do sedmih moral klepetat, ker fant ni bil zaspan. user posted image Pol je eno urco oddremal, se spet najedel (blagor enim, majo zajtrk v postli user posted image ), zdej bo pa še mal spančkal ... - po moje ne prav dolgo ...

Jaz bi si morala pa glavo umit, pa je to cel projekt, ki ga bom verjetno prestavla na večer ...

No, evo, se že neki sliš iz spalnice ... se tipkamo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.11.2008 8:52:21   
naty13
Jutro.

Matejchi VSE NAJBOLJŠE, VELIKO ZDRAVJA, ŠE VEČ user posted image user posted image user posted image user posted image , VELIKOOOOOO user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin pri nas gre tudi snegggggggg, verjetno pri vas tudi že bolj. Moj user posted image  gre pa službeno na teren v Bohinj in Gorje. user posted image  Tam ga bo šele zamedlo. user posted image

Nyna nič ti ne zavidam takega spanca. Jaz pa ne pustim otrok ponoči spati pri nama, ker ne bi nič spala drugače.

pa pa

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
24.11.2008 8:54:10   
Češnjica
Matejchi vse najboljše user posted image user posted image user posted image !

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
24.11.2008 8:58:42   
sayuri
Jutro user posted image

matejchi, da najprej tebe obdelam user posted image user posted image user posted image
VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.11.2008 9:05:29   
Češnjica
Kaj mi lahko ena lepo prosim napiše, kako se prilepi slikico? Nikakor mi ne rata, niti copy-paste varianta niti iz shrani.si. Nekaj narobe delam.user posted image
Hvala!

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.11.2008 9:06:00   
Neža7
Dobro jutroooooooo user posted image

Sama, da hitro vse pozdravim user posted image  in še posebej...............

matejchi......      user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image  

lp vsem. Danes imam 2. rundo ceplenje ob 13:10 user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.11.2008 9:11:20   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica

Kaj mi lahko ena lepo prosim napiše, kako se prilepi slikico? Nikakor mi ne rata, niti copy-paste varianta niti iz shrani.si. Nekaj narobe delam.user posted image
Hvala!

Tudi na shrani.si ti ne uspe???

Ti bom postopek napisala, mogoče bo šlo. user posted image
Pritisni gumb Prebrskaj in v svojih datotekah poišči sliko.
Klikini Dodatne možnosti in označi kvadratek s kljukico ter željeno velikost slikice (ponavadi 320 pikslov)
Klikni gumb Shrani
Ko se prikaže slikica in cel kup enih linkovuser posted image , označi z miško Kodo za forume in jo kopiraj sem na tvoje Novo sporočilo.
Tko bi moglo it user posted image

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.11.2008 9:18:54   
sandra123
Jutro....je bilo že pestro do sedajuser posted image , mali dve sta sitni ko user posted image ....no, zdaj sta pa malo zaspali in upam, da se kaj boljše volje zbuditauser posted image ...
Erin, Naty, user posted image user posted image user posted image za snegecauser posted image , jaz ga imam ful rada user posted image ...

Matejchi user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.11.2008 9:20:41   
sayuri
Zdaj pa še vsem ostalim en lep pozdravček. Čakam, da se moja štruklja zbudita. Noč je bila pestra, včerajšnji dan še bolj user posted image . Zara je izvajala na RD od svakinje takšne operne arije, kot zadnjič v Mercatorju user posted image . Tale naša punca je res zvita lisica. Kadar je zaspana, potrebuje mir in konec. Ni šlo drugače, kot da sem jo v tistem mrzlem vetru zavila v bundo, vrečo in šla ven z vozičkom. Le tko je zaspalauser posted image . Ne pomaga nič drugega. Pa saj ste same videle user posted image . SPloh je nikakor ne morem v takšnih trenutkih potolažit. user posted image

gajka Rok je pa res spreten. user posted image  Sem se nasmejala zraven. pa kakšne glasove spušča user posted image . In na sličici s copati je fenomenalen user posted image .
buhtlčk tudi tvoj Gašper je super na slikci user posted image  Se mi zdi, da je čisto tebi podoben. user posted image
nyna84 Lna pa izgleda res kaže zanimanje za GH. Jaz bi na tvojem mestu začela z riževo kašico. Boš videla, kako je sprejela.user posted image
Erin že sneži v vašem koncu user posted image . Bo verjetno kmalu tud pri nas začelo user posted image
anita ti že zdaj navajaš Zojo, da bo vsestranska punca user posted image . Pripravna tud za gume menat user posted image

Vsem hvala za lepe besede glede male punčice z levkemijo.user posted image  Močno upam, da so vse skupaj dovolj hitro odkrili in da bo deklica ozdravela. Me je pa pretreslo. Ful. user posted image  tko luštna in pridna puncauser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.11.2008 9:21:58   
sayuri
sandra da ti povem, kaj se je moj user posted image  spomnil. Čez 14 dni gre v Celje in to s kolegi iz službe user posted image user posted image . Sem mu rekla, da smo se drugače zmenili user posted image . on pa meni...ja, tisto velja za spomladi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.11.2008 9:28:01   
Erin
Mi smo se pa končno naučili kravce past:user posted image user posted image user posted image

user posted image

Se pa že probava obrntuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.11.2008 9:31:05   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

sandra da ti povem, kaj se je moj user posted image  spomnil. Čez 14 dni gre v Celje in to s kolegi iz službe user posted image user posted image . Sem mu rekla, da smo se drugače zmenili user posted image . on pa meni...ja, tisto velja za spomladi. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , potem nama pa žal ne preostane drugega, kot da počakava na pomladuser posted image user posted image user posted image ...ampak, kje je še touser posted image ...še zima se ni začelauser posted image ....bodo najini user posted image user posted image že skoraj hodili, ko se bomo v živo srečali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pa malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo bivšo učenko...Žal je včasih narava tako kruta, da se poigrava tudi z življenjem nebogljenih otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za deklico....
Erin, user posted image user posted image user posted image user posted image za Tilena user posted image

Šibam.......budnica.....Teja je spet imela kratek spanecuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 24.11.2008 9:34:58 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.11.2008 9:49:09   
sayuri
Erin pa ste dobili pastirčkauser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.11.2008 9:57:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin pa ste dobili pastirčkauser posted image

user posted image
 user posted image
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.11.2008 9:57:37   
sayuri
Mam spet nekaj sličic user posted image

Bratca

user posted image

Zara po kopanju

user posted image

Dvogovor
user posted image

Igranje
user posted image

Oba v naročju
user posted image

Prsti so najboljši
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.11.2008 10:01:05   
gajka
Erin user posted image za Tilna! Boš videla, ko se bo naučil prevračati v pastirčka, bo to še preveč rad počel. Potem bo pa na sporedu ''mom-to-the-rescue'', ko ga bo treba nazaj na hrbet obračat. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.11.2008 10:03:01   
Erin
Evo punce za vas:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 24.11.2008 10:08:45 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.11.2008 10:03:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Erin user posted image za Tilna! Boš videla, ko se bo naučil prevračati v pastirčka, bo to še preveč rad počel. Potem bo pa na sporedu ''mom-to-the-rescue'', ko ga bo treba nazaj na hrbet obračat. user posted image

user posted image user posted image user posted image

To bo še pestro...

Baj d mim - ful lep filmček... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 24.11.2008 10:04:36 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.11.2008 10:06:12   
Erin
sayuri - kako ste fletni!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?