|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
22.11.2008 22:40:26   
matejchi

user posted image user posted image        user posted image

SUPERNOVA RUDNIK 3.12. od 11.00 ure

Matejchi + Maruša
bella02 + Teja
Sayuri + Zara &
Lovro
Naty 13 + Jošt
anita goitan + Zoja
Majči22 + Lina
Erin + Tilen
Krysia + Rok

Vilika + Vid
Cebrca + Ivan

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
23.11.2008 6:20:25   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image user posted image        user posted image

SUPERNOVA RUDNIK 3.12. od 11.00 ure

Matejchi + Maruša
bella02 + Teja
Sayuri + Zara &
Lovro
Naty 13 + Jošt
anita goitan + Zoja
Majči22 + Lina
Erin + Tilen
Krysia + Rok

Vilika + Vid
Cebrca + Ivan

Jaz tudi!

Pokorno se javljam in serviram dišečo user posted image

MI smo super, le veliko se potepamo.user posted image
Včeraj cel dan. Pikica je bila ful pridna, kljub temu, da je bilo okoli nje veliko ljudi in dretja. Mami je bolj trpela. Sem mislila, da jo martam, kaj pa vem...
No, jaz sem drugače ostala na 67 strani.user posted image Grem brat nazaj, komentarjev ne obljubim, tako da brez zamere.
Želim lepo nedeljo!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
23.11.2008 7:53:40   
anita goitan
jutroo,
zoja miša hvala za kafje
Vse lep dan

se beremo jutriuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
23.11.2008 8:06:19   
sayuri
Jutro user posted image . Mrzlo, ampak sončno. Pijem že drugo kavico user posted image .

Tudi mi bomo danes odsotni.... Naredite si lepo nedeljo....user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
23.11.2008 8:54:19   
anaya
jutro.....

Za nami grozna noč, če se temu v primerjavi z vami sploh da rečt tako. 20-2-5 pol pa vsakih 15 minut vstat pa dudo dat do 7h ko sem se je usmilila pa jo le ven vzela.... upam da je bla to izjema in ne pravilo za v naprej.

Včeraj smo prvič poskusli kengorujčka, hihi je bla smešna , sem si jo k sebi obrnia pa se je kr zabubla...user posted image user posted image  zdaj pa ne vem al jo je blo strah al ji je paalo tak.

Katja in ostale seveda super lepe slikice, pri tebi smo pa končno videle tut tega slavnega očeta, ki je eden redkih, ki je vse lepo poročal ko si bila v bolnici, še enkrat hura za takšne....user posted image user posted image user posted image .

Moj je včeraj prišel domov ob 22h pa je rekel če bo moja mami pazla malo, da bi šla midva venuser posted image user posted image user posted image . Pa pol ko nisem hotla it, ker mi je res več da sem z njo, tut če spi, kot pa v diskoteki (ki jih že prej nisem marala) je še užaljen bil.... ne razumem ga več, obnaša se kot da se ni nič spremenilo. Ga bo treba kam na "šolanje" poslat.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
23.11.2008 8:58:06   
anaya
Aozabla sem vprašat to za kaj sem sploh sem prišlauser posted image user posted image .

Ne vem kako naj umirim pikico , da ne bo delala "trebušnjakov". Dvigne se za enih 15 cm pa se drži tako 10 s, pa sploh ne leži več lepo pri miru na hrbtu brez da bi se dvigovala. Posledica tega je da se namatra in polije vse kar je pojedla.... če jo dam na bok se nekako zgužva da je spet na hrbtu in jovo na novo... Danes je bla po hrbtu mokra tak je polila vse, ker seje dvigovala....

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
23.11.2008 9:47:22   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Imam mulerjeve in sem zadovoljna. Je pa tudi Ivanu pri nogicah prišlo ven, dokler nisem pogruntala, da moram poravnat ne samo rob pleničke ampak tudi notranji rob z elastiko, da lepo stoji ob nogici. Od takrat še niso spustile. Upam da bo kaj v pomoč. Na hrbtu pa včasih kaka malenkost pride ven, samo toliko da je body malo flekast.

cebrca, sej sem to že vse naštudirala, pa nč ne pomaga. misliš, da bi js poskusla ene večje pleničke za ponoči?? bi to zdržalo, al bi vseen vn pricurljalo??

Glede tega pa ne bi vedelauser posted image . Poskusi, mogoče bo pa večja plenička zdržala. Pri nas je tko, če kaka in fino brca zraven, na hrbtu pride ven, spodaj v plenici ni pa skoraj nič. Takrat plenica ne bi zdržala tudi če bi bla prilimana!

Pa lepo nedeljo, se beremo jutri!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
23.11.2008 9:48:43   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Aozabla sem vprašat to za kaj sem sploh sem prišlauser posted image user posted image .

Ne vem kako naj umirim pikico , da ne bo delala "trebušnjakov". Dvigne se za enih 15 cm pa se drži tako 10 s, pa sploh ne leži več lepo pri miru na hrbtu brez da bi se dvigovala. Posledica tega je da se namatra in polije vse kar je pojedla.... če jo dam na bok se nekako zgužva da je spet na hrbtu in jovo na novo... Danes je bla po hrbtu mokra tak je polila vse, ker seje dvigovala....

Pri nas je isto, pa še nisem našla rešitve!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
23.11.2008 10:19:55   
gajka
Taka je bila pa Rokova jutranja telovadba:
http://www.youtube.com/watch?v=5cW10syqi2k

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
23.11.2008 10:53:53   
sandra123
Jutrouser posted image ...mi včeraj cel dan ni dela net, pa se nisem mogla javitiuser posted image user posted image ...
Mi smo ok, smo bili tudi včeraj malo na sprehodu, vsaj dokler se ni pojavil tisti grozen veter, ki me je napihal do kosti....
Mali dve sta imeli nocoj super noč....spali sta od 21-ih do 5 oz do 6-ih....sem kot prerojena danes....Tina je pa šla čez vikend malo na počitniceuser posted image , jo je user posted image peljal v Terme Banovci k moji sestri in sedaj uživa 100/uro, jaz pa sem si spočila od njenega nenehnega trmarjenjauser posted image user posted image user posted image user posted image ....
Moram pohvaliti mojega user posted image ...ker je bil prejšnji teden skoraj vsak dan do 5-ih oz. do 6-ih popoldan odsoten, se mi je v petek opravičil, ker ga ni nič doma....mi je v opravičilo prinesel orhidejco...takšno res mini orhidejco....zgleda, da me že zelo dobro pozna in ve, kako me lahko malo podkupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....No, sem ljubiteljica orhidej, imam jih že 15....vsaka je drugačna user posted image ....

Gajka....tvoj mali razgrajač pa že kar dobro obvlada te prevale na trebuhuser posted image user posted image user posted image , pa kakšen cukerček je user posted image ...glede srečanja v sredo pa....ne vem, če mi bo zneslo...bom ju3 izvedela, če bosta mali dve cepljeni v sredouser posted image ....te obvestim....user posted image

No, zdaj pa šibam moje orhidejce urediti, pa kosilo pripraviti, če ne bo prej budnicauser posted image ...
Lepo nedeljo želimuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 23.11.2008 10:57:17 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
23.11.2008 11:21:48   
bambi14
Dan,

smo spančkali od 24-5/9. Ampak ne vem kako naj dosežem, da bi šla prej spat- grrrrrrrrrruser posted image , je budna in gleda ko sovica, nič bo treba začet dajat v postlco še budno( to se že sptavlam 1 mesec, pa  je večer natrpana in jo je lažje na joški uspavat).

sandra123- ja bravo za user posted image ,da se ti malo oddolži.user posted image

gajka- pa to ne morem verjet,LUŠTNO, saj je pravi akrobat in kako vriskauser posted image user posted image user posted image

anaya- super za kengurujčka,...glede lubija pa: žal so moški v večini manj s svojimi otročki in niso tako zelo povezani z njimi kot me(jo tudi poslušam ponoči kako pančka, moj pa smrči celo noč). Probaj ga malo bolj obremenit z deco in bo mogoče videl in občutil več- kak naj rečem : odgovornosti(mah, ne vem ni ravno posrečena beseda). Eh,pa ne se sekirat, bo bolje, ko bo user posted image večja in je očka ne bo spustil izpred očk, še s puško bo stražil in jo branil pred user posted image -hihiuser posted image

malo pozno:
buhtlčk in žanneža VSE NAJBOLJŠE!

• vilika čestitke za 3 mesece in
  •  ivanu za 4 mesece,
  • LAN za 3 leta(mali princ)- kam čas beži??
andrejaboris- pa ima lubita doma, lep vikenduser posted image user posted image .

tinka14- lep kombinezonček- luštno tole z ušeski.user posted image

katja- kako ste bili lepi in kaka lepa tortica(mi je všeč plava barva)user posted image , pa dobra tudi najbž.user posted image

žanneža- njamiiiiiiii-pa saj ne morem verjet tu na RR ste vse tako spretne glede tortic- pridne,....očitno sem bolj lene sorte.user posted image - se morem malo popravit.

Letim kuhat kosilo, imamo spet delavce in čas beži,....se tipkamo.user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
23.11.2008 12:29:28   
bella02
Hej!
Vsem hvala (vas ne bom naštevlala, bi verjetno katero izpustila) za pohvale za torticouser posted image
nyna84, men so ti kruhki res dobriuser posted image

sayuri, naj user posted image še na zemlji čuva nanjo in naj jo reši, če se le da. Zateuser posted image user posted image user posted image , da se pomiriš

Tako lepo je zunaj, pa tako mrzlo. Sem user posted image na mojga, je šel v Leclerc in spet ni kupil fotoaparata, ker se mu pač ne dopade.

user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
23.11.2008 13:15:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris
Ja že papama. Danes pa ima moj srček Lan rojstni dan. Ima že 3 leta. joj kak čas leti.

user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE!

sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res žalostno!user posted image

LAn - VSE NAJBOLJŠEEE za 3 letauser posted image !!

Ivan - Vse najboljše za 4 mesece!!user posted image user posted image user posted image

sayuriuser posted image user posted image user posted image Te popolnoma razumem kako ti je. Nekaj let nazaj so tudi enemu izmed mojih otrok v vrtcu ugotovili da ima levkemijo... Star je bil šele 5 let... user posted image KAsneje sem slišala da rak ne napreduje..kako je pa z njim sedaj pa ne vem. Žalostno kajne da taka usoda doleti take mlade ljudi in otroke, ki niso naredili  nič žalega, niti še izkusili življenja... Ni fer...user posted image

tinka - lep kombinezonček!
K_a_t_j_a - kako ste bili lepi na krstu!user posted image Pa tortica je tudi zelo lepa..kje ste jo naročili vi? In bravo za Jana da je krst tako lepo prestaluser posted image user posted image user posted image
Pa žanneža je tudi umetnica za torteuser posted image ...hmm sem dobila občutek da samo jaz ne znam pečt tortuser posted image user posted image ..vse ste take mojstriceuser posted image user posted image user posted image

cebrca- samo da ste boljšeuser posted image Ati naj pa kar malo pazi na malega...ga bo sine vsaj poznaluser posted image user posted image Ne vem zakaj nekateri očetje jamrajo da otrok noče k njim ali pa da joka pri njih... seveda če jih pa otrok ne pozna, ko pa jih nič ne cartajo...Jaz sem mojemu to že nekajkrat rekla in mislim da si je kar k srcu to vzel saj se trudi da bi bil čimveč z njim..kar je tudi prav.user posted image

Midva sva pa šla včeraj po 9 mesecih spet skupaj ven - je moja mami pomerkalauser posted image user posted image user posted image

Od 9-1.30 pa sem bila kar zaspana pa mislila sem na malega... mami je rekla da je hotel zatem ko sem šla še jest (pa že spal je)potem je pa zaspal... Smo šli na bowling pa pirčka...enega malegauser posted image Je pasal fuuuuul...sam dans me roka zarad kugle boliuser posted image Je pa mali spal potem do 7, sem ga nafutrala in potem še do 9.30. Je bil priden, samo moja mam ije bolj slabo spala ker je mali skoz nekaj jamral pa ni navajenauser posted image
Sem se kar čudno počutila uzunaj...pa ko sem se odpravljala sem mamic napotke dajala v primeru če..pa če... pa če... pa me je kar porinla pred vrata in rekla pejt žeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image Hehe...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
23.11.2008 14:07:01   
aradej
Miškolinček ste že prispeli domov?

Matejchi v Lj. me ne bo ker imamo cepljenje z Lucijo in zobozdravnika za Diano. Pridem pa v petek 5.v Lj.

< Sporočilo je popravil aradej -- 23.11.2008 14:08:41 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
23.11.2008 17:05:14   
Krysia
Dan, vidim, da se vse potepate ... moja dva moška spita, jst pa končno mal za računalnikom.

Z zamudo, ampak vseeno: Buhtlčk in žanneža, vse najboljše! Pridne otroke in može, pa velik lepih trenutkov!
Ivanu od cebrce vse najnaj za 1/3 leta!
Lanu od andrejaboris vse najboljše za 3. rojstni dan!
pa Vidu od Vilike vse najnaj za1/4 leta!

Ok, se opravičujem, ker se včeraj nisem nč oglasila, amapk sm mela tako migreno, da sem komaj živela ... sem kr prec zjutri mami poklicala, pa je pršla k meni, da mi je vsaj Roka previla, ker jst sm komi stala ... (sej ne da mam taščo spodi, ampak ... nisem čist ziher, da bi znala Roka previt user posted image ). Možek je pa seveda delal pri bratu na bajti ... mam počas že dost tega, da je treba vedno neki delat ... se včasih počutim, kot da sva jst pa user posted image na zadnjem mestu user posted image

Sayuri, boga tvoja učenka! Upam, da bo vse ok - smo mel mi tud enga dijaka z levkemijo, pa je zdej vse ok in mu je tud ratal skupi s sošolci maturirat ... Pa itak, da ni prov, da take bolezni napadajo tud take mejhne ... u bistvu sploh kogarkoli, ampak pri takih majhnih je še huje ...

Gajka, ej tvoj Rok je tak srček pa še tko spreten ... Mi smo sicer 1 mesec mlajši, ampak vseeno ... men še glave noče dvignit, ko leži na trebuhu ... sam rit bi dvigoval, pol je pa ful hecen user posted image

Erin, hvala za linke za GH ...

Evo, tok sm se spomnla pokomentirat, moram še mal prebrat za nazaj - sem sam preletela ... Pridne bodte pa upam, da je bil včerajšnji glavobol izjema .... sm bla cel dan čist adijo ...

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
23.11.2008 18:19:43   
gajka
'čer!

Danes smo imeli pester dan. Kljub mrazu smo veselo vozičkali zunaj, guncali afne, se svaljkali po igralnem centru, brali časopis, pozirali... Rezultat nekaterih zgoraj naštetih aktivnosti je pa prikazan spodaj (da ne bo tale stran tako dolgočasna brez fotk user posted image ).

No, samo še malo, pa bodo Roku prav tudi košarkaški copati od strica:
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Kdo je že rekel, da Big Foot ne obstaja?

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.11.2008 18:21:12 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
23.11.2008 18:30:11   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: aradej
Matejchi v Lj. me ne bo ker imamo cepljenje z Lucijo in zobozdravnika za Diano. Pridem pa v petek 5.v Lj.

Ja takrat pa nas verjetno več ne bo tam... no razen če se katera res zaklepeta...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
23.11.2008 18:36:09   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

SUPER pastirček! to sama zrežiraš gajka? a s fotoaparatu snemaš? in je kak problem to dat na you tube al je čist simple?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
23.11.2008 18:37:50   
tinka14
najin nejček ima danes 3 mesece. in smo preživeli krasen dan, zjutraj smo šli peš k njegovi prababici v dom, popoldne pa mami na rolerje, ati je pa voziček tiščal. super lepi dan!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
23.11.2008 18:38:17   
majči22
Gajka Rok je pa res pravi akrobatuser posted image user posted image user posted image . Se vidi da je močan, ko se prav zaguga, da se obrne! user posted image Ma res je posrečen.
Erin super za Bowling. Ma ti pa čist verjamem da je po eni strani pasalo po drugi, da si bila
v skrbeh,ampak sej take smo mame. Se bomo že navadle.user posted image Pa user posted image za en pirček.user posted image
Midva pa nevem kdaj se bova spravla sama vn. Ker naša je tako občutljiva, da ni varjante, da jo kdo pomirka. Ah se bo že enkrat navadla, da nista samo mami in oči na svetuuser posted image .
Aja pa hvala za linke. So že spravljeni v mojih dokumetnih. Zlata siuser posted image
Sayuri boga punca. Mene take stvari tudi vedno potrejo. Sem imela prijatelja, ki je umrl pri 25 letih zaradi levkemije in vem kako se je matraluser posted image . Za take stvari nimam besed. Včasih se prav vprašam, zakaj je tako, da umirajo zmeraj dobri ljudje.
Meni je mami umrla, ko sm bila stara 16 let. In takrat se mi je tud življenje sesulo. Vse stvari so padle name jest pa v drugem letniku srednje šole. Pa si lahko predstavljate kakšne stvari so mi takrat rojile po glavi, ne pa likanje in kuhanje. No pa je šlo.

Se pa vidi, da je bilo danes lepo vreme in smo bile vse na svežem zraku, kar je tudi prav!!
No sedaj grem pa pod tuš!

Vsem čestitke za dopolnjene mesece.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 23.11.2008 18:39:46 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
23.11.2008 18:52:02   
matejchi
čipkaaaa pa kje si ti...

RD RR

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
23.11.2008 19:09:04   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

SUPER pastirček! to sama zrežiraš gajka? a s fotoaparatu snemaš? in je kak problem to dat na you tube al je čist simple?

Posneto je kar s fotoaparatom, potem sem se pa malo v Windows Movie Makerju igrala, različne posnetke rezala, skupaj lepila, vmes prehode naredila... Na You Tube je pa tudi čisto simpl zadevo dat kreiraš svoj account in potem vse tam urejaš.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.11.2008 19:10:47   
gajka
tinka14- čestitke Nejcu za 3 mesece! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
23.11.2008 19:29:31   
buhtlčk
Najprej hvala vsem za čestitke user posted image user posted image

Evo včerej sem začela tale post pisat....bo pa dans dokončan ane.

žanneža vse najboljše! Dobra ura, pa bi mele na isti dan. Tko da za našo astrologinjo erin, sem 44 minut v strelcu :)
Si pa talent, jst sem takim zelo fouš. Pri nas je mene talent falil. Ma pa mami toliko več, pa ona naredi, če je treba. Uživa vsako leto, venčki, čestitke, vse živo, jaz pa še daril ne zavijam.

Proti izpadanju las nič ne pomaga. Bodo izpadli vsi tisti, ki bi morali normalno med nosečnostjo, pa niso. Zato ste imele take lase (medve s Krysio pa skor afro oziroma jst sem jih hodila redčit k frizerju vsak mesec hahaha). Ne boste plešaste, sam svoje lase bomo na hitro dobile nazaj.

GH naša patronažna je rekla, naj po 5. mesecu pokličem, da pride ena na obisk malo razložit kako in kaj, uvajat pa potem po 6.m.
tinka14  pa tudi glede pleničk je rekla, da za ponoči eno večjo, pa manjkrat skozi pride.

Trebušnjake pa tud naš dela. Zdejle pa že spi...kolk fajn user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.11.2008 19:40:50   
buhtlčk
pa še ena fotka
user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?