Naty*
|
Jutro! Sem mislila, da se bom prebudila v sneženo jutro pa ni blo nič iz tega . Ampak baje bomo itak mel popoldne vsi sneg. Kar se spanja tiče, je pri nas zdej zelo dobro in sva danes spala do 6.40 . Sicer se še dojiva ponoči, ampak samo enkrat ali dvakrat. Se je pa Žan ta vikend naučil delat bravo, bravo . Tolk je luštkan, mu rečem bravo, bravo pa začne ploskat ... Pol je pa ful ponosen, ko ga polupčkam ! kasso pridne ste z Varjo, da se vama je že ratalo tolk odstavit od dojenja . Verjamem pa, da ti ni lahko. Moraš samo vedet, da si kar se zdravja tiče Varji dala do šestega meseca vsa protitelesa, ki jih lahko dobi s tvojim mlekom. Zdej je na vrsti pa tvoje zdravje! Midva se tud dojiva precej manjkrat, ampak sm prišla do ene faze uvajanja GH, pa morm zdej razmislit, kako naprej. špelin@ ta vikend sm pa js zatajila . Smo bli v soboto v Zagorju, ampak samo ene tri, štiri ure, tko da sm bla pri naših in se pustila razvajat. Sej veš kako je, preden se načvekamo, pa preden je Žan pokazal čist vse kar zna je bil popoldne okrog . Bom pa decembra ene dva dni pri naših, takrat nama pa kofe ne uide!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro mamice, hroščki, očki, ..... Danes najprej za spremembo ena kavica in čajček iz domače kuhinje, ki pri meni že prav prijetno dišita No mi smo danes po dolgem času spali brez večjih zbujanj od 20.30 pa do 5.05. no mami bi seveda še, ampak Manca ni bila za. Sedaj pa grem še kaj z v želodček poiskat, kavica in čajček me pa tako ali tako že čakata. Lepo jutro vam želim pa upam, da bomo čim manj snega danes kidale O hvala, tole je pa pasalo ! za spanje!