Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:00:17
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa tok zalostna... Sem pospravljala sedaj premajhne cotke in sem se kar zjokala... Nikoli vec ne bom imela take male strucke... da Bog da.. da mi starejsi hitro naredi vse obveznosti in se poroci pa bom morda cez kake 12/13 let spet imela tako strucko... S tem se tolazim. Ampak srce se mi pa vseeno trga... kar vpila bi.... **** Jaz delam isto, ko spravljam. Me kar ena žalost prime in upam, da bo pri svakinji kaj kmalu kaka štručka. Stavim pa v škatle in dajem na stran za njo, ker jaz ne bom več mela. Alji pa želim vse najboljše. CatJa, kaj pa treniraš? Kako pa se kaj ti držiš??? hvala, odlično te dni........ časa imam bolj malo, pa tudi zdaj pišem le z eno roko in bolj narahlo, ker mi na levi spi Varja, ki jo moram še odnest v spalnico. Sem bila z otroci pri mami na Krasu in smo se vrnili domov šele po osmih. Zdaj bom pa šla kar v mižule.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:00:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa tok zalostna... Sem pospravljala sedaj premajhne cotke in sem se kar zjokala... Nikoli vec ne bom imela take male strucke... da Bog da.. da mi starejsi hitro naredi vse obveznosti in se poroci pa bom morda cez kake 12/13 let spet imela tako strucko... S tem se tolazim. Ampak srce se mi pa vseeno trga... kar vpila bi.... **** Jaz delam isto, ko spravljam. Me kar ena žalost prime in upam, da bo pri svakinji kaj kmalu kaka štručka. Stavim pa v škatle in dajem na stran za njo, ker jaz ne bom več mela. Alji pa želim vse najboljše. CatJa, kaj pa treniraš? Kako pa se kaj ti držiš??? Ja, kasso, kako kaj počutje, zdravje, Varja&dojenje? Aha, si že odgovorila...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.11.2008 22:01:16 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:01:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa tok zalostna... Sem pospravljala sedaj premajhne cotke in sem se kar zjokala... Nikoli vec ne bom imela take male strucke... da Bog da.. da mi starejsi hitro naredi vse obveznosti in se poroci pa bom morda cez kake 12/13 let spet imela tako strucko... S tem se tolazim. Ampak srce se mi pa vseeno trga... kar vpila bi.... **** Jaz delam isto, ko spravljam. Me kar ena žalost prime in upam, da bo pri svakinji kaj kmalu kaka štručka. Stavim pa v škatle in dajem na stran za njo, ker jaz ne bom več mela. Alji pa želim vse najboljše. CatJa, kaj pa treniraš? Kako pa se kaj ti držiš??? hvala, odlično te dni........ časa imam bolj malo, pa tudi zdaj pišem le z eno roko in bolj narahlo, ker mi na levi spi Varja, ki jo moram še odnest v spalnico. Sem bila z otroci pri mami na Krasu in smo se vrnili domov šele po osmih. Zdaj bom pa šla kar v mižule. Sem vesela, da se dobro držiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:02:32
|
|
|
|
špelin@
|
kasso, tebe itak jemljem za zgled, ker si res enkratna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:04:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, tebe itak jemljem za zgled, ker si res enkratna Podpišem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:04:41
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa tok zalostna... Sem pospravljala sedaj premajhne cotke in sem se kar zjokala... Nikoli vec ne bom imela take male strucke... da Bog da.. da mi starejsi hitro naredi vse obveznosti in se poroci pa bom morda cez kake 12/13 let spet imela tako strucko... S tem se tolazim. Ampak srce se mi pa vseeno trga... kar vpila bi.... **** Jaz delam isto, ko spravljam. Me kar ena žalost prime in upam, da bo pri svakinji kaj kmalu kaka štručka. Stavim pa v škatle in dajem na stran za njo, ker jaz ne bom več mela. Alji pa želim vse najboljše. CatJa, kaj pa treniraš? Kako pa se kaj ti držiš??? Ja, kasso, kako kaj počutje, zdravje, Varja&dojenje? Aha, si že odgovorila... super, danes sem preskočila še tisto pozno popoldansko dojenje in sem šele ob pol devetih. Jutri pa moram poklicat, da se zmenim z eno med sestro za uvajanje zdravila...tako, potem bo pa konec z dojenjem. Se oglasim še jutri in kaj več napišem. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:06:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso super, danes sem preskočila še tisto pozno popoldansko dojenje in sem šele ob pol devetih. Jutri pa moram poklicat, da se zmenim z eno med sestro za uvajanje zdravila...tako, potem bo pa konec z dojenjem. Tako, jaz vas zapuščam. ****, ne obupuj Mirno noč želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:06:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, tebe itak jemljem za zgled, ker si res enkratna Podpišem. eh kaki enkratna...nehite no...določene stvari sem v življenju popolnoma zavozila...a vsega pač ne morem imeti, a ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:09:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso super, danes sem preskočila še tisto pozno popoldansko dojenje in sem šele ob pol devetih. Jutri pa moram poklicat, da se zmenim z eno med sestro za uvajanje zdravila...tako, potem bo pa konec z dojenjem. Tako, jaz vas zapuščam. ****, ne obupuj Mirno noč želim vsem da ti takole uspeva pri dojenju. Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:10:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, tebe itak jemljem za zgled, ker si res enkratna Podpišem. eh kaki enkratna...nehite no...določene stvari sem v življenju popolnoma zavozila...a vsega pač ne morem imeti, a ne. Važno je, da znaš tole izkoristit in furat. Vsega ne moremo imeti, moramo pa biti zadovoljni s tem, kar imamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:13:35
|
|
|
|
aurora28
|
Edina res je žalostno, ko si želiš otroka in ne moreš bodisi zanositi ali donositi . MOja dobra prijateljica si tudi želi zanositi, pa jima ne rata in je ful žalostna. Anitka superca, da ste uživali v Čatežu. Mi če bo prost termin imamo predviden Čatež 20.3. 2009 in še septembra enkrat in komaj čakam. Barbaw tvoja Maja je pa itak fenomenka, mislim na celi črti nas šiša za besede. Edina dobro masiraj . Lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:17:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Edina res je žalostno, ko si želiš otroka in ne moreš bodisi zanositi ali donositi . MOja dobra prijateljica si tudi želi zanositi, pa jima ne rata in je ful žalostna. Anitka superca, da ste uživali v Čatežu. Mi če bo prost termin imamo predviden Čatež 20.3. 2009 in še septembra enkrat in komaj čakam. Barbaw tvoja Maja je pa itak fenomenka, mislim na celi črti nas šiša za besede. Edina dobro masiraj . Lahko noč. Tako hudo spet ne šiša. Njo nejc šiša po stanju. Je pa res, da se postavlja na noge. Je pa tako, da je možno, da bolj dojema stvari, ker ima bratca ki se cel dan "dere" mami mami mami. Am sem jo pa jaz naučila, ko sem ji tiščala žlicov usta in govorila am. Ma tile hroščki se tako hitro učijo da je joj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:20:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Edina res je žalostno, ko si želiš otroka in ne moreš bodisi zanositi ali donositi . MOja dobra prijateljica si tudi želi zanositi, pa jima ne rata in je ful žalostna. Anitka superca, da ste uživali v Čatežu. Mi če bo prost termin imamo predviden Čatež 20.3. 2009 in še septembra enkrat in komaj čakam. Barbaw tvoja Maja je pa itak fenomenka, mislim na celi črti nas šiša za besede. Edina dobro masiraj . Lahko noč. jaz bi tudi šla v toplice. So se mi pa Moravske zamerile, ker je škrat tam dobil virusne bradavice. HB smo se jih po pol leta rešili. Ko mi je P rekla, da jih na živo spraskajo sem se odločila, da mu jih mažem s kredo in so izginile. Nečakinja pa je v enih (nimam pojma katerih) pobrala glivice in je bilo tako hudo, da je bila v bolnici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, pa naj bo...bom povedala itak nekam moram zlajat. Rada bi da bi me zarezal mraz v obraz... rada bi vonj po megli in zimi... Pa vse tiste lucke po stari Ljubljani... pa stojnice..Pa vse disi po potici... Rada bi sla ven pa, da se mi snezinke topijo na obrazu...Pogresam nekatere prijateljice... pogresam tud nasa srecanja..sem se zelo navezala na nekatere majcice ,ki se ne poznamo samo virtualno ampak tud tako v zivo... Danes se pocutim kot da ne pasem sem...sej jutri bo morda vse skupaj ze mimo...toda danes imam res hudo domotozje. Poleg tega pa se vse tisto kar sem ze prej nastela... Dragi se je vnesel..itak vem da je tak in da ni mislil nic slabega... Prisel je domov me strastno poljubil in kaj cem vec... Moski pac... Sem ze prej rekla da se ne splaca bit jezen, ker itak s tem samo sebi skodujemo... Mleko mi zmankuje... tud tuki sem se sprijaznila ker vem da sem naredila vse 100% in da se delam in je pac ze tako namenjeno. Glede otrok, ko me obdajo taki obcutki sem vam takoj povedala, da je sicer mal hudo pri srcku ampak pomislim na vse tiste,ki nimajo niti enega in tudi sanso da bodo babice ne bodo imele... tako da kot pravim Hvala Bogu za vse... Pa se nekaj je... sine me je neki snemal na mobitel. In sem ponovno videla kako sploh zgledam in sem zalostna...Vem da moram nujno na dieto,ker me moj videz dela nesrecno in me mori. Jezna sem nase ker sem se tako zapustila...in ker se tolazim z sladkarijami. Nic prav kmalu bo treba najti pravi datum in zacet, ker tole res ne pelje vec nikamor. No tako na kratko...imam pac slab dan jutri pa bo bolje.Inshallah.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:30:14
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso CatJa, kaj pa treniraš? Karate. Kasso, vem, da boš ti prenehala dojit zaradi bolezni in da ni primerljivo, ampak čutim, da se tudi midva ne bova več dolgo in mi je po eni strani precej hudo, po drugi pa čutim kar eno olajšanje IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz bi tudi šla v toplice. So se mi pa Moravske zamerile, ker je škrat tam dobil virusne bradavice. HB smo se jih po pol leta rešili. Ko mi je P rekla, da jih na živo spraskajo sem se odločila, da mu jih mažem s kredo in so izginile. Nečakinja pa je v enih (nimam pojma katerih) pobrala glivice in je bilo tako hudo, da je bila v bolnici. Meni so se ravno zaradi takih in podobnih zgodbic bazeni totalno zagabli. Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje na bazenu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 22:42:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, pa naj bo...bom povedala itak nekam moram zlajat. Rada bi da bi me zarezal mraz v obraz... rada bi vonj po megli in zimi... Pa vse tiste lucke po stari Ljubljani... pa stojnice..Pa vse disi po potici... Rada bi sla ven pa, da se mi snezinke topijo na obrazu...Pogresam nekatere prijateljice... pogresam tud nasa srecanja..sem se zelo navezala na nekatere majcice ,ki se ne poznamo samo virtualno ampak tud tako v zivo... Danes se pocutim kot da ne pasem sem...sej jutri bo morda vse skupaj ze mimo...toda danes imam res hudo domotozje. Poleg tega pa se vse tisto kar sem ze prej nastela... Dragi se je vnesel..itak vem da je tak in da ni mislil nic slabega... Prisel je domov me strastno poljubil in kaj cem vec... Moski pac... Sem ze prej rekla da se ne splaca bit jezen, ker itak s tem samo sebi skodujemo... Mleko mi zmankuje... tud tuki sem se sprijaznila ker vem da sem naredila vse 100% in da se delam in je pac ze tako namenjeno. Glede otrok, ko me obdajo taki obcutki sem vam takoj povedala, da je sicer mal hudo pri srcku ampak pomislim na vse tiste,ki nimajo niti enega in tudi sanso da bodo babice ne bodo imele... tako da kot pravim Hvala Bogu za vse... Pa se nekaj je... sine me je neki snemal na mobitel. In sem ponovno videla kako sploh zgledam in sem zalostna...Vem da moram nujno na dieto,ker me moj videz dela nesrecno in me mori. Jezna sem nase ker sem se tako zapustila...in ker se tolazim z sladkarijami. Nic prav kmalu bo treba najti pravi datum in zacet, ker tole res ne pelje vec nikamor. No tako na kratko...imam pac slab dan jutri pa bo bolje.Inshallah. Glede diete sem se jaz odločila v bistvu zaradi Estrelle. Je rekla, da zdrži brez sladkarij in sem tudi jaz probala. Pa sem zdaj prebrodila Na žalost pridejo taki dnevi, ko se vse zgrne na nas, ampak to sčasoma prebrodimo. Vse se bo pošlihtalo le malo več časa boš verjento rabila, ker si v čisto drugem svetu. Imaš pa dobrega moža ob sebi, mami in svoje otroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 23:16:58
|
|
|
|
valentina2006
|
Oj... špelin@: HVALA še 1x za skrb Res je full hudo, če n morš met . Moja teta se je celo življenje borila s tem, pa hodila na razne op., pa umetno... zdej je stara mal čez 50, pa jih še vedno nima in bo tko tud ostal ... žal... za njo se je tako izteklo, žalostno. Usoda se pač z nami vsemi velikrat mal "poigra" . Tud sama sem misnla, da po nesrečni izgubi ne bom mogla imeti in čutiti ... HB... ****: ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 23:18:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Lahko noč in sladke sanje, če se še niste potopile vanje, če pa že spite, glejte da se zjutraj z nasmehom zbudite! Noč,noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 23:25:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw in Valentina: hvala sej vem... sam pridejo pac taki dnevi... Valentina: Kaj je zdej s tvojim ? A je kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 23:26:24
|
|
|
|
valentina2006
|
Mamice in hroščki - DOBR PANČITE...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 23:40:21
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw in Valentina: hvala sej vem... sam pridejo pac taki dnevi... Valentina: Kaj je zdej s tvojim ? A je kaj bolje? ****: Imaš ZS... sem neki napisala, pa se mi ne zdi primerno, da objavim tukaj. Matež se mi zdi, da je bolje, še vedno kašla, vendar dihanje je OK. Mava pa jutri kontrolo in bom vidla. Upam, da bo in držim pesti za njega, ker se mi res smili. Tolk je mejhen, pa že taku mor prestajat, bošček moj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 6:35:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro mamice, hroščki, očki, ..... Danes najprej za spremembo ena kavica in čajček iz domače kuhinje, ki pri meni že prav prijetno dišita No mi smo danes po dolgem času spali brez večjih zbujanj od 20.30 pa do 5.05. no mami bi seveda še, ampak Manca ni bila za. Sedaj pa grem še kaj z v želodček poiskat, kavica in čajček me pa tako ali tako že čakata. Lepo jutro vam želim pa upam, da bomo čim manj snega danes kidale
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 6:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw in Valentina: hvala sej vem... sam pridejo pac taki dnevi... Valentina: Kaj je zdej s tvojim ? A je kaj bolje? ****: Imaš ZS... sem neki napisala, pa se mi ne zdi primerno, da objavim tukaj. Matež se mi zdi, da je bolje, še vedno kašla, vendar dihanje je OK. Mava pa jutri kontrolo in bom vidla. Upam, da bo in držim pesti za njega, ker se mi res smili. Tolk je mejhen, pa že taku mor prestajat, bošček moj. dobro jutro: Za malega pikca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 6:41:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro mamice, hroščki, očki, ..... Danes najprej za spremembo ena kavica in čajček iz domače kuhinje, ki pri meni že prav prijetno dišita No mi smo danes po dolgem času spali brez večjih zbujanj od 20.30 pa do 5.05. no mami bi seveda še, ampak Manca ni bila za. Sedaj pa grem še kaj z v želodček poiskat, kavica in čajček me pa tako ali tako že čakata. Lepo jutro vam želim pa upam, da bomo čim manj snega danes kidale hvala za caj... A snezi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 7:08:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** hvala za caj... ni problema, pa še kdaj A snezi? evo, ta čas, ko sem jedla zajtrk je pri nas pričelo kar pošteno snežiti. tolažim se s tem, da mi ni treba nikamor ven
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?