|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
23.11.2008 22:00:17   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz sem pa tok zalostna... Sem pospravljala sedaj premajhne cotke in sem se kar zjokala... Nikoli vec ne bom imela take male strucke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da Bog da.. da mi starejsi hitro naredi vse obveznosti in se poroci pa bom morda cez kake 12/13 let spet imela tako strucko...user posted image  S tem se tolazim.

Ampak srce se mi pa vseeno trga... kar vpila bi....user posted image

****user posted image
Jaz delam isto, ko spravljam. Me kar ena žalost prime in upam, da bo pri svakinji kaj kmalu kaka štručka. Stavim pa v škatle in dajem na stran za njo, ker jaz ne bom več mela.

Alji
pa želim vse najboljše.

CatJa, kaj pa treniraš?

Kako pa se kaj ti držiš???

hvala, odlično te dni........ časa imam bolj malo, pa tudi zdaj pišem le z eno roko in bolj narahlo, ker mi na levi spi Varja, ki jo moram še odnest v spalnico. Sem bila z otroci pri mami na Krasu in smo se vrnili domov šele po osmih.
Zdaj bom pa šla kar v mižule.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.11.2008 22:00:51   
špelin@
Jaz sem pa tok zalostna... Sem pospravljala sedaj premajhne cotke in sem se kar zjokala... Nikoli vec ne bom imela take male strucke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da Bog da.. da mi starejsi hitro naredi vse obveznosti in se poroci pa bom morda cez kake 12/13 let spet imela tako strucko...user posted image  S tem se tolazim.

****user posted image
Jaz delam isto, ko spravljam. Me kar ena žalost prime in upam, da bo pri svakinji kaj kmalu kaka štručka. Stavim pa v škatle in dajem na stran za njo, ker jaz ne bom več mela.

Alji
pa želim vse najboljše.

CatJa, kaj pa treniraš?

Ja, kasso, kako kaj počutje, zdravje, Varja&dojenje? user posted image
Aha, si že odgovorila... user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.11.2008 22:01:16 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.11.2008 22:01:37   
barbaw

****user posted image

Alji
pa želim vse najboljše.

CatJa, kaj pa treniraš?

hvala, odlično te dni........ časa imam bolj malo, pa tudi zdaj pišem le z eno roko in bolj narahlo, ker mi na levi spi Varja, ki jo moram še odnest v spalnico. Sem bila z otroci pri mami na Krasu in smo se vrnili domov šele po osmih.
Zdaj bom pa šla kar v mižule.

Sem vesela, da se dobro držiš. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.11.2008 22:02:32   
špelin@
kasso, tebe itak jemljem za zgled, ker si res enkratna user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.11.2008 22:04:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kasso, tebe itak jemljem za zgled, ker si res enkratna user posted image user posted image

Podpišem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.11.2008 22:04:41   
kasso

****user posted image

Alji
pa želim vse najboljše.

CatJa, kaj pa treniraš?

Ja, kasso, kako kaj počutje, zdravje, Varja&dojenje? user posted image
Aha, si že odgovorila... user posted image

super, danes sem preskočila še tisto pozno popoldansko dojenje in sem šele ob pol devetih. Jutri pa moram poklicat, da se zmenim z eno med sestro za uvajanje zdravila...tako, potem bo pa konec z dojenjem.
Se oglasim še jutri in kaj več napišem.
Nočko vsem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.11.2008 22:06:05   
špelin@
super, danes sem preskočila še tisto pozno popoldansko dojenje in sem šele ob pol devetih. Jutri pa moram poklicat, da se zmenim z eno med sestro za uvajanje zdravila...tako, potem bo pa konec z dojenjem.

user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

Tako, jaz vas zapuščam. ****, ne obupuj user posted image
Mirno noč želim vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.11.2008 22:06:16   
kasso

eh kaki enkratna...nehite no...določene stvari sem v življenju popolnoma zavozila...a vsega pač ne morem imeti, a ne.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.11.2008 22:09:06   
barbaw

user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

Tako, jaz vas zapuščam. ****, ne obupuj user posted image
Mirno noč želim vsem user posted image

user posted image user posted image  da ti takole uspeva pri dojenju. Nočko!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.11.2008 22:10:04   
barbaw

eh kaki enkratna...nehite no...določene stvari sem v življenju popolnoma zavozila...a vsega pač ne morem imeti, a ne.

Važno je, da znaš tole izkoristit in furat. Vsega ne moremo imeti, moramo pa biti zadovoljni s tem, kar imamo.

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.11.2008 22:13:35   
aurora28
Edina res je žalostno, ko si želiš otroka in ne moreš bodisi zanositi ali donositi user posted image . MOja dobra prijateljica si tudi želi zanositi, pa jima ne rata in je ful žalostna. user posted image

Anitka superca, da ste uživali v Čatežu. Mi če bo prost termin imamo predviden Čatež 20.3. 2009 in še septembra enkrat in komaj čakam. user posted image

Barbaw tvoja Maja je pa itak fenomenka, mislim na celi črti nas šiša user posted image user posted image user posted image user posted image za besede.

Edina dobro masiraj user posted image user posted image .

Lahko noč. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.11.2008 22:17:56   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Edina res je žalostno, ko si želiš otroka in ne moreš bodisi zanositi ali donositi user posted image . MOja dobra prijateljica si tudi želi zanositi, pa jima ne rata in je ful žalostna. user posted image

Anitka superca, da ste uživali v Čatežu. Mi če bo prost termin imamo predviden Čatež 20.3. 2009 in še septembra enkrat in komaj čakam. user posted image

Barbaw tvoja Maja je pa itak fenomenka, mislim na celi črti nas šiša user posted image user posted image user posted image user posted image za besede.

Tako hudo spet ne šiša. Njo nejc šiša po stanju. Je pa res, da se postavlja na noge. user posted image  Je pa tako, da je možno, da bolj dojema stvari, ker ima bratca ki se cel dan "dere" mami mami mami. Am sem jo pa jaz naučila, ko sem ji tiščala žlicov usta in govorila am. Ma tile hroščki se tako hitro učijo da je joj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.11.2008 22:20:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

jaz bi tudi šla v toplice. user posted image  So se mi pa Moravske zamerile, ker je škrat tam dobil virusne bradavice. HB smo se jih po pol leta rešili. Ko mi je P rekla, da jih na živo spraskajo sem se odločila, da mu jih mažem s kredo in so izginile. Nečakinja pa je v enih (nimam pojma katerih) pobrala glivice in je bilo tako hudo, da je bila v bolnici.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.11.2008 22:29:46   
Anonimen
Eh, pa naj bo...bom povedala itak nekam moram zlajat.
Rada bi da bi me zarezal mraz v obraz... rada bi vonj po megli in zimi... Pa vse tiste lucke po stari Ljubljani... pa stojnice..Pa vse disi po potici...

Rada bi sla ven pa, da se mi snezinke topijo na obrazu...Pogresam nekatere prijateljice... pogresam tud nasa srecanja..sem se zelo navezala na nekatere majcice ,ki se ne poznamo samo virtualno ampak tud tako v zivo...

Danes se pocutim kot da ne pasem sem...sej jutri bo morda vse skupaj ze mimo...toda danes imam res hudo domotozje.

Poleg tega pa se vse tisto kar sem ze prej nastela... Dragi se je vnesel..itak vem da je tak in da ni mislil nic slabega...
Prisel je domov me strastno poljubil in kaj cem vec...
Moski pac...
Sem ze prej rekla da se ne splaca bit jezen, ker itak s tem samo sebi skodujemo...

Mleko mi zmankuje... tud tuki sem se sprijaznila ker vem da sem naredila vse 100% in da se delam in je pac ze tako namenjeno.

Glede otrok, ko me obdajo taki obcutki sem vam takoj povedala, da je sicer mal hudo pri srcku ampak pomislim na vse tiste,ki nimajo niti enega in tudi sanso da bodo babice ne bodo imele... tako da kot pravim Hvala Bogu za vse...

Pa se nekaj je... sine me je neki snemal na mobitel. In sem ponovno videla kako sploh zgledam in sem zalostna...Vem da moram nujno na dieto,ker me moj videz dela nesrecno in me mori.
Jezna sem nase ker sem se tako zapustila...in ker se tolazim z sladkarijami.
Nic prav kmalu bo treba najti pravi datum in zacet, ker tole res ne pelje vec nikamor.

No tako na kratko...imam pac slab dan jutri pa bo bolje.Inshallah.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.11.2008 22:30:14   
CatJa

CatJa, kaj pa treniraš?

Karate.

Kasso, vem, da boš ti prenehala dojit zaradi bolezni in da ni primerljivo, ampak čutim, da se tudi midva ne bova več dolgo in mi je po eni strani precej hudo, po drugi pa čutim kar eno olajšanje user posted image

jaz bi tudi šla v toplice. user posted image  So se mi pa Moravske zamerile, ker je škrat tam dobil virusne bradavice. HB smo se jih po pol leta rešili. Ko mi je P rekla, da jih na živo spraskajo sem se odločila, da mu jih mažem s kredo in so izginile. Nečakinja pa je v enih (nimam pojma katerih) pobrala glivice in je bilo tako hudo, da je bila v bolnici.

Meni so se ravno zaradi takih in podobnih zgodbic bazeni totalno zagabli. Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje na bazenu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.11.2008 22:42:15   
barbaw

Eh, pa naj bo...bom povedala itak nekam moram zlajat.
Rada bi da bi me zarezal mraz v obraz... rada bi vonj po megli in zimi... Pa vse tiste lucke po stari Ljubljani... pa stojnice..Pa vse disi po potici...

Rada bi sla ven pa, da se mi snezinke topijo na obrazu...Pogresam nekatere prijateljice... pogresam tud nasa srecanja..sem se zelo navezala na nekatere majcice ,ki se ne poznamo samo virtualno ampak tud tako v zivo...

Danes se pocutim kot da ne pasem sem...sej jutri bo morda vse skupaj ze mimo...toda danes imam res hudo domotozje.

Poleg tega pa se vse tisto kar sem ze prej nastela... Dragi se je vnesel..itak vem da je tak in da ni mislil nic slabega...
Prisel je domov me strastno poljubil in kaj cem vec...
Moski pac...
Sem ze prej rekla da se ne splaca bit jezen, ker itak s tem samo sebi skodujemo...

Mleko mi zmankuje... tud tuki sem se sprijaznila ker vem da sem naredila vse 100% in da se delam in je pac ze tako namenjeno.

Glede otrok, ko me obdajo taki obcutki sem vam takoj povedala, da je sicer mal hudo pri srcku ampak pomislim na vse tiste,ki nimajo niti enega in tudi sanso da bodo babice ne bodo imele... tako da kot pravim Hvala Bogu za vse...

Pa se nekaj je... sine me je neki snemal na mobitel. In sem ponovno videla kako sploh zgledam in sem zalostna...Vem da moram nujno na dieto,ker me moj videz dela nesrecno in me mori.
Jezna sem nase ker sem se tako zapustila...in ker se tolazim z sladkarijami.
Nic prav kmalu bo treba najti pravi datum in zacet, ker tole res ne pelje vec nikamor.

No tako na kratko...imam pac slab dan jutri pa bo bolje.Inshallah.

user posted image user posted image user posted image

Glede diete sem se jaz odločila v bistvu zaradi Estrelle. Je rekla, da zdrži brez sladkarij in sem tudi jaz probala. Pa sem zdaj prebrodila

Na žalost pridejo taki dnevi, ko se vse zgrne na nas, ampak to sčasoma prebrodimo. Vse se bo pošlihtalo le malo več časa boš verjento rabila, ker si v čisto drugem svetu. Imaš pa dobrega moža ob sebi, mami in svoje otroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.11.2008 23:16:58   
valentina2006
Oj...

špelin@: HVALA še 1x za skrb user posted image

Res je full hudo, če n morš met user posted image . Moja teta se je celo življenje borila s tem, pa hodila na razne op., pa umetno... zdej je stara mal čez 50, pa jih še vedno nima in bo tko tud ostal user posted image ... žal... za njo se je tako izteklo, žalostno. Usoda se pač z nami vsemi velikrat mal "poigra" user posted image . Tud sama sem misnla, da po nesrečni izgubi ne bom mogla imeti in čutiti user posted image ... HB...

****: user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.11.2008 23:18:32   
Srčekgirll
Lahko noč in sladke sanje, če se še niste potopile vanje, če pa že spite, glejte da se zjutraj z nasmehom zbudite!

Noč,noč

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.11.2008 23:25:23   
Anonimen
Barbaw in Valentina: hvala sej vem... sam pridejo pac taki dnevi...

Valentina: Kaj je zdej s tvojim user posted image ? A je kaj bolje?

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
23.11.2008 23:26:24   
valentina2006
Mamice in hroščki - DOBR PANČITE...

user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.11.2008 23:40:21   
valentina2006

****: Imaš ZS... sem neki napisala, pa se mi ne zdi primerno, da objavim tukaj. Matež se mi zdi, da je bolje, še vedno kašla, vendar dihanje je OK. Mava pa jutri kontrolo in bom vidla. Upam, da bo in držim pesti za njega, ker se mi res smili. Tolk je mejhen, pa že taku mor prestajat, bošček moj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
24.11.2008 6:35:32   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro mamice, hroščki, očki, .....

Danes najprej za spremembo ena kavica in čajček iz domače kuhinje, ki pri meni že prav  prijetno dišita user posted image

user posted image

No mi smo danes po dolgem času spali brez večjih zbujanj od 20.30 pa do 5.05. no mami bi seveda še, ampak Manca ni bila za.

Sedaj pa grem še kaj z v želodček poiskat, kavica in čajček me pa tako ali tako že čakata.

Lepo jutro vam želim pa upam, da bomo čim manj snega danes kidale user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 2372
24.11.2008 6:39:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

****: Imaš ZS... sem neki napisala, pa se mi ne zdi primerno, da objavim tukaj. Matež se mi zdi, da je bolje, še vedno kašla, vendar dihanje je OK. Mava pa jutri kontrolo in bom vidla. Upam, da bo in držim pesti za njega, ker se mi res smili. Tolk je mejhen, pa že taku mor prestajat, bošček moj.

dobro jutro:

Za malega pikca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2373
24.11.2008 6:41:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro mamice, hroščki, očki, .....

Danes najprej za spremembo ena kavica in čajček iz domače kuhinje, ki pri meni že prav  prijetno dišita user posted image

user posted image

No mi smo danes po dolgem času spali brez večjih zbujanj od 20.30 pa do 5.05. no mami bi seveda še, ampak Manca ni bila za.

Sedaj pa grem še kaj z v želodček poiskat, kavica in čajček me pa tako ali tako že čakata.

Lepo jutro vam želim pa upam, da bomo čim manj snega danes kidale user posted image

hvala za caj...user posted image

A snezi? user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
24.11.2008 7:08:46   
Soncnica Sandra ***

hvala za caj...user posted image
ni problema, pa še kdaj user posted image

A snezi? user posted image
evo, ta čas, ko sem jedla zajtrk je pri nas pričelo kar pošteno snežiti.
tolažim se s tem, da mi ni treba nikamor ven user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?