|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
19.11.2008 10:05:17   
aqua77
Ojla bodoče mamimce!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.11.2008 10:31:34   
Anonimen
Živjo punce vem, da tole vprašanje ne spada ravno v to temo, ampak mene nekaj zanima. Od kar imam redno user posted image  to je letošnje leto, se mi naredi da mi 2 dni prej malo nakaže, in sicer : je že krvav izcedek, potem pa temno rjav, potem zelo prozoren. V ponedeljek sem imela že krvav izcedek, potem včeraj samo malo temno rjavega, danes prozorno...ampak v bistvu na hlačkah nič.

In ponavadi traja to ene 3 dni potem pa pride user posted image  normalno. Kaj menite zakaj je tako ?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
19.11.2008 10:33:05   
Anonimen
aja DannyS sem skoraj pozabila kako pa pri tebi kaj napreduje ? A so dobri znakci za user posted image  ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
19.11.2008 10:44:08   
DannyS
Ojla...

pravoda ne bi vedla zakaj je tako... sama nimam takih izkušenj, moja user posted image  je tako švoh in kratka da se vse skupaj konča v 3 dneh.

Drugače pri meni še nič novega, danes je 47 dan ciklusa, prsi me še vedno bolijo in so napete, vsake tolko me zbode v jajčnikih, drugače pa sem kar vroča... še en nov znak... moj user posted image , ki je včeraj sedel poleg mene, je rekel da prav čuti toploto z moje strani... testa pa zaenkrat še ne mislim delat, ker se mi je user posted image  prejšnji mesec pojavila na 49 dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.11.2008 10:52:06   
Anonimen
Saj tko me ne skrbi, da bi blo kaj narobe, saj tudi jaz imam drugače čist kratko ko pride_ 3 dni, ampak prej ene 2 dni nakazuje skoz mal izcedka ( temno rdeč, rjav,..ampak ne za vložek ma nič 1x v dnevu rečmo )...pa že mora tko bit.

Joj DannyS držim pesti, da vama uspe ta mesec

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
19.11.2008 10:58:31   
DannyS
Hvala pravoda, tudi jaz upam, čeprav kaj vem, mi je čudno da bi me prsi bolele že dva tedna, če bi bla noseča...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
19.11.2008 11:00:28   
Anonimen
Saj veš tile znakci so smešni...jaz jih ta mesec sploh nisem mela in vidim, da bo prišla. Tako, da ti kr u miru počakaj. Držim pesti :)

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
19.11.2008 11:17:21   
DannyS
Jah vem ja, lahko so znakci za user posted image  ali pa za user posted image . No ja ni drugega kot še kaka dva dni počakat... me bo spet za vikend obiskala tetka, in mi ga pokvarla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
19.11.2008 11:49:38   
Jane77
pravoda, tudi meni se to redno dogaja in tud ne vem, zakaj je tako. Čist tko kot si opisala - enkrat v dnevu se malo pocedi - rdeče ali rjavkasto... Morda so krivi hormoni?user posted image  Sem bral na portalu živa, da so lahko izcedki pred menstruacijo znak da hormon progesteron "ne dela dobro" in da lahko take ženske težje zanosijo user posted image
Sem vprašala še Pušenjaka in pravi, da je to razlog za skrb šele, ko po enem letu še ni zanositve.

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
19.11.2008 12:31:26   
Anonimen
Jaz sem letos dala pregledati kri za hormone, ker prej nisem imela rednih menstruacij in ni bilo nobenih posebnosti. Rahlo je bil en hormon povišan in ko sem to omenila Pušenjaku je rekel, da to sploh ne vidi, da bi bila taka majhna razlika in, da on to pač ne tretira kot nenormalno. In od kar sem se sprostila ( prej stres, diploma, smrt,...) imam že celo leto redne, samo, da se mi to dogaja kot sem zgoraj napisala. Tako, da se sekirala ne bom zaradi tega, ker bo potem slabše. Važno je, da sedaj sploh imam menstruacijo saj sem jo lani imela samo nekje 5x pomoje. Tako, da se je to uredilo. Pozitivno pa bi...ane ?

(odgovor članu Jane77)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
19.11.2008 16:04:13   
Chebellca
Živjo punce!

Čeprav me zaradi slabosti in nenehne urtujenosti ni nič na RR, vedite da še vedno držim pesti za vse!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
19.11.2008 16:59:20   
Tanisha
user posted image Hvala Chebellca!! Tebi pa lepo nosečnost user posted image   Sej bomo ostale tut user posted image prej al slej user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.11.2008 8:57:02   
aqua77
No, da ne bo ta tema padla na drugo stran, se jaz malo javljam in še vedno navijam za vse nas.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 588
21.11.2008 8:59:45   
DannyS
Hvala aquica, no pri meni še nič novega, danes je že 49 dan ciklusa. Počutim se kot, da imam vročino, čeprav je nimam... upam, da med vikendom ne dobim kakega nezaželenega obiska.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.11.2008 10:46:56   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Hvala aquica, no pri meni še nič novega, danes je že 49 dan ciklusa. Počutim se kot, da imam vročino, čeprav je nimam... upam, da med vikendom ne dobim kakega nezaželenega obiska.

tvoji znakci so zanimivi.... user posted image  držim pestke....

P.P.Njegoš

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 590
22.11.2008 13:46:59   
Anonimen
DannyS kako kaj ? Si mogoče že naredila testek ? No pri meni se je včeraj dokončno '' ususla '' user posted image tako, da novi krog pravoda prihajauser posted image Sva pa ugotavljala z mojim, da se nama zdi, da sva bila rano med ovulacijam vedno manj aktvina. Tako, da sem mu zagorzila ta mesec user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
23.11.2008 12:39:01   
DannyS
pravoda in ostale punce, danes sem naredila testek, ker nisem mogla več zdržat in sem zagledala user posted image . V bistvu še ne morem čisto verjet, občutki so vse od joka, do smeha, straha,...

Ti pa moram priznat pravoda, da sem imela eno podobno izkušnjo kot ti, in sicer danes ponoči sem sanjala tako živo, da sem delala testek in da je bil pozitiven, tako da sem si rekla potem ko sem vstala, da pač kar bo bo, in tako sem srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.11.2008 13:29:39   
Tanja55
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke draga moja!!! ful sem vesela zate, DannyS!!!! lepo user posted image  in čim več užitkov, pa zdravega user posted image ! No, mamica, pazi zdej nase...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 593
23.11.2008 13:31:33   
Tanja55
user posted image
 2009 MAMI 

user posted image  
Anjuša
punčka10
rakica26
tejka24
pravoda
MAŠKA
ursa30
spelka12
lenna
user posted image  Hanuši user posted image  user posted image
sakuL
S*
cukr07
user posted image DannyS user posted image  user posted image
Martinčka
incabinca
baby1978
M1987
D0aisy
luna80
ZaGa
emelly
aqua77
tassika
Arual
neodkrita
crvicek
user posted image  chebellca user posted image  user posted image
ajja
Tanisha
strumf
Lea70
ursula3
giotti
MetuLJchy
a.jrad
tina50
*manca*

user posted image

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 594
23.11.2008 13:37:04   
Tanja55
Drage moje, pred nekaj meseci sem začela tole temo, v upanju in veselju...zdej sem res zelo vesela za vse ki jim je že uspelo in za vse ki jim še bo. Sama pa izstopam iz teh vrst, če ste natančno pogledale nov spisek, ki sem ga pripopala me tam ni več...

Danes se bom namreč razšla s svojim dragim, ker me je včeraj tako zelo užalil, da tega ne zdržim več...vsi načrti o otročku so tako pokopani, poroke ne bo...grem naprej sama...Upanje se vrne, nekoč, nimam pa preveč časa in me skrbi da morda sploh ne bom mamica...user posted image user posted image  Bomo vidli, kaj življenje prinese, ampak na teh straneh ne morem več bit, ker preveč boli...

Uživajte! Če se pa usoda slučajno zasuka kako drugače pa sporočim...

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 595
23.11.2008 15:49:35   
Anonimen
DannyS najprej iskrene čestitke tebi in tvojmu user posted image Sem prav vesela, ko sem prebrala tvoj post, in še ena nova user posted image med namiuser posted image Upam, da se ti bom kmalu kaj pridružila, da bova imele še kakšno skupno točko user posted image Ti pošiljam eno user posted image za srečo user posted image .
Ne morem verjeti Tanja55. Najprej vedi, da upanje umre zadnje, ..Res pa je, če se 1x odločiš, da s partnerjem ne gre potem je bolje prekiniti, kot pa si ustvariti družino in potem pride do razhajanja. To pa mislim, da je še bolj težko. Veliko poguma in sreče...boš videla, da boš hitro spet z istimi mislimi med nami. Veliko sreče

(odgovor članu Tanja55)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
23.11.2008 18:49:16   
strumf
DannyS čestitke user posted image user posted image user posted image . upam, da pridem kmalu za tabo.

TAnja55 user posted image user posted image . upam da sta se pogovorila in ugotovila da to ni to. tudi jaz se strinajm s pravodo, da boljše prej iti narazen, ko pa potem ko so otroci, družina. le pogumno naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.11.2008 20:01:57   
tassika
DannyS čestitke še z moje strani.
Sem se pa nehote spomnila, kako je bilo avgusta pri meni. Zjutraj sem ustala in šla na WC se polulal na test in v parih sekundah zagledala velik plus in potem sem kar sedela in sedela. Moj je še spal in potem sem šla skuaht kavico se vsedla na balkon in čakala. Nisem vedela a naj se smejim ali jokam (od veselja).
Predvidevam da je bilo pri tebi podobno. Želim ti mirno in zdravo nosečnost.
upam pa da tudi jaz kmalu spet zagledam en lep velik +.

lp

ps. mislim da boš avgustovka 09, veš kaj levčki smo zakonuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 598
23.11.2008 21:10:02   
D0aisy
Čestitke DannyS! Čimmanj komplikacij in težav v nosečnosti ti želim. Naj ti bo nosečnost v veselje!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.11.2008 8:15:44   
DannyS
Hvala punce.

Tanja55 mi je ful žal, ampak verjetno že mora bit tako... Tako kot je napisala pravoda, boljše zdaj, kot pa enkrat, ko imaš že družinico. Je pa po eni strani težko, leta bežijo, danes pa je kar težko najt normalnega partnerja. Ampak ti povem, da boljše nič, kot pa nekaj na silo.

pravoda, tudi jaz upam, da se mi kmalu pridružiš. Ti tudi jaz pošiljam eno user posted image za srečo, da vama čimprej uspe.

tassika ja jaz ko sem zagledala user posted image  nisem vedla kaj bi, moram še povedat da je bla ura 4.30 zjutraj... tako da nisem več mogla zaspat nazaj, sem počakala na mojega user posted image , da pride iz nočne... Držim pesti.

No drugače pa bom danes šla še enkrat v lekarno po CB, da bom bolj sigurna, in potem poklicala ginekologa. Namreč sem delala tisti Viola test iz Mullerja.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?