|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
14.11.2008 16:17:27   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Tudi tebi želim, da čimprej zagledaš user posted image . Sem vidla da si tudi ti na seznamu Miklavža za december.

Jp, tretja user posted image  po ss se je poslovila in bova že decembra poizkusila dobit user posted image . Če ne, bo pa itak reško februarja naredil svojo magijouser posted image .
Nas je pa že kar veliko.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.11.2008 16:34:18   
Anonimen
Seznam se je pa res polepšal od kar smo začele tole temico user posted image No moje stanje na 31 dan je, da še nimam nikakršnih znakov kot ponavadi in upam, da bo tako tudi ostalo. user posted image Saj vemo kako se na hitrco prikrade user posted image Sem pa tako nesprtna, da o mojem dragemu ne govorim. Skoz samo sprašuje, upa, boša bušija...Sem mu že rekla, da naj kr potihem premišluje, da ne bova potem razičarana drugi teden 

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
15.11.2008 9:26:00   
aqua77
pravoda upam, da bo nasednji teden zate najlepši teden v letu 2008!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.11.2008 9:27:02   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Tudi tebi želim, da čimprej zagledaš user posted image . Sem vidla da si tudi ti na seznamu Miklavža za december.

Jp, tretja user posted image  po ss se je poslovila in bova že decembra poizkusila dobit user posted image . Če ne, bo pa itak reško februarja naredil svojo magijouser posted image .
Nas je pa že kar veliko.

špelkica moja!!!!!

lepo te je videt spet v borbi!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iz srca ti želim magični december!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.11.2008 19:42:29   
Anonimen
Joj upam, da se bo kaj lepega uresničilo... me je tako strah, da ne bo spet ničuser posted image ampak morem misliti pozitivno, veselo, da bo več energije v meniuser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
16.11.2008 8:01:31   
Anonimen
Dobro jutro...Jaz sem pa že zjutraj slabe volje. Danes se mi je v živo sanjalo da sem imela test poitiven in sem ga zjutraj tudi naredila...pa nič user posted image ( danes je sicer 33 dan, user posted image pa sem imel a v tem letu v razponu od 29 do 38 dni ). Vem, da ga ne bi smela samo kaj ko pa sem tako neučakana 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
17.11.2008 8:38:06   
DannyS
Ojla... dobro jutro, dober dan...

pravoda, ne se tolko obremenjevat,... sprosti se in kar bo pa bo, če ne ta mesec, bo pa drugi... jaz imam cikle dolge od 42 - 49 dni (prejšnji mesec je blo 49). In sem tako trmasta, da ne bom šla delat testa do 49 dneva. Danes sem na 45 dnevu.

Drugače me prsi še vedno bolijo in so napete, vsake tolko me neki zašpika tam spodaj... bomo vidli, kar bo bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
17.11.2008 8:42:25   
Martinčka
Pravoda ne bit žalostna saj bo.. ja bo, boš vidla!!!
jaz pa ne vem kaj naj... moj me je zasnubil in se drugo leto septembra ženiva. Preden me je zasnubil pa sva rekla da bova delala po novem letu na dojenčku... a čem malo prestavit vse skupaj??? sploh ne vem kaj naj ker si želim imeti lepo zabavno poroko s čudovitimi medenimi tedni, hkrati pa si tudi želim bit nosečka... sem razmišljala da bi sam za tri mesce npr prestavila načrtovanje dojenčka, sam ko nama itak ne bo ratalo v prvih parih krogih.. po drugi strani pa.. kaj pa ČE rata in bom potem visoko noseča na svoji poroki??? hm.. če sem par mescev nosečka je pa tudi okay ampak potem pa na medene tedne ne moreva kam daleč.. ahjej... kaj mislite ve??? da naj ne kompliciram in po novem letu grem v akcijo in kar bo pač bo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.11.2008 8:47:43   
Anonimen
Hvala punce za tolažbo..bomo videli kako se bo izteklo, za enkrat nimam nobenih znakov user posted image , imam samo občutljive prsi in pa včasih me špikne 1x v enem, drugič v drugem jajčniku, in pa energija se mi je spremenila prejšni teden vsa aktivna sedaj pa sem čisto brez in bi samo ležala. Mogoče mi je upanje padlo. Saj bom počakal do konca tedna, če jo pa ne bo , bom pa spet test delala.
Martinčka jaz bi vseeno delala na otroku, ker nikoli ne več kako bo, meseci pa hitro gredo. Vendar to se morata vidva pogovoriti, odločiti,..potem pa kar bo pa bo. Drugače pa čestitke za poroko user posted image  in pa čim mirnejše priprave user posted image

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
17.11.2008 8:51:15   
DannyS
OOOO Martinčka čestitam... jah ne vem, jaz sem takega mnenja, da bi prej prestavla poroko, kot pa delanje dojenčka oz. nosečnost... sej o temu je blo dosti govora na forumu, da kolko je parov, ki morajo met vse urejeno od službe, stanovanja, poroke, preden se lotijo "projekta" dojenček. Potem pa se pojavijo težave, ker ne uspe... in dosti si jih takrat želi da bi se lahko vrnili nazaj... samo je dostikrat prepozno... tako, da, odločitev bo itak vajina...

Neposredna povezava do sporočila: 560
17.11.2008 15:11:34   
*manca*
Oj punce!

jaz si tudi želim postati mamica v letu 2009. vendar bom morala še tri mesece počakat, saj sem imela prejšni teden splav v 14 tednu user posted image
vendar upanje umre zadnje in tako se bova z user posted image čez tri mesece podala v nove boje!! in srečno upam, da se nam vsem izpolni želja in da bomo vse držala naše user posted image že naslednji let v naročju!!
lep dan še naprej!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 561
17.11.2008 15:41:38   
Lea70
Dan dekleta.....še en poskus splaval po vodi.... user posted image ....., ko pa slednja mine pa nazaj na lepi del poti user posted image ....

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 562
17.11.2008 18:04:41   
metuLJchy
martinčka čestitke za zaroko user posted image . Kot so ti punce že prej napisale, kaj pa če poroko malo prej naredita, npr. junija, potem se tudi če zanosiš takoj izzide user posted image

(odgovor članu Lea70)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.11.2008 18:06:40   
metuLJchy
lea70 ne obupat preveč zaradi user posted image . Ta mesec se razvajaj, počni stvari ki te veselijo, in morda že čez mesec dni ugledaš user posted image .

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.11.2008 18:20:59   
D0aisy
Martinčka čestitke za zaroko!!! Koliko pa si stara? Če nisi dosti bi se jaz mogoče odločla počakat par mesecev. Pol pa v boje... Odvisno. Najbolje pa je res, da se s svojim pogovoriš o tem in se skupaj odločita.
Pravoda
držim pesti zate!!! Obvezno nas obveščaj.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 565
17.11.2008 19:46:03   
Anonimen
Punce prišla jeuser posted image in to skoraj res brez predznakov. Tako, da jaz grem drugi mesec v nov boj, mogoče pa res božiček prinese user posted image . Upamo in pa pozitivno naprej, ostalim čakajočim pa veliko več sreče in vsem user posted image !!

(odgovor članu D0aisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
17.11.2008 20:04:56   
metuLJchy
pravoda, o ti šment user posted image  brez povabila, pa še nezaželena pride na obisk. Ti svetujem konkreten "pogovor" z njo, da jo naučiš malo kulture in ji poveš da čisto vsak mesec pa ni treba da pride skoraj za cel teden k tebi gostovat - predlagaj tej ruski tetki naj si vzame en dolge 9 mesečne počitnice, da bo snidenje potem bolj veselo.

malo šale...pravoda, ne obupat, ena zgubljena bitka še ne pomeni zgubljene vojne. Le pogumno naprej, pa miklavžku in božičku le veselo piši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
18.11.2008 8:01:48   
crvicek
Martinčka, čestitke za zaroko!

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 568
18.11.2008 8:16:08   
ursa30

Martinčka, čestitke za zaroko!

se pridružujem čestitkiuser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.11.2008 8:50:59   
DannyS

user posted image
 2009 MAMI 

user posted image

Tanja55
Anjuša
punčka10
rakica26
tejka24
pravoda
MAŠKA
ursa30
spelka12
lenna
user posted image  Hanuši user posted image  user posted image
sakuL
S*
cukr07
DannyS
Martinčka
incabinca
baby1978
M1987
D0aisy
luna80
ZaGa
emelly
aqua77
tassika
Arual
neodkrita
crvicek
user posted image  chebellca user posted image  user posted image
ajja
Tanisha
strumf
Lea70
ursula3
giotti
MetuLJchy
a.jrad
tina50
*manca*

user posted image

Dobrodošla med nami *manca*, zelo mi je žal. Ampak kot si rekla, upanje umre zadnje. Je treba it naprej v nove boje.

pravoda jaz imam iste znake kot si jih opisovala ti, občutljive prsi, vsake tolko me zašpika v enem ali drugem jajčniku, včeraj sem že imela občutek kot, da bo user posted image  prišla, pa zaenkrat ni še nič... ampak take znake sem imela tudi prejšnji mesec in se je prikazala, tako da se vam bom verjetno kar kmalu pridružla v novi krog. Včeraj sem bila kar malo žalostna, saj vem da sva komaj v 2. krogu, ampak so se mi prikradle negativne misli, da kaj pa če je kaj narobe, da ne bi mogla imet user posted image .

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 570
18.11.2008 8:53:32   
Martinčka
Punce hvala vam vsem!!!

D0aisy ravno sem dopolnila 22 let. Tako da načeloma še imam čas, ampak sem se odločila da drugo leto počasi začneva delat na dojenčku... ne še takoj v začetku letu, da če bi slučajno res zanosila da ne bi bila visoko noseča na poroki, ampak tam marca, tako kot sva imela prvotno planirano ko še tudi nisva vedla da se bova ženla.. sam sem potem jst mal sitnika postala pa sva dala rok delanja dojenčka kar na začetek leta.. tako da zdaj se vračamo na marec:) pa kar bo, bo... a ne? jap!  

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.11.2008 10:49:39   
S*
Vsem ki vas je obiskala user posted image , pošiljam en topel user posted image . Verjamem, da bodo dobri možje v decembru radodarni do vseh nas in da bomo kmalu vse srečke user posted image .

Martinčka, najprej čestitke ob zaroki. Si že zelo mlada, tako da lahko počakaš s dojenčkom, ali pa poroko. Glavno je, da poslušaš glas srca, na koncu se bo itak izteklo tako kot se mora.

Neposredna povezava do sporočila: 572
18.11.2008 18:11:08   
Anonimen
Hvala vsem za lepe želje in pa objemčke...jaz oziroma midva greva pozitivno naprej v 4 krog. Zdaj samo čakava, da se ''usuje'' mojauser posted image , ki kr nekaj mečka pa mečka. No ja važno, da je...do user posted image bova pa tudi pršlauser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
18.11.2008 22:07:49   
spelka12
pravoda žal mi je user posted image
*manca* user posted image user posted image da ti kmalu uspe.
martinčka nč čakat pa prelagat. Delaj na user posted image  in uživaj na poročni dan - s trebuhom ali brez, sigurno boš prelepa nevesta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
19.11.2008 8:38:18   
Martinčka
Pravoda, manca in vsem ostalim veeelik objemček user posted image user posted image user posted image ...
nič obupavat, kar pridno nazaj na delo!
sicer pa midva greva konec februarja na maldive, in ko se vrneva spočita in porjavela, bova videla kako se bova odločila.. nočem več kaj razmišljat preveč o tem pa planirat k potem ni nikol tako kot splaniram.. tako da ko se zgodi se zgodi.. itak kt več ne jemaljem, meduser posted image  zaenkrat še paziva in če se nama kaj izmuzne bova srečna, če ne pa se bova bolj potrdudila pomladi ali poleti ali na medenih tednih.... pustimo se presenetit..

lep dan vsem!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?