|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
12.11.2008 12:49:18   
sakuL
uuu, sept ena nova nosečkauser posted image user posted image user posted image

se mi vid, da nisem več toliko na RRuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.11.2008 13:58:38   
strumf
aqua77 super seznamček. in punce, kako se imate kaj danes? pri nas na dolenjskem oz. kranjskemuser posted image je že celi dan taka megla, da sploh ne veš ali je jutro ali pa že poldne user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.11.2008 14:06:19   
aqua77
hvala strunfek user posted image , pri nas na primorskem lije kot noro....user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.11.2008 14:17:25   
DannyS
Waw aqua77 ful lepo si zrihtala ta naš seznamček...

Ja na Primorskem je tudi bolj sivo ja... pa mokro tudi...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.11.2008 14:32:04   
neodkrita
No jaz pa še vedno čakam M, pa je ni in ni, testa še nisem naredila (mislim ponovno, prejšnji je bil negativen), mogoče je pa sploh več ne bo hahaha (zaradi 45-ih mislim).
Vsem bodočim mamicam čestitke!!!!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.11.2008 14:55:27   
spelka12
aqua lepo si polepšala naš seznamuser posted image . Hvala.user posted image
obema nosečkama iskrene čestitkeuser posted image user posted image
ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da nam 2009 res uspe.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.11.2008 15:01:27   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Waw aqua77 ful lepo si zrihtala ta naš seznamček...

Ja na Primorskem je tudi bolj sivo ja... pa mokro tudi...

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Se podpišem, pod seznamček in pod vreme na Primorskem

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.11.2008 18:10:26   
metuLJchy
hvala za vstopnico na ladjo in čestitke nosečkam user posted image user posted image

mene pa kljub temu da se že dolgo trudimo kar neko novo pričakovanje daje, ker imamo 2 mesece "pauze" zaradi histeroskopije sem si zadala, da medtem zmanjšam mojo preljubo kavico (no, saj ni tako dve na dan), pa še par takšnih malenkosti je user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.11.2008 20:29:39   
ursula3
Doaisy nisem tolko optimistična kolkr sem realna (ali pa imam vnetje jajčnikov). Mene ta mesec res neki tišči spodaj, res mam občutek da je neki drugače . Ne vem, lahko je v glavi, ampak me  ne bi špikal pa ne bi tko čutla jajčnikov obeh.

Giotti na moji barki se res dogaja, sem se tako odločla.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 534
13.11.2008 8:30:59   
Anonimen
Živjo punce...me ni bilo par dni tukaj, pa vidim, da se je seznam kar povečal. Dobrodošle vse nove user posted image .

Jaz postajam kar malo nestrpna danes je 30 dan, ponavadi dobim na 34/ 35 dni ( no tako je zadnje leto..prej, da ne govorim )..ampak se ne morem 100 % zanesti na roke moje user posted image . Trenutno nimam še nobenih znakov, kar je čudno ponavadi se mi pojavijo 1 teden prej, ampak nič ne bom upala, dokler res kaj ne bo, saj vemo kako smo potem razočaraneuser posted image , če ne uspe.

Držimo pestiuser posted image

(odgovor članu ursula3)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
13.11.2008 10:07:21   
cukr07
Čestitke nosečkam user posted image , vse nove pa prav lepo dobrodošle še z moje strani.

Midva sva ravno sredi plodnih dni, tako da pridno user posted image , moj je že čist notr padu in se mi zdi da je še bolj neučakan kakor jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
13.11.2008 14:49:56   
Lea70
Ja Aqua77 to si pa tako lepo naredila, da mi je kar toplo pri srcu.....tam spodaj pa kar gomazi, ker bo mogoče nekega dne začelo kaj rasti....

Tassika meglo vrži v koš in ga zapri.... boš vidla kako bo vse hitro mimo, samo misli pozitivno.... glej kakšen odštekan film ....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 537
13.11.2008 14:52:58   
neodkrita
No zopet jaz. Še vedno v čakanju na M. Jutri grem kupit test pa da vidimo. Mogoče pa se zgodi čudež.

(odgovor članu Lea70)
Neposredna povezava do sporočila: 538
13.11.2008 15:25:57   
Anonimen
Držim pesti neodkrita. user posted image

(odgovor članu neodkrita)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
13.11.2008 17:32:22   
a.jrad
Pozdravljene!

Evo še mene prosim če napišete na seznamček user posted image .
Tudi jaz čakam na user posted image  že od avgusta 2005, dala skozi vse mogoče preglede, operacije; ta mesec sem na drugem ciklusu klomifena; tako da upam da bom kmalu zagledala user posted image . Sicer pa mi do m še manjkata 2 dobra tedna; se pravi da smo sredi ovulacije in smo pridni user posted image user posted image user posted image .......
Navijam pa za vse nas, ki si želimo postati user posted image  če ne prej, vsaj v letu 2009...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
13.11.2008 17:33:38   
S*
neodkrita, držim pesti zate in navijam, da nam jutri sporočiš veselo novico. Za srečo pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
13.11.2008 17:35:09   
metuLJchy
a.jrad a vi ste tudi začeli avgusta 2005? user posted image  Mi tudi (no sicer mi ob seštevanju ne gre več preveč na smeh), upam da čimprej zagledaš tako dolgo pričakovani in zasluženi user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 542
13.11.2008 17:41:37   
a.jrad
Hojla Metuljchy!
Jp, tudi mi smo začeli v avgustu 2005; sicer nam je lani novembra v drugem ciklusu klomifena uspelo (žal končalo z odmrtjem ploda v 10 t) in upam, da se bo letos zgodovina ponovila user posted image user posted image ... je november in smo v drugem ciklusu klomifena.... sicer pa drugo leto greva samoplačniško v neplodnostno, če nama ne uspe....
Drugače pa komaj čakam drug teden ko greva na dopust.....bova uživala in za tedn dni pozabla na vse skrbi, razočaranja.......

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 543
13.11.2008 21:53:36   
tina50
pozdravljene!

midva tud dela na drugem user posted image , sam jaz še dojim, pa nimam še menze, pa ne vem, če bo kmali! jaz oz. midva pa si že tako želiva drugega user posted image ! doma pa imam 8 mesecev starega fantka!

a katera ve kdaj bi men pokazal test user posted image , glede na to da še nimam menze, po kolkem času? sem tolk neučakana, da sem že kr dva testa delala, pa še nobeden ni pokazaluser posted image !

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.11.2008 7:27:42   
crvicek
Aqua, full lepo si porihtala seznamček!

Meni je G tudi uradno dala zeleno luč, tako da zdaj bo treba user posted image na vso paro in upam da bo december najin mesec. Ravno med plodnimi dnevi greva z mojim za podaljšan vikend v Berlin in moj praznuje tiste dni tudi rojstni dan. Upam da bo romantično prednovoletno vzdušje obrodilo sadove.

Neodkrita, držim pesti!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.11.2008 8:38:25   
spelka12
neodkrita držim pesti.
a.jrad imaš podobno zgodbo moji, samo da te še malo prekašam v vsemuser posted image . Tudi midva upava, da greva z novim letom spet na umetno. A greš k rešku? Mogoče se bova pa skupaj špikaleuser posted image .
crvicek uspešno guncanje vama želimuser posted image  user posted image user posted image
tina50 test naj bi ti pokazal par dni po zaostali user posted image . Če pa nisi sigurna pa pojdi na krvnega.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.11.2008 9:55:47   
Shuka
Navijam za vse, da bi ble l.2009 mamice. user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 14.11.2008 9:56:38 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.11.2008 11:03:20   
a.jrad
Spelka12 pozdravljena! A praviš, da sta najini zgodbi podobni ? No mislim, da nas je kar nekaj tukaj z tako žalostnimi zgodbami; mi je pa veliko boljše, da lahko svoje občutke delim z vami........

Ja šla bova najverjetneje k Reš-u, edino če po vezah pridem prej v MB, ker mi je bližje;
Ampak vseeno še tisto upanje ostaja, da mogoče pa le ne bo treba iti v neplodnostno in se bo prijelo zdaj, ko odhajava na dopust.....user posted image  V glavnem upanje umre zadnje!!!!!!

lp

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
14.11.2008 13:35:08   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
crvicek uspešno guncanje vama želimuser posted image  user posted image user posted image

spelka12 hvala.

Ja zdaj pa morava vadit, da se bova na generalki dobro odrezala user posted image user posted image user posted image .

Tudi tebi želim, da čimprej zagledaš user posted image . Sem vidla da si tudi ti na seznamu Miklavža za december. Saj smo bile vse pridne med letom, tako da nas bo decembra prav gotovo presenetil z darilom.user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.11.2008 14:40:34   
DannyS

user posted image
 2009 MAMI 

user posted image

Tanja55
Anjuša
punčka10
rakica26
tejka24
pravoda
MAŠKA
ursa30
spelka12
lenna
user posted image  Hanuši user posted image  user posted image
sakuL
S*
cukr07
DannyS
Martinčka
incabinca
baby1978
M1987
D0aisy
luna80
ZaGa
emelly
aqua77
tassika
Arual
neodkrita
crvicek
user posted image  chebellca user posted image  user posted image
ajja
Tanisha
strumf
Lea70
ursula3
giotti
MetuLJchy
a.jrad
tina50

user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?