Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 20:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil kje ste vse? nič, grem jaz k mojemu se stiskat. se nisem že kar en lep čas, ker samo tle gor visim Jaz sem tukaj, ampak drugih ni. Tud jaz sem... samo se mi ne da govoriti. Pardon pisat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 20:52:34
|
|
|
|
špelin@
|
Ja, jana81, pa je malemu najbrž res že majhna tale lupinica, če je bilo pred tremi tedni takole... valentina2006, jutri dobro opravita O, nina7, si bila pa pridna sesil, vidim, da ste imeli krasen dan IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se malo pohvalim. Naša že veselo kliče mama in am ko je lačna. Zelo rada govori bababababa, uspelo pa ji je ata, papa in duda. Te zadnje tri še niso vsak dan na sporedu mama in am pa. IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Jaz se tudi trudim, da grem na trening vsaj enkrat tedensko, čeprav bi bilo idealno 3x. Ampak kaj, ko moj tako pozno hodi domov, tašče pa tudi ne morem kar naprej obremenjevat s tamalima dvema. Pa še joga 1x/teden. Pol mam pa že kar slabo vest. Sva šla pa včeraj z Janom na proslavo ob 40. obletnici našega kluba (najstarejši v Sloveniji) in me je zagrabila prava nostalgija po starih časih In sem se definitivno odločila, da bom nadaljevala družinsko tradicijo, upam pa, da mi bo vso znanje uspelo prenest tudi na katerega od fantov. Če ne meni, pa vsaj mojemu očetu, če bo še pri močeh. Oooo, za pridno treniranje!!! A smem biti firbčna (spet ): za kateri klub pa gre?? Aja, grem zdaj poskusit vse tickerje dati ven, da vidim, če je kaj na tem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 20:54:48
|
|
|
|
špelin@
|
CatJa, hvala za namig, zdaj vidim, kje je bil problem ok, bom dala ticker od prihajajoče obletnice ven... Mogoče bo potem "potegnilo". Itak so vsi ostali mini varianta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 20:57:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ CatJa, hvala za namig, zdaj vidim, kje je bil problem ok, bom dala ticker od prihajajoče obletnice ven... Mogoče bo potem "potegnilo". Itak so vsi ostali mini varianta. Veš kako sem pogrešala tega tvojega smilija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 20:58:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ CatJa, hvala za namig, zdaj vidim, kje je bil problem ok, bom dala ticker od prihajajoče obletnice ven... Mogoče bo potem "potegnilo". Itak so vsi ostali mini varianta. Veš kako sem pogrešala tega tvojega smilija. CatJa je rešila situacijo Evo, še obletnico sem dala v mini izvedbo in je ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 20:59:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Tud jaz sem... samo se mi ne da govoriti. Pardon pisat. A nabiraš moči za tarok??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:02:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Tud jaz sem... samo se mi ne da govoriti. Pardon pisat. A nabiraš moči za tarok?? NE...Se mi ne spila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:02:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ CatJa, hvala za namig, zdaj vidim, kje je bil problem ok, bom dala ticker od prihajajoče obletnice ven... Mogoče bo potem "potegnilo". Itak so vsi ostali mini varianta. Veš kako sem pogrešala tega tvojega smilija. CatJa je rešila situacijo Evo, še obletnico sem dala v mini izvedbo in je ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:03:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Tud jaz sem... samo se mi ne da govoriti. Pardon pisat. A nabiraš moči za tarok?? Meni se zdi nekam žalostna danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:04:43
|
|
|
|
tally
|
Večer! Jaz samo pozdravim pa grem v pojstlo, ker sem neki zmatrana dons. Mi smo bili cel dan pri tašči smo šli na kosilo potem pa ostali do večera, po tem pa še do mojega brata na koffi. Emilija je bila začuda prvič pridna nič ni jokala, celo smejala se je . Upam da ni bil to samo preblisk in da je faza jokanja mimo. Jutri se gremo pa cepit . Za nazaj nisem nič brala bom jutri če ne boste preveč naklofale , sem pa vidla da Aljči praznuje VSE NAJ NAJ ZA POL SVEČKE . Grem v horizontalo.............................. Lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:05:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Jaz samo pozdravim pa grem v pojstlo, ker sem neki zmatrana dons. Mi smo bili cel dan pri tašči smo šli na kosilo potem pa ostali do večera, po tem pa še do mojega brata na koffi. Emilija je bila začuda prvič pridna nič ni jokala, celo smejala se je . Upam da ni bil to samo preblisk in da je faza jokanja mimo. Jutri se gremo pa cepit . Za nazaj nisem nič brala bom jutri če ne boste preveč naklofale , sem pa vidla da Aljči praznuje VSE NAJ NAJ ZA POL SVEČKE . Grem v horizontalo.............................. Lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:05:37
|
|
|
|
barbaw
|
Mene je pa škrat razjezil prej, ker ne zna počakat. Pa ga učim, da mora počakat in je celo mojo nosečnost lepo počakal, ker je očitno dojel da ne morem zaradi trebuha, zdaj pa ....In je preden je dočakal kar je hotel zaspal. Vsaj borbe nismo imeli. Je lepo skopan zavit v haljo in pokrit zaspal na sedežni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:07:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se malo pohvalim. Naša že veselo kliče mama in am ko je lačna. Zelo rada govori bababababa, uspelo pa ji je ata, papa in duda. Te zadnje tri še niso vsak dan na sporedu mama in am pa. bravo Maja, ta pa res prehiteva po levi.. Jana, a ti tudi sanjaš o preobrazbi? A si vidla, kako strašilo sem bila jaz včeraj, groza. Sploh si ne morem več uštimat ene kulturne frizure, tako da v naslednjih dneh imam plan nekaj spremenit. In obliko in barvo. Ne morem večno čopa nosit kot rešitev pod nujno, sej si me vidla kaka sem a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:08:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se malo pohvalim. Naša že veselo kliče mama in am ko je lačna. Zelo rada govori bababababa, uspelo pa ji je ata, papa in duda. Te zadnje tri še niso vsak dan na sporedu mama in am pa. bravo Maja, ta pa res prehiteva po levi.. Jana, a ti tudi sanjaš o preobrazbi? A si vidla, kako strašilo sem bila jaz včeraj, groza. Sploh si ne morem več uštimat ene kulturne frizure, tako da v naslednjih dneh imam plan nekaj spremenit. In obliko in barvo. Ne morem večno čopa nosit kot rešitev pod nujno, sej si me vidla kaka sem a ne? Jaz sem tudi prej nosila čope, potem pa sem se šla postrižt. Pobarvala pa sem se sama. Bom pa mogla počasi obnovit barvo. Ne vem, če ne bom menjala na kak drug odtenek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:09:09
|
|
|
|
jana81
|
no moj želodec danes spet štrajka, in posledično se mi še vrti, grem pod tuš, pol pa kr pred tv spat... LAHKO NOČ VSEM NOČNIM KLEPETULJAM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:09:43
|
|
|
|
barbaw
|
Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:12:06
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj danes čvek odpade?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se malo pohvalim. Naša že veselo kliče mama in am ko je lačna. Zelo rada govori bababababa, uspelo pa ji je ata, papa in duda. Te zadnje tri še niso vsak dan na sporedu mama in am pa. bravo Maja, ta pa res prehiteva po levi.. Jana, a ti tudi sanjaš o preobrazbi? A si vidla, kako strašilo sem bila jaz včeraj, groza. Sploh si ne morem več uštimat ene kulturne frizure, tako da v naslednjih dneh imam plan nekaj spremenit. In obliko in barvo. Ne morem večno čopa nosit kot rešitev pod nujno, sej si me vidla kaka sem a ne? Jaz sem tudi prej nosila čope, potem pa sem se šla postrižt. Pobarvala pa sem se sama. Bom pa mogla počasi obnovit barvo. Ne vem, če ne bom menjala na kak drug odtenek. Barbaw a ti si rjavolasa? Je tvoj bolj svetlolas, glede na to da sta tamala2 bolj svetla? Moj je tudi bolj svetlolas pa malo razmišljam kaka bo moja miškica, zdaj je itak čista ati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Tud jaz sem... samo se mi ne da govoriti. Pardon pisat. A nabiraš moči za tarok?? Meni se zdi nekam žalostna danes. **** kaj te muči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:23:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se malo pohvalim. Naša že veselo kliče mama in am ko je lačna. Zelo rada govori bababababa, uspelo pa ji je ata, papa in duda. Te zadnje tri še niso vsak dan na sporedu mama in am pa. bravo Maja, ta pa res prehiteva po levi.. Jana, a ti tudi sanjaš o preobrazbi? A si vidla, kako strašilo sem bila jaz včeraj, groza. Sploh si ne morem več uštimat ene kulturne frizure, tako da v naslednjih dneh imam plan nekaj spremenit. In obliko in barvo. Ne morem večno čopa nosit kot rešitev pod nujno, sej si me vidla kaka sem a ne? Jaz sem tudi prej nosila čope, potem pa sem se šla postrižt. Pobarvala pa sem se sama. Bom pa mogla počasi obnovit barvo. Ne vem, če ne bom menjala na kak drug odtenek. Barbaw a ti si rjavolasa? Je tvoj bolj svetlolas, glede na to da sta tamala2 bolj svetla? Moj je tudi bolj svetlolas pa malo razmišljam kaka bo moja miškica, zdaj je itak čista ati midva sva oba temnolasa otroka pa svetlolasa. Je pa bil moj kot otrok ne blond ampak bel. Do cca 4 leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw midva sva oba temnolasa otroka pa svetlolasa. Je pa bil moj kot otrok ne blond ampak bel. Do cca 4 leta. norooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:31:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw midva sva oba temnolasa otroka pa svetlolasa. Je pa bil moj kot otrok ne blond ampak bel. Do cca 4 leta. norooooo Pa zaenkrat sta oba modrooka, pa noben ni. Moj tast ima bolj sivkaste oči in me prav jezi, ko kdo (beri tašča) reče, da ima Jaka tudi take. Ima lepše, ker so modre, tast pa ima tako motno sivo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Tud jaz sem... samo se mi ne da govoriti. Pardon pisat. A nabiraš moči za tarok?? Meni se zdi nekam žalostna danes. **** kaj te muči Nic......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Tud jaz sem... samo se mi ne da govoriti. Pardon pisat. A nabiraš moči za tarok?? Meni se zdi nekam žalostna danes. **** kaj te muči vidla, vem kako hudo ti mora biti veš moja teta ne more nikakor donositi zanosi že samo potem pa po kakem mescu samo gre in boga revca fuul trpi, in ko sem jaz rodila sploh ni mogla pokazati niti malo veselja . Ti pa imaš svoje 3 ,ki verjamem da si jim najboljša mamica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 23.11.2008 21:33:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Tud jaz sem... samo se mi ne da govoriti. Pardon pisat. A nabiraš moči za tarok?? Meni se zdi nekam žalostna danes. **** kaj te muči vidla, vem kako hudo ti mora biti veš moja teta ne more nikakor donositi zanosi že samo potem pa po kakem mescu samo gre in boga revca fuul trpi, in ko sem jaz rodila sploh ni mogla pokazati niti malo veselja . Ti pa imaš svoje 3 ,ki verjamem da si jim najboljša mamica Tvoja teta pa mora biti ful boga. Koliko pa je stara?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?