|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
23.11.2008 15:49:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kriz me boli za ponoret..komi se zravnam...user posted image user posted image
Mojmu nisem itak nic rekla, sam izpred oci sem se mu umaknila...
Zunaj je itak spet prevroce...in evo me ko otroc spijo sedim za racunalnikom namesto na terasi...user posted image user posted image

Katy: eh, kaj bi jaz dala da bi moj vsaj v objemu hotel zaspat.... ti se nic ne sekiraj, saj bo se prehitro zrasla...

**** svojmu kr reči, da naj te malo zmasirauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
23.11.2008 15:50:19   
Anonimen
Evo naša fračka čisto sama samostojno sedi že 20 minuser posted image user posted image user posted image uff kolk je ponosna ista mamicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
23.11.2008 16:12:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Kriz me boli za ponoret..komi se zravnam...user posted image user posted image
Mojmu nisem itak nic rekla, sam izpred oci sem se mu umaknila...
Zunaj je itak spet prevroce...in evo me ko otroc spijo sedim za racunalnikom namesto na terasi...user posted image user posted image

Katy: eh, kaj bi jaz dala da bi moj vsaj v objemu hotel zaspat.... ti se nic ne sekiraj, saj bo se prehitro zrasla...

**** svojmu kr reči, da naj te malo zmasirauser posted image

V pravem smislu masaze .. tega ne bom docakala. ce bom fajn jamrala mi bo pripeljal maserko ma dom in placal...Tak je. Araabec od pete do glave. Ne bi naredil nicesar kar lahko placa drugim da naredijo namesto njega...

Una masaza pa.... me tok kriz boli da si je ne znam zamislit user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
23.11.2008 16:13:46   
Anonimen

Evo naša fračka čisto sama samostojno sedi že 20 minuser posted image user posted image user posted image uff kolk je ponosna ista mamicauser posted image

Lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
23.11.2008 16:17:16   
Anonimen
Jaz sem pa tok zalostna... Sem pospravljala sedaj premajhne cotke in sem se kar zjokala... Nikoli vec ne bom imela take male strucke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da Bog da.. da mi starejsi hitro naredi vse obveznosti in se poroci pa bom morda cez kake 12/13 let spet imela tako strucko...user posted image  S tem se tolazim.

Ampak srce se mi pa vseeno trga... kar vpila bi....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
23.11.2008 17:03:09   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

najprej en lep mrzel pozdrvček user posted image

za nazaj nisem brala, ker ste čisto ponorele ženske user posted image , enostavno se mi donc ne da brati za nazaj, tako da če me je katera kaj spraševala, naj me prosim vpraša še 1x user posted image

danes dopoldan je šel moj dragi s svojimi starši na Blegoš in je rekel, da je bila tako božanska idila gor na vrhu: malček snega, sonce, brez oblačka, toplo, ....
midva z mojim očetom pa sva zmontirala avtosedež v moj avto za našo Manco, ker lupine enostavno ne "prebavlja" več. smo imeli celi petek popoldan dretje v avtu, ker ni nič videla kaj se dogaja.
no sva šli na testno vožnjo in je uživala in bila vsa ponosna, češ: sedaj pa vse vidim user posted image

Jaz sem pa tok zalostna... Sem pospravljala sedaj premajhne cotke in sem se kar zjokala... Nikoli vec ne bom imela take male strucke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem v petek pospravljala male cunjice in človek kar ne more verjeti, kako hitro se polni škatlja z malimi cunjami.
**** user posted image user posted image user posted image  samo zate!!!!

da Bog da.. da mi starejsi hitro naredi vse obveznosti in se poroci pa bom morda cez kake 12/13 let spet imela tako strucko...user posted image  S tem se tolazim.

DRžim pesti, da se tvoje želje uresničijo ter da boš čim bolj uživala z vnuki!

Rada bi rekla, da te razumem, ampak ne morem, ker ne vem kako je to, vseeno pa sočustvujem s tabo

Čestitke user posted image user posted image user posted image . Boš videla, sedaj ni več šans, da bi ležala, vsaj pri nas je tako

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
23.11.2008 17:06:25   
špelin@
Kako kaj nedelja? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Kolk ste ve pridne s pisanjem men pa zadnje dni sploh ne znese,mal sem utrujena pa zdej hodim na aerobiko ob torkih in sobotah in je šponsko babnce moje.No sej pol mi pa zmanjka časa k zraven še veselo vozičkamo k mamo vsak dan mal sončka in to izkoristmo.
O krasno user posted image user posted image user posted image

Mal sem že zaspana pa grem podolgoma da se vsaj mal naspim preden mala vklopi sireno k sem sama je moj spet v nočni in pol si mala madam privošči razvajanje v dnevni k sploh noče več zaspat okol pol devete ampak šele po deseti in pol se dere v postelci tko da jo posledično prinesem v dnevno kjer zraven mene zadrnjoha kot polh.Sploh ne vem kdaj se je to razvadlauser posted image

Glavno, da ti je ni treba nosit. Če zaspi poleg tega, pač naj user posted image

Srčekgirll, huuud vic  user posted image user posted image user posted image

pri nas je bila spet budnica ponoči in to na vsake 15 minuser posted image . Zdaj sem že čisto prepričana, da hrana nobene veze nima z nočnim spanjem, čisto vseeno je koliko čez dan poje, ko se dama odloči da ne bo spala, pač ne bo spalauser posted image .

user posted image  Saj bo spet bolje, boš videla user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram pa prav pohvaliti: pretekla noč je bila enkratna user posted image  Gregor se je zbudil samo 3x user posted image

ALJI TUDI JAZ ŽELIM VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 6. MESECEV!!! user posted image user posted image user posted image
Ej, Estrella*, fenomenalna fotka, sem se skoraj po***** od smeha user posted image

jana81, Nejček je pravi frajerček user posted image user posted image

Me je pa moj razpizdil na celi crti.... se redko zgodi ampak sedaj se pa je...user posted image

Se zgodi tudi najboljšim user posted image user posted image user posted image   Čimmanj se žri user posted image

pri nas je soncek + 26 user posted image

A dej noooooooooooooooo dražit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Včeraj cel dan ni imel vročine, pa danes je tudi brez, še driske nima več danes.

user posted image user posted image user posted image

barbaw, user posted image  za minus kile!!! In za Majino kosilo user posted image

Estrella*, fantastično stopnišče user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
No mi imamo danes eden od najslabših dni kar se hranjenja tičeuser posted image  Pa še s spanjem smo jo totalno zaj...in imamo dvojno štalo

Ja, kaj ga pa Alja biksa?? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Najinemu Galu pa že tretji zobek tišči na svobodo, prvi zgornji sekalec user posted image user posted image user posted image , zdaj bo pa tak hrček user posted image

user posted image user posted image user posted image  Poznam ta občutek, ampak v nedogle imeti male štručke itak ne gre user posted image  Vem pa, da tebe še toliko bolj boli, ker je dokončno, ne bodi žalostna user posted image user posted image user posted image  Saj boš crkljala vnučke user posted image  Kar naberi kondicijo do takrat user posted image

Ta sončna, user posted image  za uživancijo!!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
23.11.2008 17:07:36   
Anonimen
Hvala SS...

Za namecek mi je zmanjkalo mleka...

Pumpam pumpam... in mi rata celo 80ml v 24h napumpat...

Prsi imam cist mehke pa pol ure pumpam da zacne tect potem pa 10ml na vsaki napumpam...user posted image user posted image user posted image user posted image

Dones pa res ni moj dan...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.11.2008 17:13:47   
jana81
hej hej

mi smo nazaj s kavice, obiska in sprehoda...
Ne vem al se je Nejc tolk najedu meseka, da prej ni hotu frutka jest, pojedu je par žličk, zdej pa na poti domov zaspal v jajčki..

SS jst tud že komaj čakam da pride avtosedež, ker se Nejc tud zelo "buni" v jajčki, komaj ga pripnem.

aurora bravo za zobek , pr nas tud mogoče kaj bo, ker spet vse v usta tišči.

špelin@ še več takih noči ti želim..

**** men je tud hudo, ko vedno znova pospravljam premajhne cotke.

katy82 vse pohvale za aerobiko...

edina tvoja tamala bo zdej še lažje pecala, ko bo bolje videlauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
23.11.2008 17:19:19   
Anonimen
Hvala tud tebi Spelin@. Saj vem, da ne mores imet v nedogled otrok ampak midva bi komot imela se enega ali dva...

Ampak hvala Allahu, kaj pa vsi tisti ki jih sploh ne morejo imeti. Saj sem hvalezna za te tri soncke, sam tako morala sem dat ven iz sebe pa pojamrat o obcutkih,ker mojmu teh stvari dones ze ne grem pravit... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
23.11.2008 17:23:19   
špelin@
Za namecek mi je zmanjkalo mleka...

Pumpam pumpam... in mi rata celo 80ml v 24h napumpat...

Prsi imam cist mehke pa pol ure pumpam da zacne tect potem pa 10ml na vsaki napumpam...user posted image user posted image user posted image user posted image

Dones pa res ni moj dan...

user posted image user posted image user posted image  Kar glavo pokonci, ni vse tako črno, kot ti trenutno izgleda user posted image user posted image user posted image

jana81, katero lupinico pa ti imaš? Ker naš mali je Maxi Cosi že skoraj prerasel... Glavo ima že tik pod vrhom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
23.11.2008 17:45:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
jana81, katero lupinico pa ti imaš? Ker naš mali je Maxi Cosi že skoraj prerasel... Glavo ima že tik pod vrhom user posted image

mi imamo Jane slalom pro, in glavo ima že na robu vrha jajčke, ampak kaj čem če smo prepozno naročili avtosedež in zdaj čakamo da pride iz Nemčije.

user posted image  tole ampak lanski model

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
23.11.2008 17:49:22   
jana81
evo sem našla sliko od kake 3 tedne nazaj, pa poglej kje ima glavico

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
23.11.2008 17:58:45   
valentina2006
OJLA...

Dons smo se mal poptepal... je user posted image častil južno user posted image , pol smo pa še mal šli k mamic in atiju na obisk.

Matevž, ne vem kaj na rečem, po starem. Juti mava kontrolo in bom pol kej več napisala.

Brala za nazaj nisem user posted image , tko da nč ne vem kva se je dogajal user posted image .

Bom zdej mal preletela pa...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
23.11.2008 18:38:49   
valentina2006
Ojoj user posted image ... berem, berem pa ne konca user posted image ...

Anitka: Lepi ste na slikcah... tud jes bi mela tvoje kilce user posted image

barbaw in špelin@: HVALA za skrb user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image ALJA vse naj, naj za pol svečke tud od nas... user posted image user posted image

jana81: Zakon je Nejc na unih fotkah... lepoooo user posted image

edinaos: user posted image user posted image user posted image za sedenje...

aurora28: user posted image user posted image user posted image za tretjega zobeka user posted image user posted image user posted image

Tolk mi je v glav ostal user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
23.11.2008 18:43:44   
Katina
Že ves vikend laufamo okoli. Oglasila sem se le toliko, da čestitam

ALJI za dopolnjenih 6 polsvečk user posted image user posted image user posted image

upam, da mi bo ju3 ratalo kaj prebrat za nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
23.11.2008 18:55:50   
Anonimen
Dan.
Evo mene končno spet mal na rr.  Sm bla včeri full pridna,sm vse pospravla,dva stroja cunj oprala,...pa še Gajino sobo sm prebelila,dons pa še enkrat. Potem pa na vrsto pride še risanje.
A za novoletno zabavo se pogovarjate? Ja itak da sm zauser posted image . Estrella hvala za info.In kdaj naj bi to bilo? A ste se že kej zmenile,pa kje? Nism nč za nazaj brala pa ne vem.

Jana jest sm dala pri lupinici vzglavnik al kaj je to vn,pa ma mal več placa. Bo mogoče lažje sedel,čeprov je Nejcu re že mala lupinca.

Edina user posted image user posted image user posted image  za sedenje.

Alja vse naj naj za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem zdej neki pojest,ker sm fulllllllllll lačna

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
23.11.2008 19:57:40   
sesil
Alja vse najlepše za pol leta, naj te mama uboga....

potepinčki so prišli domov.
aneja ima nahrbtnik, pa zimskega pajaca, da bo šarmirala v nahrbtniku, rokavičke, kapo in pametnega kužija.
tata ima rokavice, mama pa prazno denarnico.
ooooo, nič nisem spala. vstala sem že ob 7h, uštimala anejo in smo šli v ljubljano. pri nas je bilo ob 8.30 zjutraj -7 stopinj. bbbbrrrrrrr
šli smo še na sejem, sem si pasla oči po avtodomih, od smučarije bolj švoh - beri nič pametnega.
zavili smo še na pizzo - adijo djeta in aneja na frutek.
pol pa proti domu, še na rojstni dan. zdej pa končno doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
23.11.2008 20:14:07   
barbaw

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
23.11.2008 20:14:09   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer jaz tudi ne morem rečt kako ti je, ker bi jaz lahko še imela kakega otroka, pa ga ne bom zavestno imela, razen če se zgodi "sreča". Je pa tudi meni hudo, ko pospravljam tiste majčkene cotke in razmišljam o vseh lepih stvareh.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 23.11.2008 20:16:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
23.11.2008 20:15:34   
barbaw
Da se malo pohvalim. user posted image  Naša že veselo kliče mama in am ko je lačna. user posted image  Zelo rada govori bababababa, uspelo pa ji je ata, papa in duda. Te zadnje tri še niso vsak dan na sporedu mama in am pa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.11.2008 20:20:10   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Bravo še s primorskega konca.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.11.2008 20:38:10   
sesil
kje ste vse?
nič, grem jaz k mojemu se stiskat. se nisem že kar en lep čas, ker samo tle gor visimuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.11.2008 20:43:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kje ste vse?
nič, grem jaz k mojemu se stiskat. se nisem že kar en lep čas, ker samo tle gor visimuser posted image

Jaz sem tukaj, ampak drugih ni.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.11.2008 20:43:59   
CatJa
Najprej Alji vse naj, naj za 6 mesecev

user posted image

Estrella, ti si včeraj sanjala o kinu, a ne? Midva sva v ponedeljek gledala Bonda. Sam je ratal nek softič ta tip. A Sex v mestu si že gledala? No, sej v kinu ga ne vrtijo več. Men ga je moj prinesel na DVDju, pa so taki podnapisi, da se bolj njim režim kot film gledam, tako da ga še zdaj nisem pogledala do konca user posted image  

Jana, a ti tudi sanjaš o preobrazbi? A si vidla, kako strašilo sem bila jaz včeraj, groza. Sploh si ne morem več uštimat ene kulturne frizure, tako da v naslednjih dneh imam plan nekaj spremenit. In obliko in barvo. Ne morem večno čopa nosit kot rešitev user posted image  

špelin@, tvojega avatarja in št. objav in to, se ne vidi zato, ker imaš tolk tickerjev v profilu. Ziher. Se je meni 1x isto naredilo, potem pa sem začela uporabljat mini tickerje, pa je ok.

Anitka, lepe slikce iz toplic user posted image  Ampak, a verjameš ali ne, jaz ti nisem pa nič fauš kilc. Če bom imela tako "srečo" kot pri Janu, bom po koncu dojenja spet ena kost in koža. In verjamem, da si prav nič ne moreš, saj nažirat se zato, da bi imela kako kilo več, je pa tud BV.

Aurora, bravo za zobke, jih kar pridno štepate user posted image  Naš je pa še čist brezzobi.

Cotke; začuda me tokrat nič ne ganejo premajhne, jih spakiram v škatlo, kjer čakajo prvo, ki bo potrdila, da pričakuje fantka.

Katy, pridna si, tako z dieto kot aerobiko user posted image

Jaz se tudi trudim, da grem na trening vsaj enkrat tedensko, čeprav bi bilo idealno 3x. Ampak kaj, ko moj tako pozno hodi domov, tašče pa tudi ne morem kar naprej obremenjevat s tamalima dvema. Pa še joga 1x/teden. Pol mam pa že kar slabo vest. Sva šla pa včeraj z Janom na proslavo ob 40. obletnici našega kluba (najstarejši v Sloveniji) in me je zagrabila prava nostalgija po starih časih user posted image  In sem se definitivno odločila, da bom nadaljevala družinsko tradicijo, upam pa, da mi bo vso znanje uspelo prenest tudi na katerega od fantov. Če ne meni, pa vsaj mojemu očetu, če bo še pri močeh.

Danes ste se vse nastavljale sončku, mi smo pa se pa tako spravljali ven kot lačni srat. Tako da smo bili danes najbrž edini, ki smo se z vozičkom sprehajali po temi in minusu user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?