CatJa
|
Najprej Alji vse naj, naj za 6 mesecev Estrella, ti si včeraj sanjala o kinu, a ne? Midva sva v ponedeljek gledala Bonda. Sam je ratal nek softič ta tip. A Sex v mestu si že gledala? No, sej v kinu ga ne vrtijo več. Men ga je moj prinesel na DVDju, pa so taki podnapisi, da se bolj njim režim kot film gledam, tako da ga še zdaj nisem pogledala do konca Jana, a ti tudi sanjaš o preobrazbi? A si vidla, kako strašilo sem bila jaz včeraj, groza. Sploh si ne morem več uštimat ene kulturne frizure, tako da v naslednjih dneh imam plan nekaj spremenit. In obliko in barvo. Ne morem večno čopa nosit kot rešitev špelin@, tvojega avatarja in št. objav in to, se ne vidi zato, ker imaš tolk tickerjev v profilu. Ziher. Se je meni 1x isto naredilo, potem pa sem začela uporabljat mini tickerje, pa je ok. Anitka, lepe slikce iz toplic Ampak, a verjameš ali ne, jaz ti nisem pa nič fauš kilc. Če bom imela tako "srečo" kot pri Janu, bom po koncu dojenja spet ena kost in koža. In verjamem, da si prav nič ne moreš, saj nažirat se zato, da bi imela kako kilo več, je pa tud BV. Aurora, bravo za zobke, jih kar pridno štepate Naš je pa še čist brezzobi. Cotke; začuda me tokrat nič ne ganejo premajhne, jih spakiram v škatlo, kjer čakajo prvo, ki bo potrdila, da pričakuje fantka. Katy, pridna si, tako z dieto kot aerobiko Jaz se tudi trudim, da grem na trening vsaj enkrat tedensko, čeprav bi bilo idealno 3x. Ampak kaj, ko moj tako pozno hodi domov, tašče pa tudi ne morem kar naprej obremenjevat s tamalima dvema. Pa še joga 1x/teden. Pol mam pa že kar slabo vest. Sva šla pa včeraj z Janom na proslavo ob 40. obletnici našega kluba (najstarejši v Sloveniji) in me je zagrabila prava nostalgija po starih časih In sem se definitivno odločila, da bom nadaljevala družinsko tradicijo, upam pa, da mi bo vso znanje uspelo prenest tudi na katerega od fantov. Če ne meni, pa vsaj mojemu očetu, če bo še pri močeh. Danes ste se vse nastavljale sončku, mi smo pa se pa tako spravljali ven kot lačni srat. Tako da smo bili danes najbrž edini, ki smo se z vozičkom sprehajali po temi in minusu