|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
23.11.2008 10:36:51   
Pupa7
Čebeica tudi ležečki lahko ustvarjaš user posted image štrikaš, rišeš, vse se da samo pošlji možeka v trgovino po pripomočke pa en večji pladen, da boš nanj zložila zadeve. Vse se da user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 23.11.2008 10:38:04 >

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
23.11.2008 10:54:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

spps še enkrat hvalauser posted image za slikico.

malenkostuser posted image  če znam,ni panike.drugač pa tud jaz nisem specialec za compuser posted image user posted image -lahk mojga vprašaš,ker me ima vsake tolk v delu in mi reče "kaj si spet delala?????"user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
23.11.2008 10:58:03   
čebeica maja
Pupa- hvala. Štrikanje, mi ne gre, sem se pa hotla naučit pa ni šlo, no en polover sem s pomoćjo prijatelice nardila, pa mi je svetoval naj raj kar pri šivanju ostanem. TVOJI copatki so tako luškani, mi lahko pošleš navodila, mogoče koga nahecam da mi jih seštrika. Hvala  Glede druzga ustvarnjanja pa bi bol tešlo ker Miha skoz okrok mene skače, se računalnik moram skoz držat, da ga kam ne odneseuser posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
23.11.2008 11:09:23   
čebeica maja
Pupa-to ti pa čist verjamem če te potem čaka mamino kosilo, res mi nič daleč.

Neposredna povezava do sporočila: 1404
23.11.2008 11:57:53   
tasa_m
čebeica maja kak dolgo že ležiš? Se mi prav smiliš. Se spomnim kak je blo, ko sem jaz imela strogo mirovanje, samo do wc in nazaj. Za pop....! user posted image

Jaz pa sem zdaj tunin namaz nardila, no sva ga nardila ker je nadzorni takoj prišel pogledat, kaj spet ustvarjam..user posted image Sem zmazala že en velik toast z namazom, več pa ne smem, ker drugač nebom mogla kosila jest..pol pa bodo kake zamere,..user posted image

Moj user posted image pa je danes tak pridn, je že kopalnico spucal. Me je prav presenetil..user posted image

Zdaj pa dam še njemu malo rač. pol pa tak gremo.

se slišimo kaj zvečer. Lepo bodite,... pa izkoristite sonček...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1405
23.11.2008 12:16:58   
čebeica maja
Tasa_m- že od 8tedna strogo, pol sem kr sama mal prenehala, sm sm še počivala. 11.11 sem pa imela morfologijo in ker nisko nosim spet strogo ležanje. vse za user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
23.11.2008 12:38:12   
trezika
DanDan!
Ta RR spet neki zafrkavauser posted image  meni tut ne gre albuma odpretuser posted image  pa sn mislila še novo slikico dodatuser posted image

Mi smo pa meli dans za kosilo polnjene lignjeuser posted image user posted image user posted image  njami.... sn se spet najedla za tri noreuser posted image user posted image user posted image  sam kaj, ko so pa tk dobriuser posted image user posted image user posted image

Dans končno spet malo sonček sije, pa HB ni vetra tk da bova šla z mojim malo naokoli na kakšen sprehod... samo mora prej iz službe prituser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1407
23.11.2008 12:58:02   
marec2009
živjo,

sama se tud spravljam na kuho, pa sem mislila prvo da bova nekam prvo ven letela po mi je pa zelje zadišalo.

No bom vidla kaj bo še ratalo user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
23.11.2008 13:18:20   
Najaa
tasa_m, bom dala slikco v torek, ko bo 22t in bo sveža. user posted image  Pa zdaj tudi doma nisem.

A vaše pikice v trebuščku že kaj kolcajo? Meni je to tako smešno, ko sam ena stran rahlo vibrira. user posted image  Ravno imamo to na sporedu.  Se spomnem, da je Tija fuuul kolcala.

čebeica maja, verjamem, da je težko samo ležat. Kaj pa kakšen gobelin si se spravila delat? Meni je to tak fajn in če bi ves čas ležala, bi jih ziher delala. user posted image

Joj, sam o hrani pišete, jaz pa tak lačna. user posted image  Tašča kuha kosilo in tak diši... moram it mal pofirbcat, kaj je v loncih. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
23.11.2008 13:23:44   
čebeica maja
spps-glede solate nen je najbolš mešana, vse kr imamo (zelje,z.solato,radič,rukolo,koren,koruzo in česen)zmešamo, še miha jo je,posebno koruzek prevod-koruza

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
23.11.2008 13:39:24   
čebeica maja
Najja- neboš verjela tud z gobelinom sem že probala, pa ga je sestra potem dokončala,ker tako kot pri štrikanju nisem lepo zategovala- tud njen nasvet je bil naj se kar šivanja držim. Vsa ročna dela občudujem, pa mi res ne gre, razen šivanje, kar pa v postli negre, sm pa vse kr je blo za naroke pošit že pošila.

Ena mi je rekla da naj limonade začnem gledat, pa sem res eno, pa jo je blo kmalu konec. Ta slovenska Strasti je pa kr neki. Sej zdej ko imam prenosni rač.bo kr, bom pa vam težilauser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
23.11.2008 13:40:43   
Pupa7
Hojla pupe,

mi smo se ravno najedli, so se mi zaluštali hamburgerji pa sm jih doma nardila in je blo odličnooo zdaj pa ležim, da pridem k sebi hahaha.

Lepo popoldne vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1412
23.11.2008 13:41:26   
Najaa
Pa moraš samo ležat ali si lahko v sedečem položaju?
Ma, prav nič ti ne zavidam. Bereš kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1413
23.11.2008 13:41:41   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Najja- neboš verjela tud z gobelinom sem že probala, pa ga je sestra potem dokončala,ker tako kot pri štrikanju nisem lepo zategovala- tud njen nasvet je bil naj se kar šivanja držim. Vsa ročna dela občudujem, pa mi res ne gre, razen šivanje, kar pa v postli negre, sm pa vse kr je blo za naroke pošit že pošila.

Ena mi je rekla da naj limonade začnem gledat, pa sem res eno, pa jo je blo kmalu konec. Ta slovenska Strasti je pa kr neki. Sej zdej ko imam prenosni rač.bo kr, bom pa vam težilauser posted image .

ti kar teži, te rade beremo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1414
23.11.2008 13:46:17   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ja saj za to pa smo tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
23.11.2008 13:54:36   
čebeica maja
Najja-Samo na levi in desni strani,kot čvapčič, na hrbtu se itak nesme. Pol sedeči položaj je pa skor isto, kt bi stala, plod pritiska šebol dol.Al čutimin tud boli me npr. ko stojim kot bi mi vse dol viselo ,nato se pa dvigniloko se vsedem.

Kovcanje je tud prinas pogosto, je pa kr orenk,ker nisko nosim to večkrat čutim tud tam spodajuser posted image

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 23.11.2008 14:04:56 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
23.11.2008 14:03:19   
čebeica maja
HVALA PUNCE MOJE

Brala pa nisem nikol rada, potem sm spim čes dan ponoč potem pa nemorem, knige me uspavajo, brez hecov, takoj zaspim pa je lahko še tako dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
23.11.2008 15:03:26   
Najaa

Najja-Samo na levi in desni strani,kot čvapčič, na hrbtu se itak nesme. Pol sedeči položaj je pa skor isto, kt bi stala, plod pritiska šebol dol.Al čutimin tud boli me npr. ko stojim kot bi mi vse dol viselo ,nato se pa dvigniloko se vsedem.

Kovcanje je tud prinas pogosto, je pa kr orenk,ker nisko nosim to večkrat čutim tud tam spodajuser posted image

Če te to kaj potolaži, bodi vesela, da si vsaj doma. Moja prijateljica je pol nosečnosti v bolnici preležala in si sploh ne predstavljam tam cele dneve ždet. user posted image
Škoda, ker ne maraš branja. Sicer pa, ti kar jamraj na rr, me smo tu zato, da te poslušamo in tolažimo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
23.11.2008 16:47:34   
Lolita23
Živjo!!!

čebeica majauser posted image ter upam, da bo kmalu se situacija izboljšala.

Kolcanje naša mala tudi veselo kolcala.user posted image Še na M je G nama razlagala, da je to zelo zdravo, saj s tem se otrok na nek način navaja na kasnejše dihanje.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
23.11.2008 17:18:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

točno tako,marčevke smo pa itak bolj al manj zjamraneuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
23.11.2008 17:43:59   
Pupa7
Madonca, danes pa res vlada zatišje na RR, vidim da uživate nedeljo.

Mene že celo popoldne matra želodec user posted image prov še nikol me ni tko bolel, pa nevem zakaj... ah počasi mineva, sm se posilila z donatom pa je mal bolš.

Grem še malo nazaj ležat...

bodite lepo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
23.11.2008 18:02:30   
trezika
se vidi, da je nedelja...kam ste vse zginile?user posted image
Js glih klikam po netu in iščem recept za kakšno fajn torto, ki jo bom jutri spekla...v torek ma mama rojstni danuser posted image user posted image user posted image  spet bomo pili in jedliuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
23.11.2008 18:58:36   
Nina00
Se vam spet malo javim. Smo imeli kar aktiven vikend. Pa včeraj sva imela večer v dvoje user posted image  Je pasalo.
Sem pa sedaj v hudem zaostanku tu na RR. Bom poskusla malo vsak dan prebrat, a kaj ko vem, da bo že jutri 5-10 novih strani user posted image  Bom že enkrat not pršla, a ne?!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
23.11.2008 19:31:52   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

se vidi, da je nedelja...kam ste vse zginile?user posted image
Js glih klikam po netu in iščem recept za kakšno fajn torto, ki jo bom jutri spekla...v torek ma mama rojstni danuser posted image user posted image user posted image  spet bomo pili in jedliuser posted image user posted image

ojla, če hočeš imam jaz dva full dobra recepta za torto en je omamina torta (jo je pekla tudi moja praprababi) druga pa je dvojna čokoladna torta... tu sta recepta :

DOUBLE CHOCOLATE GATEAU   Biskvit:   225 g masla 225 g sladkorja 4 jajca 175 g moke 55 g kakava 1 pecilni prašek   Zmešaj maslo in sladkor, posamično dodajaj jajca in dobro zmešaj. Zmešaj moko, kakav in pecilni prašek ter vse skupaj z metlico zamešaj v kremo iz sladkorja…   Bela krema:   250 ml sladke smetane 150 g bele čokolade (ali malo več)   Segrej smetano (da skoraj zavre pazi ne sme zavreti!!! Ker se drugače skisa), zmelji čokolado in oboje zmešaj, da se čokolada stopi. V hladilniku pusti stat čez noč. Bela krema je nadev torte…   Frosting:   350g jedilne čokolade 115 g masla 85 ml sladke smetane   Nad paro segrej maslo in čokolado ter dodaj smetano vse skupaj lepo zmešaj da je čista masa. Prelij čez ohlajeno torto in daj v hladilnik.   Pečico segrej na 180 stopinj in peci 45-50 minut! (pokrij s folijo po 30 minutah)

OMAMINA TORTA   20 dag – zmletih orehov, lešnikov, mandljev… 15 dag – sladkorja 5 dag – drobtinic pokapaj z rumom, dodaj naribano limonino lupinico 6 jajc – rumenjake penasto stepeš s sladkorjem in dodaš vanilij sladkor, narediš trd sneg.   vse skupaj zelo počasi zmešaš!!! (počasi dodajaš sneg!!!)   Pečeš cca 45 minut na 180 stopinj.
Nadev: marmelada in sadje po izbiri
Preliv: kar sladka smetana

Okrasiš in to je to...

Če sem ti kaj pomagala me veseli user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 23.11.2008 19:32:46 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
23.11.2008 20:30:38   
spps
pupa,pravkar sem od večerje,pa mislim,da ne bo dolgo trajalo,ko bom si morala it mal cuker dvignituser posted image user posted image user posted image user posted image

Pol se še pa naj človek sprašuje od kod se kile kopičijo???user posted image user posted image user posted image user posted image

danes pa res ni neke gužve na rr-ju,se res vidi,da je nedelja.

tud sama sem po kosilu  zadremala-je super pasalo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?