Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 10:36:51
|
|
|
|
Pupa7
|
Čebeica tudi ležečki lahko ustvarjaš štrikaš, rišeš, vse se da samo pošlji možeka v trgovino po pripomočke pa en večji pladen, da boš nanj zložila zadeve. Vse se da
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 23.11.2008 10:38:04 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 10:54:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! spps še enkrat hvala za slikico. malenkost če znam,ni panike.drugač pa tud jaz nisem specialec za comp -lahk mojga vprašaš,ker me ima vsake tolk v delu in mi reče "kaj si spet delala?????"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 10:58:03
|
|
|
|
čebeica maja
|
Pupa- hvala. Štrikanje, mi ne gre, sem se pa hotla naučit pa ni šlo, no en polover sem s pomoćjo prijatelice nardila, pa mi je svetoval naj raj kar pri šivanju ostanem. TVOJI copatki so tako luškani, mi lahko pošleš navodila, mogoče koga nahecam da mi jih seštrika. Hvala Glede druzga ustvarnjanja pa bi bol tešlo ker Miha skoz okrok mene skače, se računalnik moram skoz držat, da ga kam ne odnese .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 11:09:23
|
|
|
|
čebeica maja
|
Pupa-to ti pa čist verjamem če te potem čaka mamino kosilo, res mi nič daleč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 11:57:53
|
|
|
|
tasa_m
|
čebeica maja kak dolgo že ležiš? Se mi prav smiliš. Se spomnim kak je blo, ko sem jaz imela strogo mirovanje, samo do wc in nazaj. Za pop....! Jaz pa sem zdaj tunin namaz nardila, no sva ga nardila ker je nadzorni takoj prišel pogledat, kaj spet ustvarjam.. Sem zmazala že en velik toast z namazom, več pa ne smem, ker drugač nebom mogla kosila jest..pol pa bodo kake zamere,.. Moj pa je danes tak pridn, je že kopalnico spucal. Me je prav presenetil.. Zdaj pa dam še njemu malo rač. pol pa tak gremo. se slišimo kaj zvečer. Lepo bodite,... pa izkoristite sonček...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 12:16:58
|
|
|
|
čebeica maja
|
Tasa_m- že od 8tedna strogo, pol sem kr sama mal prenehala, sm sm še počivala. 11.11 sem pa imela morfologijo in ker nisko nosim spet strogo ležanje. vse za
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 12:38:12
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Ta RR spet neki zafrkava meni tut ne gre albuma odpret pa sn mislila še novo slikico dodat Mi smo pa meli dans za kosilo polnjene lignje njami.... sn se spet najedla za tri nore sam kaj, ko so pa tk dobri Dans končno spet malo sonček sije, pa HB ni vetra tk da bova šla z mojim malo naokoli na kakšen sprehod... samo mora prej iz službe prit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 12:58:02
|
|
|
|
marec2009
|
živjo, sama se tud spravljam na kuho, pa sem mislila prvo da bova nekam prvo ven letela po mi je pa zelje zadišalo. No bom vidla kaj bo še ratalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 13:18:20
|
|
|
|
Najaa
|
tasa_m, bom dala slikco v torek, ko bo 22t in bo sveža. Pa zdaj tudi doma nisem. A vaše pikice v trebuščku že kaj kolcajo? Meni je to tako smešno, ko sam ena stran rahlo vibrira. Ravno imamo to na sporedu. Se spomnem, da je Tija fuuul kolcala. čebeica maja, verjamem, da je težko samo ležat. Kaj pa kakšen gobelin si se spravila delat? Meni je to tak fajn in če bi ves čas ležala, bi jih ziher delala. Joj, sam o hrani pišete, jaz pa tak lačna. Tašča kuha kosilo in tak diši... moram it mal pofirbcat, kaj je v loncih.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 13:23:44
|
|
|
|
čebeica maja
|
spps-glede solate nen je najbolš mešana, vse kr imamo (zelje,z.solato,radič,rukolo,koren,koruzo in česen)zmešamo, še miha jo je,posebno koruzek prevod-koruza
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 13:39:24
|
|
|
|
čebeica maja
|
Najja- neboš verjela tud z gobelinom sem že probala, pa ga je sestra potem dokončala,ker tako kot pri štrikanju nisem lepo zategovala- tud njen nasvet je bil naj se kar šivanja držim. Vsa ročna dela občudujem, pa mi res ne gre, razen šivanje, kar pa v postli negre, sm pa vse kr je blo za naroke pošit že pošila. Ena mi je rekla da naj limonade začnem gledat, pa sem res eno, pa jo je blo kmalu konec. Ta slovenska Strasti je pa kr neki. Sej zdej ko imam prenosni rač.bo kr, bom pa vam težila .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 13:40:43
|
|
|
|
Pupa7
|
Hojla pupe, mi smo se ravno najedli, so se mi zaluštali hamburgerji pa sm jih doma nardila in je blo odličnooo zdaj pa ležim, da pridem k sebi hahaha. Lepo popoldne vam želim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 13:41:26
|
|
|
|
Najaa
|
Pa moraš samo ležat ali si lahko v sedečem položaju? Ma, prav nič ti ne zavidam. Bereš kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 13:41:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Najja- neboš verjela tud z gobelinom sem že probala, pa ga je sestra potem dokončala,ker tako kot pri štrikanju nisem lepo zategovala- tud njen nasvet je bil naj se kar šivanja držim. Vsa ročna dela občudujem, pa mi res ne gre, razen šivanje, kar pa v postli negre, sm pa vse kr je blo za naroke pošit že pošila. Ena mi je rekla da naj limonade začnem gledat, pa sem res eno, pa jo je blo kmalu konec. Ta slovenska Strasti je pa kr neki. Sej zdej ko imam prenosni rač.bo kr, bom pa vam težila . ti kar teži, te rade beremo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 13:46:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Najja- neboš verjela tud z gobelinom sem že probala, pa ga je sestra potem dokončala,ker tako kot pri štrikanju nisem lepo zategovala- tud njen nasvet je bil naj se kar šivanja držim. Vsa ročna dela občudujem, pa mi res ne gre, razen šivanje, kar pa v postli negre, sm pa vse kr je blo za naroke pošit že pošila. Ena mi je rekla da naj limonade začnem gledat, pa sem res eno, pa jo je blo kmalu konec. Ta slovenska Strasti je pa kr neki. Sej zdej ko imam prenosni rač.bo kr, bom pa vam težila . ti kar teži, te rade beremo ja saj za to pa smo tu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 13:54:36
|
|
|
|
čebeica maja
|
Najja-Samo na levi in desni strani,kot čvapčič, na hrbtu se itak nesme. Pol sedeči položaj je pa skor isto, kt bi stala, plod pritiska šebol dol.Al čutimin tud boli me npr. ko stojim kot bi mi vse dol viselo ,nato se pa dvigniloko se vsedem. Kovcanje je tud prinas pogosto, je pa kr orenk,ker nisko nosim to večkrat čutim tud tam spodaj
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 23.11.2008 14:04:56 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 14:03:19
|
|
|
|
čebeica maja
|
HVALA PUNCE MOJE Brala pa nisem nikol rada, potem sm spim čes dan ponoč potem pa nemorem, knige me uspavajo, brez hecov, takoj zaspim pa je lahko še tako dobra.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 15:03:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Najja-Samo na levi in desni strani,kot čvapčič, na hrbtu se itak nesme. Pol sedeči položaj je pa skor isto, kt bi stala, plod pritiska šebol dol.Al čutimin tud boli me npr. ko stojim kot bi mi vse dol viselo ,nato se pa dvigniloko se vsedem. Kovcanje je tud prinas pogosto, je pa kr orenk,ker nisko nosim to večkrat čutim tud tam spodaj Če te to kaj potolaži, bodi vesela, da si vsaj doma. Moja prijateljica je pol nosečnosti v bolnici preležala in si sploh ne predstavljam tam cele dneve ždet. Škoda, ker ne maraš branja. Sicer pa, ti kar jamraj na rr, me smo tu zato, da te poslušamo in tolažimo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 16:47:34
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! čebeica maja ter upam, da bo kmalu se situacija izboljšala. Kolcanje naša mala tudi veselo kolcala. Še na M je G nama razlagala, da je to zelo zdravo, saj s tem se otrok na nek način navaja na kasnejše dihanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 17:18:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Najja- neboš verjela tud z gobelinom sem že probala, pa ga je sestra potem dokončala,ker tako kot pri štrikanju nisem lepo zategovala- tud njen nasvet je bil naj se kar šivanja držim. Vsa ročna dela občudujem, pa mi res ne gre, razen šivanje, kar pa v postli negre, sm pa vse kr je blo za naroke pošit že pošila. Ena mi je rekla da naj limonade začnem gledat, pa sem res eno, pa jo je blo kmalu konec. Ta slovenska Strasti je pa kr neki. Sej zdej ko imam prenosni rač.bo kr, bom pa vam težila . ti kar teži, te rade beremo točno tako,marčevke smo pa itak bolj al manj zjamrane
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 17:43:59
|
|
|
|
Pupa7
|
Madonca, danes pa res vlada zatišje na RR, vidim da uživate nedeljo. Mene že celo popoldne matra želodec prov še nikol me ni tko bolel, pa nevem zakaj... ah počasi mineva, sm se posilila z donatom pa je mal bolš. Grem še malo nazaj ležat... bodite lepo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 18:02:30
|
|
|
|
trezika
|
se vidi, da je nedelja...kam ste vse zginile? Js glih klikam po netu in iščem recept za kakšno fajn torto, ki jo bom jutri spekla...v torek ma mama rojstni dan spet bomo pili in jedli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 18:58:36
|
|
|
|
Nina00
|
Se vam spet malo javim. Smo imeli kar aktiven vikend. Pa včeraj sva imela večer v dvoje Je pasalo. Sem pa sedaj v hudem zaostanku tu na RR. Bom poskusla malo vsak dan prebrat, a kaj ko vem, da bo že jutri 5-10 novih strani Bom že enkrat not pršla, a ne?!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 19:31:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika se vidi, da je nedelja...kam ste vse zginile? Js glih klikam po netu in iščem recept za kakšno fajn torto, ki jo bom jutri spekla...v torek ma mama rojstni dan spet bomo pili in jedli ojla, če hočeš imam jaz dva full dobra recepta za torto en je omamina torta (jo je pekla tudi moja praprababi) druga pa je dvojna čokoladna torta... tu sta recepta : DOUBLE CHOCOLATE GATEAU Biskvit: 225 g masla 225 g sladkorja 4 jajca 175 g moke 55 g kakava 1 pecilni prašek Zmešaj maslo in sladkor, posamično dodajaj jajca in dobro zmešaj. Zmešaj moko, kakav in pecilni prašek ter vse skupaj z metlico zamešaj v kremo iz sladkorja… Bela krema: 250 ml sladke smetane 150 g bele čokolade (ali malo več) Segrej smetano (da skoraj zavre pazi ne sme zavreti!!! Ker se drugače skisa), zmelji čokolado in oboje zmešaj, da se čokolada stopi. V hladilniku pusti stat čez noč. Bela krema je nadev torte… Frosting: 350g jedilne čokolade 115 g masla 85 ml sladke smetane Nad paro segrej maslo in čokolado ter dodaj smetano vse skupaj lepo zmešaj da je čista masa. Prelij čez ohlajeno torto in daj v hladilnik. Pečico segrej na 180 stopinj in peci 45-50 minut! (pokrij s folijo po 30 minutah) OMAMINA TORTA 20 dag – zmletih orehov, lešnikov, mandljev… 15 dag – sladkorja 5 dag – drobtinic pokapaj z rumom, dodaj naribano limonino lupinico 6 jajc – rumenjake penasto stepeš s sladkorjem in dodaš vanilij sladkor, narediš trd sneg. vse skupaj zelo počasi zmešaš!!! (počasi dodajaš sneg!!!) Pečeš cca 45 minut na 180 stopinj. Nadev: marmelada in sadje po izbiri Preliv: kar sladka smetana Okrasiš in to je to... Če sem ti kaj pomagala me veseli
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 23.11.2008 19:32:46 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 23.11.2008 20:30:38
|
|
|
|
spps
|
pupa,pravkar sem od večerje,pa mislim,da ne bo dolgo trajalo,ko bom si morala it mal cuker dvignit Pol se še pa naj človek sprašuje od kod se kile kopičijo??? danes pa res ni neke gužve na rr-ju,se res vidi,da je nedelja. tud sama sem po kosilu zadremala-je super pasalo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?