|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.11.2008 20:52:53   
Nincica1
Pravilno je decembrke, tako da je brez e!

Sicer pa tudi jaz upam, da zdržim do decembra, ker je res kar pestro tudi pri meni, ampak saj počivam in skušam biti pomirjena, pa vendar se težko obračamuser posted image

Čestitke za Klarouser posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.11.2008 20:57:26   
*nina*
dober večer...kako smo?
no jaz sem glih prišla mal prej domov, sem šla svojga pogledat ko je na enmu turnirju (tenis igra), zdaj sem pa perilo obesla, mal še vas počekiram pol grem pa pogledat tale film, ki bo na poptvju.

neki mi povejte tiste, ki si merite obseg okoli trebuha, na kako pogosto si ga merite in kakšen je narastek, men se zdi, da je moj že kake 3tedne isti, a se nebi mogla glih sedaj najbolj širiti, ko grem proti koncu???

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.11.2008 21:16:20   
blackcoffee
nadya:
Če se gremo na posluh, se men lepš sliši decembrka kot decemberka.

Kaj pravte?

Nincica1:
Pravilno je decembrke, tako da je brez e!

ja.. tudi meni se lepše sliši brez 'e'-ja.. pa sem enga frenda poklicala, saj sem tudi sama, bolj kot sem razmišljala, manj jasno mi je bilo.. pa je rekel, da se pišejo decemberke z 'e'jem. 
zdaj se sprašujem a je mogoče, da bi bilo oboje pravilno? lol user posted image

nadya:
...Da se pa no kolo spravim mi pa češplo kar na pol preseka .
Kako spravite v kvadratek stavek, ki ga je ena napisala?

user posted image user posted image

če želiš citirati dotično osebo ali ji neposredno odgovoriti, klikneš na njen post - zgoraj imaš opcije: odgovor, citiraj in posreduj. klikneš na citiraj in se ti pojavi okno z njenim citatom.
ti potem pišeš pod njenim citatom.  in ko potrdiš, se potem tle na forumu vidi željeni kvadratek.  user posted image

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.11.2008 21:31:30   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Jaz imam pregled v ponedeljek v Ljubljani, Cipresa kdaj pa imaš ti ?

Jaz imam tudi pregled v ponedeljek v ambulanti za patološko nosečnost pri dr. B. ob 9:50. Še prej pa moram v Leonišče dat vodo in počakat na izvide. Če me kje vidiš me pocukaj pa povej da si nanaauser posted image user posted image

decemberka ......... jaz sem v torbo stlačla samo vložke p blazinice za dojenje, ko bo čas bom vtaknila noter še zobno ščetko pa pasto. Polek tega sem vzela še tiste mrežaste hlače za po porodu ki so super, pa spodnji majci in nogavice ker sem ful zmrznjen človek in me bo ziher zeblo. drugega itak ne rabim zaenkrat, bom pol mojga poslala  po še kaj če bo trebauser posted image

črnakavica ti si šla na kolouser posted image , meni ne poravnajo več nog do poroda če grem zdele na bicikeluser posted image user posted image

Zdej grem pa se malo stiskat k mojmu na kavč in upam da bom danes vsaj kaj spala po dolgem časuuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.11.2008 21:34:46   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

CIPRESA - ... pa dajva se neki zment, da sva si do decembra na jasnem! tudi jaz ne pojdem nikamor pred decembrom!! bova pač imeli tle gor dialoge... med tem ko bodo ostale pokakane ritke pucale. user posted image   user posted image user posted image

Jest ne bom nobene pokakane ritke pucala pred decembrom!!! Sem rekla...čarobni prazniki in čist sveža štručka- jest bom direkt na Božič prišla domov iz P...če bo hotelo it prej ven, bom pa nazah potlačla...user posted image user posted image user posted image

včeraj in danes sem se po dveh mesecih spet malo peljala s kolesom... četudi sem na poti proti domu že s težavo pritiskala na pedala, je blo fajn.

O, moj bog! Js si pa celo nosečnost nisem od deleč upala kolesa pogledat...ker sem nekje prebrala, da naj ne bi v tem stanju vozila...da ne bi prišlo do splava. No, sej sem delala pa druge neumnosti...sem okopala pol njive krompirja spomladi (ostalo polovico je pa mami), pa bi se tut lahko sekirala za splav. Sam sem si misla...če so včas lahko, bom pa tut jest zdej...user posted image user posted image

Ah, ja pa čestitke za malo Klaro user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.11.2008 21:58:40   
blackcoffee
čebeli:
...če bo hotelo it prej ven, bom pa nazah potlačla...user posted image user posted image user posted image
...sem okopala pol njive krompirja spomladi, pa bi se tut lahko sekirala za splav.
CIPRESA: ti si šla na kolo , meni ne poravnajo več nog do poroda če grem zdele na bicikel

jaz pa se raje s kolesom vozim, kot na njivi delam.  user posted image user posted image user posted image
jaz tudi razmišljam o specialnem zamašku, da si ga vstavim, če bo dete hotlo prej ven.. 
vam pa povem, da je bil neznanski užitek peljati se na kolesu. me pa ne preseneča vajina reakcija.. me tud ostali  folk malo čudno gleda - tisti ki me ne poznajo..  ostali pa so že navajeni 'čudaške' blackcoffee. user posted image
in kolko sem bila pozorna, mi je bila večja kriza v prvem tromesečju na kolesu... takrat se mi je res zdelo, da mi bo vso notranjost pretreslo. toda zdaj ni več panike za splav - prej bi se morala bati kakega padca.

a veste, da natanko čez dve uri preidemo v znamenje strelca?!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.11.2008 22:00:26 >

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.11.2008 22:09:30   
nadya

a veste, da natanko čez dve uri preidemo v znamenje strelca?!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.11.2008 22:10:44   
nadya

[user posted image

Pismo sem leva, upam da je zdej ratal

Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.11.2008 22:13:59   
nadya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo jaz user posted image user posted image user posted image

Strelčki so fajn, sem kar vesela da bo naš mulček tudi strelcuser posted image user posted image

Črnakava hvala za inštrukcije user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.11.2008 23:36:51   
blackcoffee
user posted image no, nadya ti je uspelo! user posted image
ja, strelci so tudi meni fajn.
no, naši malčki bodo v kombinaciji Podgane - Strelca, kar pomeni: "osrečujoč plesalec, hiter in gibek z drznim ciljem ponosnega strelca in čarom oportunistične podgane." user posted image user posted image  

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.11.2008 7:19:04   
katja_p
Js sm pa dans prva user posted image  pa nedelja je user posted image

Ja, kaj čmo, ko pa ne morem spat user posted image  pa bi fulll ... user posted image

Pravilno je decembrke, brez E

Čestitke za Klaro user posted image

Sanja, velik user posted image user posted image user posted image

Strelec: no, od danes naprej user posted image  To je bil moj prvi pogoj, drugi je: počakajmo na december user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.11.2008 7:56:49   
CIPRESA
Punce danes pa jaz vas prosim za pomoč:

Zdajle grem na WC in ko se polulam  in obrišem na papirju zagledam tako prozorno kompaktno sluz, obarvano malo na zelenkasto rjavo nič krvavo. Saj izcedka sem imela  skozi celo nosečnost ampak  tole je bilo pa kar konkretno, toliko veliko jo še nisem imela - kakšen je čep ko se začne luščiti. Vem da se enim lušči počasi enim pa v enem kosu jaz pa itak nimam pojma kako zgleda.user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.11.2008 8:05:59   
5ra_28
Dobor jutro,

Vidim, da so spet neke čestitke zgorajuser posted image user posted image user posted image . Moram it prebrat, katera je srečnica.

Cipresa, jaz vem o čepu le iz prebranega. Sam če pa je tak obarvano, pa lahko da je kaj v zvezi s tem. Tudi plodovnica pravijo, da ko je že obarvana na zeleno, da morajo hitro porodit otroka. Najbolj mirna boš, da greš v P.

Končno smo trije:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.11.2008 8:09:47   
m a j c i k a
Jutro!¨
Pri nas smo pa za dobro jutro imeli takšen sluzast roza izcedek, kar predvidevam da se čep počasi lušči, tako kot pri prvi nosečnosti, tako da mislim da ne bom več dolgo v kosu,............user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.11.2008 8:18:10   
čebeli
Dobro jutro!

Joj, ste ene zgodnje -odvisnice od RR user posted image user posted image user posted image Je res lažje vstat, če veš, da boš kmal s kom čvekal...ene že s svojimi podmladki, druge pa...

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Punce danes pa jaz vas prosim za pomoč:

Zdajle grem na WC in ko se polulam  in obrišem na papirju zagledam tako prozorno kompaktno sluz, obarvano malo na zelenkasto rjavo nič krvavo. Saj izcedka sem imela  skozi celo nosečnost ampak  tole je bilo pa kar konkretno, toliko veliko jo še nisem imela - kakšen je čep ko se začne luščiti. Vem da se enim lušči počasi enim pa v enem kosu jaz pa itak nimam pojma kako zgleda.user posted image

Hm, koker sem jaz slišala je čep krvavo obarvan. In tut sluz je vmes. Je pa res, da je plodovnica že lahko zelena...sam sluz?? to pa ne vem. Mogoče imaš pa kako vnetje (bognedaj!). Tut js ti svetujem, da se pejdi pokazat v P, bojo oni najbol vedli...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.11.2008 8:24:50   
5ra_28
Cipresa, tudi meni se zdi znano iz prebranega, da je čep bolj na krvavo, če pa je plodovnica bolj na zeleno, pa kar pejd v P. S torbo!!! user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.11.2008 8:31:13   
CIPRESA
V četrtek sem imela pregled in bi G videla če bi šlo kaj narobe z plodovnico. Pa jo je bilo še dovolj in je bila še čisto vredu, ni bilo nobenega vnetja.............saj čez noč ne rata kar zelena verjetnouser posted image Pa tudi ni bila to zelenkasta sluz ampak bolj prozorno-rumenkasta no, saj neznam povedat. Jutri imam itak pregled zjutraj, če pa bom še opazila da je kaj na papirju ali hlačah pa bom res šla.

Sem pa šla tudi jaz brat pa so ene pisale da  niso imele nič krvavo ko se jim je luščil čep, da je spet odvisno od nosečnosti do nosečnosti ......saj človek res ne ve kaj naj si misli.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.11.2008 8:38:25   
5ra_28
Aha, ok, saj če imaš jutr pregled,...Če pa se ti bo še kaj ponavljalo, pa raje pejd.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.11.2008 8:45:49   
5ra_28
Katja...ti si že pokonci??????????? Ja kaj pa ti je...saj ti si vedno smrčala vsaj do 10h. A greš rodit al kaj????

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Milka: nč še nism vidla. Kaj je res tvoj gor, 5ra?

Ja, na Jumbotu pa je moj user posted image . Sicer z 'namišljeno družino' user posted image , žena in dva otroka...user posted image  So pa plakati že vsepovsod kam pogledam. No, sam jaz bolj gledam, da ga vidim. user posted image  Še v celjskem Mercatorju na polici pr Milkah.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.11.2008 8:47:30   
5ra_28

drgač pa sem se dons potepala po mestu.. in kupila za tamalega pleteni komplet rokavičk, kapico s cunfom in šal, pa ene full frajerske žametne hlače z naramnicami..

A si to v H&M-u kupila, črnkofi??? A plavo-siv komplet? Ker jaz imam tud tega, že dober mesec. Pa pol nosečnic tud, se mi zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.11.2008 8:51:56   
moonshine
Dobro jutro, dober dan!

Najprej čestitke didy za Klaro user posted image user posted image user posted image  user posted image .Obilo srečnih trenutkov v krogu družinice!

CIPRESA, hmm, pomoje si počasi na vrsti za naslednjo veselo novičko user posted image  user posted image . Če sklepam po Splet.ki, se podobno sedaj dogaja tebi..Upajmo, da bo tokrat res šlo hitreje in bo z malčico vse OK. Če pa si v dvomih, se pa le pojdi pokazat, izgubit nimaš kaj, samo pomirjena boš user posted image .

Drugače pa smo tudi mi le dočakali strelčka, kot smo upali, bo prvi v družini user posted image !Zdaj počakam še na 25. in sneg potem pa lahko tudi jaz počasi grem user posted image user posted image user posted image .
Me res ima firbec, če res ne bom zdržala do roka ( 9.12. ), glede na to kako me že vse matra in da smo imeli že par lažnih alarmov. Ponavadi je potem še čakanje čez rok ( menda ja ne )user posted image user posted image user posted image .
Vidim pa da bo danes prav lepa nedelja, sicer precej mrzla, ampak obsijana z sončkom user posted image user posted image user posted image . Jo bo treba izkoristit za kakšen krajši sprehod! user posted image

Lep začetek dneva vsem user posted image !!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.11.2008 8:59:24   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

no naš seznam rodile so je že prav lep ... katera bo naslednja?? a se katera javi? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem javim. Resno!!! Sam če moj mali nekak ni za to.user posted image

Ejte, v petek pozno popoldan, ko sem imela sama tukaj monologe (šele zvečer ste se prikazale), sem napisala da je zatišje tu gor..Pa mi je potem kliknilo, da bo vedno večje zatišje. Ker že hodite v P kot po tekočem traku.

Blackcoffee...na kolo??? Uh, ti šment....Kapo dol!!! A to pomeni, da greš tud rodit s kolesom??? user posted image user posted image user posted image

Končno je padla tema oblačila in stanje kavbojk po porodu. Jaz sem že cel zadnji teden razmišljala o tem. Ko se pogledam (na pol/gola) v ogledalo, se mi ne zdi, da sem kaj dost pridobila, razen žoge spredaj, zato ker vse izgleda manjše ob takeeem trebuhu. user posted image user posted image user posted image  No, ko pa sem si prejšnji teden hotela dat kavbojke gor, pa....ALARM!!! Do riti, in niti cm dalje, kot je črnkofi napisala. Sam imam pa voljo za po porodu.user posted image user posted image Če pa bo še stanje, kot ga je Zverka opisala, pri seb, da jo je kar pobiralo, pa aleluja. Jaz imam na namizju PC-ja sliko iz septembrskega dopusta z mojim. Najljubše jeans hlače in majčko imam gor. Zdaj si oboje lahk dam le na glavo. user posted image user posted image user posted image  Tako da vsak dan vidim tisto sliko...
Iz P domov imam plan nekaj udobnega, ali kar nosečniške hlače ali pa spodnji del trenirke. Saj bo itak trebuh.user posted image .

Ja, včeraj pa sem še bila v 'verjetno zadnjem šopingu' za tamalga. Lekerna (alkohol itd) pa nekaj še zimskih zadev in to je to. Aja, pa za sebe sem si nabavila poporodne hlačke. Bomo videli.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.11.2008 9:04:16   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: moonshineVidim pa da bo danes prav lepa nedelja, sicer precej mrzla, ampak obsijana z sončkom user posted image user posted image user posted image . Jo bo treba izkoristit za kakšen krajši sprehod! user posted image

Jaz sem se včeraj zbudila z upanjem na vsaj mal snega, pa je bil tak sonček, kot da je julij!!!

Jaz tudi upam na sneeeggeeec user posted image user posted image user posted image .

Začela pa bom spet z daljšimi sprehodi in akcijami, kot jih je Martka napisala. Da mu pomagam vrata odpret, ker si jih sam očitno ne more. Skozi zaprta vrata pa res ne moreš, a ne??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.11.2008 9:04:55   
moonshine
user posted image   

PDP   Ime   starost     kraj   pregledi       spol     obseg/kg
==================================================
01.12.
1olivija          31  let        ?       pregled       user posted image          ?
blackcoffee    35  let      MB    P 13.11.        user posted image    O:106/+13 kg

02.12. 
Pikanai           31 let      SG      P 16.10.        user posted image   O:96/+8g
cipresa           29 let       KR      P 17.11.        user posted image   O:96/+13g
tian*zoja          ? let         ?       pregled         user posted image           ?
Claudi               25 let   LJ/PO   pregled         user posted image        ?/+12kg
gemina             26 let         ?     pregled        user posted image        ?/+5kg
lonja                 35 let         ?     P 11.11.         user posted image      O:?/+14kg

03.12. 
Julllija                ? let         ?     pregled        user posted image       O:97/+4kg
tasa.m.            26 let         ?      P 11.11.      user posted image           ?/+13kg
skorpika           27 let        LJ     pregled       user posted image            ?/+7kg

05.12. 
Ana Luna          29 let         LJ     pregled      user posted image            ?/+13kg
roal                  26 let           ?     pregled       user posted image          ?
julika               26 let      PTUJ     P 14.11.      user posted image   O:109cm/+15kg
katja_p             25 let   SG/CE    P 13.11.    user posted image      O:104/+14kg
roal                  30let      PTUJ     pregled     user posted image            ? /+ 15kg

06.12. 
Bimba80           27 let       KP       P 19.11.    user posted image        ?/+13kg
miracleme        28 let        GO     P 12.11.     user posted image   O:100/+12kg
jasa                   30let        NM     pregled       user posted image           ?
5ra_28             28 let       MB     P 28.11.       user posted image   O:100/+12kg
martka            36 let       CE    CTG 17.11.     user posted image      O: 86/+8kg

07.12. 
nadaklemen      31 let         ?     pregled       user posted image           ?

08.12. 
Tajka                 28 let        LJ     P 17.11.      user posted image       ?/+10kg
hektorina           38 let       MB     P 7.10.       user posted image       ?
teja*                  33 let       LJ     P 11.11.      user posted image   O:106/+10kg
SanMat              27 let       CE     P 27.11.       user posted image   O:98 / +12kg

09.12. 
Vplanu                29 let         ?     pregled      user posted image           ?
moonshine          29 let      CE    P 26.11.         user posted image      ?/+13kg
arupnik3             20 let      PO     P 6.11.      user posted image    O:113/+11kg
mamabranka      28 let      LJ      pregled       user posted image    O: 101/+3kg

11.12. 
pike                      26 let    PTUJ    P 20.11.     user posted image      O:102/+11kg

12.12. 
majcika                 28 let        ?     P 24.11.      user posted image            ?/+12kg
mam32                 32 let         ?     pregled       user posted image    O:103/+15kg
pišapela                26 let      SG     P 14.11.       user posted image           ?/+14 kg
mami1979            29 let      CE      P 01.12.      user posted image            /+7kg
ajda26                  30 let     LJ     P 11.11.         user posted image         ?/+9 kg
december28         29 let     LJ     P 12.11.         user posted image            ?
ketii                        ? let         ?     pregled        user posted image            ?
Tedi77                   37 let KR/LJ     pregled        user posted image            ?

13.12. 
*Mateja                23 let     KR      P 13.11.      user posted image   O:89/+6kg
JAPE                    27 let     KR      P 19.11.        user posted image     ? /+ 10kg
julijana                38 let      TR     P10.10.         user posted image        ?
medika13          29 let   SG/LJ    P 21.11.        user posted image     O:106/+15kg
tejci01                27 let      PO   P 19.11.          user posted image    O:96/+12,8kg

14.12. 
andya                     ? let        ?     pregled     user posted image           ?

15.12. 
LUNA06                 28 let        ?    pregled     user posted image           ?
Puella                     31 let       LJ    P 22.9.     user posted image      ?/+7kg
Zanositev              28 let    LJ/PO P 21.10.    user posted image          ?
b                             34 let        ?    pregled      user posted image         /+9 kg

16.12. 
lollypop                 29 let  JE/KR   P 28.10.     user posted image      O:102/+10kg
Suni                        27 let  LJ       P 9.10.        user posted image       O:98/+10kg

17.12. 
jabi babi                27 let    ?     pregled      user posted image            ?
ursula83               24 let  TR     P 22.10.     user posted image       O:102/+10kg
nAny84                   ? let    ?     pregled      user posted image            ?
pumpkin23            27 let  LJ     P 6.10.      user posted image          O:94/+10kg

18.12. 
bibabuba             27 let TR     pregled         user posted image    O:96/+10kg
nadya                  26 let           pregled      user posted image     O:98/+15kg
miskajus             26 let      ?    pregled      user posted image          ?
čebeli                  25 let   NM    P 13.11.      user posted image      O: 97/+13kg

19.12. 
zverinca              29 let    LJ     P 28.10.    user posted image     O:97/+8,5kg
mavrica72          35 let      ?     pregled      user posted image            ?
anamari                 ? let      ?     pregled      user posted image           ?
gbranka                 ? let      ?     pregled      user posted image          ?
nanaa                     29 let    TR     P 28.10.   user posted image     ?/+5 kg

20.12. 
neisha80             28 let      ?     P 24.11.    user posted image      O: 110/+12kg
Nincica1              30 let  LJ/KR    P 24.10.  user posted image      O:98/+6kg
.Evelyn.              26 let    LJ     P 4.11.      user posted image           ?/+15kg
mettyy               31 let    SG     pregled     user posted image            ?

21.12. 
**NiNa**              27 let   KR    P 11.11.    user posted image    O:105/+7kg
avšika                    ? let      ?      pregled      user posted image           ?
_sanja_*              22 let    CE      P 5.11.    user posted image   O:99/+10kg
alena*                    ? let      ?     pregled      user posted image           ?

23.12. 
ninica04                  28 let  CE    P 19.11.    user posted image    O:102/+14 kg

24.12. 
ninica7                   29 let    TR     pregled      user posted image       ?
superpunca            ? let      ?     pregled       user posted image        ?

25.12.
*nina*                    23 let  CE      P 27.11.     user posted image   O:96/+11,5kg
lupči                         ? let      ?     pregled      user posted image            ?

26.12.
tejka**                   33 let      ?     pregled      user posted image           ?

27.12.
jesenskolistje         22 let  LJ        P 19.11.      user posted image     O:100/+10kg

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P 25.11.      user posted image        ?/+9 kg

30.12.
abi                        31 let      ? P 13.10.       user posted image       ?/+4 kg

31.12.
uršap                      ? let      ?     pregled      user posted image            ?
Pikica T                 29 let      ?     P 17.11.    user posted image   O:91/+12kg
ocka33                  34 let      ?     pregled      user posted image          ?
ellena                     29 let     MB   P 25.11.    user posted image        ?/+15kg

1.1.
Detece                     ? let      ?     pregled      user posted image           ?

skupaj nas je 91 user posted image  
in pričakujemo

user posted image  = 26
user posted image  = 25
user posted image  = 40

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:
x.12.   luna           
x.12.   inja2     
x.12.   tany83
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

Z nami so pot začele:
janney 
ančica
ani76
faka
Sulfinija
metuljcek27
nanika*
Santa
becky
Anonimna 4
potička 

user posted image       

user posted image    user posted image  user posted image  user posted image
03.09.2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (pdp 12.12.08 - 27. teden)

20.10.2008
2. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (pdp 01.12.08 - 35 teden)
                    Živa (1.630 g, ?cm) (pdp 01.12.08 - 35 teden)

21.10.2008
3. didyi - Klara (1370 g, 37 cm ) ( pdp 25.12.08 - 29. teden )

30.10.2008
4. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (pdp 25.12.08 - 32 teden)

14.11.2008
5. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (pdp 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
6. Jagodinka - Filip ( 2465g, 48 cm ) (pdp 10.12.08 - 37 teden )

20.11.2008
7. Splet.ka - Zoja ( 3240g, 50 cm ) ( pdp 03.12.08 - 38 teden )

20.11.2008
8. Otika - Neža ( 2270g, 49 cm ) ( pdp 04.12.08 - 38 teden )

Imamo:
user posted image  = 7
user posted image  = 2

Zdaj smo pa res že skor na koncu ...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.11.2008 9:32:45   
tejci01
Dobro jutro!

Najprej didy  čestitke za Klaro

Komaj čakam da grem rodit, ker mi noge tako zatekajo - od kolen dol da me že prav bolijo. Jutri grem na masažo stopal in upam da bo malo boljše. Se mi zdi, da več kot pijem bolj so noge zatečene. A je to možno?user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?