|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
22.11.2008 21:32:02   
Samsa
nič, jaz grem user posted image in potem user posted image .
Imam upanje, da bo današnja noč bolj mirna in da bo Lara spala, kot se šika. Tudi to noč jo je imel user posted image   čez in je imela rock and roll od 00.30 do 04.30 ( no vmes je zaspala za cca 30 min)... tako, da grem vsak dan z večjim strahom spat.
Tako mala je, pa me tako ustrahuje user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam čimbolj mirno in dolgo noč user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 22.11.2008 21:33:16 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
22.11.2008 21:32:50   
Samsa
oujeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... spet za lahko noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
22.11.2008 21:38:37   
l.daisy
samsa, lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Larino spanje.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
22.11.2008 22:17:32   
lonapo
čer, no pa sem vas uspela prebrat!
o snegu ne duha ne sluha imamo pa čisto mrzlo jasno noč z mnogimi zvezdicamiuser posted image

Stolček za hranjenje imamo od firme Giordani-sem zelo zadovoljna-Žiga pa tuduser posted image , počivalnik mu ne sede več, mu dolgčas rata po parih minutahuser posted image

Dons sem mu dala par žličk polente pa je kr vriskal zraven, samo bomo še mal počakal ker je bil noter alpski mlek-da ne bo slučajno kakšnih alergij.

Čimprej se vse pozdravte, pa vse naj naj za mini Rd-je¨!user posted image user posted image user posted image
Naš veliki Nejc bo pa zgleda spet zbolu-že kašlja pa prehlajen je, tko da bo verjetno v pon kar doma. Upam da bo velik snega zapadl da se bo zlaufal zunaj in pobil vse mikrobe in bakterije.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
22.11.2008 22:21:25   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Aja,pa hvala vsem tistim,k ste cestitale moji Mariskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa se nekaj vam povem na uho;mislim da nocoj RMRM ne bo...user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa, a se ti lahko pridružim v klubu zbujajočih se otročkovuser posted image , naš se tud že cel teden kar nekaj ponoči zbuja, duda ne zaleže, tako da ponoči spet jeva, pa je že skor en mesec lepo prespal noč. Mi je pa čudno to, da se v bistvu sedaj, ko mu zvečer dam kašico, ki naj bi ga bolj nasitila, prej zbudiuser posted image

Diddlina - user posted image user posted image user posted image za obletnico

kleo - user posted image user posted image user posted image tudi za vajino obletnico. Midva sva pa imela letos še 16 let odkar sva skup, pa 14 odkar sva poročena. (no, sej stara še nisem tolk, sam sliš se pa vseen velikouser posted image user posted image )

Marisa in Luka Patrikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samsa - posrečeni smeškoti user posted image

I.Daisy - jaz bi tud rada vidla tvoja dva škratkauser posted image

drugače pa mi tud še nimamo zobkov, slinimo se pa tud že kar nekaj časa kot polžekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
22.11.2008 22:26:01   
l.daisy
RMRM, čer....

ne morem do svojega albuma, da bi naložila nove slikce in vam poslala vabila za ogled.... user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
22.11.2008 22:28:18   
RMRM
zgleda da nekaj nagaja, jaz tud ne morem pogledat albuma od kleopatreuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
22.11.2008 22:32:33   
RMRM
taanikaa- sej sem se hecala, sem vidla pol slikice, je Žanček ful luštkan

alea - a mi2 sva bla pa kar pri tebi na obiskuuser posted image , le kaj pomenijo dolgi črni lasje, mogoče to, da frizer nevzdržno kličeuser posted image user posted image , se že en lep čas odpravljam, zdej bom pa očitno res mogla it, ko me eni že sanjajouser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
22.11.2008 22:34:25   
RMRM
o, jaz sem pa sedaj šele videla, da imam štiri user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
22.11.2008 22:35:12   
RMRM
mtinca, danes sem se pa od tebe nalezla monologovuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.11.2008 22:36:07   
RMRM
ja, nič, vse uživate v sobotnem večeru,zdej grem pa še jaz, lahko nočko

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.11.2008 22:41:33   
lonapo
Lahko noč in lepe sanje, pa čimmanj zbujanja ponoči!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
22.11.2008 22:48:44   
Anonimen
Jaz tud ne morem pogledat slik od Kleopatre, mi ne naloži, pa itak vse nekaj po RR kaže erroruser posted image user posted image user posted image

Babe, pejte se tiščat pod kovter, zunaj je tako mrazzzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem se kar premrazila za par minut. No, jaz sem se imela fajn, je pašalo. Še dobro, da tamala zaspi ob 20-ih, da mam pol mal časa zase, al pa za user posted image . Čeprav zadnje čase mi tamala cenca za spat že ob 19-ih. Sam potem bi pa prej vstajali zjutraj. Kar pa meni ni glih fajn.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
22.11.2008 22:49:15   
l.daisy
eh... ne naloži mi nobenega albuma... samo prazno stran pokaže, nič drugega... user posted image

lahko noč vsem, jaz samo še obesim cunje in grem spat.... lahko noč... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
22.11.2008 22:51:55   
Anonimen
Zato pa jaz kar na shrani.si naložim, pa pripopam slike, ker me isto heca album, odkar so prenovili.user posted image user posted image user posted image
Sam sebe si pa ne upam prilimat sem gor.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
22.11.2008 22:54:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Zato pa jaz kar na shrani.si naložim, pa pripopam slike, ker me isto heca album, odkar so prenovili.user posted image user posted image user posted image
Sam sebe si pa ne upam prilimat sem gor.user posted image

Porke,a da ne popadamo od zavisti?

JE ravn premor z reklamami,pa sem prisla mal pofirbcat,prebrala pa samo Diddlinouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
22.11.2008 23:04:15   
Anonimen
Pisem,pisem...pa me ven vrzeuser posted image .
Na kratko zdaj:SAMSA,RMRM,MARJETICA,lahko in dolgo noc,jencki vi pa trdno panckajte do najmanj 8ih zjutraj.

Da vam slik ne pokazeuser posted image ,to pa je...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
22.11.2008 23:12:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

nič, jaz grem user posted image in potem user posted image .
Imam upanje, da bo današnja noč bolj mirna in da bo Lara spala, kot se šika. Tudi to noč jo je imel user posted image   čez in je imela rock and roll od 00.30 do 04.30 ( no vmes je zaspala za cca 30 min)... tako, da grem vsak dan z večjim strahom spat.
Tako mala je, pa me tako ustrahuje user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam čimbolj mirno in dolgo noč user posted image

Saj vem da je hudo,samo...user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3843
22.11.2008 23:13:29   
Tina 28
Ojla mamice

Vas te dni spet bolj mimgrede preberem...pol pa nimam časa komentirat in pozabim.
Mi smo bli v četrtek in petek bolj noter, ker je Nejc ponoč bruhal in še čez dan je bil čuden in brez apetita in se mu je obračalo. Včeraj je dobil drisko. Zgledal je pa tako, da je sredi kuhne prestrašeno reku...mami pokakal sem se....pa sem mislu, da bom sam prdnuuser posted image user posted image user posted image ...in sezona je bla odprta. Anja je pa kontra...zaprta ful in pokaka vsak dan en bobek. Se skoz neki napenja da bi kakala, pa ne gre. Sam ni vidit, da bi jo kaj zlo motil.

Slovenka: Sem upoštevala tvoje mnenje in sem jo zdaj dvakrat dala spat ob 19.00. Je zaspala pri dojenju potem pa čez pol ure jok. Včeraj je pol lezla po meni v kuhni do 21.30...ker vsako uspavanje v postli jo je spravlo v obup....no pol mi je za silo usple, ker sem jo mela kle zavito v dekco ko polhka in brala vaše poste in ji pela...eno uro me je gledala budna ko risuser posted image .

Danes pa se je dvakrat nazaj zbudila in mi jo je uspel nazaj uspavat še v postli...ob 21.30 pa se je zbudila totalno. Kot bi blo jutro. Vsa spočita, navihana, brcala, čebljala (aja...od gorenjskega kofetkkanja dalje se ji je čist odprlo. Cele dneve ona lepo auuuuu, vaaaa, avavaaa...noro...zgleda, da sta jo Lukasa in Eme spomnila, da tud ona lohk to počneuser posted image ...alpa noče zadej ostajat). In sva se mal dojile, pa vskoz vsa živa. Pol sem jo pa kar pustila v postli, da se je igrala ene pol ure...pol je pa že klicat začela...tko, da sem jo pol po 20 min uspavala do spanca.

Samsa
: No mene je pred večerom tkole strah, kaj bo...ker je zgleda zamenjala noč in dan. Popoldan je spet spala tri ure, ko sem jo kar zbudila. Upam, da vam uspe čimrej tole zrihat.

Lonapo: Jaz sem pa zadnjič Anji polento skuhala v malo vode in zraven sem dala pol jabčka. Se je polenta lepo navzela jabolčnega okusa in pol ko sem zmečkala, je bla fenomenalna kašica...tudi meni njami. Poskusi...sadno-žitna kašica za prste obliznit.

Nya...kako kaj zdravje....upam, da ne bo hujš.

L.Daisy...upam, da ti uspe s slikcami, ker sem jaz tud firbčna.

RMRM...Vašemu pa verjetno zobki rasejo...alpa ma poskok v rasti....alpa je zadnjič bil tko navdušen nad Emo in Anja, da se je odloču, da bo bolj papcal, da jih ujame za pecat. Aja, pa tist post od kleo boš mogla bolj pojasnit, ne sam z režanjem (al sem kaj sfalila)

Kleo
....Fajne slikce skoz dobivam, ful mi je všeč krtačka od Marise...laskov pa ne še strič no...baje, da dojenčkov do enega leta ni fajn strič. K je tko fletnauser posted image .

dIDLINA
....JAZ SEM PA UGOTOVILA, DA BOM MOGLA TAMALO ZJUTRAJ PREJ V LUFT, DA MI BO ZVEČER HOTLA PREJ SPAT. kER DANES JE RES PREJ VSTALA IN SE JE ZVEČER POZNALO (ALPA POPOLDAN)

Ups...kričimuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
22.11.2008 23:16:32   
Tina 28
Aja Samsa...maš ti tud kak albumček odprt,? Če ga imaš, bi tud jaz pokukala. Pa didlina tebe bi tud rada vidla, da si te lažje predstavljam (hmmm...le kako izgleda ta nabrita mamica z vsemi žavbami namazanauser posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
22.11.2008 23:18:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

hmmm............spet monologi na sporedu, prvo tretjino je zakupila mtinca, drugo polovico pa jaz user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Samsa,danes pa za vse kar napises,jaz pred rac.umiram od smehauser posted image .
Pa zgoraj ko si naredila klobaso,komentarji za knjigice,likanje....user posted image meni je vse ful smesno.
Se tako naprejuser posted image user posted image user posted image .faca si.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
22.11.2008 23:24:27   
Tina 28
Kleo ...se strinjam s tabo...kar popestri ...sploh teli smeškoti so pa res ubitačni...sam kot je zadnjič Saša rekla...se jih človk kar ustrašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
22.11.2008 23:32:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aja Samsa...maš ti tud kak albumček odprt,? Če ga imaš, bi tud jaz pokukala. Pa didlina tebe bi tud rada vidla, da si te lažje predstavljam (hmmm...le kako izgleda ta nabrita mamica z vsemi žavbami namazanauser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj že?user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
22.11.2008 23:35:03   
Anonimen
Oj Tina.

Saj Meri se ne bomo strigli.Moz nacrtuje tam nekje poleti,in to britje...joj joj joj.

A tvoja pa tak ponocnjak,grozno res,da se ze vnaprej treses ko vecer prihaja.Sicer se moja tudi spet kar nekaj celo noc zbuja,pa danes zvecer nikakor ni mogla zaspat,smo imeli kar sireno,se se kar vsake toliko zbudi,pa ji dam dudo.

Nejc pa take zganja v kuhinjiuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image da bo hitro v redu.

Ja Samsa ima take smeske,ne vem kje jih pobirauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
22.11.2008 23:36:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kolikor vem je njen javni.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.