|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
21.11.2008 21:37:16   
Samsa
jaz se odpravljam user posted image user posted image user posted image , želim vam lahko in mirno noč.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
21.11.2008 21:38:09   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

punce, šibam delat palačinke, ker so se mi najavli obiski ...
papa
pa upam, da bom še kak dan našla tkole čas. čau

a zdejle dobiš obiske??? dobra si, jaz bi ponorela, da bi se mi zdle kdo nalimu na vrata user posted image  ti se še kar oglas kdaj na forum, pa lušte si mi naredila s palačinkami... user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
21.11.2008 21:38:17   
Samsa
oujeeeeeeeeeee za lahko noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
21.11.2008 21:40:05   
sasa.vracko
user posted image  ajde, lahko noč, sej bom jaz tud počas obupala, ker sem pa zdej sama ostala...

jutri, da vse javite kolk snega je zapadlo! user posted image  user posted image  

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
21.11.2008 21:41:21   
Anonimen
sneg??

Kje?? Pri nas je deževalo kot za stavo.

Neposredna povezava do sporočila: 3780
21.11.2008 21:55:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleopatra, a te je zamedlo, sem gledala pri poročilih, da mate ful snega v Deutschlandu, pol pa že maš itak pravi christmas spirit,fino bi blo ja,samo ga pri nas ni niti za vzorec,samo dez.Mogoce bo pa jutranje belo presenecenje. ker jelko ste pa že postavl, si rekla ... user posted image user posted image

Ceeeruser posted image ,a je zatisje?
Samsa lahko noc,pa zakaj nisi naredila povzetka,sem morala en kup prebratuser posted image ,zdaj sem pa ze vse pozabilauser posted image .Pa drugac,kaj novega?

Neposredna povezava do sporočila: 3781
21.11.2008 22:00:20   
Anonimen
Aja,pa hvala vsem tistim,k ste cestitale moji Mariskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa se nekaj vam povem na uho;mislim da nocoj RMRM ne bo...user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
21.11.2008 22:07:09   
Anonimen
Midva pa danes praznujeva 9 let najine zveze. Kakšno romanco imava, da vidite.user posted image Jaz na RR, on na sedežni šalta z daljincem sem in tja.user posted image
Sva popoldan mal nazdravla pa spomine obujala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam je pa pozabu, prvič letos. Sem rekla, sej veš kterga smo ne. Pa reče, ja kmal bo moj roj. dan.user posted image  user posted image   Se vidi da je blo letos vsega preveč na kupu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
21.11.2008 22:14:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Midva pa danes praznujeva 9 let najine zveze. Kakšno romanco imava, da vidite.user posted image Jaz na RR, on na sedežni šalta z daljincem sem in tja.user posted image
Sva popoldan mal nazdravla pa spomine obujala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam je pa pozabu, prvič letos. Sem rekla, sej veš kterga smo ne. Pa reče, ja kmal bo moj roj. dan.user posted image  user posted image   Se vidi da je blo letos vsega preveč na kupu.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Drugace pa cestitke ob 9letniciuser posted image user posted image .
Midva imava tudi danes al pa je bilo 19ega,15let kar en drugemu teziva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
21.11.2008 22:19:23   
mtinca1
sasa.vracko
škoda, da moja mami ne štrika, ker to kapo iz HM ma itak vsak fantek, heheheheh...

vsaka punčka pa roza HM kapco (vključno z nami).

Marisa - vse naj - naj - naj - za polovični rojstni dan 6.MESECEV user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  !!!

Neposredna povezava do sporočila: 3785
21.11.2008 22:22:23   
mtinca1
nya

ne boš verjela, pri nas tudi!
bomo pa palerine nabavli našim user posted image , kombinezončke pa pospravili!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.11.2008 7:28:19   
Samsa
Dobro jutro (džezeri user posted image user posted image ) mamike

Da navada dol ne pride user posted image in user posted image ter user posted image . Samo za vas user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.11.2008 7:55:37   
Samsa

user posted image  ajde, lahko noč, sej bom jaz tud počas obupala, ker sem pa zdej sama ostala...

jutri, da vse javite kolk snega je zapadlo! user posted image  user posted image  

hmmm... sneg... čista nula user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

sneg??

Tudi pri nas, je bliskalo in grmelo  kot za stavo ( je bil naravni ognjemet ob potrditvi nove vlade user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleopatra, a te je zamedlo, sem gledala pri poročilih, da mate ful snega v Deutschlandu, pol pa že maš itak pravi christmas spirit,fino bi blo ja,samo ga pri nas ni niti za vzorec,samo dez.Mogoce bo pa jutranje belo presenecenje. ker jelko ste pa že postavl, si rekla ...

Ceeer ,a je zatisje?
Samsa lahko noc,pa zakaj nisi naredila povzetka,sem morala en kup prebrat ,zdaj sem pa ze vse pozabila .Pa drugac,kaj novega?

Evo, zdaj delam klobaso iz povzetkov user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Midva pa danes praznujeva 9 let najine zveze. Kakšno romanco imava, da vidite. Jaz na RR, on na sedežni šalta z daljincem sem in tja.
Sva popoldan mal nazdravla pa spomine obujala. Sam je pa pozabu, prvič letos. Sem rekla, sej veš kterga smo ne. Pa reče, ja kmal bo moj roj. dan.     Se vidi da je blo letos vsega preveč na kupu.

user posted image za obletnico... le tako naprej

Midva imava tudi danes al pa je bilo 19ega,15let kar en drugemu teziva.

user posted image tudi vama za obletnico

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1
vsaka punčka pa roza HM kapco (vključno z nami).

Mi pa nimamo kapice iz HM, mi je malo predaleč za kupovanje kapice; ko bo rabila večje številke pa bo dobila it HM, ker do zdaj je večino stvari dobila ali pa smo kupili v BC ali Pikapolonici ali KIK-u

Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.11.2008 8:19:32   
Samsa
Pa se nekaj vam povem na uho;mislim da nocoj RMRM ne bo...user posted image user posted image .

Sem spregledala user posted image user posted image user posted image

user posted image RMRM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.11.2008 9:23:29   
Anonimen
Dobro jutro

Samsa kaksen zajtrkuser posted image vau.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.11.2008 9:32:40   
Anonimen
Sem hotela se nekaj napisat,pa mi je kar odposlalouser posted image

V glavnem,sneg pri nas je ravn toliko zapadel,da ga je za vzorec,oz.da ga lahko Marisi pokazem.

Imam pa tezave z ocesomuser posted image ,mislim, da se od zadnjic,ko mi je lak za lase not spricnil.Sem upala,da ne bo nic,vceraj je bilo pa ful rdece,bom imela danes kar ocala,ce pa ne bo bolje,pa h okulistu.Pa tako dolgo sem bila brez vnetij,ker vcasih sem jih imela zelo veliko,ozr.prevec.Dajte kaksno pikapoko,da se mi hitro pozdravi.

Lepo se mejte,pa hitro sanke,smucke,kombinizoncke...in drugo zimsko opremo prpravteuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
22.11.2008 9:42:55   
mtinca1
V glavnem,sneg pri nas je ravn toliko zapadel,da ga je za vzorec,oz.da ga lahko Marisi pokazem.

Marisa je pa prva od vseh user posted image  videla sneg user posted image user posted image .
Kleopatra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.11.2008 9:44:15   
mtinca1
LUKA PATRIK -  vse naj - naj - naj za tini mini rojstni dan - 5. MESECEV user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.11.2008 9:54:23   
Anonimen
Mtinca,thenks.Saj tudi na racunakniku ne smem viset,ker mi res slabsa viduser posted image .Je bilo zgleda zadnje case malo prevec.Sem ga pa Marisi pokazala samo skozi okno(sneg),bo pa potrebno se ven it.

Sem vedla da danes se en bejbi praznuje,sem sla gledat na seznam,pa sem zgleda zgresilauser posted image .

Luka Patrik
Cestitam za dopolnjenih 5muser posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj smo pa ze velikiuser posted image .

Nic.grem pod tus,pa kamilice kuhat,da si malo oko sperem.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.11.2008 10:13:34   
Kaja08

tole je pa naš lubček, ko prideva s shoppinga... hehehe user posted image

user posted image

hi hi, naš lubček ima pa isto kapico user posted image  pa tud je čist zgužvan v lupinici, če ima bundo gor user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 3795
22.11.2008 11:42:21   
l.daisy
heja hej...
samo pozdravim vas na hitro in vam povem, da tudi pri nas naletava sneg, pa takoj šibam...
upam, da bo zvečer več časa za kakšen čvek user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.11.2008 11:44:35   
HEI
živjo mamičke user posted image  
kolk pa ve zadnje čase naklofate.... komaj sledim brat in pol me že moj user posted image  sprašuje in se rajš dol postrgam user posted image user posted image

tole je pa naš lubček, ko prideva s shoppinga... hehehe user posted image

user posted image

naš pa take kape nima, ima pa zato tako bundico user posted image

Zate  Kleo  user posted image user posted image user posted image  . Upam, da ni nič hujšega.

Pa zate Anamor tudi user posted image user posted image user posted image . Upam, da nisi zbolela.

No pri nas pa lepo sonček sije in komaj čakam da gremo na sprehod. O snegu HB ne duha ne sluha.

Lepo se imejte...

Neposredna povezava do sporočila: 3797
22.11.2008 12:15:29   
Anonimen
Sem nalozila par novih slik v album,lahko pogledateuser posted image .

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
22.11.2008 15:15:35   
mtinca1
kleopatra - pogledala slikce - ne vem, če se mi samo zdi, ampak, a nima ful več lask? prava punca je že!!! Zgleda da je mami pripravila dobro kašico - njami, njami, potem si pa še zobke sčetkate, mislim user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
22.11.2008 17:20:20   
slovenka
mtinca, mi imamo tudi to knjigico iz blaga, ki jo vidim v tvojem profilu user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.