|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
22.11.2008 17:21:13   
mtinca1
ku-ku, a nikjer nobene?

danes mi je pa en tak dooooolg dan, ura se nikamor ne premakne, nič nisva bili zunaj, ati je v službi,....
še sreča, da se zdajle Lana lepo sama zabava v ležalniku, ker tud nimam več idej kaj počet ?!?!?!

upam, da vas ne okužim z mojo zdolgočasnostjo user posted image !

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
22.11.2008 17:23:18   
mtinca1
haj ho slovenka!
ja tale knjigica (muler) je ful aktualna, je že celo prebrala (beri: oslinila)...., še rajši pa ima uno plastično (enak format) za kopanje.

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 22.11.2008 17:32:52 >

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
22.11.2008 17:24:47   
mtinca1
ooooouuuuuujeeeeeeaaaaaa za obrnjeno stran!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
22.11.2008 17:48:18   
babysolza
OLA mtinca, lepo da čvekaš sama s sabo. user posted image user posted image  Hec, hec, se ravno čudim, kdaj ste tolko načvekale, da mam spet en kup za prebrat.

Jaz sem se pa danes dobila s kolegicami dopoldne na kavi in je ati pazil Sabino. Je tolk pasalo, sam sem po kakih 2 urah začela kr pogrešat tamalo. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
22.11.2008 17:56:42   
mtinca1
babysolza
OLA mtinca, lepo da čvekaš sama s sabo. Hec, hec, se ravno čudim, kdaj ste tolko načvekale, da mam spet en kup za prebrat.

Jaz sem se pa danes dobila s kolegicami dopoldne na kavi in je ati pazil Sabino. Je tolk pasalo, sam sem po kakih 2 urah začela kr pogrešat tamalo.

ja, mam samogovore. mi ni nihče povedal, da lahko to počnem v svoji glavi in da mi ni treba preko svetovnega spleta user posted image .

pohvalno, da si šla sama na "odrasli čvek". je treba kdaj pa kdaj presekat buci, buci, buci. so potem vsi bolj zadovoljni: mami, dojenček, ati...

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
22.11.2008 20:07:26   
l.daisy
dober večer....

sobotni večer po dooooooooooolgem času spet mislim posvetit RRju user posted image
mi enkrat za spremembo ni treba likat...... user posted image

če ni nobene, bom pač imela samogovore.... grem brat in komentirat... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
22.11.2008 20:15:05   
Anonimen
Jaz pa danes grem na en večerni klepet  po dolgem času.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
22.11.2008 20:25:51   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

slovenka - si ji že dala AM2. Mene je pa kar strah. Moj je tudi že star 4,5 mesece.

anamor, zakaj te je strah? Saj je testirano na ful otrocih, da je potem na škatli napisano +4m. Saj jaz sem sicer tudi kar previdna in počasna, ampak bebi je vse dobro. Se sploh ne zaveda, kako obdobje jo čaka sedaj, vsi novi okusi...

hm, AM 2 je po ta novem šele po dopolnjenem 6. mesecu..... mislim, da se pri kašicah še niso prilagodili, kolikor jaz vem, so kašice, ki se mešajo z vodo že z nadaljevalnim mlekom.....

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Joj, pri meni je tudi tako. Pa sem prej stalno pravla, da ne bom taka.

Tudi jest. In me je blo ful strah, kako bom to finančno zmogla - vse neumnosti zame, potem pa še vse za otroka. No, vsaj s tega vidika je fajn, če zase mal manj zapravim.

jaz s tem nimam težav, ker imamo user posted image user posted image ... zame enostavno zmanjka... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Dober večer - se odpravljam počivat, k sm neki čudno utrujena - upam, da ni kaka virozica. Sm se prišla samo pohvalit, da mamo 1.zob - desno enko spodaj user posted image user posted image user posted image - no levo enko pričakujemo v kratkem, ker imamo tam že 14 dni al tri tedne izboklino - no, ne vem -al je pa zob falil izhod user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kaja08 - ja men je že ful smešn, da v bistvu, sta najina dva fanta ena izmed najstarejših na tem forumu, pa bosta ta zadnja zobke fasala, ker pr našem še tud ničesar ni, razen belih pik....  nenormalnega slinjenja in sitnarjenja...

user posted image user posted image user posted image
pri nas ima eden že dva, drugi (ki je bistveno prej začel tlačit rokce v usta in se slinit), pa še nobenega.....

slovenka - pa po eni strani sem ti fovš, ko je Sofija tako lahka, ker naš ma pa blizu 9 kg in predstavljaj si moj križ...  no, pa saj mi ni težko

mi imamo dvojno... vsak toliko... user posted image user posted image user posted image

tole je pa naš lubček, ko prideva s shoppinga... hehehe

user posted image

no, naš ta starejši pa nima take kape, niti take bundice, ampak tako lupinico... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

ja, skor, hehe. sicer pa sta mu eni dve že premajhni.
btw - kakšne številke trenutno nosijo vaši babyi? mi imamo še vedno par bodijev 62!?!?!?

odvisno od proizvajalca.... H&M 74, C&A 80, ena firma iz BC celo 86...

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Dajte kaksno pikapoko,da se mi hitro pozdravi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jaz pa danes grem na en večerni klepet  po dolgem času.

uživaj... user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuu, tole je pa klobasa... user posted image user posted image user posted image user posted image

grem še slikce gledat....

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 22.11.2008 20:27:12 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
22.11.2008 20:30:39   
Anonimen
čer....Luka Patriku vse naj naj za mini rojstni dan 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
22.11.2008 20:31:29   
l.daisy
ne morem gledat slikc, niti naložit svojih, mi RR sploh ne naloži strani z albumi... user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
22.11.2008 20:39:58   
Samsa
Imam pa tezave z ocesomuser posted image ,mislim, da se od zadnjic,ko mi je lak za lase not spricnil.Sem upala,da ne bo nic,vceraj je bilo pa ful rdece,bom imela danes kar ocala,ce pa ne bo bolje,pa h okulistu.Pa tako dolgo sem bila brez vnetij,ker vcasih sem jih imela zelo veliko,ozr.prevec.Dajte kaksno pikapoko,da se mi hitro pozdravi.

Evo, sam zate  user posted image user posted image user posted image ,user posted image da se ti učka čimprej pozdravi

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1
LUKA PATRIK -  vse naj - naj - naj za tini mini rojstni dan - 5. MESECEV                       !!!!

Vse najboljše še od mene user posted image

Sem nalozila par novih slik v album,lahko pogledate .

hvala za slikice user posted image user posted image user posted image , kaj me še čaka user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
mtinca, mi imamo tudi to knjigico iz blaga, ki jo vidim v tvojem profilu

user posted image user posted image user posted image tudi mi, je taprava za v usta user posted image user posted image user posted image

haj ho slovenka!
ja tale knjigica (muler) je ful aktualna, je že celo prebrala (beri: oslinila)...., še rajši pa ima uno plastično (enak format) za kopanje.

tudi te so zelo berljive user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Jaz sem se pa danes dobila s kolegicami dopoldne na kavi in je ati pazil Sabino. Je tolk pasalo, sam sem po kakih 2 urah začela kr pogrešat tamalo.

user posted image za čvek

ja, mam samogovore. mi ni nihče povedal, da lahko to počnem v svoji glavi in da mi ni treba preko svetovnega spleta .

Sem že povedala, da so monologi nalezljivi

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy
dober večer....
sobotni večer po dooooooooooolgem času spet mislim posvetit RRju
mi enkrat za spremembo ni treba likat......
če ni nobene, bom pač imela samogovore.... grem brat in komentirat...

če ti je dolgčas po likanju, se priporočam, da prideš k meni user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Jaz pa danes grem na en večerni klepet  po dolgem času.

user posted image za večerni čvek ( kaj je že to? ... user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
22.11.2008 20:41:37   
Samsa
l.daisy sva pa naredili klobasi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
22.11.2008 20:46:39   
Samsa
hmmm............spet monologi na sporedu, prvo tretjino je zakupila mtinca, drugo polovico pa jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
22.11.2008 20:46:47   
l.daisy
samsa, oujeeeeeeeeeee, obvladava user posted image user posted image user posted image

po likanju mi ni pa čisto nič dolgčas, mi lahko verjameš... user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
22.11.2008 20:47:26   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

hmmm............spet monologi na sporedu, prvo tretjino je zakupila mtinca, drugo polovico pa jaz user posted image user posted image user posted image

sem bila še jaz prej na sporedu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
22.11.2008 20:50:45   
Samsa

sem bila še jaz prej na sporedu... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, ti si pa bila tam nekje vmes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
22.11.2008 20:51:22   
Samsa

samsa, oujeeeeeeeeeee, obvladava user posted image user posted image user posted image

po likanju mi ni pa čisto nič dolgčas, mi lahko verjameš... user posted image user posted image

Ziher ne?? user posted image user posted image user posted image Si še lahko premisliš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
22.11.2008 20:52:38   
l.daisy

Ziher ne?? user posted image user posted image user posted image Si še lahko premisliš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj ne morem odpret albumov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
22.11.2008 20:54:22   
Samsa
hmm, kaj če se pa obrneš na tehnično pomoč?

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
22.11.2008 21:05:59   
Samsa
l.daisy mogoče boš tu kaj našla: http://www.ringaraja.net/forum/m_3202539/mpage_2/key_/tm.htm

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
22.11.2008 21:08:05   
Anonimen
Cerciuser posted image

Samo na brzinco vas pozdravim,ker gledam Superstaruser posted image .
Mtinca,ja Meri ima ze kar vec lask,samo kaj ko moz pravi,da jo bo obril,zaradi gostote kaouser posted image .
Samsa,ti me tooolk nasmejesuser posted image .
Marjetica,thanks za pikapokeuser posted image .

Smo bili popoldan malo naokoli,sem seveda spet nekaj kupovala,tokrat za Tali,pa mi prodajalka ni verjela da je moja ban.kartica,oz.da je ....mozevo imeuser posted image .No,saj nazadnje sem ji dokazala,pa vseenouser posted image .Moje ime je namrec v Nemacki moskouser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
22.11.2008 21:10:56   
Samsa

Cerciuser posted image

Samo na brzinco vas pozdravim,ker gledam Superstaruser posted image .
Mtinca,ja Meri ima ze kar vec lask,samo kaj ko moz pravi,da jo bo obril,zaradi gostote kaouser posted image .
Samsa,ti me tooolk nasmejesuser posted image .
Marjetica,thanks za pikapokeuser posted image .

Smo bili popoldan malo naokoli,sem seveda spet nekaj kupovala,tokrat za Tali,pa mi prodajalka ni verjela da je moja ban.kartica,oz.da je ....mozevo imeuser posted image .No,saj nazadnje sem ji dokazala,pa vseenouser posted image .Moje ime je namrec v Nemacki moskouser posted image .

lej joooo noo user posted image user posted image , skrajni cajt je bil, da prideš user posted image
a veš, da sva soimenjakinji? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
22.11.2008 21:17:27   
l.daisy
samsa, hvala za link, sem ga preletela, pa ni mojega problema tam....

sem poslala mail na pomoč...

pa ravno danes, ko sem hotela naložit nove slikce... user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
22.11.2008 21:19:17   
Samsa

samsa, hvala za link, sem ga preletela, pa ni mojega problema tam....

sem poslala mail na pomoč...

pa ravno danes, ko sem hotela naložit nove slikce... user posted image

user posted image upam, da čimprej porihtaš, pa da vidim tvoja dva čmrlja user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
22.11.2008 21:25:34   
l.daisy
upam, da ne bo predolgo trajalo, da dobim odgovor... user posted image

ta zadnjo sekundo sem pršibala do pomivalca, da ni začel piskat... user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.