Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:39:18
|
|
|
|
barbaw
|
Se že dere.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:40:14
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella počasi napredujemo proti februarkam. Poooočasiiii a le.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:41:06
|
|
|
|
barbaw
|
A ima katera idejo koliko prej čem iskat službo. Še vedno upam na bolnico, ampak če je ne dobim pa ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:41:40
|
|
|
|
barbaw
|
Sama res ne bom mogla naklepat do 3000.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:41:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se že dere. Si prdstavljam nornhaus pri vas. Naš je nekaj vreščal proti večeru, ko sem bila v banji. Za nameček se je še prerekal z atom, ki je pop...in ga utišal z miklavževo palico (ni je uporabil )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:42:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sama res ne bom mogla naklepat do 3000. Saj nisi sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:42:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera idejo koliko prej čem iskat službo. Še vedno upam na bolnico, ampak če je ne dobim pa .... Proti koncu januarja, bi jaz začela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:43:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se že dere. Si prdstavljam nornhaus pri vas. Naš je nekaj vreščal proti večeru, ko sem bila v banji. Za nameček se je še prerekal z atom, ki je pop...in ga utišal z miklavževo palico (ni je uporabil ) Pri nas jo lahko uporabim pa ne bo pomagalo. Zdaj se igrata skrivalnice. In se mali smeji. Nas nateguje, da hoče pravljico naslednji trenutek je noče, ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:44:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella počasi napredujemo proti februarkam. Poooočasiiii a le. + 393 ja sem mislila, da bo že kaj manj. Tako bomo zvisele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:44:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera idejo koliko prej čem iskat službo. Še vedno upam na bolnico, ampak če je ne dobim pa .... Proti koncu januarja, bi jaz začela. Jaz sem tudi razmišljala januarja kar nekje na začetku. Me pa malo baše, ker se nam izteče en kredit drugo leto in bi vzela drugega za mansardo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:44:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sama res ne bom mogla naklepat do 3000. Saj nisi sama A ti si nevidna? Nočeš, da te vidimo zgoraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:45:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella počasi napredujemo proti februarkam. Poooočasiiii a le. + 393 ja sem mislila, da bo že kaj manj. Tako bomo zvisele tebe ni pa je mrk tukaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:45:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se že dere. Si prdstavljam nornhaus pri vas. Naš je nekaj vreščal proti večeru, ko sem bila v banji. Za nameček se je še prerekal z atom, ki je pop...in ga utišal z miklavževo palico (ni je uporabil ) Pri nas jo lahko uporabim pa ne bo pomagalo. Zdaj se igrata skrivalnice. In se mali smeji. Nas nateguje, da hoče pravljico naslednji trenutek je noče, ... Kaj pa če ga čist ignoriraš, ampak čisto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:46:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se že dere. Si prdstavljam nornhaus pri vas. Naš je nekaj vreščal proti večeru, ko sem bila v banji. Za nameček se je še prerekal z atom, ki je pop...in ga utišal z miklavževo palico (ni je uporabil ) Pri nas jo lahko uporabim pa ne bo pomagalo. Zdaj se igrata skrivalnice. In se mali smeji. Nas nateguje, da hoče pravljico naslednji trenutek je noče, ... Kaj pa če ga čist ignoriraš, ampak čisto Pa kriči kot da ga dajemo iz kože.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:46:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sama res ne bom mogla naklepat do 3000. Saj nisi sama A ti si nevidna? Nočeš, da te vidimo zgoraj. Že od nekdaj imam tako naštimano ilegala, saj veš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:46:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sama res ne bom mogla naklepat do 3000. Saj nisi sama A ti si nevidna? Nočeš, da te vidimo zgoraj. Že od nekdaj imam tako naštimano ilegala, saj veš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:47:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se že dere. Si prdstavljam nornhaus pri vas. Naš je nekaj vreščal proti večeru, ko sem bila v banji. Za nameček se je še prerekal z atom, ki je pop...in ga utišal z miklavževo palico (ni je uporabil ) Pri nas jo lahko uporabim pa ne bo pomagalo. Zdaj se igrata skrivalnice. In se mali smeji. Nas nateguje, da hoče pravljico naslednji trenutek je noče, ... Kaj pa če ga čist ignoriraš, ampak čisto Pa kriči kot da ga dajemo iz kože. Ja enkrat bo nehal. On je pogruntal, da vaju s krikom dobi na foro in jo vedno uporabi. Samo enkrat bo treba usekat in tudi to vreščanje zignorirat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:48:37
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem mislila, da se bodo kučmice valjale po krožniku pa jih je samo še 6. jaz sem jih pojedla tudi 6, ostalo pa vsi drugi, pa še obiske smo imeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:49:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella počasi napredujemo proti februarkam. Poooočasiiii a le. + 393 ja sem mislila, da bo že kaj manj. Tako bomo zvisele tebe ni pa je mrk tukaj Jaz sem lahko tu, a kaj ko ni nobene, sama s seboj pa ne morem govort, saj bi me kmalu prišel ta zelen rešilc iskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:49:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem mislila, da se bodo kučmice valjale po krožniku pa jih je samo še 6. jaz sem jih pojedla tudi 6, ostalo pa vsi drugi, pa še obiske smo imeli. Pa kakšno kremo to narediš??In kolk na debel namažeš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:50:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se že dere. Si prdstavljam nornhaus pri vas. Naš je nekaj vreščal proti večeru, ko sem bila v banji. Za nameček se je še prerekal z atom, ki je pop...in ga utišal z miklavževo palico (ni je uporabil ) Pri nas jo lahko uporabim pa ne bo pomagalo. Zdaj se igrata skrivalnice. In se mali smeji. Nas nateguje, da hoče pravljico naslednji trenutek je noče, ... Kaj pa če ga čist ignoriraš, ampak čisto Pa kriči kot da ga dajemo iz kože. Ja enkrat bo nehal. On je pogruntal, da vaju s krikom dobi na foro in jo vedno uporabi. Samo enkrat bo treba usekat in tudi to vreščanje zignorirat. ja, vem da je pogruntal, da tako dobi najino pozornost. Samo je problem, da mi Majo zbudi, če tako kriči in ga zato ne pustimo. Saj ponavadi ga še skregamo, če kriči ampak tudi to je pozornost. Ne glede na to, da imamo hišo, imamo v bistvu 3-sobno stanovanje, dokler ne uredimo mansarde.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: Sej jaz bi prisla .... pa me finance jebejo... Slovenija je draga... Kaj Kresalova ti ne bi posodila tist avion... sem pa ke za en dan samo....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:51:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo samo sesil je v občestvu pa še ta ne bevskne barbaw, saj ti si enkrat gor, enkrat ne, pa vseeno objaviš post
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:52:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Sej jaz bi prisla .... pa me finance jebejo... Slovenija je draga... Kaj Kresalova ti ne bi posodila tist avion... sem pa ke za en dan samo.... Saj bodo finance tud enkrat bolj ozelenele(izogibaj se puščavi )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:52:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella počasi napredujemo proti februarkam. Poooočasiiii a le. + 393 ja sem mislila, da bo že kaj manj. Tako bomo zvisele tebe ni pa je mrk tukaj Jaz sem lahko tu, a kaj ko ni nobene, sama s seboj pa ne morem govort, saj bi me kmalu prišel ta zelen rešilc iskat A ta zelen je? Mene bi lahko malo odpeljal, bi imela pravi dopust.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?