Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:10:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa levinja, hvala za fotke. ful ste fajne štajerke. sem pa opazila, da ste v večini svetlolaske. le 2 sta rjavolaski. pa otročki so tud zeloooo luškani. To sem tudi jaz opazila, pa si nisem upala komentirat večinoma ste bile res vse bjondike
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:13:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica majuska: Staš meri 68 cm. Razumem, da so mu nekatere že nošene cunjice prav tudi 80, ampak čisto nove? ma saj to je ful hecno ... recimo nekaj stvari imamo od Lumpija, ker so cunjice čisto simpatične, ampak bodiji so recimo ozki in dolgi, tako da bi komot zdaj 74 oblekel. H & M recimo, en zelen kompletek pa še vedno nosimo 62 in mu je lepo prav. Tako da imam v Aleksandrovem predalu posebej škatlo, kjer imam že pripravljene eno št. večje stvari, ker jih komot obleče.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:18:11
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ majuska, tvoj Alexander je pa res pravi pozer, ful je simpatičen IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska, ful lep avatar!!!! hvala rebeca, mali je res ful pojava, zato ga mami z veseljem fotka in se smeje, ko prenaša slikice na komp ... na avatarju pa je ravno kravice pasel, oziroma je visel čez očkovo nogo in gledal naokoli
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:22:16
|
|
|
|
Majuska
|
Vidim, da se tukaj gor lahko tudi zaprosi za nalepkice... Jaz bi pa imela mercatorjeve! Če ima slučajno katera za proč vrečt, se priporočam! Majuska, žal Sparovih nimam, nič ne kupujem tam. Jaz sem tudi čisto Mercatorjeva ... nama je bolj simpatičen in sploh ni drag, kakor nekateri trdijo. Spar mi je pa čisto od rok in sem tam samo 3-4x na leto, tele nalepke sem za sestrico zbirala. Če jih bom imela viška, ti pošljem. Aja še nekaj sem se spomnila - populis, kolikor se spomnim, si ti imela na srečanju tisto spalno vrečo na vozičku, a ne? Me zanima, kje ste jo nabavili, ker sem mi zdi ful fajna in praktična, mogoče bi si mi tudi kaj takega omislili.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:27:48
|
|
|
|
Blacky30
|
Majuska, jaz pa nisem mercatorjeva, zato pa nimam dovolj nalepk. Bi imela samo tisti lepi set, ko ga dobiš za pike. Jaz sem tuševa trenutno pa leclercova.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2008 18:33:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:35:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
'Cer! Mi smo bili danes pa ful potepinkoti - trgovine in sorodniki, je blo ful lustno. Z mojim sva kupila en komplet - prevleka za kovtrcek & povster - in bova jutri iz tega sesila komplet za posteljico. Se nama zdi bedno dajat ful kesa za nekaj, kar je ze nearejeno, pa prav nic posebnega. Aja, v Obiju sva vzela se peno & se veselim, kaj bo nastalo. Sicer nasa mala spi cez noc se v kosku, a bomo nekoc v bliznji prihodnosti sli na posteljico. Nasa je dimenzije 60 x 120. A vasi malcki so ze v posteljici? V spalnici ali v svojih sobicah? In kaksen JOGI imate? za prelepe slikice otrok, za bozicno-novoletne fotomontaze in za umetnije, ki jih delate doma. Pa za tiste slikice s srecanja - pravi pozerke ste, otrocki pa cisti cukri. za praznovanje 4-ih in 5-ih mesecev! Kali za zobek st. 1! Inigo za ovcko. So mi se posebej simpaticne ... tud tisto prevleko, ki sva jo kupila, krasi malo morje ovck. Stevilke oblacilc - hja, to je pa tko smesno - mi imamo od 68 do 80. Ta mala je pa velika 64 cm. Kdo bi vedel, ne? neboglasnica & Blacky, ne bosta verjeli, ampak tudi pri nas je bila danes jabolcna pita. Ocitno je TO recept dneva - vsaj med julijkami!
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:40:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
Majuska, lep avatar! Almera, pa ti se hecas - na 2 uri in pol. Tole se pa Bor mal heca iz tebe. Bo treba en ornk nacrt narest. K se spi, se spi. Zdej mu moras sam se to v otrosko govorico prevest, pa bo. Srecanje - Rudnik, Supernova - ja, tista kavarnica spodaj blizu vhoda je fajn, sem ze veckrat videla vozickarice tam. Ali pa v 1. nadstropju je tudi ena - ob dvigalu. Meni je Rudnik prima opcija, sem blizu ... 15 min z avtom, mal vec pes
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:46:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
Sasula & lavita, , da sta se javita. Kar pogumno & veckrat nas obiscita ... obozujemo namrec cvekanje
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:46:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hm, a ne bo nobena cvekala? Pol grem pa v real life ... ze prov ...
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 18:50:24
|
|
|
|
Blacky30
|
Fototapete za kuhinjo....vau, Mojcek, ful so super. Prvič sem zdaj to vidla in res izgleda ful dobro!!! Mirjam, tako darilo od sindikata?? Vauuuuu, je vse, kar lahko rečem. Meni še iz službe niso čestitke poslali. Si kupila škorenjčke v Pikapolonici? Frutka, ful lepe fotke! Kje preko neta si naročila škorenjčke? Majar, kar groza me je, ko berem, kak moraš svojo pipiko široko povijat. Revica, obe pravzaprav! Samo so smotani tile dr. Moja je bila rojena na Ptuju, oba kolka je imela 1b in nisem rabila niti enkrat široko povit. Po 3m na kontroli sta oba 1a in ni nobenih težav. S kolki 1b ni nič narobe, samo nerazviti so še, to pa se uredi brez širokega povijanja. Pa kaj so nori, kaj delajo z vama??? Pojdi še na Ptuj po drugo mnenje, ti priporočam! Zobki - kaj bomo na seznamu imele objavo samo za prvi zobek, ne? Al tudi ostale beležimo?? Brez starosti in zajčkov, samo v oklepaju št. zobkov?? Al ne??
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 19:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hej hej sam na hitro sem preletela... blacky predlagam še en znakec na seznamu in sicer tale : pa ga kr k lukcu napiši od 15 naprej do zdej je kričal kot f.u.k.j.e.n. bi uporabla lepši izraz, pa bi bla krivična do takšnega joka sem kaput. dobesedno kriki, ki so paral ušesa, 5 minut miru in pol spet na polno. spat ne, igrat ne, v naročju, ležalniku, postelji jok. kako dolgo lahko zafrkavajo zobki naše malčke? se mi tko smili moj pikec.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:04:59
|
|
|
|
Majuska
|
Metuljček, si me ravno spomnila da vas moram povprašat - a kakšne stvari šivate malčkom? Jaz sem sicer sila nespretna za te stvari, ampak sem razmišljala, da se bom lotila prevleke za odejico, samo kak lušten material moram nabavit Lunica, naš je tudi popoldne kar tulil ... pojma nimam zakaj, sem razmišljala da je morda pobrkljal ritem, ker je bil celo dopoldne v spalnici in dremuckal. Jaz sem prej malega kričača prepustila očku in šla v šoping, zdajle pa mali spi. Lahko bi se že kaj zbudil, rada bi ga namreč skopala. Spanje v posteljici - že ves čas, nismo imeli koška. Dobili smo posteljico, ki je v spalnici in tako bo še nekaj časa Almera hvala, bom za vrečo šli pogledat v BC. Upam samo, da me ne bo kap zaradi cene
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:17:03
|
|
|
|
Netta
|
t - a kakšne stvari šivate malčkom? jaz sem šivala le dve posteljnini za posteljico in pa naštrikala sem ji par stvari...med nosečnostjo...zdaj pa ni časa..žal blacky - kupla sem ji škorenjce v pikapolonici in so luštkani ful...ampak že vedno ima mrzle nogice ko prideva domov. danes je imela žabice, dvoje nogavičke in še škorenjce, pa je imela hladne nogice...pa niso bile potne...sem preverila
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:20:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
kričanje: kbaje bo te dni izredno težko za malčke, saj je neka fronta, ki vpliva na kolike in krče. Sem prebrala danes v Novicah. nanka: za naju... Pa še nekaj sličic: kompletna banda evo mene, prvič v ta veliki banji moja Martinova pojedina
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:27:22
|
|
|
|
glugluglu
|
lunica24 za Lukca, ja kaj ga spet muči neboglasnica, ja imeli so majčkeno nočno žurko posteljica: Tiana smo dali dva tedna nazaj v ta večjo posteljico iz koška majuska, za vrečo se splača pogledat še v Bušiju (je tam nek v BTC-ju blicu Baby centra) oblačila: 68 so ali že premajhna, ali pa ravno prav
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:28:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
In obljubljeni gobelini (nekateri..) tega je kolegica prinesla (nenarejenega seveda) za Staševo sobo Tako, sedaj pa me čaka zaslužena večerja...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:32:26
|
|
|
|
24julij
|
populis neee,nisem uciteca,a to zarad speglou mogoce,hihihi,mogoce sem bla u prejsnem zivlenju
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:34:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
lex: vau, ste že pod streho.. Smrekica stoji? Pridemo na likof. postelja: mi imamo še od Sare in Ane in to 70x140, za naše velike otroke je čisto fina
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:40:17
|
|
|
|
nanka
|
Naš pikec je tudi v posteljici 140x70, je pa tudi še od Tjaše, tako da ima kar lepo starost, samo prebarvala sva jo. Moji otroci so spali v tej postelji do 4 razreda OŠ, no ja Zoja ni, ker jo je prepustila Natki.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:41:33
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Naš pikec je tudi v posteljici 140x70, je pa tudi še od Tjaše, tako da ima kar lepo starost, samo prebarvala sva jo. Moji otroci so spali v tej postelji do 4 razreda OŠ, no ja Zoja ni, ker jo je prepustila Natki. nanka, a me zezaš? Naša Sara je morala pri petih letih ven, ker je butala z glavo.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:42:10
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica, ti si pa pridna z vezenjem, dela ti pa tudi ne bo zmanjkalo, lepo. Lex za novo streho. Majuska vreče za v voziček so okoli 70 Eur, sem jih že gledala.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 20:43:00
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica, če je pa Matic pri skoraj 13 letih velik 142 cm. Kaj čmo, mi smo bolj pri tleh.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 22.11.2008 21:06:37
|
|
|
|
dzanika
|
metuljcek naš že od samega začetka spi v posteljici 120x60. Jogi smo pa od dormeo kupli. Niti ni neki zlo dražji kot ostali in mislim da se splača. Spi pa zaenkrat še v najini spalnici. majuska ne jaz mu nič ne šivam. Tukaj sem pa antitalent. neboglasnica kak so luštni v banji. Ful dobre slikce! Pa gobelini so tut ful lepi! lunica za Lukca. Sam s tistim si me pa nasmejala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2008 21:22:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?