Blacky30
|
Nanka, si si naredila nohte????? Fotke, fotke, fotke...... Če si jih imela, pričakujem tudi, da bodo punce s srečanja povedale svoje ocene! Rebeca, moja Teja pa ima nonstop mokre nogice od švica. In so tud na prvi dotik hladne. To je odvisno od njihove prekrvavitve. Ne vem, če lahko kaj bistveno narediš. To je tak, ko eni odrasli tudi ful švicajo v noge, eni pa nikoli. Je pa doma oblečena v bodi z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi, debele zokne in hlače brez nogic. Majuska, ful lep avatar!!!! HD, ful lepa narava v tvojem okolju in mir....uf, fajn! Pa Kali je itak čudovita, lepe fotke!!! Lex, kdaj boš dala Alino cepit proti klopnemu oz. kdaj je najboljše? Auroraa, super slikce!!! Kakšne polne ustnice ima Matic ala. A. Jolie! Pa ful lepe modre očke! Očke naših malčkov....spreminjajo kaj barvo???? Naša ful, s temno modre smo prešaltali na sivo in zdaj smo na zeleni z rahlimi rjavimi odtenki, mislim, da bomo končali na rjavi, da bo res čisto mamina. Jaz osebno bi sicer raje modre očke za njo, če bi lahko izbirala. So mi božanske. No, pa glavno, da jih imata moja moška. Vidim, da se tukaj gor lahko tudi zaprosi za nalepkice... Jaz bi pa imela mercatorjeve! Če ima slučajno katera za proč vrečt, se priporočam! Majuska, žal Sparovih nimam, nič ne kupujem tam. Lunica, maš slikico svojih 5000-delnih puzzlov. Daj, se malo pohvali z njo. Kak dolgo si sestavljala? Glu3x, pri nas pa je z imeni slučajno tak naneslo, da imata oba otroka po 4 črke v imenu, pa še to imata sredinski dve enaki. A nimajo tvoji tud po 4 črke? Inigo, saj večina dojenčkov ima modre očke, da se ne boš bala, če so od poštarja slučajno...hec, hec....Do enega leta se barva ustali in ostane takšna potem za celo življenje. Mogoče pa bo imel modre, jih včasih poberejo iz prejšnjih generacij. Imajo vajini starši modre? Rovar_ka, ful lepe fotkice!!! Mojcek, Živa zdaj spet lepo papca?
|